R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAY.
Pont akkor léptem be oda mikor Te leléceltél a szokásos álneveddel(én azért felismertelek)

A gg Klán tényleg érdekes eset,3-an voltak másik csapatban 8-an voltunk(õk kérték így),és azon kívül amit Warlord leírt még a célzóérzékük is 180 fokban kivédhetetlen volt
Jókat röhögtem rajtuk,hogy ezt élvezik csak az volt érdekes mikor a SWAT-es csapattársaim is már elég keményen zúgolódtak

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

zoli80
megy a hgs?

honét tudjam mi megy nálad?? 😄 amugy a pingwhore-n (lehet huntersen is fentvannak 😄) van még pár, probálgasd végig azokat is 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Valaki adjon nekem másik Rvs bindert pls ami nálam is megy!😊

hm hm, pont nemrég nézzttem az oldalt de én nem találtam 😄DD
najó ako megnézem mégegyszer kicsit szemfülesebben 😄D
amugy használható a progi? 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Petyus_

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Szeretem látni, hogy nem falrahányt borsó, amit beszélek... >>> http://hunters.hu > letöltések > rvs > utils

Már két hónapja fent volt az installer nélküli változat.

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

van a pingwhore nevû siteon(ahol a keybinder is) egy rs essentials nevû progi, gondoltam megnézem, de csak errõl a kurva fileplanatrõl megy ..., nem tud valaki valami rendes linket? 😄

Petyus_
Oké, kipróbálom majd õket szerintem!

Warlord, petyus, köszi, jevítottam a linket.
Én még onnan szedtem le, mikor a hírt írtam, a platoonon csak fileplanetes link volt, meg akartam kímélni a népet ettõl, de úgy néz ki, mára törölték is..

Nézzétek meg, nekem csomó pálya nem ment. Ha mégis jó, írjatok mailt, vagy hunters fórumba, sgt ritkán olvasom.

Petyus_
Itt vannak hozzá mirrorok.

Tudtok olyan szervert ahol sok custom map van?

Crem
rvc_map-pack 50.84 MB

Erre gondolsz?

Mert ha nem tudod letölteni, nekem megvan és feldobom valahova...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Sajnos nem tudom mi lehet a probléma, mindegy, marad a nem radiozas😞

Jajj bazz Warlord persze, hogy benyomtam 😊
Ennyire lámának ne nézz már😊
Felraktam, beállitottam gombokat, pipák is ott vannak gombok mellett és az enable-t is megnyomtam. átváltott piros DISABLE irásra és nem történik játékon belül semmi.

Egyébként nem Enabled gomb, hanem csak ENABLE.
Nem mindegy, mert pont ellentétes a két gomb jelentése😊

Nem megy nekem ez a szar RvS Binder😞((

Petyus_
Ja Ebulát is láttam de nem õ volt a durva hanem Gladiator meg Dr@gon.

ma már megy vajon a hgs?

És még zárójelben mellesleg a SEK és a SWAT ugyanaz a klán 😊 Ebula hol SEK, hol SWAT néven játszik 😊 Egyébként meg pont ezért tartottam aljas csalásnak amit Ebula csinált Garage-en. Hisz róla készült a kép ami pályán kivül van. Egy ilyen tudású klántól nagyon láma dolog egy ilyen bugot szándékosan kihasználni.

Ez kb olyan mintha Gabor köztünk nem elégedne meg a 17:3-as arányával, inkább 20:0-t szeretne és mondjuk láthatatlanként rohangálna köztünk😊

RAY.
Én is már futottam össze velük,nagyon össze vannak szokva és jól nyomják,mellesleg asszem törökök

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Hát ciki, hogy nekem kell ezt írnom..

http://hunters.hu (ja, amúgy újra él az oldal a hétvégi kimaradás után!)

Petyus_
Hmm voltam egy osztrák szerveren (SEK) elég durván tolta ott egy SWAT nevû klán.. rájöttem, hogy _nagyon_ sokat kell még gyakorolnom. 😊

tényleg ez a legjobb, beállitod keyeket és enabled (én gamne elött inditotam és ugy enabled és nekem ugyis megy)

ok ott nincs de régebiekben volt, és ott még az inno inkább abba a aktba tartozik... 8fõleg árilag 😄)

Aquli
ja megvan.
Readme of UNITED STATES OF AMERICA

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
hogy nezzem meg, hogy az enyem milyen verzio?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Slow de énnekem nem megy az a program😞
Mit kell csinálni? Azt mondtad játék alatt kell inditani. Hogyan ?

Aquli
jah megegy kerdes: Milyen nagyobb oldal foglalkozik ezzel a jatekkal? (akar kulfoldi is)

Aquli
Hello!
VEGRE megvan a game. Azt szeretnem kerdezni, hogy a neten valo jatekhoz milyen patch kell, es milyen magyar szerverek vannak (crackelt, nem eredeti raven shieldem van)
Aquli

Slow
War!
a hangokat-billentyûre-kitevõ-programok közül a NEO's Raven Shield Binder vált be nekem, igaz, hogy kevesebb dumát lehet programozni vele, viszont a másik belekavar a bill. kiosztásba és nem lehet csetelni a mügödése közben...

Warlord pedig MSI télleg jó. Az, hogy leesett ventillátor: Nekem meg Leadteken 2 hónap után leállt és cserélhettem ki. Persze ugyanolyat nem lehet kapni. Na puff neki.😊

xpprof
Petyus_
Egyébként ma este hol game? 😊

Petyus_
MSI téma: nekem volt olyan ASUS (!) alaplapom ami folyton fagyott a szintén ASUS vidkártyával.. az feleannyiba kerülõ noname Manlival meg mûködött tökéletesen. Ennyi erõvel az ASUS is szar márka. 😊

gef4 szeriában nincs noname ,egyébként ha tényleg szar ,és hardver hibája van ,a kérdés tényleg fennál, miért nem viszed vissza? 😊

milyen oprencer?
mértnem vitted visza? 😄

szvsz a "noname" kategóriábol inno a legjobb... (ára noname körüli, mig azé márkás is és nem szar 😄)

zoli80
én is arra gondoltam,ugyhogy a haver vehet alaplapot is😊

KM
Ki merre?

driverekért felelõsséget nem vállalok 😊

MSI Clock és a többiek.
És az utility benne marad és nem lehet leinstallni. 😞
Igen tudom.
De mint említettem az a baja, hogy már nincs benne 😊
ok te tudod ,kérdezz meg pár kereskedõt ,hogy hány abitot ,hány inno-t és hány msi-t vittek vissza hozzájuk...

na az lesz a lol mikor válaszol neked .....

nézz utána ,hogy az alaplapodban levõ bios támogatja-e egyáltalán a gef4-eket ,sok esetben ez a hiba ,nem pedig a kártya, tudniillik az MSI készíti az egyik legminõségibb geforce 4 szériás kártyákat

schoma
Ezt sajnálattal hallom!
Remélem azért az ész felülkerekedik.

Játszik esetleg valaki valahol?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Most nem tudtok bemenni mert nem tudom elindítani ezt a szaros játékot 😞
Holnap megpróbálom kézzel eltávolítani a fájlokat ha sikerül.
Tegnap is alig bírtam elindítani az szervert.
schoma
Igen. Nem. Nemigen!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

a.carkey
open hgs.serveftp.com
Ezzel kell belépni?
Vagy nekem is kell a tört exe, habár eredetim van ...?

A medve nem játék.

schoma
áll=álló