R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fluga
mellesleg leírnád hogy ki volt az a más akit okoltam? még szegény egeremet sem, pedig néha ki tud velem baszni (amikor lövök mint az ökör és lemerül a szemét állatja😊))
off
van még egy logitech cordless settem, amihez egy jobbkezes Mouseman Optical van, de az is az alábbi problémát produkálja. használtok padot? mert én csak a homogén, tisztán tartott sima asztallapot
on

Több embert már úgysem bírt volna el a netem

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

fluga
te öreg neked mi bajod van? szóltam én hozzád? Ott voltál amikor történt? nem hiszem. Apáddal jól elflémelgetünk, ami hálistennek alábbhagyott, ne kezdd újra, mert tõle fogsz kikapni.
és ne kóstolgass, mert összeakasztjuk a bajszunkat.

BAZE. Server full...
schoma
Hát bizony le.
Pedig fasza volt...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Francba 😞
Errõl lemaradtam 😞
Nah itten van a buglist a mai tesztelésrõl, remélem, semmit nem hagytam ki:
http://hunters.hu/forum/index.php?act=ST&f=9&t=20&st=0&#entry90

énis jobkezes egerelést szoktam meg,balkezel nem is tudnélk egerelni 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tikal
Én is balkezes vagyok, de mikor életemben elõször gép elé ültem ott jobb kéznél volt az egér, igy hát ezt szoktam meg 😊))

Amugy békés vagyok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mx500 és mx700 egyátalán nem szimetrikus, lehetetlen balkézel használni (énis balkezes vagyok de én jobbkézel egerelek 😄D)
mx300 viszont szimetrikus, optikája ugyanoylyan jo mint elöbbieknek, csak kevesebb funkciogombvan de játékra tökéletes szerintem (mellesleg az mx-eknek jobb az optikájuk mint a dualnak hiába csak egy optikájuk van mégis nagyobb a teljesitmény összeségében)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
Andrew miert léptél le?

Ha valaki esetleg érez magában kis hajlandóságot arra, hogy segítsen Pet-R-nek, az töltse le a legújabb shop verziót (0.8), és jöjjön a szucsati.no-ip.com címre tesztelni!

Petyus_
"engem kurvára felbasz, de ez van"

Otthon ilyen békés vagy? Csak a neten terrorizálod szerencsétlen embertársaidat kommandós bácsikkal és fegyverekkel?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Tikal
Nekem nem koszolodik hamar pedig LG, kosz csak akkor kerül rá mikor a család vagy vendég csodálkozva meglát vmit a monitoron és az ujját odabigyeszti amivel engem kurvára felbasz, de ez van 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AndrewCB
Na? Nem jottok játszani? Megy a szerver! 😊

zoli80
de honnan a zsirfolt ha hozzá sem ér senki??furcsa

Calver
Én áttörlöm vizet papír törlökendõvel, majd szárazzal, utána egy ideig bírja... De ezek az LG-k ilyen kurva koszolodosak, lehet átrakom másik géprõl a Samsungot az jobban birja... vagy csak azért mert nem azt használom?

"The trees move. Do you not see it?"

zoli80
meddig tart egy restart kb?

zoli80
Köszi megprobálom!

zoli80
Ki volt a privat srác?valaki innen csak más néven?

Tikal
szerintem szabad, én is csináltam már ilyen ablaktisztitoval, de nekem a sima viz is faszán lehozza a koszt.

AndrewCB
5 perc mulva indul újra a szerver!

zoli80
probáltam de semmi nem jott le rola,csak még foltosabb lett😞( lehet hogy ez ilyen onkoszolos felhasználoellenség szar.uvegmoso folyadékkal szabad?

Tikal
nedves rongy, utána szárazzal szépen letörlöm, szép tiszta lesz, nekem is LG van, de nem flatron😊

zoli80
van kérdésem:lg flatron monitor,f700b,2nap alatt randa foltos lesz mintha leontotték volna lekvárral és utána ráhánytak volna egy nagyot.tisztitom két naponta de az is kurvára körulményes mert igyekszik foltos maradni.ti mivel tisztitjátok a moncsit?

A ket logitechet nem ismerem, de az Explorer az tutira nem szimmetrikus es az nagyon kenyelmetlen balkezben. Ezert inkabb MS Intellimouse Optical 1.1-et javaslok az Explorer 3 helyett. Felbontas, scannelesi sebesseg ua, csak egyik szimm, masik meg csak jobbkezes (Mint Fluga irta, balkezzel jaccik, tehat ez is szempont😊)

Calver
Ja és azt a sima egeret is kifinomultan... Nemrég beraktam a mosogatógépbe mind az egérpadom mind az egerem bizonyos alkatrészeit, és ez után hirtelen hatalmasat javult célzásom!

Calver
Én vagyok itt az egyetlen aki nem optikai egérrel nyomja? Petyus! Adnék, de nincs fényképezõgépemben se film méghogy digikamerám lenne... Pedig ez egy olyan pillanat amit eltettem volna utókornak!

Petyus_
Dual Optical vagy MX500.

(Az Ms is jó, csak a "Billgéc kapja be" mentalitás miatt sok embert nem visz rá a lélek hogy megvegye. 😄)

AndrewCB
ELINDULT A SERVER! LEHET JONNI!

nekem mx500-am van és télleg nagyon kira, a 700csak anyival több hogy rádiós, de nem tom vane sok sok értelme...

AndrewCB
jaja! 😊

Petyus_
Kamu.. FÉNYKÉPET AKARUNK!!

Calver
lassulok

Calver
Calver nem tudott readyz mert fagyott mivel felrakta egy hálókártyához a cuccot és az fagyasztotta... majd miután másodszorra kifagyott, Calver kivette a hálókártyát, és egy kalapáccsal kb 20 darabba törte szét... Most itt diszeleg egyik 40 cm-es hangfalam tetején, nyugtatásképpen... De legalább menni fog tökéletesen Raven Shield. Még mindig co-op a szerver?

Crem
Na ha ezt elöbb beírod akkor nem hidegen eszem a rakottkromplit!😞

f@sza..

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

10 perc? jaj 😄
na mind1 adigra énmá nemleszek, idõzités rulah 😄
mellesleg szerintem máskor legkésöbb 4kor már át lehet álni, vannak már akkoris elegen...

ez egy pár perc (egy pár = 2 😄D) is letelt már 😄DD

Crem
Hüje nyuszika miatt felborúlt a bioritmusom!😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

AndrewCB
10 perc mulva lesz átállás!

azaz 18-kor!

Crem
Andrew!

Izzítsunk plííz, mert 7-re vissza kell mennem melózni!😞

ThX!

AndrewCB
még COOP, de pár perc! 😊

már rég letelt az 5 perc...

Crem
HI!

Coop megy vagy már a "rendes" is fullon van????

Tikal
Marházni csak az idõsebbnek szabad

Petyus_
Ezt nem érdemlem meg.. ön túl jó hozzám!

Tikal
"Azért mert nem tud lõni ne mást okoljon!"
Az egeret azért okolhatja nem? 😊))

AndrewCB
Csak érted vagyok Admin!

dehogy marházom vissza, inkább letökfejezem, az elegánsabb ;DDD

Petyus_
Köszi! Újra bízni tudok benned, mégiscsak jó admin vagy!