R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow az ki van zárva 😊
Nincs auto mute Radical es Komi se regisztrált tag és õk is tudtak beszélni. De egyébként nyugodtan regisztrálhatjátok is magatok és akkor jelszóval védett lesz a nevetek. Nem mintha bárki el akarná foglalni😊
Este ha gondoljátok megpróbálhatjátok ujra. Csakhogy ne külön külön legyünk😊
Vukodlav:
TS:
File menu: Quick Connect.
Cim : barnus.hu
Nickname-nek a nevedet. Nev/jelszo nem kell csak ha regisztralod magad belepes utan TS-en es jelszoval vedeni akarod nevedet masoktol. Ennyi😊

Slow
köszke Barnus, kipróbálom!

bementünk ts-etekre, de auto-mute volt, nem tudtunk szólni, ezért voltunk külön, de majd legközelebb reklamálunk=)

Vukodlav
Sziaszok!

Nekem sajna játék közben bemonta a net az unalmast, mert valami megint tönkrement a szolgáltatónál, ennek ellenére nagyon fasza volt a játék. Egyébként jó, hogy mondod menjünk TS-re, de hova. Felraktam a progit, de fogalmam sincs, milyen IP címre vagy szerverre kéne mennem, ha ezt elmondjátok, este én is leszek TS-en is.

HIP-HOP jön Vuk

néha elõfordul. tegnap nem vettem észre ilyet.
Slow csináld azt, hogy game közben háttérben egy dos ablakban pingelsz vmi servert. Pl saját gatewayedet. ipconfig paranccsal meg tudod nézni mi a gw-d. és akkor beirod dos ablakba, hogy ping IP -t és ugyhagyod. Néha kilépsz, nyomsz egy Ctrl-Break-et és megnézed, hogy van e packet loss. ha van, akkor lehet amiatt akadás, lehet ilyenkor a chello mûve. de ha nincs loss, meg átlag ping se magas, akkor nem azzal van problem.

Jó volt tegnap a game igen, de lehettünk volna többen TS-en, igy 4-en tök jól tudtunk kommunikálni, tudtuk egymásról ki hol van él e még és mit véd. és ha bénán dobtam gránátot tudtam mondani, hogy futás onnan😊 ha épp nem egy csapatban vagyunk mindannyian, akkor lehet két külön csatin is lenni, van direkt állandó green és red channel.

Slow
igen igen=)
jó volt=) mi voltunk a szerverfoglalók=)
rá kell bojolni egy officiális szerverre, kikiáltani a köztársaságot, hivatalosnak bejelenteni a magyart (franciauralomnak vége)
télleg olyan volt mint hgs-en=)

más: nekem állandóan lagg-szerû problémáim vannak, nemtom beállítási gondd, vagy chello cumi a dolog...
pl amikor indul egy kör, és elkezdünk szaladni, kb 2 mp-ként megakad a kép (folyamatosan, nem egyszer)...
másnál is van ilyesmi????

Törölt felhasználó
Jó volt tegnap este így együtt játszani.Ma mikor megyünk?Olyan volt a hangulat mint hgs-en amikor ment
akkor ma mar nem jossz game? meg mindig vagyunk vagy 6-an magyarok 😊

schoma
a hunters mostan sajana nemen meghy 😞((

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

igen.
www.hunters.hu -n van a UK patch.
1.0-1.2 jo asszem 1.1-re is.

schoma
?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
1.2es

Betüt nem kell olvasnod, csak a célkeresztet lásd 😊

schoma
Amúhy milyen a szervedr?
1.2-ess?
Metra még nincsen fenn. 😞( Csak aza 1.1s

schoma
Mingyárát megennézem...
Hu vazz. összeefolynaka betûjk
Nerm leszu ez így jó 😊

JA de Rush es slow nincsenek TS-en es ok az ellenseg csapataban vannak, ugyhogy inkabb hozzajuk menj TS 😊

SOMA : EUR 24 ! Vagyunk 4-en TS-en is. Gyere oda is ha gondolod es meg nem akad ossze a nyelved 😊)

schoma
Vagytok még?

Én most értem haza. Tudom, mondtam, hogy ma (azaz pontosabban tegnap) este 9 felé jövök, de beugrott egy spontán sörözés...
Ezt nem lehetett kihagyni.
Ma este viszont bizti vagyok.

De esetleg most is játszanék, bár lehet, hogy nem túl eredményesen.

Na aki nem jött az elment aludni ? Europe 24-en vagyunk. Ez a tuti mostmár asszem 😊

Nem értem most hova tünt mindenki😊
Akinek van TeamSpeakje az jöjjön mér fel Barnus.hu -ra.

Europe 9-re megyünk az üres. TSAF megtelt és bénák TSAF-ek, 2,red,2 green es nem akarnak együtt lenni 😊

Gyertek =TSAF= -re !

Petyus_
Ha nem is túl jól 😊 de jót játszottunk, thx mindenkinek gg! 😊

Szopás volt hogy pont azok a mapek voltak amiket nem ismerünk amit meg ismerünk ott meg a rossz oldalon vltunk. 😉 Na majd még gyakorlunk együtt. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ugyanott. Gyere Vuk. Europe 16 !!

Eur 16-on vagyunk.
Hát vagy mi vagyunk gyengék vagy a többiek túl jók de kenik a szánkat rendesen.
Tikal
Piros Sárga Zöld

De hogy is jön ez ide? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vukodlav
Na mára ennyi volt, most értem haza, gondoltam még játszotok valahol. Ha bárki valamelyik szerveren nyomja, szóljon már és megyek!

HIP-HOP jön Vuk

KM
Hú, de jó volt végre együtt játszani! Éljenek a .Hu-k!

Petyus_
Yo mingyá. 😊

Petyus vege survivalnak gyere vissza 😊

Petyus_
Tényleg nagyon kellene magyar szerver.. amióta nincs HGS nem tudtam egy jót játszani most is belépek warékhoz egy kör lemegy utána SURVIVAL bakker... 😞

Petyus_
Fullon van. :]

ki hol jáccik? Fulessel Europe 16-on vagyunk.

zoli80
nem látom az lr eurot,te igen war?

h3nry
na az egész napom elment install majd uninstallal. Most megyek és magamba töltök egy két kori sört. Mert ugy tunik ebbol ma nem lesz játék. 😞

\"Andrey\"

zoli80
megy a gorillás,gyertek ha tudtok!

h3nry
Hát ez az, de akkor csak az 1.0 as szervereken tudok játszani amibol alig van. 😞((

\"Andrey\"

Akkor uninstall
h3nry
Egyszer csak Jamaicaban elfogyott az összes fû, aztán az egyik ember értetlenûl körbe néz és megszólal:
- Fiúk mi ez a szar zene?

/index.hu nagyon elvont viccek/

\"Andrey\"

h3nry
1.2 us patc van fent, de u.a -t csinálta mindegyiknél.

\"Andrey\"

Neked meg milyen képed van? /zászlód/
Piros, sárga, Zöld?
Fenn van az 1.1 patch?
Tikal
Jó arc vagy, betetted minden topicba az oldalad?

Persze copy paste-tel mert az into az intro 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

h3nry
Nekem tört van. Haverom tegnap vett egy eredetit, csak azzal az volt a tré, hogy az utolsó betû vagy szám lemaradt és igy visszavitte és kapott újjat. Én a régit leirtam és végig próbáltam az összes karaktert de mégsem mux. Lehet, hogy az a baj, hogy nekem tört változat van fent? Kéne egy kopit csinálni az eredetivel colne cd-vel és azzal próbálkozni?

\"Andrey\"

Neked eredeti van vagy tört?És mi a probléma?
Mostmár van into is az oldalamon nézzétek meg!
Amugy kéne egy jó háttérzene. Akinek van jó az pls küldje el nekem Ide!

a weboldalamat megtalálodItt!
h3nry
Akinek van eredi kódja az segitsen nekem pls. Milyen formátumban van? RVS-3betû,1szám-3betû1szám- és itt nem tudom, nekem a vége az lenne, hogy AW0, vagy AWO a többit próbálom végig próbálni 😊

\"Andrey\"

h3nry
Na ugy nez ki, hogy a serial key nem muxik nalam 😞((

\"Andrey\"

AndrewCB
Ahoj!

Egyenlore VGA driver probléma van a HGS szerverrel, amit LIFE csak jövöhéten tud csak orvosolni (reinstall).
Persze Én baszogatom õt állandóan, hogy legalább 1.0-át indítson. Remélem jövõ héten már elindulhat.
Valaki irta, h aki nem áldoz a játékra dodót az unakzonnon. Erre csak az a véleményem, h nem mindenki tud kiadni 8000 Ft-ot! Én pl. most költöztem és van egyéb kiadásom... de valaki csak szimplán nem teheti meg, h ennyi pénzt ad ki...

h3nry
Na most kiderult, hogy nekem us version-om van...

\"Andrey\"