R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem most keltem, csak haza kellett szaladnom...
)
Aki ma nem csajozik, sörözik, bulizik vagy hasonló felesleges dolgot csinál, az remélem megjelenik MA a TS-n!😊
Én kb. 18:00 felé érkezem!!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A medve nem játék.
Nem elég ez q.va sok lagg mostanában,néha folyamatosan belefut az ember ilyen falak elött nézelõdõ,egy maxitárat a hátába kibiró fiucskákkal akik a pálya végén "láss csodát" 27/2 vel végeznek
Ha meg szóvátesszük akkor a csapattársa gyorsan a segítségére siet,hogy "Pro Gamer" a srác és szegénykét ne csíterezzük egyfolytában
Minden ellenkezés ellenére azért a folyamatos kiszavazó show,melyet a magyar csapat produkált sikerrel járt,és a harmadik pályáról már sikerült kirugni azt az ügyes gyereket
Szorgos népünk gyõzni fog

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
AKI akar, az ma jöjjön az EU5-re! RAY! Hallom keresgélsz. Gyere oda Te is!
A medve nem játék.
Miért? Tök jó játékoldal, és nem ez az egyteln jó román oldal. Csak a többin nincs angol verzió.
Meg az újságaik is jók ... 😊
keresgéltem már ilyen jellegü román oldalt de nem sok sikerrel.
A kelet-európaiak mellesleg ilyen szinten nagyon ott vannak. Román, nem román, nem rossz az oldal!
Téged is ismernek! Te is ott vagy "Z80 Legend" néven választási lehetõségként. Hiába no, Secu, az Secu! 😊)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Rég láttunk Petyus! 😞
Mi van a shoppal?
A medve nem játék.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A medve nem játék.
A medve nem játék.

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
egyébként lenne mit törölni itt is kb 3000-el ezelõttrõl 😉
mi van má' azzal a láma punkbusterrel????
dolgozik még valaki az ubinál?
állítom, hogy egy ember foglalkozik az RvS-el (mindenki az új projecteken izzad...), mapokat is pályázaton szerzik...
Mellesleg most szedem a Sniper 2 címû filmet. Látta már valaki? Az elsõ a téma miatt nagyon bejött. Tom Berenger meg úgyis az egyik kedvencem a Szakasz óta. A másodikban Marozsán Erika is virít ... 😊 A Délszláv háború a mozgásterük.
A medve nem játék.
Nem tudom mi történt de 7:3 vertük õket!😊)
A végén már Budapestet dícsérték a franciák!😊) Igaz legfõképpen a magyar lányokat emlegették!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Különben is megérdemlem!
Talán holnap már én is tudok menni?! 😞
Van "Republic - The Revolution"-od? Vagy Star Wars Galaxies dobozos, fel nem bontott változatod? 😊))
A medve nem játék.

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Használd sokat!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Vettem egy DVD-t!😊
Ez elötti modell! Csak az már nincs fent!😞 De szinte ugyan így néz ki!😊

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Bár nem csak a fórumon hanem az esti csatákban is megfogyatkoztunk
Mindenki koktélt iszogat valamelyik tengerparton biztos
.......vagy melózik mint az atom
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Egy tipp: ha nem akarod az összes csatornát újból állítani, de azt sem akarod, hogy pl. - nekem max 55 csatornám van beállítva - az összes nem használtat a fel le gombokkal át kelljen léptetned, akkor skippeld az editen belül a csatornákat, de a "0"-át soha se skippeld!!! Ha skippeled, minden eltolódik és kezdheted elölrõl visszamozgatni õket manuálisan. Én megszoptam kétszer, mire rájíttem mi a bibi ... 😊
Szóval hasznos funkció a skip, de óvatosan vele!!! 😊
A többin beállítod, NORMAL II-n meg használod. Tökéletes képet ad. Ja és a távkapcsoló fedele mozgatható!!! A sleep funkció szépen a fedél alá van elrejtve. 😊
Wari! Még annyit, hogy nem tudom mekkora a szoba, ahová tetted, de minél távoladd rakd tõled. Én csak ma reggel mozdítottam el, onnan ahol tegnap este hagytam, de amíg néztem, iszonyatosan megfájdult tõle a fejem. Szüval távol! 😊
Zoli! Azért egy integetést kaptál tõlem. 😊
A medve nem játék.