R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összes tag ilyen szimpatikus a klánotokban ???
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Mi lenne ha írnál egy moderátornak, hogy vegye ki azon hozzászólásaidat az összes topicból, amelyek elbasszák azokat ????
Azt hiszem, ez az elvárható minimum tõled.
Azon meg ne csodálkozz, ha többen le szeretnék tépni kicsi fütyidet. A SOF2 fórum lassan 20k körül jár, de eddig még nem volt senki akkora idióta paraszt, hogy beleszarjon a közepébe.
Ezt a dicsõséget neked sikerült elérned. Gratulálok !
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
*Posse*T.W.D*
A medve nem játék.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nálunk meg kamionos fesztivál van! Tatán meg Víz-virág- föld (vagy mi) Fesztivál + RTL klub ShoW!
Én meg itt szívok a szomszédban egy melóval!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
De vinnék 1-2 sárga papírlapot amit folyamatosan küldenek nekem! Édász,Matáv,Pgsm,Axelero stb...stb...
A Lanparty végén meg kiosztok párat a gyõztesek között!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Már azt hittem nekem szóltál be...
De aztán láttam, hogy nem.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Ügyi vagy. Próbáltál már a kukiddal játszani ???
Hidd el, van olyan jó, mint ez és minket sem zavar.
*Posse*T.W.D*
Meg nekem még van hátra egy felvételi, arra sem ártana valamit készülni.
Tehát jó dolog a LANparty, köszi a meghívást, egyszer majd elmegyek, DE MOST VANNAK FONTOSABB DOLGOK IS. És ez nem elszántság kérdése...
Jó szórakozást!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

AZ elöbb elrontottam az egyik forumot
Megyek dolgozni,ebben a dög melegben!
egyebkent nem nevetni, half lifehoz is siman ingyen adott valaki valid keyt mircen.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
koszi
Aquli
Az UBI cd kulcs ellenõrzõ szervere, ha fel akarsz lépni egy szerverre, akkor állandóan megvizslatja, hogy van-e CD kulcsod. Ha nincs, rögtön ledob. Vannak tört szerverek - bár én mára - csak a "Gorillas" nem tudom mi a pontos neve szervert ismerem. Bizti van még. A topic címe alatt lévõ helyrõl bizti több infot tudsz beszerezni ...
1.2-es tört patch van, de csak a szinglihez, bár ez lehet, hogy változott. Van egy trükk, amivel régen lehetett játszani neten a progival, de az mág az 1.0-es verziónál volt. Mára nem tudom mi a helyzet. Ha singliben tetszett, multiban is akarsz játszani, akkor érdemes megvenni. Ez a hozzászólás 9283 után íródott, szóval, mint láthatod, van jövõje és jelene a játéknak, ami azt jelenti, hogy nagyon szar nem lehet 😊
Így elsõre ...
A medve nem játék.