R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma beállítjuk, hogy jó legyen aztán estétõl lehet gyijokolni 😄DD
\"Andrey\"
\"Andrey\"
\"Andrey\"
Viszont a szerver most indult el tesztüzemben coop-ban gyertek. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Pont Warlordal kerestetem!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
HA nem eredetid van akkor pedig console:
open hgs.serveftp.com
1.2-es TÖRÉS RvS-hez : WWW.GAMECOPYWORLD.COM
Ott Voice Activate-rol atrakod Push To talkra. Es ott beallitod hogy melyik billt akarod nyomva tartani amig beszelsz.
csak parancssorból, vagy van valami IP ?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"Andrey\"
Én Somáékat mindig teljesen jól értem nem szokott gerjedni😊
Még Slowt is értem, de nála már nagyon oda kell figyelni mit mond, mert nagyon halk a mikrofonja és az orosz akcentusa is kicsit zavaró😊
Merre talállak benneteket???????????????
\"Andrey\"
Öröm ezeket olvasni!
Faca.
Este megyek....
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
ez lemaradt.
Igen müxik de csak open parancsal!
Sajnos "lehetetlen" máshogy megoldani az 1.2-est.
De sebaj.
Most töltöm a mappokat a szerverre beállítom aztán megint ölhetjük egymást együtt 😄
\"Andrey\"
War: Nem tudom miert nem veszi be. Ilyet csinalt multkor nekem is de megjavuklt magatol. Game restart?
HIP-HOP jön Vuk
Az a Hungarian's GS az egy magyar server😊 Tudod anno te is jáccottál rajta😊 Csak akkor a Hungarian is rövidötve volt, igy a neve HGS volt😊 rémlik már vmi?😊
Gyere Euope 1-re 😊

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Próba, cseresznye.
Szucsi nektek hogy sikerult?😊
Life: Amig nem sikerul megoldani, hogy torttel is be tudjanak jonni tobbiek, addig fennhagyod igy a servert, hogy estenkent tudjunk itt jatszani es ne kelljen Europe ures servert keresgelni ?😊)
Es ha vkinek adnal egy admin jogot, akkor a kulfoldi pk-kat ki tudnank dobalni akar😊
Life: Egyébként CB nem vesz Rvs-t?😞 Jöhetnétek ti is játszani ám!