R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
az is megoldás, hogy lehívod a konzolt és beírod, hogy 'disconnect' vagy 'quit'

azé' megoldásnak mondjuk kicsit durva =)

Törölt felhasználó
Általában akkor volt 1.2-vel amikor a szerver meghalt de ilyenkor mindenkit kidobott.
Az 1.3-al kb. 4 órát játszottam 5 alkalommal csinálta 😞 Igaz csinálta 1.2-vel is de nem ilyen gyakran.
a.carkey
Ja. Már ott is volt. 😞

A medve nem játék.

KM
Nekem volt ilyen az 1.2-vel is.

Törölt felhasználó
XP van, nem szokott kidobni, a ház oldala is levéve 😊
"Legugolsz, majd lefekszel, aztán ugyanígy fokozatosan felálls és tudsz majd járni + lõni.
"
Ezt még nem próbáltam de biztos,hogy szükség lesz rá az 1.3-al 😞
a.carkey
Komi! Ha van hely - pl. greenként a bankos pályánál nincs -, akkor a következõt kell tenni:

Legugolsz, majd lefekszel, aztán ugyanígy fokozatosan felálls és tudsz majd járni + lõni.

A disconnectek - vagy valami hasonlók - meg szerintem fõleg XP problémák lehetnek. Nálam - Win98 - még nem jöttek elõ.
A hibaüzenet - szürke alapon baromságok - meg az enginebõl adódnak. Pl. ha túl meleg van - így nyáron meg fõleg -, akkor XP alatt kivághat ilyen üzenetekkel. Le kell szedni a ház oldalát és aktívan plusszként - tulajdon képpen paraszt megoldással - egy külsõ ventillátorral még jobban hûteni, vagy áramoltatni a levegõt. Persze ez nálam mûködik, de nekem kell is, mert csak egy sima hûtõ keringteti a levegõt az AMD procimnál.

A medve nem játék.

Törölt felhasználó
Az 1.3 -al indulásnál is kifagy,fegyver a lábnál és nem tudsz elindulni.Ilyenkor nekem csak az segített ha kiléptem asztalra,újra indítottam a játékot.Ez már elég gáz.Az 1.2-nél nem volt ilyen.
AndrewCB
Gabor_(HSF):

Nem tudsz egy tört szervert indítani? 1.2-vel tuti mûködik! Kipróbáltam! 😊) Csak nekem nincs rá kapacitásom!

schoma

Abban egyetértünk, hogy egy nagy kalap fostalicska ez a patch.
DE! A lag okát nem biztos, hogy csak a hazai internetszolgáltatóknál kell keresni. Inkább a fatökû ubi háza táján. És mit jelent az, hogy ehhez a gamához? Nem értem. Mit tud ez a játék, amit a többi nem? Vegyük mondjuk az Armyt. Ott pl. miért nincs lag az európai szervereken? Ugyan az az internetkepcsolat...

(bocsi mindenkitõl a néhol alpári fogalmazásért, de egy csöppett fölhúztam magam az ubi hozzáállásán. Úgyhogy az ubinak!)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

KM
Igen, már megszoktam.

zoli80
ránéztem pár serverre és nem lagolnak +folyamatos nalam a 60fps minden maxon.picit mintha jobb lenne.

KoBe
All-seeing Eye!! Aztat ígérték, hogy supportolja majd a Raven-Shield, erre baszik támogatni!
zoli80
miaz a ase?

KoBe
Nemazé mondom, hogy tovább gyalázzam ezt a már egyébként is siralmas patchet, de az ASE szarik mûködni vele. Aszongya, hogy majd az 1.3-as patchben javítva lesz a dolog... De nekem az van fent, a legújabb ASE-val. Nálam a hiba vagy tényleg ekkora kaki!???
zoli80
jobbak a szinek vagy valami változott a látvány terén nem?

nekem meg JBL marad

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

zoli80
köszi nagyon de sikerült megoldani ugy hogy kiiktattam minden virtuális baszást.de lehet hogy visszarakom öket meg ezt.kösz!!!!

Mi a problem ezzel a patchel?pontosan olyan szar mint a többi,a lagot meg inkább a magyar internet szolgáltatoknál kell keresni,qrva karcsu ez a hungaryse kapcsolat ehez a gaméhoz

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

RAY.
.....azért köszi

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

schoma
upsz
Bocsesz! 😊

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Crem
Kösz Soma, de én kértem!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schoma
OFF

RAY: amirõl beszéltünk: a parancssorba írd be: "msconfig". Majd után tudod szabályozni, hogy mi induljon el rendszeridításkor. De amúgy tudom ajánlani a TweakXp nevû segédprogit is.

ON

a.carkey
Gyertek a EU7-re!

A medve nem játék.

KM
Levél ment.

zoli80
tessék segiteni!!!!!!!!!!

Petyus_
Ár jú tókin tu mí misztör ofiször or vát?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

RAY.
det vépön íz veri déndzsörösz end kúl bát áj fink jubi gív mi ban if áj júz it

RAY.

Strahd_
jú ár ánder öreszt Stáp fájer end dráp jor vepon or vil juz disz vepon egenszt ju
😊

RAY.
Tegnap voltam még benn egy szerveren és még a franciák is(akik voltal bõven és ismert játékosok) köpködték az új patch-et és páran még az UBI-t is,ami azért már jelent valamit
Szal még az öntudatos franciák is akik eddig istenként tisztelték hozzászólásaikban saját hazájuk gyümöcsét,mostanra nekik is feltünt,van azért "pár gond" és nehézség ezzel a game-el bõven!

zoli80
küldjétek el mailba a nocd peccst légyszi légyszi

zoli80
nyomtam ujrainstallt,peccs nélkül indult 1.3al nem akar pedig kikapcsoltam a daemont😞

zoli80
sziasztok!hol találok nocd peccst???keresgéltem de.....

schoma
Ön a leggyengébb láncszem. Kérem kapcsolja ki!

KM
Könyörgöm! Szavazzuk ki!

schoma
Vannak még ott érdekes megnyilvánulások. Majd lehet, hogy szemezgetek belõle...

schoma
réjöttem=rájöttem

schoma
THX. Én is réjöttem.

KoBe
Na igen!!!! Az az a topic, ahonnan ez származik!!!!
schoma
Nem pöcök, hanem topic. Be lehet írni a véleményed.

KoBe
A Raven-Shield hivatalos oldalán van egy fórum, természetesen a fórum témák között, ahol is sárgával van kiemelve az a topic!!! Ott kell vagy hosszabb vagy rövidebb megjegyzést írni!!!
schoma
Ezt most találtam, és ehhez nagyon cseng:
"Failure! My FPS on Nvidia FX cards went from 1.2 130's with 1.3 down to 70's to 40's or lower like 15 some times. Comon UBI Not all of us can afford 400$ Ati's"

Slow
ja, azt én se láttam, pedig tennék egy pöcköt nekik én is=)

schoma
Pont most találtam meg. Le is adtam a szavazatom...
(nem lett velemi pozitív)
Az ubinak meg

schoma
Ez jó...
Viszont én meg nem találom, hogy hol lehet szavazni, pedig annyira bennem van a szavazhatnék

KM
Hopsz! Ezzel én is találkoztam... Több, mint idegesítõ!

Slow
még találtam egy ilyen megjegyzést:
"with the introduction of punkbuster Ubi COULD get rid of server side trigger fire which means no more trigger delay."

ha jól értem, a cdkulcs ellenõrzés és a PB nem fér meg egymás mellett...(?)

Slow
ez nem szõrösszívûség, fel van háborodva mindenki, hogy behazudtak minden jót és nem csináltak semmit...
olvasgatom fórumokat, nagy a kiakadás...
ez megbocsájthatatlan hiba, ilyen munkát még egy ingyenes mod-nál sem fogadnak el a játékosok...
ugyhogy a szokásos: ubi kapja be

schoma
Megyek én is szavazni. Szerintetek mire?

schoma
Hát igen! Szvsz nem valami nagy szám ez a patch, legalább is én személy szerint nem sok változást fedeztem fel. Legfeljebb anniyt, amit tegnap Ace is megjegyzett az egyik szerveren: " de legalább az fps nem megy 20 fölé" .
Kiadták, hogy kiadjanak valamit.

Na jó. Nem vagyok szõrösszívû. Van ASE támogatás, ami - legalább is nekem - nem mindig müxik, de biztos én vagyok a béla.