R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ne feledjétek az RvS az Ubi Soft MONTREAL bûne szóval én aszondom BLAME CANADA!! BLAME CANADA!!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Lefagyok rendszeresen minden kör végén, az elején nem számol vissza az óra, nem tudok elindulni és ki akar szavazni a mocskos békaevõ franci banda és egy vodkaagyú, megszálló szaros ruszki. Dögöljenek meg. Nem az Én hibám, hogy csesszék meg. Szidják az UBI-t, meg azt a barmot aki 35 mp-re tette a qurva körönk között visszaszámláló órát. Szidják tehát a francia qurva anyjukat!!!
A medve nem játék.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kedves UBI!
Mi a nemiszervemet csináltatok az 1.3-as peccsben?

Azt már megszoktam, hogy a gyerek akkor kezd lõni a sarokra, amikor még oda se értem... DE! Nekem most úgy Lagzik, mintha diafilmet néznék...
A scop-ba már bele se merek nézni...😞(
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
A
smile nem neked ment, hanem a versre ... Csak gyorsan beírál ide, azért csúszott el ...
Azt hiszem törtnek a valamilyen "gollilas" szerver van tutira biztosan. Sorrry, de megvettük a fullt és mindenki inkább vegye meg, mert ha a netekódot végre megcsinálják, igazítják, a bugokat eltûntetik, akkor nem lesz ez nagyon rossz game. Különösen, hogy pl. 2. VH-s modok is kijönnek hozzá ... 😊
A medve nem játék.
Szalacsi vers
Ég a napmelegtõl az ojjektum sarka,
Tikkadt hidralika, mittudomén rajta;
Hõs okszigén csillan a tartály mélyében,
Harmincezer litér van a bendõjében.
Vagy háromszázezer? Sándor nem is tudja,
Koncentrál erõsen, homlokát ráncolja;
Jó munkásember-e Árpád? Fogarasi?
A nõvérje, Malvin - kérem kapcsojja ki.

A medve nem játék.
Van egy olyan nevû program, hogy WKEYKILL vagy WINKEYKILL
Keress rá. Amig az a progi fut addig nincs start menu bill.
Feltöltöttem neked egy progit amiben csak leírások vannak...
HA jól emléxem a 2. pontban van a te megoldásod is!😊
KATT IDE!
A Biosban van vmi keyboard features, vagy hasonló. Azthiszem ott, ahol a winyókat lehet állítani. KB. De én két haverral még az egyetem ideje alatt szarrá törtem egy sörözés után a tiédhez hasonló billymet, azánt "ideiglenesen" betettem a régit. Ennek már 4 éve ... 😊
A medve nem játék.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ezen nincs is wind gomb.
A medve nem játék.

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu