R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azé' megoldásnak mondjuk kicsit durva =)
Az 1.3-al kb. 4 órát játszottam 5 alkalommal csinálta 😞 Igaz csinálta 1.2-vel is de nem ilyen gyakran.
"Legugolsz, majd lefekszel, aztán ugyanígy fokozatosan felálls és tudsz majd járni + lõni.
"
Ezt még nem próbáltam de biztos,hogy szükség lesz rá az 1.3-al 😞
Legugolsz, majd lefekszel, aztán ugyanígy fokozatosan felálls és tudsz majd járni + lõni.
A disconnectek - vagy valami hasonlók - meg szerintem fõleg XP problémák lehetnek. Nálam - Win98 - még nem jöttek elõ.
A hibaüzenet - szürke alapon baromságok - meg az enginebõl adódnak. Pl. ha túl meleg van - így nyáron meg fõleg -, akkor XP alatt kivághat ilyen üzenetekkel. Le kell szedni a ház oldalát és aktívan plusszként - tulajdon képpen paraszt megoldással - egy külsõ ventillátorral még jobban hûteni, vagy áramoltatni a levegõt. Persze ez nálam mûködik, de nekem kell is, mert csak egy sima hûtõ keringteti a levegõt az AMD procimnál.
A medve nem játék.
Nem tudsz egy tört szervert indítani? 1.2-vel tuti mûködik! Kipróbáltam! 😊) Csak nekem nincs rá kapacitásom!
Abban egyetértünk, hogy egy nagy kalap fostalicska ez a patch.
DE! A lag okát nem biztos, hogy csak a hazai internetszolgáltatóknál kell keresni. Inkább a fatökû ubi háza táján. És mit jelent az, hogy ehhez a gamához? Nem értem. Mit tud ez a játék, amit a többi nem? Vegyük mondjuk az Armyt. Ott pl. miért nincs lag az európai szervereken? Ugyan az az internetkepcsolat...
(bocsi mindenkitõl a néhol alpári fogalmazásért, de egy csöppett fölhúztam magam az ubi hozzáállásán. Úgyhogy

az ubinak!)Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Bocsesz! 😊
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
RAY: amirõl beszéltünk: a parancssorba írd be: "msconfig". Majd után tudod szabályozni, hogy mi induljon el rendszeridításkor. De amúgy tudom ajánlani a TweakXp nevû segédprogit is.
ON
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Szal még az öntudatos franciák is akik eddig istenként tisztelték hozzászólásaikban saját hazájuk gyümöcsét,mostanra nekik is feltünt,van azért "pár gond" és nehézség ezzel a game-el bõven!

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

"Failure! My FPS on Nvidia FX cards went from 1.2 130's with 1.3 down to 70's to 40's or lower like 15 some times. Comon UBI Not all of us can afford 400$ Ati's"
(nem lett velemi pozitív)
Az ubinak meg

Viszont én meg nem találom, hogy hol lehet szavazni, pedig annyira bennem van a szavazhatnék

"with the introduction of punkbuster Ubi COULD get rid of server side trigger fire which means no more trigger delay."
ha jól értem, a cdkulcs ellenõrzés és a PB nem fér meg egymás mellett...(?)
olvasgatom fórumokat, nagy a kiakadás...
ez megbocsájthatatlan hiba, ilyen munkát még egy ingyenes mod-nál sem fogadnak el a játékosok...
ugyhogy a szokásos: ubi kapja be

.
Kiadták, hogy kiadjanak valamit.
Na jó. Nem vagyok szõrösszívû. Van ASE támogatás, ami - legalább is nekem - nem mindig müxik, de biztos én vagyok a béla.