R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-=TSF=- asszem igy van irva.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
,és a dogozóknak
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Itt van újra és nekem fullon jött:
http://www.crouts.de/hp/files/download.php?id=95
ez UK verzio
Ez az US verzió 1.1-1-2 re!
De UK-s csak 1.0-1.2 re van! Ez is jó???
Illetve ha valaki tud egy gyors helyet annak elõre is big Thx!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
http://64.191.82.231/index.php
innen le lehet szedni (aki nem találta meg) az 1.1-1.2 re az update-t!
fullon jön...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
AIM meg kidobott.
mindenesetre kõkemény csalódás a változtatás-lista....szinte nevetséges, hiszen már a demóban meglévõ bugokat javították (ha igaz), semmi újítás, semmi hivatalos mappack, ase támogatás (ezze' mi lett???) szal halott a játék jövõje sztem.... kaszálni azt tudnak-->kiegészítõ lemez, az megy, 5 ezerért, occsón....
hogy én minek vettem meg??? ezek nem édemelnek egy fillért sem... remélem fel lehet majd törni a pachokat... meg az uborka oldalát...😉

1.2 patch,egyenlõre szidják mint a bokrot

inkább rámozdulhatnának az 1.2-es peccsre, bugvadászatra, meg csíterfogóra, meg extra táron gondolkodásra....
nem új küldetések...basszus... kitérdekel
egy valami érdekes, mátrixosok fegyverhangja... hm=)
infok az Athena Swordról.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Swedish people are albino monkeys
én is váltanék, de nincs itt más lehetõség, modemezni azé' nem akarok...=)
UPC szopás, egyre szarabb, de legalább drága....