R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

túl újdonság?? elkapkodtuk?😊)) LOL😊)
már hónapok óta megjelent, mindenhol kapni jóideje kivéve szeretett kis országunkat ahova ma végre bejöhetett a game kurvanagy késéssel és tele szar cd key-el.

Crem
Azért én mellékelem a számlát is!😉

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Beregisztráltam mindent! illetve kértem mindenrõl tájékoztatást...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hello mindenkinek, megtudjátok mondani hogy a játékba hol lehet a fegyvereket változtatni vagy mindig a gép dönti el hogy nelyik akciohoz melyik fegyver a optimális? Elöre köszi
schoma
Erre elküldtem most...
Bazz, a XXI. században egy g. e-mail nem képes eljutni a címzethez. Talán lelõtték a postagalambot?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Slow
off
kowa te ismered röcsit? (aka diabolo)
on

azért magyar szerveren magyar arcokkal jobb lenne gamalni mint mondjuk noname külföldi lamakkal nem? Talán mert tul ujdonság a game lehet kicsit elkapkodtátok a vásárlást
schoma
Már 3szor átküldtem!
Nincsen máshol postafiókod?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

szerintem simán megirják, hogy vidd vissza ahol vetted és adnak másikat😊 nem hiszem hogy hülyék és mindenkinek csk úgy küldenek keyt. akkor visszaküldhetné mindenki és akkor lenne 2x annyi kódunk😊

schoma
Mi az e-mailod?
[email protected]?

honnan tudták a mailcimedet?😊

Slow
OFF
ja, bár én mindig az esélytelenebbnek drukkolok, ösztönbõl=)
azt bírom, amikor nevenincs csapat elveri a magyokat...😉
ON

schoma
OFF
Real rulez. Bár hétvégén igen szépet zakózott otthon a Mallorka ellen.

ON

schoma
Válaszra nyomtam rá.

Slow
szlónak is van eredetije, csak most meccset néz...😉

Akinek nem mûködik a key-e küldje el nekem, segítek letesztelni hogy tényleg rossz-e vagy csak nálatok van a hiba!
schoma
Az lehet. Ma a freemail szervere igen csak le volt terhelve. De még nem sikerült rájönnünk, hogy miért.

(lehet, hogy nem kellene annyi spam levelet küldenem? )

schoma
Neked is...

schoma
War, ha itt vagy légyszi keress meg!
E-mailban, vagy ICQn.
THX

Crem
A Cserétõl függetlenûl gondoltam... Hátha 2 emberen tudunk segíteni.

Crem
Warlord!!!!

Ha gondolod küld el nekem a számlád (blokkod) másolatát (ha be tudod scannelni) Elküldöm az én számlámmal az UBInak!
Hátha a szívhezszoló levél láttán küldenek cd-keyt!
Ettõl függetlenûl még kicserélem az Otomeksznél...

Crem
Besz@rás!😄DDDD

Most kaptam egy levelet az UBI-tól, Gratulálnak, hogy megvettem a gamét...

Ez már vicc...

Petyus_
A másolásvédelem új generációja.. eredetivel SEM lehet játszani. :]

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Crem
A csaj szavaiból kivéve jó sokan viszik vissza a key miatt...

Crem
Azonnal kicserélik!

(csak vidd a blokkot v. számlát)

zoli80
postan meg egy év mire kuldenek ujjat éps az sem garantaltan jo.ha meg beccammog az ember az idejét senki nem fizeti meg!ezért pocsoltek hogy jol elbasszak a vegen!

kivéve egyet? Rögtön itt van Gábor, Ray, én. Ez máris három. Jó persze ez nem vigasztalja azokat akiknek nem jó a key de szerintem nem Automex hibája. Kaptak egy cd key listát amit eladnak. Ennyi. Nem õk generálják a kulcsokat, hanem UBI.

zoli80
ezt a szopast!automex telleg durva!kijon "kis" csuszassal és kivéve egy embert mindenkinel szar!ezért vegyen az ember eredetit?

sziasztok!
nekem a cd keyt nem elutasítja hanem azt mondja használatban van.
akkor ez azt jelenti ha nem jáccanak ép a cd keyyel akkor játszhatok én is???
Na jó, én mentem, pá!
Vagy jelen pillanatban van szerver?
Üdv! Na jön valaki jáccani? Én nem nyomok szervert, mert elég lassú a feltöltésem...
h3nry
hehe nemsokára tele lesz az apronet: alig hasznalt Raven Shield-em eladó hírdetésekkel

\"Andrey\"

h3nry
Zoli80 voltam 😞((

\"Andrey\"

Crem
Warlord!
Postázd el nekik...

Jobbat nem tudsz!😞 8000-et ne bukj már...

zoli80
ez jo otlet😊

Crem
Szal...

Akkor van egy gyári gamém Inv. CD key-el...

Ha megkapom az újat a gyárit kiírom hátha valakinél müxik!😄😄😄😄😄

Crem
Vagy postázni is lehet...

zoli80
olyan otvenhat lesz hogy csak na😊mondta a bavsi a kameraba😊

Crem
Warlord! Felhívtam az Automexet!

A csaj akkor tette le és már F.Gábor is pont ilyen panasszal élt!! (hátha itt van)😄)

Szal a megoldás: Be kell vinni ! Kicserélik és kapsz helyette egy tök újjat!!!! Õk meg visszaküldik a gyártónak...

Fasza! Megint mehetek Pesre...

zoli80
szemét😊

zoli80
volt valaki tuntetni?(kendermag)sulyos volt az ellentabor!néni sodrofaval meg sippal😊kemény! én nem voltam csak érdeklodom!

Crem
CSAK VICCBÕL ÍRTAM!

zoli80
tényleg lesz cdkulcs 3pénzért?

RAY.
Jah

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Nos most beszéltem az ubisoftos csajjal, és akinek gondja van a kulcsal ,holnap mennyen be a cd vel,és keresse Noszlopi Lászlót,... kifogják cserélni,/izgalmas neve van azthiszem jól értettem ,3x kérdeztem rá/

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Crem
Még jó,hogy együtt vettük!😞

RAY.
Hát Skacok nem tudom mi lehet,nekem elsõre fel ment és mûködik is

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

zoli80
nyugi sracok,hamarosan indul a hgs😊

futtatás .. regedit...hkey_local_machine...sowtware..revenshield.. cd key.. és ide ird be

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu