R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Énis csak kb.7 körül,szintén a munka😞
Törölt felhasználó
Gorillas:62.138.136.99
Milyen néven játszol?Kolléga 😊
Milyen néven játszol?Kolléga 😊Aki tud, az tud!
Ha megkérdezném a gorillás ip-jét, akkor kivégeznétek???
Csak azért, mert ezen az oldalon még nincs leírva...
Ha megkérdezném a gorillás ip-jét, akkor kivégeznétek???
Csak azért, mert ezen az oldalon még nincs leírva...

Törölt felhasználó
Chip és ripley-vel már találkoztam,csak azt nemtudtam hogy ök azok akik átnevezték magukat.Mirofonodnak mi a gondja?Külön bekell kapcsolni az audió beállításnál, nemcsak bedugni.Nekem legalábbis igy kelett.
Tegnap mikor bementem kb.ez volt:24kill 86%találat 81lövésböl 67-68találat
Tegnap mikor bementem kb.ez volt:24kill 86%találat 81lövésböl 67-68találat

kurva microfont be kell lonom,valamelyik nap felmentem de hiaba pofaztam😞 estig kitalálom mi baja és seggberugjuk rubberékat😊 tudni kell hogy mar nincs chip és ripley átnevezték magukat rubber duckra és rubber quakra!
Törölt felhasználó
Nem lenne jó ha eltünne ez a játék.Zoli este ha jössz menjünk ts-re hátha úgy könnyebb lesz 😊
Törölt felhasználó
gyere gorillasra megy
nem is neztem!gorillas jo szokott lenni de az mindig televan😞 vice city meg matrix meg rise of the nations potolja a hianyt😊
Törölt felhasználó
jó törtet nemtudsz?
Törölt felhasználó
mi történt veled?sirató asszonyokat kérsz?
jott sok jo jatek😊 nomeg a hgs nélkül csak nyüglodés a multi😞 sok fasz,meg,john,meg ocska serverek.aki meg megvette az osszevissza mindenhol szerintem.
1 napos gyász,mert nem hallotak felölem már 1 napja😊))
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Törölt felhasználó
nagy a csend,mi történt?
linket is nyomjál 😄DD
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
na majd mindgyááá kiderül van -é gázos dolog véle. 1.5-re, 1.7-re már megvan, és mindgyááá lenn van az 1.6-ra is. Azért kajálás alatt beállítom a full 1.6-is! 😊)
jó, de sztem ne egyedül vágj neki (kivéve az alapkiképzést) mert elmegy tõle a kedved...(nem könnyû és nagyon nagyon csapatjáték)
Mert mindenki játszik.
Csak nem biztos, hogy ezzel.
(Vice City, Enter the Matrix)
Csak nem biztos, hogy ezzel.
(Vice City, Enter the Matrix)Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mára elég volt!😞
Egy idõ után már csak nyüglõdés a game nekem!😞
Egy idõ után már csak nyüglõdés a game nekem!😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
War!
Merre vagy?
Mármint melyik serveren?
Merre vagy?
Mármint melyik serveren?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Köszi de aszongya incompatible version. (62.138.136.99-n próbáltam 1.1-el) És kell accountot kreálni? Bocs a lámázásért (:]
Találtam egy nagyon JÓ servert!
217.160.175.226 >>>>>> www.CoT-clanbase.de
Folyamatosan van admin és JohnDoe stílusú- végigszaladok 1 pisztollyal és le tudok lõni mindenkit- Szerencsére nincs!
217.160.175.226 >>>>>> www.CoT-clanbase.de
Folyamatosan van admin és JohnDoe stílusú- végigszaladok 1 pisztollyal és le tudok lõni mindenkit- Szerencsére nincs!