R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Most értem haza!😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A kérdésem azlenne, hogy valaki tudna-e segíteni abban, hogy hogyan tudnék multiban játszani a gaméval (esetleg ubi.com-on is). Bevallom nem olvastam végig azegész fórumot, ezért sorry elõre is.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
) nem vagyok. Megyünk vacsizni a barátokkal...
Nektek jó hentelést!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Pedig régen milyen jó volt...
És egyre-másra jönnek a vírusos levelek.Nem lesz ez így jó.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Megjelent egy új vírus, amelynek neve: "munka". Ha "munkát" kapsz
valamelyik kollegádtól, vagy a fonöködtol e-mailben, semmilyen körülmények között ne nyúlj hozzá. Ez a vírus teljesen megsemmisíti a magánéleted. Ha kapcsolatba kerülsz a vírussal, azonnal vedd a kabátod, szólj két barátodnak és menjetek egyenesen a legközelebbi kocsmába. Rendeljetek 3 italt,ismételjétek meg 4-szer, ezután majd tapasztalhatod, hogy a "munka" teljesen kitörlodött az agyadból.
Azonnal küld el ezt a figyelmeztetést legalább 5 barátodnak. Ha azt veszed észre, hogy nincs 5 barátod, akkor te már megfertozodtél a vírussal és a "munka" írányítja az egész életed. Ha így van, haladéktalanul szigeteld el magad 14 napra a külvilágtól, ne érintkezz emberekkel, amíg a fertozés el nem múlik és a vírus eltunik.
Na mind1,jó reggelt mindenkinek

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Ez is a Mitsumi miatt van...
cdralw2k.sys1.sys-kellet kicsit módosítani!😊))
Elég sok bénénak (mint nekem is) gondjai voltak! Szerencsére vannak guru-k akik értenek hozzá!😊

Tehát cheat kódokban IS részesülhet az, aki megkaparintja a tízezredik beírást ... 😊))
Rajta, rajta, rajta! (A GO,GO,GO igen magyaros fordítása.) 😊))
+ cheat kódokért benevezhettek a játékban található parancsok "legbugrisabb" magyaros megfelelõjére. (Az ötlestesek jutalma a topic látogatottságának emelése lesz! 😊)
A medve nem játék.
Nekem a doktor bácsi azt mondtam, hogy meleg és nedves helyre kell dugni az ujjad, attól hamarabb rendbejön...