R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Gyerekek az utóbbi napok fórumtermését követve látatlanba is megállapítom, hogy az 1.3 patch nem lehet egy túl jól sikerült darab.

Egyébként ne feledjétek az RvS az Ubi Soft MONTREAL bûne szóval én aszondom BLAME CANADA!! BLAME CANADA!!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

a.carkey
Óh ezt a "más" UBI-t!!!

Lefagyok rendszeresen minden kör végén, az elején nem számol vissza az óra, nem tudok elindulni és ki akar szavazni a mocskos békaevõ franci banda és egy vodkaagyú, megszálló szaros ruszki. Dögöljenek meg. Nem az Én hibám, hogy csesszék meg. Szidják az UBI-t, meg azt a barmot aki 35 mp-re tette a qurva körönk között visszaszámláló órát. Szidják tehát a francia qurva anyjukat!!!

A medve nem játék.

KM
Mára ennyi. 2X úgy elszállt a gépem, hogy öröm volt nézni. További jó gyilkolászást!

KM
Köszke!

zoli80
elment az ase?

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

KM
Köszke!

zoli80
van,elküldöm neked kicsit késöbb.

KM
Van valakinek teljes ASE-je?

KM
19 lesz az!

zoli80
már a 20on,ujabb fagyi😞

zoli80
eu10en vagyunk.

a.carkey
EUROPEAN 10 + Barnus TS-e! GYERTEK!!! 😊

A medve nem játék.

KM
Sajnos! Úgy kifagytunk, hogy öröm volt beírni: quit!!!
Kedves UBI!
Mi a nemiszervemet csináltatok az 1.3-as peccsben?

zoli80
faszba bele!télleg fagyogat,bennemaradt a létrás bug,rakat helyen ki lehet menni a pályároól,pl. garázsos pálya,nagy havas,stb.

KM
Van hozzá serial?

Crem
Uhhh...

Azt már megszoktam, hogy a gyerek akkor kezd lõni a sarokra, amikor még oda se értem... DE! Nekem most úgy Lagzik, mintha diafilmet néznék...
A scop-ba már bele se merek nézni...😞(

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Slow
ez a kánaán akkor lesz, ha elraboljuk az ubifos fõnökeinek a családját és akkor kapják vissza, ha megcsinálják 😉

h3nry
És ez miért jó nekem, mit is tud ez pontosan?
The all seeing eye

\"Andrey\"

schoma
De mikor lesz az általad leírt kánaán? Én addigra már reumás vénember leszek, és max a parkinson-kór fogja rángatni az egeremet.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

a.carkey
Nagyon ott van! 😊

(Ez az egyik kedvenc smile-m! 😊)

A medve nem játék.

KM
Ajándék lónak ne nézd a fogát!

a.carkey
"gorillas"

A medve nem játék.

a.carkey
Csak azon játszunk! 😊

A smile nem neked ment, hanem a versre ... Csak gyorsan beírál ide, azért csúszott el ...

Azt hiszem törtnek a valamilyen "gollilas" szerver van tutira biztosan. Sorrry, de megvettük a fullt és mindenki inkább vegye meg, mert ha a netekódot végre megcsinálják, igazítják, a bugokat eltûntetik, akkor nem lesz ez nagyon rossz game. Különösen, hogy pl. 2. VH-s modok is kijönnek hozzá ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

KM
Köszönetképpen egy vers a vicclap.hu-ról:

Szalacsi vers

Ég a napmelegtõl az ojjektum sarka,
Tikkadt hidralika, mittudomén rajta;
Hõs okszigén csillan a tartály mélyében,
Harmincezer litér van a bendõjében.
Vagy háromszázezer? Sándor nem is tudja,
Koncentrál erõsen, homlokát ráncolja;
Jó munkásember-e Árpád? Fogarasi?
A nõvérje, Malvin - kérem kapcsojja ki.

KM
Mindkettõtöknek köszi!

a.carkey
BEEEEEEEEEEE! 😊
The ALL SEEING EYE

A medve nem játék.

a.carkey
A ki stimmel. A.Carkey. 😊 Én merészeltem. Biostól függ egyébként. 😞

A medve nem játék.

KoBe
Nem tudom belinkelni segítséééég!
KoBe
KoBe
www.udpsoft.com/eye/
KoBe
KM
Honnan is lehet letölten ezt az ASE-t?

KoBe
Na mûködik végre az ASE-val a játék!! Éljen éljen!
Warlord: BIOS-ban ezt nem lehet kikapcsolni sztem, nem tudom ki irta ezt és miért😊)

Van egy olyan nevû program, hogy WKEYKILL vagy WINKEYKILL
Keress rá. Amig az a progi fut addig nincs start menu bill.

Crem
Warlord!

Feltöltöttem neked egy progit amiben csak leírások vannak...
HA jól emléxem a 2. pontban van a te megoldásod is!😊

KATT IDE!

Crem
Azért nem kell rögtön ez a Balkán megoldás...😊

a.carkey
Szí! Filmet néztem ... 😞

A Biosban van vmi keyboard features, vagy hasonló. Azthiszem ott, ahol a winyókat lehet állítani. KB. De én két haverral még az egyetem ideje alatt szarrá törtem egy sörözés után a tiédhez hasonló billymet, azánt "ideiglenesen" betettem a régit. Ennek már 4 éve ... 😊

A medve nem játék.

KM
Kipöckölöd fizikálisan a gombot. Brutális, de hatásos!

win2k- val nyomom

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a.carkey
Mellesleg nekem még egy õsrégi billym van. H nem muszály, nem is akarok megvállni tõle. 😊
Ezen nincs is wind gomb.

A medve nem játék.

a.carkey
De Te nem Win98 alatt nyomod? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
bios

A medve nem játék.

RAY.
Asszem nekünk(kb 4-ünknek) ma volt a rekord"csak" 5-ször fagytunk ki és mindig más szerverrõl

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Érdekes ...nálam a lagon kivül semmi más problem nincs,de az vot eddig is

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

KM
Ja-ja! Elszomorító!

KoBe
Azért ebbe az a legdurvább, hogy mindezt a hivatalos UBI oldalon lehet olvasni, egy UBIstól!!! 😄 Magyaránt tudjuk, hogy szar, szarunk rá...
zoli80
egyik server sem lagol😊) valami történt!

KM
Igaz. Leszögezhetjük tehát, hogy az 1.3-as patch inkább a hibákat peccselte, és nem a programot!
Meg kell hagyni azonban, hogy a hibák száma és minõsége klasszisokat fejlõdött!