R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Hát valahogy így. Örülök hogy ezt szûrted le a mondandómból mert ez volt a célom vele. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

zoli80
juhé!orulhetnek a gorillason,nem lesz tobb rosz napjuk😊

LooL 😊
Na hamarosan beindul hgs is.
Bocsi fiuk a fusszabb leállásért de a szerverben volt egy alaplaphalál ezért egy oprendszer telepítés és minden RvS és egyéb fontos dolog leszállt róla.Lassan megvan minden sõt a sokat játszók kapnak egy olyan jelszót, amivel weben keresztül a szervert el tudják indítani és leállítani és modot (adv. vagy coop) cserélni.
Petyus_
Na akkor cheat téma: sajnos a játékhoz igen sok és igen jó cheat van. Ezt el kell mondani. Ezek ellen most készül egy védelem, ami kiszûri õket.. ez bíztató, mert ha mûködõképes akkor annyit el szoktak érni az ilyenekkel, hogy a cheat-gyárosok megtartják maguknak a csalásaikat és nem terjesztik õket a továbbiakban.

http://www.rscd.net/ac.htm

Itt lehet megtekinteni hogy áll a dolog és mire lehet számítani.

Egyébként én is annak a híve vagyok, hogy ne csíterezzük alaptalanul a másikat.. nos bevallom Life-fal volt egy kis levélváltásunk ezügyben. Ott felvetette az ötletet, hogy menjek be nyilvánosan csalni HGS-re hogy lássátok mire kell figyelni. Mondtam neki, hogy ez nem túl jó ötlet. :]

Cserébe viszont bementem sunyítva egy este csalással és rohadtul nem vettétek észre.. gondolom azért mert nem gyanakodtatok rám eleve meg nem is csináltam kiugró statot, figyeltem, hogy kb. a szokásos legyen.. általában kör elején legyaktam Gabort mert jól esett 😊 utána hagytam magam. Ismétlem NEM vettetek észre semmit (egyedül talán Gabor fogott gyanút legalábbis másnapi fórum beírásaiból erre következtetek). Ja, a cheat különben elég feltûnõ lett volna, AK-val rohanva gond nélkül írtottam az embereket egy lövéssel. 😊

Nem tudom, hogy jó-e hogy ezt leírtam - csak azt akarom ebbõl kihozni hogy a csíteléssel gyanúsítgatással, burkolt célozgatással tényleg fel kellene hagyni, mert mint látjátok esetleg nem a megfelelõ emberre irányítjátok.. meg bizonyíték nélkül szart sem ér. Bizonyíték hiányában meg próbáljunk bízni egymásban és a hasonló anyázásokat elkerülni.

Tudom hogy a ma esti flémet Gabor provokálta, mert benne maradt egy tüske.. de volt azért elõzménye. Rain-nel meg nem tudom kivel kezdõdött a csíterezés, utána terelõdött át a HSF-re.. és látjátok a németeknél meg ti vagytok a csíterek. Szal vigyázva a gyanúsítgatással, mert haszna nincs, csak flémet szül meg a játékot ronja el.

Gabor stílusáról: higgyétek el hogy jó arc a Gabor.. én pl. jókat röhögök a szerveren amikor "csípkelõdik" velem. 😊 Meg elég sokat tud tényleg ezekrõl a játékokról, azt is elhiszem hogy jó nemzetközi kapcsolatai is vannak, és ezzel még a magyar scene egyik leghaszosabb tagja is lehet meglátjátok.. csak meg kell vele találni a közös hangot.

Na legyen végre peace.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Wolf az most DUAL p3 900 mhz gépen fut éjjel nappal tv net központban van berakva
régi alkatrész meg egy jokis EPOX 8kha /nem olyan öreg/1,8+ xp 512mb memoria DDr es maradt egy 10/100 hálokártyám márcsak egy vinyo meg egy ház kéne enyi hiányzik kb. belöle ez mehetne RS nek
Calver
Mégvmi! Becsületes nevem ***Calver***, nem Claw, ezt a logót csak azért használom hogy BF fórumban megismerjenek hogy valahai claw vagyok a csillagos bandából! Jóccakát mindenkinek!

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Én is megyek, és muszáj volt, bocs ! Megijedtem is már, mert aszittem mindenki elment aludni és egyedül kell összebaromkodnom 7000ig!

Gorillaz ip-jet kb ketnaponta megkerdezi vki, ugyhogy minden oldalon legalabb egyszer szerepel😊 Na mostmar alszom, ennyit a 7000-emrol. Kell neked itt ennyit pofaznod ahelyett hogy jaccanal vagy aludnal gr😊

Calver
Pedig akartam írni köv. üziben hogy 7000, nem azt hogy áhh kössz de gyors voltál!

Calver
Azt is hogy enyém lett 7000

kabbe😊 buzi😊

Calver
Áhh kösz!

Akkor miert ne...

Calver
Lehet de azért megsughatod! És ott csak ipk vannak, nincs így kifejtve hogy: b+, a gorillás ipje ez meg az, csak sok-sok ip... Vagy én vagyok hülye, és nem figyelek? Hiába, RvS hiány sok mindent tesz emberrel!

Kowajano merre van a servered amugy es milyen vas van alatta?

Legalábbis remélem hogy télleg ez a gorillas majd kijavitanak többiek ha tévedek😊

Csak 99 a vége bocs😊
62.138.136.99

De ha ilyen lusta vagy: 62.138.136.999

csak egy oldalt kéne kb visszalapoznod😊

régi alkatrészek alatt mit értesz? Birni fogja szerinted a terhelést a proci/mem? Hát egyelõre 1.1-hez sincs cd key kikerülõ patch multihoz, úgyhogy 1.2-höz is kétséges hogy lesz-e. Milyen érdekes, hogy Warcraft 3-hoz pl saját bnetet irtak és minden újabb patchez warforge rögtön nyomta a cracket, RvS-re meg nem fekszik rá egyetlen cracker csapat se😞 Pedig nem hiszem, hogy melósabb lenne ehhez irni vmi törést, mint a Blizzard által folyton modósitott dolgokat feltörni. Blizzard direkt külön védelmeket is tett játékba. hibákat melyek csak akkor jöttek elõ ha fel van törva játék. Néhány mókásabb: Ha tört volt a játék, akkor elõjött egy láthatatlan/sebezhetetlen fõszörny a városod közepén és lerombolta az egészet, vagy akadozott, szinkronhibával elszállt a játék. Ezekre mind-mind megoldást kellett találni és átlag 2-3 nap kellett egy-egy újabb patch feltörésére a Beta idején, ahol hetente jöttek az újabb patchek. A végleges is fel lett törve rendesen. Ezekszerint az RvS nem lenne olyan népszerû játék?😞 Nincs senki aki megtörné nekünk?

Calver
Sugja már meg nekem vmi mi ennek a gorillásnak az ipje, kicsit már úgy gyilkolnék RvS-ben is!

végülis csak pecsnek kell kijönnie vasat bármikor betudnám rakni wolfenstein szerver mostis bent ketyeg ;]
Calver
Negatív, igazi kopást nem szokta megérni, általában kicserélem 1-2 ütlegeléstõl elszállt billentyû után!

Calver
Hát, itt annak idején Lifeforcenak nem nagyon ment, de bízzunk a csodákban! Elvileg vmi php-s hülye cdkulcs ellenörzõje van, dehát ugyis lesz vki aki arra is rájön azt hogy lehet megtörni, szóval türelem és nyugalom, elöbb-utóbb úgyis lesz valami!

Na hogy témába is szoljak arra adjon nekem valaki tippet hogy láttok e arra esélyt hogy a elkövetkezendö pecset itt föleg 1.2 esre gondolok meglehet e majd törni? Ha arrol van szo énis tudnék szervert inditani csak én LINUX os pecsre várok rendes T3 as vonalon régi alkatrészeimböl öszetudnék dobni egy gépet szervernek csak ez a bizonytalanság ez egy kicsit agaszt hogy valyon fe lehet e törni majd a peccset. mert azt nem szeretném hogy megveszik 5en kb. az eredeti gamet és akkor majd az 5 ember tudsz játszani a szerveren a többi meg nem Szal erre vmit reagáljatok
és PEACE elöre is
bár most hogy igy belegondolok én nem is rajongok ezekért a kerekszámokért való versengésért mert nem sok értelmét látom úgyhogy inkább alszom😊 majd vki más örül majd.😊

jajj én mennék már aludni de nincs pofám 16 hozzászóláshoz😊

hmm. csak nem a 7000-et is vitában érjük meg?😊

schoma
IQcsászárok gyülekezete van a Gorillason...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

zoli80
Nem értek veled egyet Barnus abban hogy automatikusan vitazom,talán kicsit lobbanékonyabb vagyok masoknal!Eddig csak egy emberrel vitaztam a tobb tucatbol és ezzel nem vagyok egyedul!Nem hiszem hogy véletlenul!

nem csak kiveszik a fegyvereket amiket a magyarok használnak, lekapcsolják, kirugdosnak, átállnak 1.1-re, stb😊

honnan tudjam hogy mikor indul a server?😊 bocs ha félreérthetõ voltam. én eddig is terveztem a játék megvételét de asszem még jópáran meg akarják venni az itteniek közül. Én múlt hét kedd óta nem igen RvS-eztem😞 sehol se tudtam. egyik nap coopoltam gáborék serverén de ennyi volt. ebbõl kifolyólag várom már nagyon azt a kiba... cd keyt😊 magyar servert is várnám, csak sajna nem tudni mikor lesz újra😞(

1.2höz állitólag lesz linux dedicated server. szerintetek milyen vas kell hozzá?

Dehát túlképp minden magyar cheater, akárkit megkérdezel a gorillazon, megmondja a frankót nem igaz?😊))

Zoli: Nem volt célom a lelkedbe gázolás. Csupán egy vélemény volt. Szerintem nem ereszkedtem le az anyázás szintjére és másnak a lelkébe gázolásába. Leírtam pár dolgot amiben szerintem van igazság. Feltételeztem, hogy esetleg ha elolvasod, akkor nem az automatikus vitázásod indul be újra, hanem esetleg elgondolkozol rajta, hogy te is hibázhatsz nem csak más. Nem igy történt. Ez van. Ne feszegessük a témát, nem akarok veled sem ellenségeskedni. Ha nem vagy hajlandó meghallgatni más véleményét és nem vagy hajlandó elgondolkodni, hát ne tedd. De hogy miért gondolod azt, hogy hozzád hasonlóan én is a te lelkedbe próálok gázolni, nem tudom.

Én viszont inkább alszom és várom a holnapot, mert már RvS hiányom van😊 Remélem ha lesz újra server, akkor nem lesz ennyire feszült itt a hangulat és visszaáll a "megszokott nyugalom"😊

zoli80
amiota gaborral haverkodsz nekem is feltunt hogy sokkal jobban jatszol😊 veled is megosztotta?

Vagyis warlord, na 😊

Warlodr én is ugyanezt irtam le asszem😊

schoma
Akkor neked ilyened van?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

zoli80
" Tök feleselges volt neked amolyan utolsó szó jogan valami okosságot benyögnöd és elõröl kezdened. Szerintem pont ez a gyerekes. Most csak azért, mert találtál valamit amivel kapcs beszólhatsz Gábornak? "azért ezzel a lelkembe gazoltal😊

Calver
Istenem kegyelem! Miért teszed ezt velem? Miért pont velem? Miért kell pont elém dobnod mindig ilyen retardált és szánalmas gyökereket akik azt sem érik meg hogy koptassam miattuk a billenyûzetem, és én mégis vagyok oly' hülye hogy visszaszólok nekik? Legalábbis eddig a pontig voltam olyan hülye, de egy idõ után még én is beismerem egyeseken nem lehet mit javítani. Menj bazdmeg az elit szerveredre, ahonnan még nem utáltak ki, és mindjárt mindenkinek jobb lesz...

schoma
Hát igen, sufnituning csítfogó rulez.

Gábor én nem akarok kibújni semmi alól, nem akarom letagadni azokat amiket mondtam, de szerintem rosszul emlékszel. Ha visszanézed akkor is leirtam hogy nem hiszek abban, hogy csaltatok volna, én szimplán csak veled vitáztam nem épp kultúrált formában, ez tény😊 De Öcsirõl egy szót se szóltam. Bár lehet hogy ha visszanézném akkor kiderülne, hogy tévednék, de arra határozottan emlékszem, hogy akkor is direkt kiemeltem, hogy engem a csiter téma nem érdekel, mert nem hiszek benne, hogy télleg errõl lenne szó, hanem csak a serveren tapasztalt stilusról alkottam véleményt.

warlordnak pedig igaza van Claw.
Leírta Life, hogy Öcsit NEM FOGTA MEG az a saját készítésû program. Vagyis lehet hogy megfogta de mellette sok mást is. Sok embert logol, aki nem csal. Elmondta a program technikáját. Ha 5%-nál nagyobb az eltérés, akkor loggolva vagy. Ha te BAK fileokat tárolsz systemben,vagy mint vkinek screenshotok voltak ott, akkor õk mind logolva lettek. Life elmondta, hogy fõleg arra alapozza azt amit mond, hogy néhány ismert játékos ellen ért el olyan eredményt Öcsi, akik ismertek és jól jáccanak. És? ST-6-ból is vannak páran, akik mindig magasan a többi játékos elõtt vannak, körönként 4-5-6 embert simán megölnek, Rush is tud 25-2-es eredményt elérni. És? Ettõl miért lenne csaló? Mert jól jáccik? Azért mert esetleg van nála jobb játékos akkor az már csaló? Na de ne menjünk bele a csaló/nem csaló vitába, egyszer már lezártuk. Mindenkinek megvan a véleménye, gondol amit akar, csak azért irtam le, mert páran ismét elõjöttel a cheater témával meg a megfogó progival, és nem olvasták el, hogy tulképp nem ez volt ami megfogta Öcsit. Ennyi.

zoli80
gabor két kulcsod van baeg!jatszál már!

ez a másik születési rendellenesség nálad,ha valaki nem akkora über fasz mint te ,az nem biztos,hogy seggfej,vegyél órákat a szavak értelmezésébõl

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

zoli80
!valami gagyi tortet nem tudtok?😊inkább ot vezessuk le a feszt!

schoma

Calver
Ezaz!

Calver
És azt még nem hallottad hogy az okosak nem azt üzik el aki jobb mint õk hanem a seggfejeket? Ez már kezdd fájdalmassá válni...

schoma
ez megalol

schoma
Ámen!