R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Én is kívánok mindenkinek Boldog Karácsonyt, magam és a családom nevében is. <#integet2>
zoli80
nagyon boldog karacsonyt kivánok mindenkinek!

Big Daddy
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz,és én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!<#wave><#love11><#taps>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

RAY.
Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Mindenkinek!

<#law><#integet2>

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

h3nry
Hosszú hosszú kihagyás után ismét csatlakoznék 😊 Huhh de régen játszottam, úgy érzem kell még egy két nap hogy ismét belejöjjek. Na persze úgy nehéz lesz, ha tele a szerver...

\"Andrey\"

zoli80
daddy legyél már egy picit elérhetõ,egész nap vadaszlak😊

Big Daddy
Privi ment Zoli!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

zoli80
jojjon haza,sok kérdésem van😊

ghost cb
És még ott is bejelentkezik MSN-re? <#ravasz1>

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Törölt felhasználó
Bahamákon sütteti a hasát 😊
zoli80
nem semmi,egy rohadt szo nincs angolul a neten a speedlinkrol.
daddy hol vagy?<#conf>

zoli80
msn cimedet elkuldenéd privatban,kérdeznék párat?

zoli80
és mi az a center bigyo?és neked nem zug alapjaraton?

zoli80
daddy te hogy a francba birtad mukodésre az 5.1es speedlinket?marha szarul szol meg ossze-vissza!

Ismét mükszik a hsf.hu<#nezze>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

zoli80

na hol a hiba?😊

Hétfõn bekell mennem egy ki "ER" beszélgetésre a TRUéhoz mert még mindig nem irányitották át a www.hsf.hu-t a szerverünk ipjére..
addig is iprõl érhetõ el az oldalinnen és az új fórum is innen
Sajnos újra kell regelni mindenkinek mert valami miatt nem tudtam lementeni az elõzõ fórumunk adatbázisát,igy csináltam egy újat,egyszerübbet és gyorsabbat,mivel ez már a saját szervergépünkön fut<#taps>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Big Daddy
Sajnos nem lehet.<#rinya>

zoli80
örök bant a kominak azonnal!😊

Törölt felhasználó
Én is bevallottam már egypárszor, hogy csalok. <#integet2><#vigyor>
zoli80
vega vagy jay-z nevu alakot azonnal banoljatok,bevallotta hogy csalo de sajna senki nincs aki kirugja!ha latjatok...

Ok köszi, én is ezt probáltam de valamiért az elöbb nem ment nekem<#confused>. Na mindegy a lényeg az, hogy most mar müxik a dolog.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Big Daddy
1.0 fut a HSF szerveren.193.202.83.39:7777

Srácok van most magyar server? Ha igen milyen verzió fut 1.0?

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

zoli80
most meg invalid cd key😊

zoli80
server did not respond.nalatok ok?

zoli80
ejj de szar.terv sincs dsl-re vagy vmi ertelemre?

Big Daddy
Egyet,de az már lejárt.Az a baj,hogy vagy ez van,vagy modem.

zoli80
hany éves husegszart irtal alá?

Big Daddy
Semmi garantálás nincs.<#mf3>
Akkor b@szhatom?

Big Daddy
Mr.Green az War

AndrewCB
Az igen! <#vigyor2>

Crem
Egyébként tegnap volt egy jó sztorim!<#alien>

Szoltam a MOVIE! nevü srácnak, hogy kapcsolja ki a Walhack-ot és játszon becsületesen. Erre visszaírt, hogy :Oké! úgy is nagyon zavarja!<#ijedt><#csodalk><#gun>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Tegnap ki volt bent Mr.Green névvel?

Csak mert 2 órán keresztül Spectator volt és admin...😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Az más eset volt.
El kell olvasni az ászf-et és a szerzõdést, hogy mit garantálnak.
Ha semmit az igen gáz.
zoli80
ez a jatek a mai napig meg tud lepni,invalid cdkey a hsf serverre...

zoli80
van vmi hirkozlési felugyeloség vagy mi a loszar,veluk kell fenyegetozni.ha jol emlékszem lifeforce okitott ki anno a dologgal kapcsolatban,kérdezd ot.ha rosszul emlékszem bocs!a lényeg az hogy vhol lehet panaszt tenni de elotte mindenképpen érdemes megemliteni hogy betelt a pohar,stb...

Big Daddy
Az a baj hogy túl sok gépet kötnek 1 hálózatra.Amikor nincs csúcsidõ semmi gáz nincs vele 50-60 a ping a hsf.hu-ra.

Crem
Az gáz..

Most olvastam róla... Hát nem játékra találták ki!😞

Big Daddy
rádiós net Sárszentmihályon.Szfvártól 10 km.A baj az hogy nincs más lehetõség csak ez vagy modem.<#boxer>

Crem
na meg hol is vagy?😊

Crem
milyen neted van?

Big Daddy
mármint az internet szolgáltatóval.

Big Daddy
Nincs valami tippetek.mit lehetne csinálni?Ha szép szóval nem megy alapon.

zoli80
nagyon durva pofatlansag,foleg hogy axeleroéknal 12000ft az 1024es net.

Crem
Morgen Emberek!

Nem tudok bemenni!

Tele a server!😞

Valaki lépjen !😄DDDD

Big Daddy
Már nagyon tele van a faxom a netemmel.Az alapértelmezett átjáróig a pingem 200-500,és minden 4-5.nem érkezik határidõn belül.A baj az hogy hiába baszogatom õket nem történik semmi.Havi 16 rugóért elég durva,nem?

Big Daddy
A 40:0 nem kunszt.<#eplus2>Ilyen szar nettel meg fõleg nem.<#mf3>

zoli80
jon ma vki jatszani?

zoli80
én "hasznaltan" vettem,apronetrol.1hetes volt 3év garival.utálok rendelni,csak nyüg szarmazott eddig belole nekem.