R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
csak itt, felül a "Multi>>:hgs.servegame.com<<" ot le kéne cserélni a hunters címére, me' OTT vannak a letöltések és infók....
ezt is má' soxor mondtam, de egy nyanvadt reagálás se volt...
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Rég láttalak!
Ha servert akarsz indítani, támogatom!!!!!
Ui: nem csak tanácsokkal...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Válaszoltak Canadából(Martin
Technical Support
Ubi Soft Canada) a könyörgõ levelemre!!!😄
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Az ubi féle "obi" 😊 tényleg pofátlan dolog, de szerintem túl kell ezen lépni, mert a Raven túl yoo játék ahhoz, hogy nálunk - magyar szerver híján - süllyesztõbe menjen. Szóval, kéne valaki, akinek jó net kapcsolata van, van eredeti Ravenje és akkor a közösségünk is erõre kapna. Én nem temetem a gamét. Ha temetném, nem venném meg. Csak azért írtam le, hogy haldoklunk-e, mert az AA topicban vki felhozta, hogy azé a jövõ, mert a RvS nálunk haldoklik. Max. szerintem annak haldoklik, aki még nem vette meg az eredetit. Aki már beszerezte, naponta képes játszani külföldi szervereken. Nekem azokkal csak az a problémám, hogy a Team Survival mód eröltetését idegesítõnek találom. Nálam az a mód, csak néhány pályán jön be. A másik problémá a külföldi szerverekkel, hogy ha van idõm, és volna kedvem kipróbálni élesben is az új mapeket, nem találok olyan szervert, ahol ne csak a régiekkel találkoznék. Ha nálunk lenne normális magyar szerver, akkor vsz. meg lehetne oldani azt, hogy napközben coop, délután 4-5-tõl adver. szerver lenne, és a térképek sorrendje is megkeverhetõ lenne.
A magyar szerver problémáját meg esetleg azzal lehetne megoldani, hogy vki leszedi Lifenak az eredtit clone cd - stb. - formátumban és, ha valakinek van két CD kulcsa, akkor egyet átpasszol Lifenak. Ennyi lenne a megoldás. Viszont, ha Life megvenné, az is megoldás lenne. Miért Life? Mert jel. pill. tõle láttam az egyetlen valós próbálkozást a kezdetektõl, ahol elfogadható volt a sebesség, hajlandó volt kompromisszumokra és elbírt a szerver 16 játékost is. "Sokan" összevesztetek vele, de többen nem. Tehát volna megoldás, csak meg kéne találni a kompromisszumot. Az én CD kulcsom mûködött, tehát nem vittem vissza az autogecighez, de ha volt - és még most is van - olyan, akinek két CD kulcsot adatott a sors, és maradt neki ebbõl egy felesleges, az a magyar Rvs szerverért esetleg felvehetné a kapcsolatot vkivel, aki képes hosszú távon normális sebességgel müködtethetõ, 16 playert elbíró szervert mûködtetni ...
Ez csak egy tipp ...
A medve nem játék.
mert a "hgs-es idõk" felejthetetlenek voltak
azóta béna német rambók, meg csak franciául beszélõ officiális szervereken vagyunk szanaszét...
és a peccs is egy nagy, jólmegkésett hülyeség...
A raven Magyarországon szerintem nagyon haldoklik! Ok: nem lehet feltörni. HGS szerver Raven Shieldre nem nagyon lesz már, hacsak fel nem töri valaki a 1.2-es patch-t! (Reménykedem, h Life megpróbálja és sikerül neki!) Én mindenesetre nagyon sírok miatta!!! Nekem nagyon bejött a játék! (Kivételesen valamennyire még "jól" is játszottam rajta.) Ez van szopok!

Mert szerintem a fullt birtokló tulajdonosoknak azért van egy pár szerver lehetõségük ...
Hova mentek este játszani? Melyik szerverre?
Írjátok meg. Öt után én is benézek, ha lesz ott hely. Mi van a hgs serverrel?
A medve nem játék.
az 1.2es felpakolása után a multiplaya résznél a jobb felsõ részen van egy ilyen: <<1/1>>
ez mi?
me' nálam nem aktív, csak ott van...

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
nálam simán felment!
Engem multkor azért dobtak ki, mert 2* lelöttem az egyik skill gyüjtõt a klánból! (saját szerverükön)
a következõ kört már máshól kezdtem...😞😞

http://www.ualberta.ca/~rshannon/rvstweaks/