R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4851 vagyok világviszonylatban???hányan játszák a jatékot?5000?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Egyébként Õ Fluga!!! Minden menetnél itt vigyorgott rám.
http://world.guns.ru
az aug az osztrák? hmmm, nemtudtam, de sokmindent nem tudok=) pl hogy van gránátvetõs verziója=)
most kiprobáltamm offline, és télleg jó, gyors és pontos is, nem rángat annyira...
kicsit alacsony a sebzése, de ha pontos akkor az nem baj...
UMP-szeretõknek alternatíva=)
(hallod Wasek szivem?

)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A SWAT filmrõl, pontosabban a trailerjérõl jutott eszembe (mivel most töröltem le a SWAT trailerét a winyómról):
Látta valaki azt a filmet, hogy:
"WHO DARES WINS"?
(A jelmondat egyeseknek ismerõs lehet, pl. Tiki ...)
A film - SZERINTEM - az összes valaha készült kommandós témát feldolgozó film közül a legjobb. Brit. A történet nem rossz, az eleje még kb. úgy néz ki, mintha a késõbbiekben egy sima krimi sülne ki belõle, de aztán ...
A lényeg tulajdonképpen a film vége, de az nem semmi. Ian Sharpe rendezte és Lewis Collins a fõszereplõ, aki a briteknél - fõleg kalandfilmekben nyújtott alakításai miatt - elég ismert (azonkívül egy ideig az SAS tagja is volt és csak a médiában való szereplése miatt nem maradt ott sokáig, szóval a filmmel um. "hazakerült" és majdnem õ lett Roger Moore után a "Jimboo").
A két akciójelenet amit a film végére "betettek", minden témábavágó amerikai "szart" üt ... (Choreography: Anthony Van Laast - pl. az Oroszlánszív volt az elsõ munkája.)
Iszonyat feelingje van a movienak. Bár "B-film"-nek tituálják a "szakértõ kritikusok" - akik, mint tudjuk ritkán érnek egy kalap szart is -, fõleg azért, mert brit akciófilm, de ennek ellenére máig az egyik - ha nem a - legjobb!
A storyt mellesleg az 1982-es Princess Gate eset ihlette ...
A medve nem játék.
tar21 a kedvenced?
nem rossz, pörgõs kis cucc😉
http://world.guns.ru/assault/as30-e.htm
egy kis háttérinfo kedvenc fegyveremrõl az RvS-ben
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amit te irsz szerintem valami driver bug lehet, a gamekban a görgetos dolgok egybõl mgoldodnak ha lelövöd a taskbar-ról a Mausware vagy milyennevû progiját (mongyuk jo az de inkább csak entezéshez hasznos) az oldasokat meg szerintem csak ugy lehet belöni valamire hogyha rábindeled egy egy gombra...
csak az egérke engedetlen, dehát az új gazdi...=)
eddig egyszerû nóném állatom volt, amit win felismert, mit scrollmouse-t, ezzel meg nem megy RvS ben az ajtónyitás (scroll fel-le), meg az oldalsót se tudom használni TSben...
de hát még fejtem, fejtegetem
Húzzunk bele emberek! Csíterezés innnn-dul! 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Amióta ez a qurva játék megvan semmire sincs idõm. Az összes szabadidõmben volna kedvem játszani vele. "Qurva" Tom Clancy 😊 !
Ez szerintetek kóros?
Vagy sima kezeléssel - pl. felmondom a tvnet szerzõdésem, mert a belépéskor volt 250kb/sec letöltés és 60kb/sec feltöltés helyett a hétvége óta már csak 88kb/s le és 18kb/s feltöltés van -, tulajdonképpen még helyrehozható ...?!
😊
A medve nem játék.
Úgylátszik buherálnak valamit a fiuk 😊
lehet fejlesztés megy.
Úgyhogy várható némi netkimaradás a szervernél 😞
Úgylátszik észrevették 😊
Van megint szerver.

Valszeg csak reggel lesz szerver.
Tényleg jó meccs volt, hála égnek a mocskos MU kiesett.

Egyébként meg javulást!
ON
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
(Egy klasszikus:"Nem röfög magyar, röfög német meg francia ...")
A medve nem játék.
Három olasz csapat az elõdöntõben. Ilyen max. az UEFA kupáknál volt ...
😊
A medve nem játék.
😊
Szétröhögtem a fejem (persze amennyire a fogorvos inyekciói után tudtam ...).
😞
A medve nem játék.
Amúgy átállt már szerver adversial-ra? Mondjuk nekem mind1 mára ugyis mentem alukálni... De azért jót nyomtunk co-opon!
(SILENCER!!! Akin legközelebb nem lesz hangtompító lelövöm! - ST-6 keményített!
)"The trees move. Do you not see it?"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''