R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Igen, csak kár, hogy hamarabb vége lett...

Törölt felhasználó
Jó volt a mai játék és a társaság 😊 Remélem minél többször összejövünk 😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Crem
Merhára unom, hogy mindig ilyen késõn érek haza...

Van valami fejlemény 1.31v1.4 rõl???
Hulla fáradtan semmi kedvem terminátorok ellen küzdeni!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

KM
Pá-pá Anulu!

a.carkey
Na hello!

A medve nem játék.

a.carkey
az ...

A medve nem játék.

a.carkey
Legyetek jók! Hajnalban utazom.
Zoli, ha komolyan érdekel a SWG, akkor nézz át a SG SWG forumába, majd az ottani magyar forumba, ott keresd az "SWG beszerzése!" részt. Ott most szerveznek egyesek külföldi rendelést, ahhoz meg embereket toboroznak. Ha tényleg érdekel a dolog, lépj, mert nehéz beszerezni ... 😊
Tudod mit, a link:
Magyar SWG SITE

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem maradt. De a halált, a shotgunt jobban megcsinálták ...

A medve nem játék.

Nézte valaki a Raven Shield - Athena Sword videokat?
Én vagyok hülye, vagy tényleg javítottak a létrára/ról mozgáson???

a.carkey
Hol vagytok? TS-en nincs senki 😞

A medve nem játék.

h3nry
merre vagytok?

\"Andrey\"

zoli80
gyertek jatszani,12es lagmentes jelenleg és a csalók is elkerülték eddig.

a.carkey
Nagyon durva! (Én hülye reggel lesdzedtem, de elfelejtettem, hogy leszedtem ...😊
Vintorez, rulez! 😊
Mozgás, Ladára amikor ráesik + jó pár dolog ... 😊
Nagy gaménak néz ki! 😊
Vezetni is lehet benne, szóval már csak egy jó mod, vagy multi rész és ütni fog. HL2 és a Stalker mellett kevesen fognak labdába rúgni ... 😊

A medve nem játék.

Crem
OFF:

S T A L K E R

Töltsétek le a HW-rõl az Alpha múvit!!!

A képek alapján ez nagyon durva lesz...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

RAY.
Jah és nekem volt az egyik legjobb pingem 60-70.
A szerveren a többieknek 125-nél kezdõdött....

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

RAY.
Jaja,annyit

Nem EU szervereknél sokkal jobb az érték(30-40)bár most benn voltam,kipróbáltam és "ping ügyileg"jobb a helyzet de piszkosul laggol ugyanúgy😞

a.carkey
Ha kiadja a szervereket és a kinézett szerverre refresht nyomsz, akkor is 93-at ír ki? 😞

A medve nem játék.

RAY.
Sajnos nem egy nap jelentkezett ez nálam és nem egy nap láttam ezt a jelenséget másnál sem😞
Két szolgáltatóval is fenn voltam,abból valóban az egyik az axelero (másik a vnet) de sajna ugyanaz😞
Több napon keresztül próbálgattam mind a kettõt de még a franciáknak is azt láttam mostanában ,hogy némelyiknek 250-es ping körül cikázik a kapcsija és nem csak egy-két emberkénél láttam ezt(ismertebb játékosok,nem Jondoe😊
A lagg meg tényleg nagyon gáz lett nálam de ebben a dologban még esetleg tudom magamnál keresni a hibát és megpróbálni pár dolgot(rendszertakarítás stb).
Azt is megfigyeltem,hogy néha nagyobb pingnél simább a játék mint a szokásos 60-70 körülinél.

Szal nem tudom mitõl lehet(az is elõfordulhat,hogy túl korán szeretnék játszani(18.00 körül néztem be ma is) de 93-as ping alatt nem volt EU szerver a listában😞

Minden esetre ami tõlem telik mindent kipróbálok,hogy megoldjam a gondot mert szeretnék játszani!
Viszont az még érdekes,hogy más játéknál semmi gondja a gépemnek(kapcsolatomnak)ping ,lagg stb.

Bár ezek szerint csak nálam jelentkezik az RvS-nél is ha másnak ilyen jó

zoli80
sziasztok!senki sehol?

a.carkey
TVNET!
De azért jó lenne a régi 20-as 30-as ping, ami a HGS-en volt ... 😊

A medve nem játék.

Ray: volt egy nap amikor valóban más európaiaknak is szar volt pingjük. Én azt mondom nem az europe serverekkel van a baj, hanem vmi európai hálózat probléma lehet.

El is mondom miért. Ha az europe serverek lagolnának, akkor mindenkinek lagolnia kéne. Axeleróval az általad emlitet bizonyos napon 150 és 1000 között ugrált a ping. packet lossos volt. Feljöttem datanettel és rögtön STABIL 70-es pingem lett. Tehát egyértelmûen a mostani lagokhoz SEMMI KÖZE az UBI-nak! Hétfõn is mikor játszottunk, Kominak 70-80 körüli pingje volt, mig nekem 160 Axeleroval, Füles-nek szintén. Õ is Axelero-s. Aztán bejött Warlord szintén Axeleroval, neki is 160-as pingje volt. Eddigre én már meguntam Axelerot és átváltottam Datanetre. Mondanom sem kell Datanettel STABIL 70-90-es pingem volt, 100 fölé csak ritkán ment, míg Fülesék tovább szivtak a 160-as pinggel. Tehát lehet szídni UBI-t sok mindenért, a csalókért, a hibákért, de a mostanában jelentkezõ lagokról tényleg nem tehet sajnos😞

Crem
Kis OFF:

A Debreceni Rendõrkapitányság állományába tartozó fõhadnagy, aki táppénzen volt, kedden fél 12 körül az engedéllyel tartott önvédelmi fegyverével - a megyei fõügyészség szerint egy Parabellum pisztollyal - két embert - egy fiatal nõt és egy 30 év körüli férfit - lelõtt, egy másik férfit súlyosan megsebesített, majd öngyilkos lett.

A lövödözésre az információi szerint a debreceni Tócóskerti lakótelep Derék utcai totózója közelében került sor. A súlyosan sérült, vállon lõtt férfi a totózó vezetõje. Ezt megerõsítették a környéken lakók, akik elmondták az -nak, hogy totózót az eset után bezárták. A Hajdú Online információi szerint féltékenységbõl lõtt a rendõr a fiatal lányra és a társaságában lévõ két férfira.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságon ugyanakkor nem nyilatkoztak arról, hogy miért kezdett el lövöldözni a betegállományban lévõ rendõr. Gyulai József rendõrfõhadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje csak annyit közölt: a szolgálaton kívüli rendõr a lövöldözést követõen önmaga ellen fordította fegyverét, és agyonlõtte magát. Az eset körülményeit az ügyészségi nyomozóhivatal vizsgálja.

Az egyik férfi még a helyszínen meghalt. Egy fiatal lányt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentõk. Az elsõ jelentések még arról szóltak, hogy állapotát sikerült stabilizálni. Lõtt sebei azonban olyan súlyosak voltak, hogy a debreceni traumatológiai intézetben már hiába kezdték el operálni, a mûtõasztalon életét vesztette. A harmadik sérült a tócóskerti lottózó tulajdonosa, õt váll-lövéssel szállítottak kórházba. A férfi állapota súlyos, de nincs életveszélyben - közölte Rákos Ildikó, a kórház szóvivõje.

a.carkey
Ezt nézzétek meg!
Ez ugyan nem Raven hanem Mohaa, de valami elképesztõen nagy gaménak néz ki! 😊
(Medal of Honor: Rising Sun. Az amerikai-japcsi hadszintérre kalauzol el, és azzal kezdõdik a dolog, hogy 1941. dec. 7. van, a japcsik bombáznak, neked meg ki kell jönnöd a hajódról, majd - gondolom én - vissza kell verni a támadást! 😊 A Call of Duty mellett elég szép darabnak néz ez is ki. Bár az anim a konzolosból való, de uezt elvileg PCre is kiadják majd, valamikor ... 😊
Ingame Movie

Rising Sun Intro

A medve nem játék.

a.carkey
Látjátok, én w98 alatt nyomom. Minimális a belassulás, de azért a lag fõleg a lövéseknél, zárt térben ugyanúgy nagyon meglátszik ... 😞
Panaszkodom, de várom a magyar szervert, mint a messiást ...
Viszont eddig nem hittem el, hogy egy XP ne bírja ua a húzást, mint egy w98. Pedig ez van, ugyanis rájöttem a kékhalál mikéntjére, tudjátok, ami miatt eddig nem nyomtam XP alatt ...
Egyszerûen az én 1300-as procim teljesítményét 1166-ra le kell vennem, mert felette reset és kilép! Durva. VSZ egy új hûtõt kéne vennem, valami Thermaltake A1365 Volcano9 szintût, de leginkább a 11 lenne a jó AMDre, mert arról olyanokat hallottam, hogy -20 fok! 😊
Addig megteszi ez is: Thermaltake Silent Volcano 9 CoolMod

A medve nem játék.

RAY.
Jah,és egyik progimnál sem csinálja ezen kívül

RAY.
Jó reggelt mindenkinek!
Trükköztem már a szolgáltatókkal sajnos,ugyanaz a jelenség
...különben meg a ping az nem csak nálam magas hanem a szervereken pár hete ahová belépek az emberkék 80%-nak(még a külföldieknek is).

Még azért pár dolgot kipróbálok hátha segít(köztük egy reinstalt)

Törölt felhasználó
Sziasztok.Ray nem lehet,hogy a szolgáltatónál van a hiba?Tudjátok nekem mindíg magas a pingem.Tegnap pl.90-120 között volt ami nálam a megszokott.Laggolt de annyira nem volt gond,játszható volt.Ha nagyon rossz lett volna akkor én sem játszom amire már volt példa nemegyszer.Szerintem próbáljátok megnézni nem-e a szolgáltató a hunyó.Valamelyk nap a Barnusnak is ilyen gonja volt.KIlépett és másik szolgáltatóval lépett fel és megoldódott a gond,egybõl kisebb lett a ping,játszhatóbb lett.
a.carkey
Ne Ray, ne tûnj el! 😞 (Milyen neted van? Más proginál is csinálja? Nem lehet, hogy csak el van állítva valami? Szólj, segítünk! 😊

Más.
Bocs Petyus, de azt hittem te az a Petyus vagy, aki a Shopot csinálta. (A sok különbözõ és változó logo kiborít! 😊

OFF:
Mellesleg nem rendeltem semmit! Amit a DVDBoxOfficetõl rendeltem lemondtam, pontosabban hagytam a fenébe, mert büdösgörény kanadaiaknak angol nyelvû banki kimutatás kellett ... Na ezt nem kapták meg tõlem + 980 forintért faxon. 😊

Most vagy egy forrás, de nem biztos, hogy nekem is jut belõle, mert Arabel sem annyit kapott, mint amit rendelt, így akkor hiszem, ha látom. Ha semmi sem jön össze, akkor ismerõsöket kezdek el zaklatni az SWGért ... 😊

A medve nem játék.

Crem
Ez egy otvar szar...

150-250 a pingem és csak akkor nem ugrál, ha nincs körülöttem senki...

Petyus_
Hát igen. 😞

Egyedül az Ubi hozzáállásán múlt hogy a játék a legjobb lesz-e vagy marad középszerûnek.. sajna az utóbbi történt. 😞

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

RAY.
Azt hiszem mostanra elérkeztem oda,hogy még megvárom az új patch-et és ha nem fog változni pozitív irányba a lagzás akkor részemrõl ennyi volt a RvS
Mostanában egyre szarabbak a pingek(ma is 156 alatt nem volt európai szerver) és ,hogy ugrok 20 métereket hátra miközben az elörenyilat nyomom már több mint bosszantó,arról nem is beszélve,hogy a diafilm egy folyamatos valami ehhez képest
UBI tett róla,hogy még szarabb lett az amúgy is silány tákolmányuk,pedig eddig még bizakodtam de úgy látszik hiú ábránd volt

Kapja be ez béna UBI-s banda

Petyus_
Shop azt a másik Péter csinálta nem én. 😊

Petyus_
OFF: Te cdromshop-tól rendeltél SWG-t? 😊

a.carkey
Jajjjjjjj! Haldoklik a fórumunk???

A medve nem játék.

KM
Jajjjjjjj! Haldoklik a fórumunk???

a.carkey
"Mindent kétszer mondok, mindent kétszer mondok ..."

A medve nem játék.

a.carkey
Ma hazaugrom, este, ha nem jön közbe semmi nyolc után egy menetre még beszállok! 😊

Mellesleg a Zoli kezdte, óvó néni!

😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ma hazaugrom, este, ha nem jön közbe semmi nyolc után egy menetre még beszállok! 😊

Mellesleg a Zoli kezdte, óvó néni!
😊

A medve nem játék.

Törölt felhasználó
Jó reggelt mindenkinek!Anulu a sirató asszonyokat megrendeltük,hogy õk sírjanak helyettünk,hogy milyen rossz lesz neked

KM

a.carkey
Csütörtöktõl Belgium, Hollandia, Németország, Luxemburg körút! 😊 Én is "sajnálom" magam! (Pedig lehet, hogy megjön az SWG-m és megjelenik 18-án a Republic.😊 Hihi! 😊

A medve nem játék.

KM
Én épp most érkeztem onnan! Milyen rossz is volt nekem...

Crem
Tegnap elég késõn értem haza!😞(( Ember tervez...

A boxmeccs miatt már nem volt idõm feljönni, de utólag meg is bántam, mert ekkora sz@rt már rég láttam...

Off:

Jó lenne, ha Madárkát már végre olyannal is összeraknák aki tud is boxolni...

Törölt felhasználó
Tegnap nem találkoztam senkivel sem
Crem
Bassz...

Elsõ 50-ben nem voltunk bent!😞

Törölt felhasználó
A tegnapi ONE játékos után remélem ma nem lesz ilyenbõl sok.Az a jelenet mindent elmondott.
Zoli megkaptam tõled az e-mailt,másikat figyelem.
zoli80
Komi figyeld majd a leveleidet,mennie kell az ftp-s mailnak.

zoli80
elirtam,csak 6rugót😊 a hatvan szép lenne

zoli80
én "sajna" húzok egy kis horvátországi körutra mutterom egyik spanjával,tolmácsolni valami börüzlettel kapcsolatosan😊
reggel 8kor hivott hogy van e kedvem,mindent fizet nomeg ad 60rúgót naponta.az ilyen melót szeretem😊 tengerpart,napsütés,csajok,semmittevés,napi fél óra angol szövegelés meg fizu