16419
-
#15937 ok akkor vissza nézek még :))) -
#15936 Én 9-kor megyek. -
#15935 Gyertek, mert már idegbajt kapok a sok idióta franciától. -
#15934 Megy a szerver,az estét majd meglátjuk.
-
#15933 Lesz ma szerver? Jön vki estefelé lőni egy párat? -
#15932 kösz :) -
#15931 Ehh... na akkor majd ma :) mert 19h kor már elindultam sörözni ;-). -
#15930 Athena Sword-özni lehet vele. Raven Shield-ezéshez Raven Shield kell. -
#15929 lehet már volt, csak segiteni szeretnék ... : Árkád, MediaMarkt pénztár melletti kosárban R6: Athena Sword 999.-
multizni ennek serialjával véletlenül nem lehet? :) -
#15928 most megy
-
#15927 daddy, Gábor, vagy bárki aki illetékes .
Hétközben áll a HSF szerver? Sajnos a kro klánnal némi összetűzésbe keveredtem, így onnan majom szerű fürgeséggel bannoltak és mivel drága jó chello csak nagy ritkán váltja az ip-t nem tudok bejutni. Lassan elvonási tüneteim vannak, hogyan tudnánk esetleg ezen segíteni? ;) -
metlogen #15926 valaki help!!! -
metlogen #15925 Hello
Tudna nekem valaki segíteni,hétvégén rákészültünk egy hálozati csatára,aztán nem jött össze,meg tudná valaki momdani hogy kell lan-ba
játszani vele? Összekötöttük a gépeket láttuk is egymást csak éppen,olyan lag-os volt hogy nem lehetett játszani vele.Mindenkinek ment jól a játék a saját gépén, viszont egymást meg úgyláttuk hogy megy az ember a falnak,aztán valamikor beugrott és ment jól aztán megint,kiakadt és az amberek megint irányíthatatlanúl mentek a falnak.Ennek ellnére kipróbáltunk vagy 8 játékot és azon tudtunk játszani.Szerintünk a játékkal lehet valami,vagy nem tudjuk hogy kell
beállítani a szervert.Valaki le tudná írmi hogy kell összehozni?
elöre is nagyon köszi -
#15924 kiirta hogy ban de visszaengedett. -
#15923 nem kene lekodolni a servert? -
#15922 szevasztok!cs serverrol lenne szó.sikerult bannoltatnom magam két buzi nemet taplo miatt.nem volt aadmin a serveren és a két patkany 20ember jatekat cseszte el,tk,5re lelottek a hpnkat,stb.. minden korben leszedtem oket mergemben ezert bann:) szedjetek le pls!:) -
#15921 Ja -
#15920 Ventrilot.A hsf.hu/fórum-ról letöltheted -
#15919 Komi, Daddy, stb... Mit haszáltok játék közben kommunkiáláshoz? Régen emlékszem volt valami barnus féle megoldás. Most csak pina bubussal tudok beszélni skype-on. :( -
Gabor_(HSF) #15918 Hammm he?hé? -
#15917 rájöttem azért nem akar sikerülni ez a szint mert korábban már annyi embert buktam,hogy itt kénytelen vagyok nőket is bevenni a bandába -
na ez a megalázó ecsém=)
de tényleg iszonyat ma sem sikerült masfel ora probalkozas utan se.
flasht kiprobaltam ugy lelottek dobas kozben mint a szart
- kb 15 probalkozasbol 5x a mesterlovesz lelotte egy emberemet a palya jobb szelen egybol ujbol kezdtem
- 8x a hangarban vagy az elott nyirtak ki
- 2 x a túsz purcant ki
És ez még csak a pálya első fele=)
Újból kéne kezdeni ízin.
asszem megyek hentelni egy kicsit a medal of honorral idegcsillapitas vegett=)
-
#15916 Ha belenéz akkor klafa.Vagy lelövi a túszt mielőtt felrobban a flash. -
#15915 Kösz ezeket kiprobalom.
Azt eddig eszre se vettem, hogy a flash granat lelassitja oket -
#15914 Az a baj hogy ott tényleg genya a terror.ott ál a sarokba,a pisztoly csöve meg neki a túsz fejének.Nekem ez a erkélyes buli bejött. -
#15913 JAAAAAAAA hogy a felső emeleti szobára gondolsz?
Menjél kívülről az erkélyen,az ablak alatt elkúszol és az ablakból lőd le azt a terrort amelyik messzebb ál a többitől.Közben az embereid meg mehetnek az ajtón belülről.Az a lényeg hogy te lőd le a távolabbi terort mert az lövi le a túszt. -
#15912 vigyél CSAK hangtompítos fegyvert, a végén pedig (ahol a túszok vannak) mielött belépsz dobj be egy flasht-t... Így lesz időd felmérni, és simán lelőni őket... -
#15911 Na ezaz egyedül próbáltam en rengetegszer, de ugy keptelenseg.
Az a baj a szobában 2 túsz van - egy az egyik sarokban és mégegy
távolabb. Van még rajtuk kívül 3 terrorista is (2 itt 1 amott)akik azonnal tüzelnek amint berontok.
Már rájöttem a megoldásra, mivel 3 ajto van 3 csapatot kell gyartani.
Csak kurva nehez odaaig is eljutni mindig emberveszteseg, es meg utana kell kiirtani vagy 20 terroristat, meg van egy harmadik tusz is.
Cumi de azert elvezem=)
Viszont ha lehetne megbuheralnam a lementett allomanyt, hogy kicsit feltuningoljam a katonak kepessegeit, de meg nem talaltam meg benne hol kell. -
#15910 Te is szoktál játszani ezzel a játékkal? -
Gabor_(HSF) #15909 Hagyd a picsába azt a sok lámát, egyedül csináld meg,ne vigyél tölteléket magaddal -
#15908 Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem a katonák szarnak a túszra.Állítsd le őket valahol és intézd el te a dolgot egyedül. -
#15907 tegnap is masfel orat szoptam vele es meg mindig ott tartok=)
na majd ma este huszadik nekifutasra hatha=)
nem tudtok valami csalast, hogy a halottak helyett berakott backup
katonak tulajdonsagait feljavitsam? a lementett allomanyba nem lehet beleirni? -
#15906 Hát ne lődd le őket -
#15905 A túszok olyanok... -
#15904 mocsok nehéz ez a játék ,a repülőteres szintet már vagy
huszadszorra próbálom, mindig megdöglenek a túszok -
#15903 a barátokközt rányomta bélyegét akkori játékomra... -
#15902 Szia Ricsialvajáró -
#15901 mi van megint a szerverrel? mostanában este mindig letérdel...játszani szeretnék..vagy csak átállítódik más gammára? tud vki másik szervert? -
#15900 Az a baj hogy sztem aki már patch-elt gaméval nyomja itt,annak megvan az eredeti.Azért az astalavista.com-on próbálhatsz keresni crack-et,meg ilyesmit.(Csak vírusírtód legyen) -
fawcet #15899 Valaki tud e segíteni 2 vel lejjebb lévő kérdésre?
Miles -
#15898 mi van a szerverrel?