R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Ezt a közös hangot persze ne úgy értsd hogy ha lemarház akkor te visszamarházod! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

AndrewCB
ja bocsika! leközelebb 70 terrorist Eliten, 2 perc egy kör! ja és csak ez az egy pálya lesz beállítva, h ha sikerülne, megtudd ismételni!

na de én bizok tamásban hogy rendes ember lesz belõle szal ez nemtéma 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Petyus_
Neten se rossz arc hidd el csak meg kell vele találni a közös hangot. 😊

mellesleg ha az apja stilusát akarja követni akkor még gyakoroljon , mert abba belekötni amibe most kötött bele télleg semmi értelme, legalább probáljon normálisan kötekedni 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

lehet, de akkor mégroszab mert az egy kétszinû pöcs aki neten másmilyen mint rendesen... 😄DD
bár ezt valahogy nem nézem ki gáborbol 😄DD

Petyus_
Az egeret. 😊

Petyus_
Honnan tudod Gábornak milyen a stílusa? 😊 Lehet életben teljesen szimpatikus lenne neked. Sose lehet tudni.

Tikal
Kit is okolt a Fluga?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Petyus_
Ez még a kisebb bûnöd a mai napra, de azt hogy gondoltad hogy csak 40 elite tangot raksz be? Túl könnyû volt az Alpine village nem volt benne semmi kihívás!

dehogy fikázom az apját csak reménykedek hogy õ nem követi a stilusát 😄DD

érdekes én szoltam max nem vetted észre (ráadásul akor szoltam amikor még nem indult a game, szal még halhattad is) errõl enyit...

bár igaz lehet ugy is fogalmazni hogy másoknak lesz problémája ezzel a stilussal 😄D

AndrewCB
Sorry, de nem tudom miért vagy felháborodva!

1. nem mondtad , hogy kajálsz.
2. kérdeztem mindenkitõl, hogy tudnak -e rólad valamit. senki semmit.
3. szóltam neked is!
4. ha szólsz, h 1 perc csak kaja, akkor egyértelmû, h nem rugok ki senkit!
5. mivel nem kaptam választ ezért mondtam, h még várok, ha semmi akkor kick.

Arról meg nem tehetek, h ezért kilépsz!

Kül 5 perc és rendesre visszaáll a szerver!!!!!!

nem másnak lesz problémája apád stilusával az életben hanem neked lesz, ha megmarad ez a jó szokásod mint apádnak 😄DD (hozzáteszem nem itt , nem a neten hanem ugy általában)

Nektek próblémáitok vannak az életben apám stílusával?
zoli80
nyomd meg calver!

egy jótanács: nehogy átvedd apádtól a stilusát meg a jellmét mert akkor még komoly gondjaid lesznek ez életben... 😄DD

Petyus_
Én is akarok DC-zni! Van valami infos lap hogy mit kell letölteni hogy tudjam nyomni Petko szerverén? Eredeti BF (ez van) eredeti RtR (ez nincs) kell hozzá?

Segíccs plíz! 😄

Amugy is nehezen tud lõni
andrew: jo lene ha azért mert bemegyekspecbe fél percre kajálni, nem jöne rögtön hogy másis jönne még egy perc, amikor volt hogy este 8 körül amikor teltház van gyereket kb 1 óra után rugtátok ki..., errõl enyit...

Petyus_
Hát ha szar az egere akkor elég nehezen tud lõni szegény.

zoli80
Tamás gabor fia?

Petyus_
Fluga biztos nem lopta be magát Tamás szívébe amikor szidta a fatert mint a bokrot.

Mér?
Azért mert nem tud lõni ne mást okoljon!
Tikal
Ezt a beszolás fatertol örökölted?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Lõni kéne megtanulni
Kijöööööön basszameg 😊))))
kilyön=KIjön 😊
Fáradok.
Erre számítottam. 😊
Ezúttal sem lesz másképpen mint eddig.
Majd ha kilyön egy új játék akkor azt is megveszed. 😄DDDDD
Éreztük amikor bekaptuk a gránátodat 😊
fluga
az én voltam lol. aszittem még intakt az a rohadék d enem volt az, megdölgött a lábon lövéstöl. ma meg kérdeztem abban a buzi mmben hogy van e RVS de nem volt még mindig....
egeret meg asszem cserélni fogok, 2 egér van, a másik egy full jobbkezes logtiech cordless mouseman, de az is ezt teszi velem. szóval lehet váltok görgõs vezetékesre, nem tudom még. a gond, hogy amit most használok nagyon kis fasza egér, nagyon szeretem,de ugye van ez a nem is olyan kicsi hibája😞

sorry a 2x miatt

ingyen már csak a levegõ van

ingyen már csak a levegõ van

Crem
Nagyon köszönöm!

Sajna Tatabányán nincs kirendeltsége!😞
Úgy, hogy nem úszom meg Pestet...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Ez egy okos gondolat!!!

Megjegyzem Life-nak sem ingyen van ez! Ha jól emléxem...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schoma
OFF

Warlord, Armyztok még?

ON

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

lassan ha ekkora igény van a játék iránt ,el lehetne gondolkodni egy új server indításán ,mint az minden scene életében elõfordul ,mindenki belead egy kis pénzt ,ki mennyit tud nélkülözni ,és van is új server

a nagyon leegyszerûsített lényeg ennyi ,ha lenne elég érdeklõdõ onnantól lehetne komolyabban is gondolkodni a témán

szega félig druszám

Calver
Agyatlanul rohangálás? Ha bent van Company mi rendet teszünk! Tudod hogy tudják egyesek utálni amikor pl tankkal csatázom vkivel, úgy tünik mintha összevissza szállguldoznék, és lövöldöznél felé, mire az ellenfél felett egyhúz egy gép és traXion bejelenti RW-n: "kapás van!" Iszonyat fílinges!

"The trees move. Do you not see it?"

CB-LSC
Coop-ot biztos nem játszok soha többet.Azt a lámaságot ami ott zajlik nem akartam elhinni(tisztelet a kivételeknek).Túszmentõ akció hangtompító nélkül és frag gránátok.A csapattárs lelövi a túszt,és egy esetben engem is közvetlen mögöttem.Nem várja be az egyik team a másikat egy egyeztetett támadáshoz,arról nem beszélve hogy könyörögni kell hogy a kibaszott ready gombot mindenki megnyomja arról nem is beszélve hogy a kollega elmegy a géptõl de persze baszik specbe menni had várjon rá az egész csapat.Az a szomorú hogy adversial-ban sem megy ez az egész másképp.Ha külföldön is így megy számomra finish mert ez inkább idegesítõ mint szórakoztató.
Strahd_
Petyus én Bf eznék😊 (Desert Combat királyabb 😄 ) de agyatlanul rohan midnenki ... ennél még a géppel is jobb volt a játék mint multiba. Mohaa ról nem is beszélve Cikcakban rohangálnak az emberek meg szokdécselnek... nagyon elrontotta a feelinget..

Strahd_
Gizdák csak baszott nehezek 😊) Azt hittem én a Rabo vagyok de a srácok akik azal a baszott nehéz thomsonnal még szaladtak az omaha parton na Ök király csávok voltak.

zoli80
A UniSCi magazin Dr. Karl Simanonok fiziológustól az alábbi értekezést kapta, mely arra keres választ, vajon Osama Bin Laden esetében beszélhetünk-e az idegi rendellenességekhez vezetõ ólommérgezésrõl, amit az arab nemzetek többségében széles körben használt ólomtartalmú keverék okozhat.

"Amikor egy észak-kaliforniai klinika laboratóriumát vezettem, a szegény pakisztáni gyerekek esetében gyakran találkoztam ólom fertõzéssel, mindez a szüleik által használt 'kohl' nevezetû fekete sminkszerû keverékbõl származott, amit a szemük köré kentek. A közel-keleti anyák ezt az anyagot rendszeresen használják gyermekeiken is, legyen az lány vagy fiú. Az ólommérgezés a gyerekekre még károsabb, mivel csökkenti IQ-jukat és fejlõdési rendellenességeket okozhat. Mindkét generációnál az ólommérgezés összeköthetõ viselkedési és tanulási problémákkal, valamint fizikai betegségekkel, mint a magas vérnyomás vagy a vesebántalmak. Nagy mennyiségben az ólom idegrángást, paralízist, kómát vagy akár halált is okozhat. Számos arab kultúra történelmében jelen van a kohl, melyet a tálib harcosok is rendszeresen használtak a szemük körül. Az Osama Bin Ladenrõl készült feltételek is arra utalnak, hogy õ maga is viselt kohlt, az pedig köztudott, hogy veseproblémákkal küzdött. Az ólommérgezés megmagyarázhatja bin Laden egészségi gondjait, valamint hozzájárulhatott az öngyilkos merénylõk elborult elméjéhez a gyûlölködõ vallásos nézetek mellett" - foglalta össze nézeteit Dr. Simanonok.

Elméletéhez számos jelentést idézett. Roger D. Masters írása szerint a nehézfémek hosszútávú veszteségeket okoznak a tanulásban és a társadalmi viselkedésben. Tanulmányok arra is fényt derítettek, hogy a hiperaktív gyerekek és a bûnelkövetõk vérében számottevõ ólom, mangán vagy kadmium található. Az utóbbi 25 évben jelentõsen megnövekedett fiatalkorúak által elkövetett erõszakos bûnesetek és gyilkosságok szintje összefüggésbe hozható az ólmozott üzemanyag felhasználás és az iparosodott országok gyárai által kibocsátott nehézfém ugrásszerû növekedésével. Masters kutatásait alátámasztotta Myron J. Coplan és Brian Hone is, a Bûnüldözési Hivatal, a Környezetvédelmi Minisztérium, az Earhart Alapítvány és a Dartmouth College Társadalom Tudományi Központja jóváhagyásával. édekes cikk,persze ha igaz😊

zoli80
ez csak egy poén ugye?

zoli80
tényleg jedikard van a kezében????????

Calver

Bocs ez lehetetlen kihagyni!

Petyus BF nevét meg szádra ne vedd! Egyébként is: ki az a hülye aki géppisztollyal durrogtat? Nézd meg: ha tankkal rádurrantassz vkinek az édes kicsi kobakjára, na ott megmutatja milyen jó a sebzésmodell! Meg a röppálya is valami remek, mikor a tag felkenõdik tankod szélvédõjére, és szart se látsz tõle! Én ezért szoktam le a közelrõl durrogtatásra, mivel a 20. ilyen eset után kezdtem k*rvára unni a röppályájukat!

"The trees move. Do you not see it?"

zoli80
Átálhattnánk,én sem férek be😞((

Petyus_
H&K fegyverek valóban igen népszerûek. 😊

Én akkor is a MADE IN KOREÁra esküszöm! ^.^