R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

h3nry
Lifeforce: Te szoktál filmeket is oda feltölteni ugye?

\"Andrey\"

zoli80
us felment végre!!!!

zoli80
még mindig nem jutottam el a bankba befizetni sajna😊

Az FTP-n fent van.Töltsd le onnan.
Mint említettem számíthattok ma egy kis laggra meg egy-két újraindításra.
Ma beállítjuk, hogy jó legyen aztán estétõl lehet gyijokolni 😄DD
zoli80
ujrainstall de a us akkor sem megy fel😞

Nem halt meg csak újraindítottam.
AMi a lenyeg. Netrol letoltheto kaloz verzio az US! Patchez viszont kell eredeti exe, mert a crackeltre nem megy fel 1.20.

h3nry
Nekem mind us, mind a uk ver. hez hibát dobott, aztán amikor vissza raktam az eredeti exet utána ment, de már nem biztos, hogy csak ez volt a gond.

\"Andrey\"

h3nry
Huhhh na ezt most jól megaszontam. Igyekszem befogni mára a számat, szerintem télleg kész vagyok mint a házi feladat.

\"Andrey\"

h3nry
Ezzel szívtam én is reinstall lett a vége, de javaslom, hogy az eredeti exet másold vissza majd utána patch update és vissza az update-hoz tartozo crakkelt exet.

\"Andrey\"

zoli80
leszedtem az 1.2es uk és kiirta hogy ez nem az én nyelvemre lett csinalva😞 mi?

hgs.serveftp.com
Nem számiít.
Viszont a szerver most indult el tesztüzemben coop-ban gyertek. 😊
zoli80
a torthoz számit hogy uk vagy us?

zoli80
dejolesz!!!vegyuk át mégegyszer a teendoket:1.2es peccs leszed,felrak és rárak a gamecopyworldös cucc.ennyi?

Tikal
Pár ezerért már jo kis fejszettet lehet venni ( pl láttam egy Senheiser-t, könnyü volt és nagyon szépen szolt)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Crem
Eredetim van, de nem találom!😞

Pont Warlordal kerestetem!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem : Join IP nem jo. Illetve ha neked van eredeti Game, akkor jo. Ha eredeti jatekod van akkor siman listaban keresd meg a "Hungarians' GS" nevu servert.
HA nem eredetid van akkor pedig console:
open hgs.serveftp.com

1.2-es TÖRÉS RvS-hez : WWW.GAMECOPYWORLD.COM

h3nry
Zsííírkirály 😄

\"Andrey\"

Settings - Sound Input/Output
Ott Voice Activate-rol atrakod Push To talkra. Es ott beallitod hogy melyik billt akarod nyomva tartani amig beszelsz.

Crem
Hogy tudok bemenni?

csak parancssorból, vagy van valami IP ?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

leszeded 1.2es aptchet azt meg hozzá a törést 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Majd kiteszem a hgs oldalára az 1.2-es pachet és a törést.
h3nry
Orosz ákcént rullz 😛

\"Andrey\"

h3nry
Ugye bár nekem még sajna nincs meg az eredeti game, igy ha letöltöm a patchet (1.2) a hunters.hu rol az nekem jó vagy nem? 😊 Vagy kell keressek valami tört patchet? Már nem értem meg az agyatlan userek nagyon lefárasztottak ám ma. Pfuj hétfõ 😞

\"Andrey\"

War: azért nem értettél semmit mert tõled visszahallottunk mindent mert nem fejhallgatóval voltál és a hangfaladból visszament TS-be a mikrofonodon keresztül a hang. Vagy másik megoldás hgoy gombnyomásra állitod TS-t és csak akkor ad mikrofonod ha nyomsz egy gombot.

Én Somáékat mindig teljesen jól értem nem szokott gerjedni😊
Még Slowt is értem, de nála már nagyon oda kell figyelni mit mond, mert nagyon halk a mikrofonja és az orosz akcentusa is kicsit zavaró😊

Crem
Itthon vagyok!

Merre talállak benneteket???????????????

h3nry
Veszek egy pár üveg Borostyánt aztán uccu neki 😄 Ha beférek mire haza érek, akkor Life te is kaphatsz egyet 😄

\"Andrey\"

schoma
Yepppe!
Öröm ezeket olvasni!
Faca.
Este megyek....

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Jah csak töltenék mapokat ugyanis a hunters.hu behalt. 😞
Este.
ez lemaradt.
Nah látom már rájöttetek. 😊
Igen müxik de csak open parancsal!
Sajnos "lehetetlen" máshogy megoldani az 1.2-est.
De sebaj.
Most töltöm a mappokat a szerverre beállítom aztán megint ölhetjük egymást együtt 😄
h3nry
No akkor még nem mondom le a sörözést 😊

\"Andrey\"

h3nry
1.2 tört patch-et honnan tudok tolteni? Vagy hogy is van ez?

\"Andrey\"

Törölt felhasználó
nekem is 😊
zoli80
irjatok ipt kérlek,teljesen lázba jottem de nem látja a fos keresõm!hol van tort 1.2es peccs?

h3nry
Juhuhuuu jol latom, tört 1.2 magyar szerver. No akkor rohanok haza. Ma kimarad a lightos sorozes 😊

\"Andrey\"

zoli80
nem látom,ip irnal légyszi.

Europe 1-en van 2 hely

vege van survivalnak de most full a server. Ha van vhol 2-3 ures hely akkor mehetunk, csak irjatok meg hova.
War: Nem tudom miert nem veszi be. Ilyet csinalt multkor nekem is de megjavuklt magatol. Game restart?

Vukodlav
Ja ja... én is leszek, csak most sima survival megy amit én személy szerint útálok. Ha vége, akkor írjatok már, hogy ott vagytok-e még vagy eseteleg máshol!

HIP-HOP jön Vuk

War: Vukodlavval Europe 1-en vagyunk.
Az a Hungarian's GS az egy magyar server😊 Tudod anno te is jáccottál rajta😊 Csak akkor a Hungarian is rövidötve volt, igy a neve HGS volt😊 rémlik már vmi?😊

Gyere Euope 1-re 😊

schoma
Örömmle=örömmel

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Örömmle látom Life, hogy nem hagytál magunkra. 😊)
Próba, cseresznye.

Hmm latom a servert. Be is tudtam lepni😊 De open paranccsal login nelkul meg nem ment😞(
Szucsi nektek hogy sikerult?😊
Life: Amig nem sikerul megoldani, hogy torttel is be tudjanak jonni tobbiek, addig fennhagyod igy a servert, hogy estenkent tudjunk itt jatszani es ne kelljen Europe ures servert keresgelni ?😊)
Es ha vkinek adnal egy admin jogot, akkor a kulfoldi pk-kat ki tudnank dobalni akar😊

Life: Egyébként CB nem vesz Rvs-t?😞 Jöhetnétek ti is játszani ám!

Törölt felhasználó
egyébként köszönöm
igen
Törölt felhasználó
Majd melléteszek egy másik monitort,hogy ellehessen olvasni 😊
Life: 1.2-est próbálsz csinálni?😊