16419
-
#15977 Ha nekem megvan az alap game eredetiben, es ratolok egy bizt masolat Athena Swordot, akkor tiszta marad a jatekom update-re es multira? Vagy ra sem megy az UK-ra az US kieg? -
#15976 Az Ubi Soft megjelenesi tervei:
Első pü. negyed (április-június):
Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory DS
Star Wars : Revenge of the Sith DS/GBA
Cold Fear PC
Bomberman DS DS
Prince of Persia Warrior Within Platinum (Europe) PS2
Prince of Persia Warrior Within Classics (Europe) Xbox
Tom Clancy’s Ghost Recon 2 Classics (Europe) Xbox
The Bard’s Tale (Europe) PC
Singles 2 Triple Trouble (Europe) PC
Exclusive Range (Europe) PC
Bomberman Hardball (Europe) PS2
Puzzle Pirates (United States) PC
Második pü. negyed (július-szeptember):
Tom Clancy’s Rainbow Six Lockdown PS2/Xbox/GC
187 Ride or Die Xbox/PS2
America’s Army: Rise of a Soldier Xbox/PS2
Far Cry Instincts Xbox
Blazing Angels: Squadrons of World War II Xbox
Myst V: End of Ages PC
Tom Clancy’s Ghost Recon 2 Multimission (working title) Xbox
The Settlers: Heritage of Kings Expansion Disk (Europe) PC
Lumines (Europe) PSP
No Surrender: Battle of the Bulge (United States) PC
Firefighter Command: Raging Inferno (United States) PC
Lunar Genesis (United States) DS
Tehat majusban meg ne szamitsunk ra :( -
#15975 Tulajdonképpen mindegy.Szerintem még mindig nagyon jó game. -
Daru #15974 Ezt nem tudtam.
Aki goldot vesz, annak az athena ugyis patcheli.Aki simat, az toltse le a legutolsot.Bar az alap es a gold edition egy arban van, ezert nem is ertem ki venne csak az alapot. -
#15973 Az alap gamén nincs update.Asszem csak 1.5 után jelenik meg,ha minden igaz. -
Daru #15972 Meg a patchekrol annyit, hogy a masolt verzio us, mig az itthon kaphatoak uk verziok. Tehat uk patchet kell letolteni, de az optionsban van update, az leszedi magatol ami kell. A ubi.com-rol meg letoltod a punkbuster klienst, azt kesz (maximalistak frissitik a legujabb verziora = evenbalance.com). -
Daru #15971 Szerintem a jatek ennyi ev utan is fantasztikus, az ara meg nagyon barati.
En es a haverjaim par honappal ezelott vettuk meg az erdetit(elotte lanban jatszottuk), mi amikor van idonk akkor toljuk. Sok szerver van meg ma is, es sokszor futottam mar ossze magyarokkal. Par ora kikapcsolodas, tenyleg barati aron (gold edition 2500ft). -
#15970 Állítólag május,de nem nagyon valószínű.Reménykedjünk. -
#15969 A R6 Lockdown mikor jelenik meg PC-re? még 1ik magyar oldalon se lehet előrendelni -
Gabor_(HSF) #15968 Bazd+ pár száz forintba kerül a game,ti meg itt3 év után jöttök erölködni -
Maksi #15967 Van lehetőség arra, hogy direkt IP alapján kapcsolódjon egymáshoz 3 gép "biztonsági másolatot" használva? Hol lehet találni működő cd-keyt?
-
#15966 A single miatt szerintem megéri.Külföldi szerver sok megy még,de magyar már nincs úgytudom. -
#15965 Ejha, en is gondolkodom megvenni (Gold edition, kieggel, 2490), akkor mar nem erdemes? Nem jatsszak mar az emberek? -
#15964 Addig el sem mozdulunk a képernyő elől! -
Lifeforce #15963 Hol voltál míg játszottunk vele?
Már nagyon ritkán játszunk.
A jövő hónap elején jön a 4, arra készülünk :) -
Supra69 #15962 egy gyors kérdés: hogyan lehet ezt tolni a neten? mármint másoltal, előre is köszi és sry, hogy nem olvatam. -
Amok71 #15961 http://www.3dgamers.com/games/rainbowsix3/downloads/ -
Amok71 #15960
http://www.3dgamers.com/games/rainbowsix3/downloads/ -
#15959 HI! Bajlódok az athena sword-dal mert nem akarja feltenni a patch-et, az a baja hogy nem megfelelő a nyelv... valószínű UK verzióm van de nemtom... Honnan töltsek patch-et hozzá???
-
#15958 a zenéje megvan valakinek? -
#15957 -
#15956 tedd be a megfelelő cd-t
(1. vagy 2.) -
Caterpillar #15955 Sziasztok!
Az lenne a problémám ,hogy megvettem a Rainbow Six: Raven Shield Gold Editiont és miután feltettem a játékot azt írja indításnál hogy tegyem be a megfelelő CD -t! Ezzel most mit kezdjek??
Köszi! -
#15954 Mostanság csak single modi itthon,olyan szar a netem. -
#15953 Hát akkor elbaktat és vesz 1-et, nincs mit tenni...
Daddy, te mivel játszol mostanság? -
#15952 csak azzal megy -
#15951 :( Hát nincs mese, be kell szereznem akkor azt. Ott originnal nyomják a srácok? -
#15950 Az a baj hogy valami gáz van a szerverrel,és nem tudunk csatlakozni hozzá kívülről.A raven meg minden nap lefagy legalább 1-szer és nem tudjuk elindítani.Mindenki a cs source-t nyomja. -
#15949 Daddy van még magyar szerver? Mikor vagytok mostanság? -
#15948 -
#15947 kösz a segitséget, sikerült! -
#15946 A gamecopyworld.com-on nézz körül -
#15945 üdv! ha leszedem a játékhoz az 1.6-os patchet akkor ahhoz szerezni kéne egy cracket is? (nem eredeti a játék) tud adni vki vmi linket, hogy hol keressek cracket ha kell?
vagy ha ehhez még nincs működő crack akkor melyik a legutóbbi patch amihez van? kösz előre is! -
#15944 amikro látom a szervereket ez a hibaüzenet fogad és kilép:
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2801 MHz with 1022MB RAM
Video: RADEON 9800 PRO (6517)
R6WindowServerListBox Transient.R6WindowServerListBox0 (Function UWindow.UWindowListControl.GetItemAtIndex:009E) Runaway loop detected (over 1000000 iterations)
History: FFrame::Serialize <- UObject::ProcessEvent <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0, Function Engine.InteractionMaster.Process_PostRender) <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
-
#15943 patchek kellenek a multihoz mi? -
#15942 van a játéknak valami jó ksi magyar oldala??? -
Ize #15941 http://www.nerdclub.net/alp/cowiki/17.html
-
Daru #15940 Csak egy kerdes erejeig szeretnem felrantani a topikot, megpedig nem tudja vmelyikotok megmondani, milyen porton kommunikal a jatek?
Mivel router mogott vagyok, ezert sajna hiaba krealok, nem tudnak belepni hozzam (szerverkent latszom). Gondoltam vmelyik portot kene forwardingolnom. Esetleg vki aki router mogul krealt mar irhatna vmit. Remelem ez a gond, es nem tevuton jarok.
Koszi elore is! -
flatszeru #15939 Szevasztok!
lenne egy kérdésem!hogy tudok olyan gépen dedikált net es szervert csinálni ami egy megosztott net et használ?
Mondjuk a kiszolgáló gépen sem sikerült servert inditani.ott is a helyihálós ip t irja ki szerver ip -jének.
thx
-
#15938 sehol senki :(