R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs auto mute Radical es Komi se regisztrált tag és õk is tudtak beszélni. De egyébként nyugodtan regisztrálhatjátok is magatok és akkor jelszóval védett lesz a nevetek. Nem mintha bárki el akarná foglalni😊
Este ha gondoljátok megpróbálhatjátok ujra. Csakhogy ne külön külön legyünk😊
Vukodlav:
TS:
File menu: Quick Connect.
Cim : barnus.hu
Nickname-nek a nevedet. Nev/jelszo nem kell csak ha regisztralod magad belepes utan TS-en es jelszoval vedeni akarod nevedet masoktol. Ennyi😊
bementünk ts-etekre, de auto-mute volt, nem tudtunk szólni, ezért voltunk külön, de majd legközelebb reklamálunk=)
Nekem sajna játék közben bemonta a net az unalmast, mert valami megint tönkrement a szolgáltatónál, ennek ellenére nagyon fasza volt a játék. Egyébként jó, hogy mondod menjünk TS-re, de hova. Felraktam a progit, de fogalmam sincs, milyen IP címre vagy szerverre kéne mennem, ha ezt elmondjátok, este én is leszek TS-en is.
HIP-HOP jön Vuk
Slow csináld azt, hogy game közben háttérben egy dos ablakban pingelsz vmi servert. Pl saját gatewayedet. ipconfig paranccsal meg tudod nézni mi a gw-d. és akkor beirod dos ablakba, hogy ping IP -t és ugyhagyod. Néha kilépsz, nyomsz egy Ctrl-Break-et és megnézed, hogy van e packet loss. ha van, akkor lehet amiatt akadás, lehet ilyenkor a chello mûve. de ha nincs loss, meg átlag ping se magas, akkor nem azzal van problem.
Jó volt tegnap a game igen, de lehettünk volna többen TS-en, igy 4-en tök jól tudtunk kommunikálni, tudtuk egymásról ki hol van él e még és mit véd. és ha bénán dobtam gránátot tudtam mondani, hogy futás onnan😊 ha épp nem egy csapatban vagyunk mindannyian, akkor lehet két külön csatin is lenni, van direkt állandó green és red channel.
jó volt=) mi voltunk a szerverfoglalók=)
rá kell bojolni egy officiális szerverre, kikiáltani a köztársaságot, hivatalosnak bejelenteni a magyart (franciauralomnak vége
)
télleg olyan volt mint hgs-en=)
más: nekem állandóan lagg-szerû problémáim vannak, nemtom beállítási gondd, vagy chello cumi a dolog...
pl amikor indul egy kör, és elkezdünk szaladni, kb 2 mp-ként megakad a kép (folyamatosan, nem egyszer)...
másnál is van ilyesmi????

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
www.hunters.hu -n van a UK patch.
1.0-1.2 jo asszem 1.1-re is.
1.2-ess?
Metra még nincsen fenn. 😞( Csak aza 1.1s
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Hu vazz. összeefolynaka betûjk
Nerm leszu ez így jó 😊
Én most értem haza. Tudom, mondtam, hogy ma (azaz pontosabban tegnap
) este 9 felé jövök, de beugrott egy spontán sörözés...
Ezt nem lehetett kihagyni.
Ma este viszont bizti vagyok.
De esetleg most is játszanék, bár lehet, hogy nem túl eredményesen.

Akinek van TeamSpeakje az jöjjön mér fel Barnus.hu -ra.
Szopás volt hogy pont azok a mapek voltak amiket nem ismerünk amit meg ismerünk ott meg a rossz oldalon vltunk. 😉 Na majd még gyakorlunk együtt. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

De hogy is jön ez ide? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
HIP-HOP jön Vuk
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"Andrey\"
- Fiúk mi ez a szar zene?
/index.hu nagyon elvont viccek/
\"Andrey\"
Piros, sárga, Zöld?

Persze copy paste-tel mert az into az intro 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Andrey\"
\"Andrey\"
Egyenlore VGA driver probléma van a HGS szerverrel, amit LIFE csak jövöhéten tud csak orvosolni (reinstall).
Persze Én baszogatom õt állandóan, hogy legalább 1.0-át indítson. Remélem jövõ héten már elindulhat.
Valaki irta, h aki nem áldoz a játékra dodót az unakzonnon. Erre csak az a véleményem, h nem mindenki tud kiadni 8000 Ft-ot! Én pl. most költöztem és van egyéb kiadásom... de valaki csak szimplán nem teheti meg, h ennyi pénzt ad ki...