R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Kié lesz a

KM
Te jó ég!!! Milyen klasszikus neveket hallok itt?! A legjobb az Urban Ops kiegészítõ szerintem. Hogy mekkorákat játszottunk azzal... Azok a régi szép idõk!

schoma
Nekem aszem 3 rész is megvan...
Más: én pedig a SWAT3-at próbálnám már ki multiban, de még senki nem társul be.
Bár nem is biztos, hogy még megvan. Hazamegyek megnézem...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Meg lehet szokni. Akkor még ez volt a divat...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

zoli80
basszus,nekem csak valami black thorn van meg.szerintem viszont gagyi hogy nem lehet látni a fegyvert,soha nem is értettem miert.

a.carkey
Én képzelõdöm, vagy egy az egyben törölték a fairlightos warez topicot???? Kérdem én miért? Ez nem az elsõ ilyen mûvelet lenne.

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem ne patcheljünk! Csak a simával. Csináljunk szervert magunk! Kinek van meg a sorozat minden tagja, vagy egy két rész?
Tehát a UBI elõtti idõkbõl való részek ...

A medve nem játék.

schoma
Jah. Valamikor tényleg jó lenne. Én kb 3-4 hónapja próbéltam vele játszani neten. Csak úgy kiváncsiságból. Akkor volt pár szerver. De nem találtam hozzá megfelelõ patcheket. Mindig olyannal dobott le a szerverrõl, hogy nem megfelelõ verzió...

a.carkey
Nincs, de ahhoz szerintem egy jó net is tökéletesen elég lesz, de mellesleg lehet, hogy van.
A legelsõ résszel kéne nyomulni. Abban akkora pályák voltak ... 😊

A medve nem játék.

schoma
Én benne vagyok, de van megfelelõ szerver is?

a.carkey
Ezek még nem UBI játékok, hanem sima RSE!!!!!!!!!!

A medve nem játék.

a.carkey
Pedig voltak itt:
Gábor vs sok ember, cheaterek vs mindenki, köcsög UBI vs az egész világ beírások. 😊
De valóban nem rossz arány ...
Apropó: nem akarunk a régi Rainbow Sixekkel játszani. Az alapjátékok vsz sokaknak megvannak. Azokat még nem kellett crackelni sem?????????
A netkódja sem volt rossz! Annyi a különbség, hogy nem fog látszódni a fegyvered, csak egy célkereszt, de a lényeg ua ...
Egy este kipróbálhatnánk újból, csak úgy összehasonlítás képpen! A kezelõ felülete is sokkal jobb volt.
Tehát a Ghost Recon elõtti számok!

A medve nem játék.

KM
Grrrrrrrrrrr! Ki fogok maradni a 10000-es csatából... Nagyon szomorú!

KM
Kérem, ez az úriemberek fóruma!

schoma
Csatlakozom.
Egy jó játéksorozatot így elbaszni. Mennyen a k. annyjába az ubi.

Ez most jött a fejlesztõ haverjainktól...

1.3-as peccs: 2 jelentõs hibát találtunk és reprodukáltunk a peccs kijövetele után:
Az armpeccsekhez kapcsolódó szerver fagyi és nem mûködõ cd kulcsok. Vizsgáljuk a hibákat és hamarosan jön a javítás.

1.4-es peccs: jól haladuk a fejlesztéssel, sok hálózati kódhoz kötõdõ hibát fogunk kijavítani vele: retikül beszorulás , beragadó zoom, gránát bug, és létrába szorulás.

A játékon is fejlesztegettünk:
kiszedtük a lövési lagot, ha a játékos elhasználta az utolsó gránátját vagy elhasználható eszközét akkor ezentúl automatikusan vissza fog váltani az elsõdleges fegyverre.

Jelenleg nincs kiadási idõpontunk.

Hát szerintem ha csak ennyit javítanak rajta kkor ki se adják...

schoma
Jah.

Amúgy 1.4 mikorra várható? Bár az 1.3 után nem vagyok túl bizakodó.
Hacsak nem lesznek személycserék a f*** ubinál...

dikki*yysw
Ejha! Kinn 9882 hozzászólás, benn 9881, azaz majd' 10k postból eddig egyszer lett kivágva egyetlen darab. Kircsi topic :-)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

KM
Ámen!

KM
Véééééééééééééggggggggggrrrrrrreeeee!!! Csak el ne bakkantsák ezt a peccset is!

a.carkey
Hiába no: TS, az TS ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Csupa jó! 😊
Kb. olyan ez, mint egy új játék: az ígéreteknél minden szép és jó, de aztán megjelenik ... 😊

Mellesleg az idõzítés olyan jó volt, mint tegnap Ray meg én, amikor az import-export pályán egyszerre mentünk be két egymás melletti ajtón az emeleten, és négy mukit ledaráltunk anélkül, hogy megsebesültünk volna, mert nem tudták hirtelen, hogy a bal vagy a jobb oldali pacákra lõjenek ... 😊

A medve nem játék.

Crem
még 123...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Na...

A két analfabéta angolos talált valamit!😊))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Törölt felhasználó
Szép volt CREM
Törölt felhasználó
Sziasztok.Ezt találtam,mi a lényege?
Patch 1.3 and 1.4 Updates

This just in from our friends on the dev team...

Patch 1.3: Two major issues were identified and reproduced after the patch was released:
A server crash related to the arm patches
Non-working CD-Keys.
Both problems are being investigated and a fix will be issued as soon as possible.

Patch 1.4: Development is progressing well on patch 1.4. Many bugs related to the netcode have been solved including reticule lock, zoom staying active, a grenade bug, and players getting stuck in ladders.

Some game improvements have also been made including:
Removal of trigger lag
Players will automatically switch back to his/her primary weapon after throwing their last grenade or other disposable weapon.
As of now, there is no ETA on the release of any of these. More info to follow.

-Volkan
Crem
Patch 1.3 and 1.4 Updates

This just in from our friends on the dev team...

Patch 1.3: Two major issues were identified and reproduced after the patch was released:
A server crash related to the arm patches
Non-working CD-Keys.
Both problems are being investigated and a fix will be issued as soon as possible.

Patch 1.4: Development is progressing well on patch 1.4. Many bugs related to the netcode have been solved including reticule lock, zoom staying active, a grenade bug, and players getting stuck in ladders.

Some game improvements have also been made including:
Removal of trigger lag
Players will automatically switch back to his/her primary weapon after throwing their last grenade or other disposable weapon.
As of now, there is no ETA on the release of any of these. More info to follow.

-Volkan

Ez mi akar lenni???

Valaki ha nagyvonalakban lefordítaná?😉

Crem
Gabor!

Ez mit jelent, hogy nem elfogadható áron?

Ha van árlistád illetve valami adatod a feltételekrõl dobd már ide be plz! Hátha többen- többre megyünk!

Crem

Crem
Hamarosan...

beszéltünk róla warral,de egyenlõre még nemtalálunk elfogadható áron szervert

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Petyus_
Ne félj, jövõ héten én is felinstallálom újra a játékot és az egyetlen komoly ellenfeled újbóli jelenléte majd ösztönzõleg hat rád.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Neked,de az én mai szinvonalam erõsen megütötte egy tehetséges NOOB-ét

KM
Hopsz! Tényleg jó volt!

Törölt felhasználó
zoli mi ujság? Jó híred nincs a számomra?
Kösz mindenkinek a mai játékot ,jó volt a hangulat és szerintem ez is fontos a játéknál 😊)
Slow
játszom én néha, kedves vagy hogy hiányolsz=)
uborkaszezon van, meg csak jövõ keddtõl lesz megint netem, mert, mint említettem upc cumiztat,)

a.carkey
Visszaestünk ...
Ne hagyjuk!

Szerintetek miért ilyen szar a ping az UBI szervereken?

Elmaradtak a képek mostanában. Ha valakinek van jó sshotja, betehetné ...

Mikor jön az 1.4-es patch? Tudtok errõl valamit?

Gáborék tényleg csinálnak magyar szervert?

Ha igen, találkoztatok olyan klánnal, aki normális és a magyar szerveren esetleg érdemes lenne kihívni?

Slow! Rég láttalak játszani!

Van még egyáltalán crackelt szerver???

A medve nem játék.

RAY.
Egy "tiszta"kláncsatában én is benne lennék
Ha nem sikerül magyar szervert csinálni senkinek,akkor az elszántság az tutira meglesz mindenkiben,hogy elhozzuk a másét

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Slow
hú én benne lennék, de sztem várjuk meg a punkbustert, no meg, hogy az upc feloldja a korlátozásomat, me most 8k-val megy a netem, ami nem war-sebesség...😉

KM
A tét a klán szervere!

zoli80
kis izgalomkeltés céljábol arra gondoltam hogy kihivhatnánk egy jó kis külföldi klánt egy kiadós lövöldözésre a saját szerverükön.akkor lenne motiváció,meg remélem csapatjatek is.lenne kedvetek hozzá?persze amikor mindenki ráér.

KM
S a szögre akasztják a zoxigént az ojjektum sarkában...

Törölt felhasználó
Igen,este amikor a munkásemberek hazaérnek

zoli80
van kedve valakinek jatszani egy jot?

schoma
Hát akkor mindenkinek:

Törölt felhasználó
Jó napot!
KM
Ebbõl én sem maradhatok ki! Erõt, egészséget!

schoma
Pálinkás jó reggelt mindenkinek!

Crem
LoL!

De jó a mai fiataloknak!😉