R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Futtatás>>>>regedit>>>>RED STORM En.....>>>>RAVENSHIELD ott látod a CD-keyt...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

még egy ,, próbáld beírni a regeditbe ...nátha..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

DarkHorSe
tegnap nem voltam itthon ..

Swedish people are albino monkeys

zoli80
miaz ipje?nem latom!

Dark ennek az üzenetednek most épp marha sok aktualitása volt ám😊

Crem
Hosszú Õ-vel...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

h3nry
GYertek LR-re

\"Andrey\"

Crem
Ne forgasd már bennem a tört...😞(

nincs benne ..nulla ami esetleg O betû?????vagy forditva

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

DarkHorSe
Azért a tegnapi dolog megint vicces volt.. sok embernek nem tetszik gábor szõvege,stílusa,modora stb..azoknak úgy elmondanám hogy õ kurva sokat tett azért hogy egyáltalán kialakuljon egy magyar RvS "tábor"... amikor kijõtt a demo csinált szervert amikor a teljes is megjelelent úgyszintén amikor nem volt hgs vagy megkértétek szó nélkûl ... ja és mellékesen life-nak a progija egy nagy rakás szar.. amíg nyomtuk a demo-t gabor meg õcsi mindig jobbak voltak nálunk.. ja és megsúgnám azoknak akik egy kibszott nagy csalónak tartják hogy a demohoz volt patch csít ellen 😊 asszem ennyi lenni és nem szeretném ha ujra kezdõdne ez a vita.

Swedish people are albino monkeys

Crem
Remélem az UBI veszi a lapot és küld egy NEW CD KEY-t mert az Automexnél kiröhögnek...

Egyébbként qrva jók az új pályák!!!

Crem
Most épp levelet írok a rendszegazdának, hogy fordítsa le angolra, amit elküldök az UBI-nak...

Még jó, hogy számlára vettük RAY-el...
Csak az bosszant, hogy erre vártam 2 hétig...

www.szakacskonyv.tk
Crem
Csak viccbõl írtam!😄

h3nry
Jujuuujjjj, onnan menekulj amig nem késõ 😉 😛PP

\"Andrey\"

Crem veled mi a helyzet? Sikerült már valamit bûvészkedni ?😊

warlord ne add fel😊 A régivel próbáld megoldani. Egy próbát megér. Kb 5 perc.
Jelenlegi System könyvtárad elmented pl system10 néven, és aztán felpatcheled 1.1-re(persze kell hozzá eredeti gsrouters.dat, core.dll és ravenshield.exe). Ezután elinditod játékot, beirod cd-keyt és kiderül igy megy e. Ha nem, akkor bizony holnap automex, reklamálás, hogy invalid cd key van csináljanak valamit...

akko nem szoltam, és igen azt szedtem le én is ,bár azthiszem 1.1 nincs is más fenn

zoli80
megbeszéltuk!😊

3 guriga? ennyiért adok 10 et is

Gabor. Én nekem mindig minden játéknál az az elsõ, hogy mikor crackelt exe-t bemásolok, akkor elõtte az eredetit átnevezem .bakra. nekem mindig minden fileból megvan az eredeti, így köv patchnél csak vissza kell nevezni õket. Azt a nocd-t szedted le amelyikben volt egy crackelt exe és külön 1.1-hez való CDCHECK.EXE? Mert arra is szükség van. Bár figy. lehet hogy ha én újra raknám, az UK verzióval nekem se menne. Mint mondtam nekem még mindig az eddigi US van fent és azzal semmi bajom nincs. Akinek nagyon nem megy, megpróbálhatná az eddigi kalóz cd-rõl felrakni a játékot, hogy úgy elfogadja e.

zoli80
3rugo😊de hulye vagyok ma😊 a hulye gdf az oka!butitanak.

zoli80
3000rugoert cd key?ez komoly?

hát ez izgalmas... én is leszedtem uazt a no cd cracket , és nekem nem megy vele,úgyhogy csináltam egy bin.-t a 2 es cd rõl és deamonnal használom,ja és másik exe file miatt pedig nem fog felmenni az 1.2 sem

Crem
Nálam format:C volt!
szal' tök szûz a gép!!!!

UK-s 1.1 felment! hiába akarom még1szer kiírja, hogy csak az 1.0-ra lehet feltenni...

Wwarlord: Megvan még régi RvS-ed? azt mondtad elmentetted. Próbáld ki azt, hogy megy e. Ha van ICQ-d adj számot és küldöm azt a 3-4 eredeti filet ami módosult anno crack miatt és próbáld azzal hátha...

Gábor nem hiszem hogy az lehet a gond 😞 Én a régi US verziómra raktam fel 1.1-et és gamecopyworldrõl leszedtem NOCD patchet, hogy ne kelljen eredeti cd-met koptatni, meg folyton betetnni meghajtóba. Egyszer kérte cdkeyt és elfogadta, megy azóta is. Vagy elgépelés lesz a dologból vagy vmi verzióbeli probléma. Mondjuk eleve érdemes a Tecxh filterben beállitani a SAME VERSION ONLY-t mert minek jelenjenek meg 1.0-ás serverek is.

Gondolom nem gépelhettétek el a cd keyt mindketten😞 Nem lehet hogy télleg a cd key-el van vmi? Automexnél kéne reklamálni.

Ja és kis/nagybetû szerintem nem számit. Én csupa kisbetükkel irtam be, kötõjeleket viszont én is irtam. Szóval elfogadta kicsi betükkel is.
Hülye kérdés:
Úgy kezdõdik a key, hogy RVS- ugye az rvs-t is beirtátok, nem csak az utána levõ részt?😊

és ezt a patchet tedd fel ez tuti jo,, ha ekkor sem menne akko gáz van,és nem fing

Teljesen letöröltétek régi gamét? Én mondjuk nem. Nekem megvoltak eredeti fileok, amiket módosított crack. Arra raktam fel, nem irt invalid cd keyt. Nem lehet hogy ha a régire pakoltátok, akkor vmi szemét maradt még benne?
Warlord: Mondj egy server ahova tutira Invalid cdkeyt ir neked. Megnézem, hogy engem felenged-e.

ha mossem megy kitartás (éljen szála...)törölj le mindent, a mentéseket is,a könyvtárat is,meg a regedit-bõl is takaritsd ki..
aztán telepitsd újra, és ne használj semmien no cd cracket pl..
Patch

patch felment rendesen?

juj!!! má fáradok... na akkor ovi sorakozó😊ami fehér az megeggyezik a te patcheddel ,ami szürke az nem,most megne kérdezd milyen szin a szürke

schoma
Nem akarok beleszolni, de van megoldás erre. Ha a patch telepítésénél kicsit elolvasnátok a dolgokat, akkor ott le van írva, hogy tudnak a dologról. A megoldás a következõ: nem a ravenshield.exe-vel indítjátok el, hanem a system könyvtárban lévõ "bat" fájllal. A pontos nevét nem tudom. Ebben szerpel egy olyan utasítás, ami megakadályozza a fagyást. Tudom, mert kipróbáltam.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

nagybetü, -jel, minden meg vot?és 1.1 only, 1.0 ra nemvot jo nekem se, egyik key sem

Crem
Megint 1 cigi...

sziasztok !!
mi a leguljabb patch????
lécci mondjátok meg.
Crem
Na ez fasza!😄

AUTOMEX-nél meg 3000ft-ért csak CD kulcsot árulnak 1 hét mulva!😄

Crem
EMBEREK!!!!

INVALID CD KEY!!!!!

Mi a F@SZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.1 fent van! Mi a gondja?

h3nry
Gyertek inkább holnap Globalozni 😊 ott megvárjuk a karácsonyi árleszállítást 😉))

\"Andrey\"

zoli80
no meg azért hogy eliten gyapassam magam,hm..

zoli80
ezért pénzt!amire jo lesz teljesen olcsobb is lesz!vagy torik.

jo magyar adsl miatt van .. ne szarj be rögtön... a filterbe gyorsan kapcsold be, hogy csak az 1.1 mutassa, es ha meg mindig fagy, tedd faforit only ra, mi beszkenel,aztán keresgélhetsz

h3nry
na nézek valami servert, nekem még nincs meg, de nagyon meggondolom, hogy megvegyem e, mert ahogy látom csak a szopás van vele. 😞

\"Andrey\"

Crem
Off

Rég láttalak!😄

Üdv!!!

Crem
Fenét...

Lealáznak mindig...

aztán ha megvagy, ajánlom figyelmedbe az összes euro official szervert mind jó, 24 is van belõlük 40-60 as a pimg,aztán, nes, snaps, broz ,fug és az összes clanzonas szerver jo még

Crem
BASSSSSZZZZZ!!!!! Ezt nem javították ki??? az 1.1ben?????????????

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2009 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4600 (4345)

R6WindowServerListBox Transient.R6WindowServerListBox0 (Function UWindow.UWindowListControl.GetItemAtIndex:0060) Runaway loop detected (over 1000000 iterations)

History: FFrame::Serialize <- UObject:😛rocessEvent <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0, Function Engine.InteractionMaster.Process_PostRender) <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

CaviaR
Szeva Crem!!!

Most kezdtem a játékot pár napja. Te már nagy master vagy, mi? 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Crem
Zoli!

Szerintem aki normálisan akar játszani azok mind megveszik!😞
Esetleg idõvel 1-2 Guru megoldja, de addigra már ez öreg game lesz!😄