R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy külhonban is dolgoznak napközben?
. Az nem lehet. Inkább kint vannak a strandon.Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
innen leszedheted

=félreértés ne esék nem én vagyok slow és nem néztem félre az üzit, de nekem is megvan a progi ha kell valakinek 😄DD)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Persze! Mi sem egyszerûbb annál! Nem is tudom, miért nem csinálok egyet. Hogy ez eddig nem jutott eszembe...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Life: tudunk arra megoldást, hogy vajon miért nem látszódik HGS az in-game server browserben? Elvileg tegnap délután mikor megpróbáltam bemenni rá, akkor még látszódott. Mikor este Warlordékkal akartunk bemenni, akkor már sajna nem, és nekünk is open paranccsal kellett csatlakozni. Ma sem látszódik még mindig.
Szerinted mi lett délután és este között átállítva amitõl már nem látjuk és nem tudunk rá rendesen connect?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jaj én meg elarmyztam az idõt (csak 2-ig....)
de majd ma..=)
zoli, mé' nem veszel egy eredetit? látom, hogy bírod a játékot és hogy játszanál nagyon, meg egyfolytában pityeregsz, hogy nem tudsz másik szerverre menni, nem hiszem, hogy valaha is lesz olyan törés, amivel officiálon nyomhatnád.
vegyé' egyet, boldog leszel 😉)

\"Andrey\"
Nagyon rossz volt!
A HGS-en 12en voltunk! Bár csak olyan fél 10ig. Aztán mentünk 4-5en más szerverre alázni az ellent.Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

"The trees move. Do you not see it?"
HGS-t azért hagytuk ott, mert voltunk rajta 5en.

Calver
"The trees move. Do you not see it?"