R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah ha végre sikerül akkor majd helyre tesszuk vele a németeket lesz legalább valaki aki ki tudja osztani õket 😊)

\"Andrey\"

\"Andrey\"
\"Andrey\"
AZ UK kell neked!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Could not retrieve language information! Installation will be aborted. 😞((
\"Andrey\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a,Rainbow Six
b,Rainbow Stix
c,Rainbow Nix
Szoval meg lehet nyerni a játékot akinek még nics meg 😊)) És ezt még más telefonos játékokban is megtehetitek a mai napon.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én hülye megvettem ,igaz magyar füzetke nélkül 2 hónapja egy afgán piacon 3CD kúccsal

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
\"Andrey\"
Az automex jovoltábol hazánkba is eljutott a réjnbo sziksz: ráven síld játék!!!!!
Tudtátok?

Mennyi? Kiszedem innen a falból!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
az ase install kiírta, hogy bugos az RvS, egyenlõre szervernézegetésre szolgál, kapcsolódásra nem... gondolom az ubifaszok új technólógiája még megfejtésre szorul...=(
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Kiknek van meg egyáltalán eddig az eredeti??
Barnus, Gabor, Warlord, Slow, Rush, Soma, Ray, Crem. Fejbõl róluk tudok, velük már voltam közös serveren. Radical, dlav? nektek is? akkor az már 10 ember😊 Aki van még jelentkezzen😊 és ki ér közületek rá este?😊
HIP-HOP jön Vuk
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Találjatok valamit, ami szinte üres és írjátok meg. Este hat után meg oda kéne "zarándokolni" ... 😊
A medve nem játék.
Erre gondoltam én is!😄 DE milyen hangulatát próbálja kifejezni????😄DDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mit jelentenek a következõ rövidítések a játékban
gg , nj ?
Köszi elõre is!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ime az Ubitól a válasz!!!!!
Hi,
Can you make a more detailed scan of the CD key found inside your game box? The one we received is a little hard to read correctly and we are not able to validate it completely.
Then, we will be able to tell if the CD key for your game is really valid or if it is a misprint.
Best Regards,
Martin
Technical Support
Ubi Soft Canada
El se hiszem, hogy foglalkoznak a kérdéssel!!!😄DD
Megyek keresek valami profi scannert...
a másik ha feljönétek néha mások is IRC re #ravenshield.hu ra ott mindent sokal gyorsabban is meglehetne dumálni meg azt is hogy kihol gamal pl. szerverröl csak annyit pár alkaltrész hiján össze tudnék dobni 1 szervert mint már elöbb pengettem csakhát törve azért jobb lenne
Ha lesz Linuxos server akkor megpróbálok indítani állandó servert barnus.hu-n, csak szerintem a gép gyenge lesz hozzá, meg este 6-ig a vonal is le van terhelve, mert csak egy egyszerû 512-es Bérelt vonalon lóg. Lehet, hogy most 2Mbitre lesz bõvitve. Az jó lenne. Mert akkor már csak a hardvert kéne kicsit upgradelni😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
😞
Ez a "védelem" már túlzás. W98 alatt ezek szerint mindig ki kell vennem a drive-okat, ha játszani akarok vele? Az 1.1 ezt nem csinálta. Vagy csak azért teszi, mert az 1.1-re installáltam fel az 1.2-t és nem a sima vezrióra???
😞
A medve nem játék.