R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli80
tud valaki valami jot?vagy mindenki megvette?

Crem
Köszi !!!

Idõközben rájöttem!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

jó van na ,adok egy zsepit.. de karcold má le a huntersrõl

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

schoma
ne szenvedj már!
hunters.hu
Ennél egyszerûbb nincsen!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Crem
A hunters.hu-ról 48Kval jön szal ne idegesítsd magad!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Warlord: Andrew tök másról beszél. Õ az LS klán európai szerverérõl beszélt asszem😊
Crem : Ha eredeti játékod van akkor igen.
1.1-ES PATCH A MAGYARORSZÁGON KAPHATÓ RAVEN SHIELDHEZ:
www.hunters.hu
Ott letöltés/Raven Shield/Patch.
És ott :
rvspatch_1.0_to_1.1_uk.exe
Tehát nekünk az angol verzió kell, nem az amerikai 😊

zoli80
az uj jo jatek oromei😊

Crem
Ez...

Crem
rvspatch_1.0_to_1.1_uk.exe

Ez kell nekünk?

Szedd már le a hunters.hu-ról... ne szenvedj már annyit, vagy a 3dgamers-ról

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

AndrewCB
AZ EURO a jó!

jaja az jo. De ket LR van. Van egy europe meg egy USA. USA kicsit messzebb van az neha lagol 😊 de az meg amugy coop server nem?

Ha felraktad a megvett gamet akkor a UK patch kell. Ha a régit hagytad fenn és azt patcheled/cd keyt irsz be akkor meg US.😊

AndrewCB
LR Clan néven van egy szerver! Csak 8 fõs de fasza nagyon! 😊)

KM
Tudjátok: a növényeknek szeretet kell és Substral!

Andrew ez 1.1-es server. Ma vettem meg játékot, úgyhogy nem tört server😞 Azt hittem te is már legális vagy😊

schoma
Army nálam most parkolópályán van...
De mehetünk meglocsolni a fámat.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

AndrewCB
nekem az incompatible version!

-=UATFSOE@puplic by... vagy hasonló nevû.
80.78.226.40:10999

AndrewCB
Mellik az???????

AndrewCB
Jah! Ilyen melegben pihi van!

andrew én vagyok egy 30-as pingû serveren de nem nagyon van hely. talán egy. de ha mondasz cimet ahova sikerült bemenned, mehetünk oda😊

schoma
Tessék dolgozni...

😊)))

ki merre hol jáccik? Warlord, gábor? vagytok vmerre ?

AndrewCB
van most valaki valami jó szerveren??????

KM
Jaaaaj! Így nem olyan izgalmas!

uk

KM: Baromi egyszerû amugy 😊 www.mediamarkt.hu. Kiválasztod bal oldalt a neked szimpatikus/közeledben lévõ boltot és az ott taláõlható telefonszámon megérdeklõdöd😊 Itt ültök az internet elõtt és inkább hatszor megkérdeztek itt vmit hatszor amire nem tudjuk a választ ahelyett hogy utánajárj. Kb 2 perc idõdbe telík meg mondjuk legalabb 10 Ft-odba a telefondij 😊)

Warlord: nekem nem volt kedvem amiatt 2 gigát +ba tárolni😊 Az 1.1-es patch csak a System dirben módosít fileokat, igy elég egy 1.0-as System dir és egy 1.1-es. És amelyikkel akarsz játszani azt használod. Nem mindegy hogy 40MB vagy 2GB plusz helyet foglal a dolog😊
Lord: Eredeti gamehez melyik patch kellett? UK? Mert ugye eddigi kalózhos US kell.

KM
Esetleg a MM-ban vetted?

Crem
Mégvalami...

Hogy én is ELIT szerverekre tudjak kapcsolódni, hol kell letöltenem az aimpatch-ot???

Crem
Nem tudom ki írta, hogy Õ közben jár, hogy kaphassunk...

Mindenesetre az AUTOMEX-nél roskadásik vannak a polcok!😛

Crem
Megvan!😄

AndrewCB
van most valaki valami jó szerveren??????

KM
És mi újság a Media M-ban? Ott lehet már kapni?

[Rush]
8 kredit volt?

hTTp://ror.hu/

Ti ujraraktátok game-t vagy csak patch és nocd crack hogy ne kelljen mindig cd-t rakosgatni?

Este 6ig ha jól tudom. Én is voltam ma, vettem én is. Szerencsére adtak simán😊 Érdekes warlord, hogy a cd keyt nem emlitetted, hogy azt is becsannelnéd és felraknád netre amig nincs mindenkinek 😊)))

KM
Meddig van nyitva az Ajtómeksz?

schoma
Az faca.
Nekem csak holnap estére lesz meg, mert ma sokáig dolgozom...

Törölt felhasználó
felteheted addíg olvassuk amig nemlesz meg nekünk is. köszi
CB-LSC
miért járna 2 hozzá?
KM
Ez engem is érdekelne!

Törölt felhasználó
Sziasztok.Azt nemtudjátok Média M-ban lehet-e már kapni?
zoli80
ja!de hulye vagyok!most olvasom hogy csak egy jar hozza!

zoli80
ha van olyan aki megvezsi és két kulcs jar hozza és neki csak az egyik kell akkor szoljon szivesen beleadok vagy megvehetjuk felesbe is!nekem nem kell cd meg hulye konyv csak kulcs!

KM
Gondolj rám, kedvesem!

Mennyi most a RVS? Mert nekem is kellene.

WAR!!! miko mész az automexbe?

Petyus_
Helyes-helyes.. elit szerver ide elit szerver oda azért csak a HGS az igazi. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com