R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
bár ezt valahogy nem nézem ki gáborbol 😄DD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

1. nem mondtad , hogy kajálsz.
2. kérdeztem mindenkitõl, hogy tudnak -e rólad valamit. senki semmit.
3. szóltam neked is!
4. ha szólsz, h 1 perc csak kaja, akkor egyértelmû, h nem rugok ki senkit!
5. mivel nem kaptam választ ezért mondtam, h még várok, ha semmi akkor kick.
Arról meg nem tehetek, h ezért kilépsz!
Kül 5 perc és rendesre visszaáll a szerver!!!!!!
Segíccs plíz! 😄

Azért mert nem tud lõni ne mást okoljon!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Fáradok.
Ezúttal sem lesz másképpen mint eddig.
Majd ha kilyön egy új játék akkor azt is megveszed. 😄DDDDD
egeret meg asszem cserélni fogok, 2 egér van, a másik egy full jobbkezes logtiech cordless mouseman, de az is ezt teszi velem. szóval lehet váltok görgõs vezetékesre, nem tudom még. a gond, hogy amit most használok nagyon kis fasza egér, nagyon szeretem,de ugye van ez a nem is olyan kicsi hibája😞

Sajna Tatabányán nincs kirendeltsége!😞
Úgy, hogy nem úszom meg Pestet...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Megjegyzem Life-nak sem ingyen van ez! Ha jól emléxem...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Warlord, Armyztok még?
ON
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
a nagyon leegyszerûsített lényeg ennyi ,ha lenne elég érdeklõdõ onnantól lehetne komolyabban is gondolkodni a témán

Tudod hogy tudják egyesek utálni amikor pl tankkal csatázom vkivel, úgy tünik mintha összevissza szállguldoznék, és lövöldöznél felé, mire az ellenfél felett egyhúz egy gép és traXion bejelenti RW-n: "kapás van!"
Iszonyat fílinges! 
"The trees move. Do you not see it?"
"Amikor egy észak-kaliforniai klinika laboratóriumát vezettem, a szegény pakisztáni gyerekek esetében gyakran találkoztam ólom fertõzéssel, mindez a szüleik által használt 'kohl' nevezetû fekete sminkszerû keverékbõl származott, amit a szemük köré kentek. A közel-keleti anyák ezt az anyagot rendszeresen használják gyermekeiken is, legyen az lány vagy fiú. Az ólommérgezés a gyerekekre még károsabb, mivel csökkenti IQ-jukat és fejlõdési rendellenességeket okozhat. Mindkét generációnál az ólommérgezés összeköthetõ viselkedési és tanulási problémákkal, valamint fizikai betegségekkel, mint a magas vérnyomás vagy a vesebántalmak. Nagy mennyiségben az ólom idegrángást, paralízist, kómát vagy akár halált is okozhat. Számos arab kultúra történelmében jelen van a kohl, melyet a tálib harcosok is rendszeresen használtak a szemük körül. Az Osama Bin Ladenrõl készült feltételek is arra utalnak, hogy õ maga is viselt kohlt, az pedig köztudott, hogy veseproblémákkal küzdött. Az ólommérgezés megmagyarázhatja bin Laden egészségi gondjait, valamint hozzájárulhatott az öngyilkos merénylõk elborult elméjéhez a gyûlölködõ vallásos nézetek mellett" - foglalta össze nézeteit Dr. Simanonok.
Elméletéhez számos jelentést idézett. Roger D. Masters írása szerint a nehézfémek hosszútávú veszteségeket okoznak a tanulásban és a társadalmi viselkedésben. Tanulmányok arra is fényt derítettek, hogy a hiperaktív gyerekek és a bûnelkövetõk vérében számottevõ ólom, mangán vagy kadmium található. Az utóbbi 25 évben jelentõsen megnövekedett fiatalkorúak által elkövetett erõszakos bûnesetek és gyilkosságok szintje összefüggésbe hozható az ólmozott üzemanyag felhasználás és az iparosodott országok gyárai által kibocsátott nehézfém ugrásszerû növekedésével. Masters kutatásait alátámasztotta Myron J. Coplan és Brian Hone is, a Bûnüldözési Hivatal, a Környezetvédelmi Minisztérium, az Earhart Alapítvány és a Dartmouth College Társadalom Tudományi Központja jóváhagyásával. édekes cikk,persze ha igaz😊
Bocs ez lehetetlen kihagyni!
Petyus BF nevét meg szádra ne vedd! Egyébként is: ki az a hülye aki géppisztollyal durrogtat? Nézd meg: ha tankkal rádurrantassz vkinek az édes kicsi kobakjára, na ott megmutatja milyen jó a sebzésmodell! Meg a röppálya is valami remek, mikor a tag felkenõdik tankod szélvédõjére, és szart se látsz tõle! Én ezért szoktam le a közelrõl durrogtatásra, mivel a 20. ilyen eset után kezdtem k*rvára unni a röppályájukat!

"The trees move. Do you not see it?"