R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
pofátlanságnak számit ha valaki felmászik ts-re mic nélkül lehalgatni az enemy taktikáját?? 😄DD
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Természetesen Life-nak is köszi a HGS-t,jó volt végre a megszokott arcokkal lövöldözni

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
ha mindketõt lelövik az veszit aki lelõte õket, ha fele fele ako aszem döntetlen
red robant, green megakadájoza vagy deactivál
tuszos:
red örzi tuszokat, megakadályoza kivitelüket (megoli greent 😄)
green pedig megprobálja a zöld füsthöz vinni a tuszokat
idõlejárás esetén bombnál green nyer tuszosnál red
Barnus: de hallottalak titeket csak aszittem miattam gerjedtek.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Alig bírtam elindítani az adv-ot
Klafa!
THX Life!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Mi lett vele? Legalább kirugtátok?

De nekem pentium alaplap ugysem kell 😊)))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mehettek 😊
Megint szarakodott de remélem nem áll le.
Instructions
~~~~~~~~~~~~
Extract the included exe into your Tom Clancy's Rainbow Six: Ravenshield
1.20 directory. You can now play without a CD.
mit hova?