R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Lol nem is rossz ötlet! 😄

Bullet-time + Bar1918 modot akaroooook! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Tényleg olyan régen BFeztem már lehet kellene kicsit nyomni.. jáccanék egy jót + legalább felidézném magamban milyen egy igazás fos sebzésmodell és nem lenne egy rossz szavam se az RvS-re. 😊

de azthiszem , látod most is mindenki g36k (pedig nem is az a legjobb 😄DDD), igaz ha lenének régebi fegyok énis azal mennék az tuti 😄
lehetne beteni olyan funkciokat hogy mivel régebi fegyvereknek sokkal rosszabb a stat egyszer egy mecsen be tudsz nyomni egy bulet timot vagy hogyhivják maxpayn-ben , ezzel jelképezve hogy a hõskornak is volt elõnye 8sokvolt a hõs 😄DD) 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Calver
Miért, tök poén lenne Battlefield 1942 szintû henteléseket kenni a szerveren, MP40-el meg hasonlókkal!

"The trees move. Do you not see it?"

Petyus_
Nehogy azt hidd.

Calver
Ez itt gémben nem kérdése, még single vagy terrorok ellen sem számít túl sokat mert a legtöbb fegyver ígyis-úgyis egy lövésre öl! Ez Falloutban volt jelentõs dolog mikor mutánsoknak FMJ meg se kottyant még fejesként se de egy JHP-vel levitte az ember a fejét!

"The trees move. Do you not see it?"

amugy lassan szerintem vissza lehetne állitani cooprol mert gondolom már gyülnek az emberek akik nem férnek be 😄D
tegye fel a kezét aki nem fér be 😄DD
ûén felteszem 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

azok csak ha a szerveren elõtérbe kerül a "minéltöbbkillemlegyenmertakorjajdekerájvagyok" stíéus ako nem mennél sokra velük 😄D

Petyus_
Lol te állat ilyen nincs esküszöm most gondoltam rá 5 perce hogy mivel az említésre méltó modern fegyverek majdnem mind benne vannak a játékban ezért a retro vonal fog elõretörni a kiegészítõben! 😄

Egyébként ha lenne K98, M1 Garand, Stg44 én tuti ezekkel nyomulnék! Ezek az igazi gizda fegyverek!

igy is elég puska van bene, de enyierõvel énmeg 2.vhs fegvyereket is akarok meg hajóágyút 😄DD

Strahd_
Ilyen miért nincs benne? 😊

nem tom ilyen beszélgetésre én nem nagyon emléxem amugy egyértelmû: multyba a fmj mivel med páncél van terrrorok ellen lehet variálni ha kevésbé páncélozotak akor jhp , amugy én sokszor ugy viszem hogy rendes fegyver fmj-vel és a pisztolyba jhp 😄

Strahd_
Csak olvasgattam 😊 és ugy is a legtöbször a löszerekröl van a beszélgetés hoyg melyik jobb 😊

ez most hogy jött ide??
amugy tévedsz mert a "Full metal jacket" az egy film 😄DDDDDD

azóta is televan vele a server amiota nincs hozá +tár 😄D

Strahd_
FMJ - Full Metal Jacket. A lovedek teljesen burkolva van (feneket kiveve) vekony rez, vagy lagyacel kopenybe, a lovedek tobbnyire teljes kup , vagy gombolyu csuccsal rendelkezik. Ez az egyetlen felhasznalhato lovedektipus haborukban. Jo atutessel es ballisztikai tulajdonsagokkal rendelkezik , de nem expandal , tehat rossz a stopphatasa. Az ontolto fegyverek tobbsege ilyen lovedekes loszerrel mukodik legmegbizhatobban.

JHP - Jacketed Hollow Point. Az olommag altalaban csonka kup alaku, a vegen egy mely ureggel , a lovedekkopeny az ureg korul perforalt. Becsapodaskor a lovedek felnyilik az eredeti atmero 1,3-1,8 szorosara, a kopeny a perforalasokmenten szakad, es husdaraolkent halad elore. Igen jo stopphatassal , de rossz atutessel rendelkezo lovedektipus (ami lakott teruleten elonyos), onvedelmre ezt szokas hasznalni.

schoma
Helyesbítésedet köszönöm. Tényleg elég gáz lenne, ha mindig a red nyerne a lent említett helyzetben.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

CB-LSC
de ha a favoritba bemesz mutatni a kell.De amúgy be volt kapcsolva.Na mind1 kira a browser.
ez jo 5let, lehet megprobálom

lehet nemvolt bekapcsolva hogy mutassa coopot is nem? és ráadásul most hostage-os megy nem pedig terrorhunt

hát ha mindketõt red nyirja ki és akoris red nyer akor elég gáz mert rednek nincs más dolga mint minden körben levadászni a 2 tuszt 😄
bár akor belehetne vezetni a "hostage hunt" nevû játéktipust ahol green akor nyer ha 4 percig életbentartja a tuszokat (persze ekkor ki kéne szedni a penality-t), érekes lene az tuti 😄D
bár cs-ben van valami hasonlo ahol a vip-et kell megvédeni

CB-LSC
most kimutatta de az elõbb nem,pedig favoritban van.
amugy tök jopofa hogy ujaabban 10 emberbõl 8 vagy 9 g36k-val megy 😄DD

schoma
Red nyer. Bár lehet, hogy attól függ, hogy ki nyírja ki õket. Ha 1-1 az arány, akkor szerintem a red nyer.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

megy csak coop és televan 😞

CB-LSC
ha az egyik meghal akkor persze csak egyet kell kivinni.
2E1 természetesen tényleg csak akor jo ha el akarsz önteni egy komplet szobát olomal 😄
rushra jo lehet , mert lehet hogy te meghalsz viszont ha mákod van magadal viszed azokat is akik a szobábanvoltak 😄

schoma
Akkor most mirõl beszélsz?

CB-LSC
rosszul látom vagy télleg nem megy a szerver?
akkor persze hogy mindkettõ kel, de ha egy meghót ako már elég egy is
tényleg ha mindketõ meghal akkor mivan?

schoma
Általam preferált fegyverek: FNC (ált. 1es lövés + scope), G36K, MP5SD! Pisztolyok közül MK23, néha zajos tücsök. Mesterlövésznek szigorúan Dragunov.

Tegnap kipróbáltam a karneválos pályán a 21E-t, a kis hentes és mészárost. K. nagy a szórása, de ez a lépcsõházban csak elõny volt a sok rusholóval szemben.
Igaz Warlord?

géppisztolynál inkább mp5sd5-t viszek vagy mp5a4 -t

CB-LSC
na persze ha az egyik nem hót meg csak akkor.
CB-LSC
akkor nézd meg jobban.
schoma
IGEN?

Ez érdekes lenne...
Flugával, Strahd_-dal meg még egy pár kedves játékostársal mi nem ezt tapasztaltuk!

CB-LSC
az mtar-21 szvsz jobb.Próbáld ki.
CB-LSC
mindkettõt ki kell vinni.
de néha meg kell váltogatni... 😄

Petyus_
Gabor ellen a hátbalövés a legbiztosabb taktika higgyetek nekem. 😊

(tegnap volt egy aranyos jelenet szaladok utána puffogtatom az USAS-t az istennek se találom el erre szépen megfordult és lelõtt ahogy kell 😄)

Slow
na én balra el, maj' este leszek

Slow
na azt meg úgy kell, hogy:
asztal--->nyelvi eszköztár/jobbgomb-klikk--->beállítások--->bill.beállítások--->bill.kombináció módosítása--->ott minden pipát kiszed
akkor nem lesz ez a gond
engem is sirba vitt...=)

Strahd_
Én bohokásan az F re raktam a felemelkedést 😊 Armybvan meg mindig gugolás kozben nyomom a FixJamet 😊

tárcsere + chat összekeveredik meg ilyenek, érdekes dolgok sülnek ki 😄

nem hanem átváltja a bill kiosztást angolrol magyara vagy forditva, nagyon mokás 😄DD

Slow
alt-shiftre micsinál?
asztalra dob?
azt is be lehet állítani win-ben, nem? (nekem alt tab, de azt meg nem használom sûrûn)

Slow
nekem use pont x-en van

ezzel az a gondom hogy akkor mivel nyitogatok (alapban space) és mégtöbb lene az alt+shift 😄D
valsziná elteszem az y-t valahova msáho va és ako mennifog

Slow
bírom tanácsolni a guggolás+lefekvést=bal-alt-ra rakni, felemelkedést+felállást=space-re
akkor a bal-hüvelykujjaddal tudod kezelni könnyedén ezeket

a másik király dolog amiko nyomok egy alt+shift-et és akkor borum minden 😄D

én meg véletlen mindig y-t nyomok x helyet és ako olyan mintha fél percre megfaygtam volna amig elövöm a kurva chat-et 😄D