R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
megkéred? én núb vagyok...:/

Slow
upsz=)
néha bemozdul, de azért még mindig "sad" 😉
régi már, biztos rosszkor néztél oda eddig=)

a.carkey
Slow! Ez a logod új? Régen is mozgott a pandád feje? 😊 Vagy csak most vettem észre ez a technikai bravúrt?! 😊

A medve nem játék.

Petyus_
Meg kell kérni valamelyik moderátort, Dikkmát vagy Borgot pl. és megcsinálják. :]

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Slow
nade itt pont jól lemegy a flame, nálatok meg a huntersen gyûlnek infók....=)))
csak itt, felül a "Multi>>:hgs.servegame.com<<" ot le kéne cserélni a hunters címére, me' OTT vannak a letöltések és infók....
ezt is má' soxor mondtam, de egy nyanvadt reagálás se volt...

Petyus_
Life-nak simán összedobhatjuk az eredetit de szerintem nem az neki a problémûja hogy nincs eredeti RvS-e.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

izlések és pofonok hogy kinek mi a jó ,ha neked ez ,akkor maradj mint eddig is tetted ,asszem nem mondtam meg hogy mirõl kéne írkálni ,én azt kifogásoltam ,hogy a lényegi információk elvesznek ,már nem elõször....

Crem
Hi!

Rég láttalak!

Ha servert akarsz indítani, támogatom!!!!!

Ui: nem csak tanácsokkal...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Na már csak ki kéne szótáraznom!😞(((((((((((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Halle!!!!

Válaszoltak Canadából(Martin
Technical Support
Ubi Soft Canada) a könyörgõ levelemre!!!😄

zoli80
de hulye vagy!ez a forum kurva jonak indult és nem hiszem hogy neked kéne megitélni mi a faszság és mi nem!talán a fegyverek lotávolságárol és egyéb izgalmalmakrol kéne egész nap irkálni?

Teljes mértékben igazat adok cáratyuska barátomnak!

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

már kb 1 hónapja kétszer is kérdeztem kit érdekelne egy server ,akkor is szart rá mindenki ,most is fog ,ezért is szar többek közt az általatok erõltetett sg fórum ,mert a lényegi információk elvesznek a sok faszság közt amiket itt hablababláltok egész nap

zoli80
és aki Lifehoz hasonloan baszik kiadni pénzt a jatekra az meg unatkozzon?

KM
Milyen jól beszélsz! A könnyem cseppent! Teljes mértékben egyetértek veled...

a.carkey
Miért ne lehetne magyar HGS szerver. Egyetlen oka az, hogy az "obi" üzletpolitikája miatt Life nem akar pénzt áldozni a progira ...
Az ubi féle "obi" 😊 tényleg pofátlan dolog, de szerintem túl kell ezen lépni, mert a Raven túl yoo játék ahhoz, hogy nálunk - magyar szerver híján - süllyesztõbe menjen. Szóval, kéne valaki, akinek jó net kapcsolata van, van eredeti Ravenje és akkor a közösségünk is erõre kapna. Én nem temetem a gamét. Ha temetném, nem venném meg. Csak azért írtam le, hogy haldoklunk-e, mert az AA topicban vki felhozta, hogy azé a jövõ, mert a RvS nálunk haldoklik. Max. szerintem annak haldoklik, aki még nem vette meg az eredetit. Aki már beszerezte, naponta képes játszani külföldi szervereken. Nekem azokkal csak az a problémám, hogy a Team Survival mód eröltetését idegesítõnek találom. Nálam az a mód, csak néhány pályán jön be. A másik problémá a külföldi szerverekkel, hogy ha van idõm, és volna kedvem kipróbálni élesben is az új mapeket, nem találok olyan szervert, ahol ne csak a régiekkel találkoznék. Ha nálunk lenne normális magyar szerver, akkor vsz. meg lehetne oldani azt, hogy napközben coop, délután 4-5-tõl adver. szerver lenne, és a térképek sorrendje is megkeverhetõ lenne.
A magyar szerver problémáját meg esetleg azzal lehetne megoldani, hogy vki leszedi Lifenak az eredtit clone cd - stb. - formátumban és, ha valakinek van két CD kulcsa, akkor egyet átpasszol Lifenak. Ennyi lenne a megoldás. Viszont, ha Life megvenné, az is megoldás lenne. Miért Life? Mert jel. pill. tõle láttam az egyetlen valós próbálkozást a kezdetektõl, ahol elfogadható volt a sebesség, hajlandó volt kompromisszumokra és elbírt a szerver 16 játékost is. "Sokan" összevesztetek vele, de többen nem. Tehát volna megoldás, csak meg kéne találni a kompromisszumot. Az én CD kulcsom mûködött, tehát nem vittem vissza az autogecighez, de ha volt - és még most is van - olyan, akinek két CD kulcsot adatott a sors, és maradt neki ebbõl egy felesleges, az a magyar Rvs szerverért esetleg felvehetné a kapcsolatot vkivel, aki képes hosszú távon normális sebességgel müködtethetõ, 16 playert elbíró szervert mûködtetni ...
Ez csak egy tipp ...

A medve nem játék.

Slow
pedig, ha nem lesz saját szerverünk, akkor nem lesz komolyabb dolog belõle, az tuti...
mert a "hgs-es idõk" felejthetetlenek voltak azóta béna német rambók, meg csak franciául beszélõ officiális szervereken vagyunk szanaszét...
és a peccs is egy nagy, jólmegkésett hülyeség...

AndrewCB
Hali!

A raven Magyarországon szerintem nagyon haldoklik! Ok: nem lehet feltörni. HGS szerver Raven Shieldre nem nagyon lesz már, hacsak fel nem töri valaki a 1.2-es patch-t! (Reménykedem, h Life megpróbálja és sikerül neki!) Én mindenesetre nagyon sírok miatta!!! Nekem nagyon bejött a játék! (Kivételesen valamennyire még "jól" is játszottam rajta.) Ez van szopok!

KM
Igen, de nekem még be volt mountolva régi, tört ISO!

KM
Huh!!! Köszi! Megpróbálom! Lehetséges, hogy ez a probléma forrása!!!

KM
Remélem, nem kell temetnünk a Ravent! Túl jó progi ahhoz, hogy bedobjuk a szemetesbe!

a.carkey
Egyesek szerint meghalt a Raven Shield. Szerintetek is?
Mert szerintem a fullt birtokló tulajdonosoknak azért van egy pár szerver lehetõségük ...
Hova mentek este játszani? Melyik szerverre?
Írjátok meg. Öt után én is benézek, ha lesz ott hely. Mi van a hgs serverrel?

A medve nem játék.

Slow
hoy
az 1.2es felpakolása után a multiplaya résznél a jobb felsõ részen van egy ilyen: <<1/1>>
ez mi?
me' nálam nem aktív, csak ott van...

a.carkey
😊

A medve nem játék.

KM
Nem is az a baj, hogy nem megy fel 1.2-es patch, hanem az, hogy kéri a 2. cdt... Bemásolva a tört exe-t, tökéletesen fut. Az 1.1-es patch tökéletesen futott... Nem értem. Ajtókeksznek írtam, hátha kicserélik.

RAY.
Nyugi csak félnek a magyaroktól azért rugdalnak ki minket mikor épp jól megy

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Crem
😞

nálam simán felment!

Crem
Nekem ti 4600 van 512ddr, P4-2G proci még is visszavettem a felbontást, mert közelharcban biztosra akartam menni!😊

Crem
Zoli!

Engem multkor azért dobtak ki, mert 2* lelöttem az egyik skill gyüjtõt a klánból! (saját szerverükön)
a következõ kört már máshól kezdtem...😞😞

KM
Az én problémámra ki tud megoldást???

KAzi www.hunters.hu . Mielõtt keresel valamit, látogass el mindig oda, hogy nincs e ott fenn 😊

lol bazmeg és nem engem rugnak ki mégis?😊))

Törölt felhasználó
Most vettem észre enyém a 8000-es
zoli80
lehet hogy hiba volt leloni oket?igazatok van,csak rohangalnom kellett volna korbe korbe mint ahogy ok tették😊

Törölt felhasználó
Biztos csak mozgó célpontnak akartak alkalmazni
zoli80
BESZAROK EZEKEN A BÉNA KULFOLDIEKEN!CSATLAKOZTAM EGY KULFOLDI SERVERHEZ,KOSZONTEM SZÉPEN ÉS LELOTTEM EGY KÉT EMBERT ERRRE KOZLI EGY FASZ HOGY HALOTT VAGYOK ÉS SEGGFEJ!LELOTTEM MÉGEGYSZER ERRE KIRUG😊

Warlord a kedvedért visszalapoztam 40 oldalt és megkerestem a linket:
http://www.ualberta.ca/~rshannon/rvstweaks/

KM
Eredeti Ajtómexes cd!!! Mi lehet a baj???

KM
Miért van az, hogy amikor felteszem az 1.2-es patch-et, akkor kéri a 2. cdt. Bent van, de akkor is kéri...

Törölt felhasználó
még dolgozom
zoli80
jatszol most?

zoli80
csak sajna lejart az accom és csak holnap tudok felmenni elolvasni pontosan.

Törölt felhasználó
igen tudok,ugylépsz be ahogy a szabályzatban levan írva?cím,port,jelszó?
zoli80
nem kérdeztem még!egyébként te tudsz menni akármelyik szobaba?

Törölt felhasználó
énsem vagyok ,jelszot tudod?
zoli80
pedig a tobbiekkel még dumaltami,fura hogy nem láttál.nem tudtam átmenni masik szobaba,kérdeztem a lifeot és azt mondta hogy azért mert nem vagyok regisztrálva😊 akkor most mi van?

Törölt felhasználó
Igen énis,de tegnap mikor beszéltünk akkor nem voltál fent mert azt jelzi hanggalis.De megis néztem de nem voltál ott bent.Amikor belépsz látnod kell kik és mennyien vannak.
zoli80
valamit keverek😊

zoli80
én siman csak a hgs.blablablára csatlakoztam quickconektel,te?

zoli80
DJCOM NEVEN VOLTAL FENT?