R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gg Klán tényleg érdekes eset,3-an voltak másik csapatban 8-an voltunk(õk kérték így),és azon kívül amit Warlord leírt még a célzóérzékük is 180 fokban kivédhetetlen volt
Jókat röhögtem rajtuk,hogy ezt élvezik csak az volt érdekes mikor a SWAT-es csapattársaim is már elég keményen zúgolódtak

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
najó ako megnézem mégegyszer kicsit szemfülesebben 😄D
amugy használható a progi? 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Már két hónapja fent volt az installer nélküli változat.
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Én még onnan szedtem le, mikor a hírt írtam, a platoonon csak fileplanetes link volt, meg akartam kímélni a népet ettõl, de úgy néz ki, mára törölték is..
Nézzétek meg, nekem csomó pálya nem ment. Ha mégis jó, írjatok mailt, vagy hunters fórumba, sgt ritkán olvasom.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Erre gondolsz?
Mert ha nem tudod letölteni, nekem megvan és feldobom valahova...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ennyire lámának ne nézz már😊
Felraktam, beállitottam gombokat, pipák is ott vannak gombok mellett és az enable-t is megnyomtam. átváltott piros DISABLE irásra és nem történik játékon belül semmi.
Egyébként nem Enabled gomb, hanem csak ENABLE.
Nem mindegy, mert pont ellentétes a két gomb jelentése😊
Ez kb olyan mintha Gabor köztünk nem elégedne meg a 17:3-as arányával, inkább 20:0-t szeretne és mondjuk láthatatlanként rohangálna köztünk😊

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
http://hunters.hu (ja, amúgy újra él az oldal a hétvégi kimaradás után!)
Readme of UNITED STATES OF AMERICA
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Mit kell csinálni? Azt mondtad játék alatt kell inditani. Hogyan ?
VEGRE megvan a game. Azt szeretnem kerdezni, hogy a neten valo jatekhoz milyen patch kell, es milyen magyar szerverek vannak (crackelt, nem eredeti raven shieldem van)
Aquli
a hangokat-billentyûre-kitevõ-programok közül a NEO's Raven Shield Binder vált be nekem, igaz, hogy kevesebb dumát lehet programozni vele, viszont a másik belekavar a bill. kiosztásba és nem lehet csetelni a mügödése közben...
De mint említettem az a baja, hogy már nincs benne 😊
na az lesz a lol mikor válaszol neked .....
Remélem azért az ész felülkerekedik.
Játszik esetleg valaki valahol?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Holnap megpróbálom kézzel eltávolítani a fájlokat ha sikerül.
Tegnap is alig bírtam elindítani az szervert.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Ezzel kell belépni?
Vagy nekem is kell a tört exe, habár eredetim van ...?
A medve nem játék.