R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a fene baja van?
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
(én voltam akivel ma beszéltetek) 
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Milyen + mapok vannak fenn? Honnan kell letölteni? Kell egyenlõre egyáltalán? Nem elég az alapmapok?
http://www.o-store.hu

Azért az Anathenát is megveszem, mert Single-ben végigakarom azért nyomni. Meg én sokat szoktam LAN-ozni haverokkal, ott meg szerintem az új fegyverek és pályák miatt biztosan azzal nyomnánk... 😊
Köszi a segítséget! Többet már nem zavarok! 😉
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Megnéztem CD Galaxisban az árakat, és az alapjátékból van kettõ. Van a Gold, ami durván 6500 forint, és van a sima verzió, ami 2500 forint. Mi a különbség a 2 között? A Goldban benne van a kieg is? Mert az kieg ár 4500 forint durán, így ha összerakom az alappal, akkor kb. 6500 forint jön ki... Köszi a válaszokat elõre is.
Akkor úgy néz ki, végre megkéne venni eredetiben a Raven Shiledet, és a kieget is hozzá... Már csak nem lehetnem olyan drágák. (legalábbis az alapjáték biztoasan nemÖ 😊
Nem tudtok már elérhetõ 1.60-as cracket? De ahogy elnéztem itt a hozzászólásokat, mindenki eredetivel nyomhatja... :/
Szerintem valami hétvégi idõpont lenne a legjobb,talán akkor mindenki jobban ráér!?
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Mindenki hiresztelje!
2000 - HSF Ventri - Ranen Shield v1.6 teszt!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
a kettö egyut már sok nekik gondolom.
létezik hogy ez a game már csak 2490.- ???
Forza.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

....már kezdek megbarátkozni az "elkerülhetetlennel"

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

)Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
na mind1 ott van a fórumon
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

...ebben a korban már nem tudom,hogy nevessek vagy sírjak

Ray Barátom 30 éves lett !😄
Sok boldog születésnapot!!!!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?