R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli80
mire készulsz daddy?egy mapon a 40:0 a cél?😊

Big Daddy
A szuper egérpad,tefloncsíkkal megvan,csak az egér nincs.Pipa vagyok mert már 2 hete megrendeltem.<#boxer>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

zoli80
szia!nem rossz csak a csuszkai koptak el(sztem tul hamar) és nem csuszik megfeleloen.amugy hibátlan,pontos,gyors meg ilyenek.kell hozzá vmi szuper egérpad tefloncsikokkal😊
gyari adatot akuval kapcsolatban cafolnam,messze nem 21nap 1 toltéssel.nekem max 14et ha kibir.havernal detto.

Big Daddy
Már megy.<#nyes>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Crem
Nem megy a server????

Vagy csak én vagyok béna???

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hehe most néztem cd galaxisban 2500FT az alap. Gyorsan rendeltem is egyet 😊

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

egyebkent en nem lattam a pc feliratot a vegen, ez a xbosox volt (remelem)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ebbe lehet beszallok en is ha nem gond 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Crem
Du. jövök!

Felhívom Ray-t + összeszedem Komit MsN-n.

Kapott a HSF pár hónap gyakorlási idõt, remélem elég volt...😄😄😄😄😄

Este csata!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Oké köszi, megvan minden!😊

Big Daddy
Zoli az egér milyen?

Big Daddy
IP:193.202.83.39:7777 <#circling>

1.0 megy <#finom>

Az admint meg MSN-en megdumáljuk <#puszi>

<#integet2>

Ha esetleg tényleg meglesznek ezek az adatok én is vissza raknám. Még neten nem is nyomtam, megpróbálnám.
Köszi!

http://sopronyi.photoshelter.com

Crem
Jah!

ha esetleg fut valami pecs akkor egy verziót is kérnék szépen!😉

Crem
Üdv Emberek!

Szombat-vasárnap pihenõt adtam magamnak!

Teszem vissza az RvS-t . Viszont nem érem el a belsõ forumot, ezért valaki dobjon hozzám egy IP címet a serverhez!😊 (mert elfelejtettem)

ThX

Ui: benfentesek egy admin jelszót is adhatnak!😄

zoli80
sziasztok
hatalmasat jatszottam tegnap a hsf-en.sok szar cs:s utan feludulés volt és tulságosan konnyu😊talaltak a golyok,egy fejestol elesett az ember,stb....
nem is értem miert nem ravent jatszik kismilliard ember és miert nem ebbol a jatekbol fut 100 magyar server.nomeg vettem tft monitort 19est és 1240x1024ben uti a cs:s grafikajat szerintem,sokkal hangulatosabb és nem bulpup meg clarion nevu hasznalhatatlan fegyverrel kell rohangaszni.reménykedem benne hogy az r6 4-ben kijavitanak par hibat es akkor majd...

ghost cb
Hmmm!
Nekem bejövõsek a videók, ha lesz olyan jó mint a RVS akkor már jó játék lesz!

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

KM
Egy kis érdekesség a Gamestarról:

Rainbow Six 4 !!!!!

<2004-11-30 @ 19:23 - ZeroCool> (kommentek: 12)

Hehheeeee, nem is kellett várni a GameSpyra 😊 Máris bejelentették hivatalosan a Rainbox Six 4-et PC-re, Xbox-ra valamint PS2 platformokra. Az is kiderült többek között, hogy 2005 tavaszán már a boltokba is kerül. De lássuk a további infókat:

- Egyedi ragdoll fizika
- megújult csapatorientál játékmenet
- többféle új multiplayer mód, köztük co-operatív is
- az AI igen fejlett taktikákat alkalmaz majd
- rengeteg új fegyvert is használhatunk majd
- iszonyat reális hangeffektek minden mennyiségben.

Movie

Bocs az offért:
nincs valamelyikõtöknek ismerõse USA-ban? Kéne nekem onnan World of warcraft de nincs cég aki MO-ra szállitana😞 Ha valaki tud segiteni privizzen már rám légyszI😊

Törölt felhasználó
Sok boldog születésnapot Andrew! <#taps><#taps><#taps>
ghost cb
Jaja, boldog szülinapot!

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

AndrewCB
Köszönöm szépen mindenkinek!!! <#integet2>

Big Daddy
Boldog szülinapot Endrú! <#puszis> <#taps>

RAY.
Csatlakoznék!

Hepi börszdéj AndreW!<#pias><#integet2><#taps>

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Crem
Nagyon sok boldog születésnapot AndreW! <#wave><#smile>

Big Daddy
Privi ment.

Sziasztok!!! Indít valaki tört szervert??Ha igen akkor beszéljük meg mikor???<#violent>
AndrewCB
Hát tegnap senki sem nyomta csak Komi. Én benn voltam egy 15 percig, de senki nem jött.

AndrewCB
THX

Big Daddy
<#vigyor2> Szerintem 9 elõtt nemnagyon.Estleg Komi nyomja elõbb.

AndrewCB
Köszi a tartalmas választ!<#falbav>

Big Daddy
Este. <#wink>

AndrewCB
Este mikor játszotok?

AndrewCB
Egy ideig meg volt halva a The platoon szerver.

Big Daddy
Pedig a link jó! <#crazya> De már úgyis mindegy. <#wave>

RAY.
megtaláltam máshol😊

estére felrakom én is

RAY.
nálam nem müxik a link<#rinya><#conf>

Big Daddy
Speed-link_et vettem 5.1-es dekóderrel.A Zalmannal az a baj szvsz hogy nincs rajta hangerõszabályzó.Az eldó is Speed-link.A speed-link.com-on utánnanézhetsz ha tudsz németül.A neve:triton headset sl 8760

zoli80
milyen 5.1est vettél?én egy zallmant akartam,hasznaltan az apronetrol 10rugoért de elvitték😞

zoli80
márkája?

Big Daddy
Én most vettem 5.1-est,azért akarom eladni.Egyébként HI-FI sztereo+miki.Nagyon szépen szól.4000Ft

zoli80
mit tud és mennyi?pont most akartam venni,bár én 5.1et tudot néztem de nem ragaszkodom hozza.

Big Daddy
Bocs az off-ért.

Nem kell valakinek 1 ilyen?

Olcsón megszámítom.<#vigyor2>

Big Daddy

spyderco
Honnan lehet leszedni az rvc mappack 4-et?

http://www.o-store.hu

Big Daddy
Raven 1.6 megy.A HSF szerveren az Rvc Mappack 4 fut.

Big Daddy
Nekem 1 reinstall megoldotta a problémát.Le az egész game,regedit kipucol,újra game,újra pecs.Ha így sem megy: Format C:<#crazya>

Adam II
SEGÍTSÉG<#duma>

h3nry
Már engem meg sem említesz Barnus? 😛

\"Andrey\"

h3nry
Sziasztok!
Kb 1 éve nem jártam felétek, de látom az ellen gyilkolászása továbbra sem lanyhult. Merre vagytok mostanában? Éppen most installozom a játékot. Gondolom egy csomó patch van azóta stb.
Miket kell felpakolásznom, hogy mûködjön a dolog?

\"Andrey\"