R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem legjobban a TAR-21 jön be, ne kérdezétek miért, elvielg sok jobb statal biro van de nekem ezzel megy a dolog jobban
ezenkivûl én még birom aug-ot, mp5sd5-t, USAS-12 -t, PSG-1 -t, pisztolyokbol meg a kiseb sivatagisolymot extratárral, ja és gépágyuk közül 2E1 -t
na uff szoltam nekem ez a véleményem
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Itt még ez sincs.
Viszot cheatból annál inkább több van.
És mint mondotta Öcsibarátom 😊 ,hogy nem lehet ezeket kiszûrni.Nos egy szerverüzemeltetõnek nincs sok választási lehetõsége.
1. 1-2 ember miatt elmegy mind a 30 és kiürül a szerver
2. Kibanolom azt az 1-2 cheater gyanus emberkét még ha nem is cheater és mindenki játszik tovább mintha misem történt volna.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A medve nem játék.
Múltkor Rush belelõtt a tusz lábába, mire az megholt. Elfelejtettük ugyanis közölni vele, hogy már egy lövést kapott...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Az én kedvencem - amióta ki lett szedve az extra mag - az UMP smg és .45-ös pisztoly. Gázmaszk mindig van és 3 frag ...
Az UMP-vel már lövök fullt is, nem csak semit, hármast (aki ismer, az tudja miért mondom). Nálam ez lett "nagy" változás.
Mellesleg feltettem pár újabb mapet és meg is kaptam a magam nviudia üzenetét. Raven reinstall következett ...
A medve nem játék.
Ha a túszmentõk kiviszik a túszt, a másikat meg lelövik (akár melyik csapat is teszi ezt) mindig a túszszabadítók nyernek...
Ezért UNFAIR ez a rendszer, mint az Strahd_ is említette!
UBIMint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
,dehát gyerek cipõben még az R6 ezen a téren(látszik)hisz ez az elsõ ilyen jellegü tákolmányaVerseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
igy emléxem
én csak közelharcban használok sorozatot, ha távol van a cél, vagy mozgok, mindig singleshot-ra váltok és ilyenkor igyexem sokat lõni és zoomolni...
mindenkinek rá kell érezni mi esik jól...
na meg hogy melyik fegyver
Gab te mindig G36kval vagy, sztem az nagyon rángat, de persze szokás dolga
nekem most m4 a kedvenc, az is rángat, de nagyot sebez és single-ben elég pontos
de én olyan vagyok mint a fiad (ahogy azt említetted), szeretek fegyvert váltani, akár körrõl körre is... =))
megfigyeltem, ha nemmegy a játék és ráfogom a stukkerre, az jót szokott tenni 😄DDD
pisztolyban most USP megy, az is nagyot csap, 20-as a sebzése...
téllleg
beszéljünk a kedvenc fegyverekrõl=)
az hasznos is legalább

Aztán beindulna a "capture the hostage", a capture the flag mintájára...
Ide-oda rohangálnánk a tusszal, és az nyerne, akinél a kör végén van...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
(ez amúgy meg elég nagy baromság, hogy ha már az egyik túszt kimenti a csapat, akkor már õ nyer. Vagy mindkettõt vigye ki, vagy egyiket se...)
De miért nem lehet mozgatni a kurva tuszokat 😊 Tök unalmas mindig lökdösni 😄
😊 Csak igy tovább😊 A beképzeltség rossz tulajdonság nagyon,utálatot és ellenségeskedést vált ki,tapasztalhattad,probálj leszokni rola és szerintem senkit nem fog zavarni hogy jol játszol(persze ha nem csalsz
)
Jol megfogalmaztam 😊 de már nem javítom ki 😄
még egy megjegyzés arra ,hogy nem vagyok csapat játékos..
nos emlékezzél vissza hányszor volt csak ellenetek pl. tuszmentéskor, hogy kivittem az egyik tuszt akire éppen nem vigyaztatok, amásikat ,amit bevedtetek kb 6 an meg egyszerüen kilõttem, miez ha nem csapatjáték,meg ha nem is fer teljesen..
de 1-2 tipp..ha én vedem a tuszt azzal kezdem ,hogy rögtön lábon lõvöm lehetõleg mind2 tuszt,ezzel akár pályától függõen 20-40 mp is lehet nyerni(a sántikáló tusz)ami éppen elegendõ lehet a parti megnyeréséhez,akinek nem megy igazán a gyors irányváltoztatásból a lövés,a leghatásosabb modszer mikor derék magassággban egy olyan 6 os sorozatot kilössz de úgy, hogy keresztbe lövöd az ellent azaz visszintesen meghuzod a puskát,ill. az egeret(lehet gyakorolni nézzétek meg egy egész táratz kilehet löni vizszintesen úgy hyogy az szinte egy vonalat alkot.ez a taktika futó emberre is igaz elé lõve kb 1 méterrel egy rövid sorozat vizszintesen tuti "döglik" az ellen, én csak pistollal célzom fejre, puskával a hasmagasság az ideális,mert a 3. golyó már úgyis a fejét éri...
nos slow én ilyen tanácsokat is szoktam osztogatni a teamen belül..
ezt azért irom neked,mint irtad belém láss,mennyire csak magamért jáccom..
aztán lehet még talán meg is köszöni valaki
Az IP -t meg megkapta pár jóféle hacker....

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Mint a vírusirtóknál, itt is a csít gyártók, mindig egy lépéssel elõrébb járnak. Elkészül a csít, mi vagy mások felfedezik az oldalt ahonnan le lehet szedni, elküldjük a PB -s srácoknak, akik a következõ PB verzióba beleintegrálják az ellenszert, de legalábbis a szûrõt mindenképpen.
Sokan lebuktak már egy-egy ilyen frissítésnél. Azok mind egy szálig ban -t kaptak.
Szal jó a PB, amit lehet megtesz. Sõt! Ott van ugye az a tulajdonsága, hogy lehet vele random képeket csinálni az user gépérõl. Magyarán olyan képet szed le, amit az adott user lát. Be lehet állítani, hogy adott porton random userekrõl hábny képet csináljon. Kibaszott jó dolog. Így is lebukott már pár arc. Természetesen azok is módszeres ban! Csíterek:

Emlékezzél rá évek ota ha mi magyar szerverre jöttünk jáccani rögtön csiterek voltunk mindenhol, már megszokhattad,én is tultettem magam rajta....
Az ilyeneket nagyon meg kéne szivatni, vagy legalább szétkürtöltétek a nevét?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
OBIforum
Van még bõven ilyen kép, csak innen melóból nem tudom a többit belinkelni. Ha kell este még mutatok párat. PB RULLA!!!
De sajna valóban ki-be kapcsolhatók a csítek...
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
A Raven a hazai boltokba, jövõ hét szerdán érkezik meg. A fogyasztói ára 7990 FT lesz, nem 9990, mint a Splinteré volt. Az "Automex KFT"-nél - aki a tejesztõ - jövõ hét szerdától már meg tudjátok vásárolni.
CREM! CREM! CREM! CREM! CREM! CREM! CREM! CREM!
Azt hiszem van - kell, hogy legyen - vidéki boltjuk is, kérdezz rá: a budapesti telefonszámuk (06-1) 461-5710, internet: automex.hu. Nem tudom merre laksz, de hátha nem kell feljönnöd érte ...
Mellesleg megkérdeztem, hogy az igéretük szerinti e hét kedd miért nem müködött?!
A válaszuk az volt, hogy a CD külföldrõl jön, a kézikönyv és a "burito" Magyarországon készül. Tehát, azért nem tudjuk még mindig megvenni itthon a gamét, mert az idióta nyomda és a hülye fordító szarakodott, és ezért az egy hetes csúszás. Ez tipikus magyar mentalitás. Mellesleg Európába tartunk ... 😞
A kézikönyv ugye minket nem érdekel, a borító is max. a cd key miatt.
😊
😊
😊
A kérdésemre, hogy mondjon egy cd key-t és adjon egy cd-t, máris kifizetek neki 7990 forintot, csak mosolygott ... 😊
De a jövõ héten - biztos ami biztos alapon szerintem csütörtöktõl - már érdemes lesz próbálkoznia mindenkinek (akinek a net miatt az eredeti Raven is kell) a játék beszerzésével.
Ez van most ...
A medve nem játék.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ez az (legtipikusabb egér, csomó irodában ilyen van 😊).. semmi extra, de elnyûhetetlen, meg nekem nagyon bejön a fogása éa a súlya is.
Elõtte volt egy Logitech Wingman Gaming Mouse ez:
Ez görgõs volt, de ennél pontosabb és jobb fogású egér szerintem nincs. 😊 Sajnos már nem gyártják és az enyém tönkrement. 😞
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com