R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Van valami fejlemény 1.31v1.4 rõl???
Hulla fáradtan semmi kedvem terminátorok ellen küzdeni!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Zoli, ha komolyan érdekel a SWG, akkor nézz át a SG SWG forumába, majd az ottani magyar forumba, ott keresd az "SWG beszerzése!" részt. Ott most szerveznek egyesek külföldi rendelést, ahhoz meg embereket toboroznak. Ha tényleg érdekel a dolog, lépj, mert nehéz beszerezni ... 😊
Tudod mit, a link:
Magyar SWG SITE
A medve nem játék.
Én vagyok hülye, vagy tényleg javítottak a létrára/ról mozgáson???
Vintorez, rulez! 😊
Mozgás, Ladára amikor ráesik + jó pár dolog ... 😊
Nagy gaménak néz ki! 😊
Vezetni is lehet benne, szóval már csak egy jó mod, vagy multi rész és ütni fog. HL2 és a Stalker mellett kevesen fognak labdába rúgni ... 😊
A medve nem játék.
S T A L K E R
Töltsétek le a HW-rõl az Alpha múvit!!!
A képek alapján ez nagyon durva lesz...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A szerveren a többieknek 125-nél kezdõdött....
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Nem EU szervereknél sokkal jobb az érték(30-40)bár most benn voltam,kipróbáltam és "ping ügyileg"jobb a helyzet de piszkosul laggol ugyanúgy😞
A medve nem játék.
Két szolgáltatóval is fenn voltam,abból valóban az egyik az axelero (másik a vnet) de sajna ugyanaz😞
Több napon keresztül próbálgattam mind a kettõt de még a franciáknak is azt láttam mostanában ,hogy némelyiknek 250-es ping körül cikázik a kapcsija és nem csak egy-két emberkénél láttam ezt(ismertebb játékosok,nem Jondoe😊
A lagg meg tényleg nagyon gáz lett nálam de ebben a dologban még esetleg tudom magamnál keresni a hibát és megpróbálni pár dolgot(rendszertakarítás stb).
Azt is megfigyeltem,hogy néha nagyobb pingnél simább a játék mint a szokásos 60-70 körülinél.
Szal nem tudom mitõl lehet(az is elõfordulhat,hogy túl korán szeretnék játszani(18.00 körül néztem be ma is) de 93-as ping alatt nem volt EU szerver a listában😞
Minden esetre ami tõlem telik mindent kipróbálok,hogy megoldjam a gondot mert szeretnék játszani!
Viszont az még érdekes,hogy más játéknál semmi gondja a gépemnek(kapcsolatomnak)ping ,lagg stb.
Bár ezek szerint csak nálam jelentkezik az RvS-nél is ha másnak ilyen jó

El is mondom miért. Ha az europe serverek lagolnának, akkor mindenkinek lagolnia kéne. Axeleróval az általad emlitet bizonyos napon 150 és 1000 között ugrált a ping. packet lossos volt. Feljöttem datanettel és rögtön STABIL 70-es pingem lett. Tehát egyértelmûen a mostani lagokhoz SEMMI KÖZE az UBI-nak! Hétfõn is mikor játszottunk, Kominak 70-80 körüli pingje volt, mig nekem 160 Axeleroval, Füles-nek szintén. Õ is Axelero-s. Aztán bejött Warlord szintén Axeleroval, neki is 160-as pingje volt. Eddigre én már meguntam Axelerot és átváltottam Datanetre. Mondanom sem kell Datanettel STABIL 70-90-es pingem volt, 100 fölé csak ritkán ment, míg Fülesék tovább szivtak a 160-as pinggel. Tehát lehet szídni UBI-t sok mindenért, a csalókért, a hibákért, de a mostanában jelentkezõ lagokról tényleg nem tehet sajnos😞
A Debreceni Rendõrkapitányság állományába tartozó fõhadnagy, aki táppénzen volt, kedden fél 12 körül az engedéllyel tartott önvédelmi fegyverével - a megyei fõügyészség szerint egy Parabellum pisztollyal - két embert - egy fiatal nõt és egy 30 év körüli férfit - lelõtt, egy másik férfit súlyosan megsebesített, majd öngyilkos lett.
A lövödözésre az
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságon ugyanakkor nem nyilatkoztak arról, hogy miért kezdett el lövöldözni a betegállományban lévõ rendõr. Gyulai József rendõrfõhadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje csak annyit közölt: a szolgálaton kívüli rendõr a lövöldözést követõen önmaga ellen fordította fegyverét, és agyonlõtte magát. Az eset körülményeit az ügyészségi nyomozóhivatal vizsgálja.
Az egyik férfi még a helyszínen meghalt. Egy fiatal lányt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentõk. Az elsõ jelentések még arról szóltak, hogy állapotát sikerült stabilizálni. Lõtt sebei azonban olyan súlyosak voltak, hogy a debreceni traumatológiai intézetben már hiába kezdték el operálni, a mûtõasztalon életét vesztette. A harmadik sérült a tócóskerti lottózó tulajdonosa, õt váll-lövéssel szállítottak kórházba. A férfi állapota súlyos, de nincs életveszélyben - közölte Rákos Ildikó, a kórház szóvivõje.
Ez ugyan nem Raven hanem Mohaa, de valami elképesztõen nagy gaménak néz ki! 😊
(Medal of Honor: Rising Sun. Az amerikai-japcsi hadszintérre kalauzol el, és azzal kezdõdik a dolog, hogy 1941. dec. 7. van, a japcsik bombáznak, neked meg ki kell jönnöd a hajódról, majd - gondolom én - vissza kell verni a támadást! 😊 A Call of Duty mellett elég szép darabnak néz ez is ki. Bár az anim a konzolosból való, de uezt elvileg PCre is kiadják majd, valamikor ... 😊
Ingame Movie
Rising Sun Intro
A medve nem játék.
Panaszkodom, de várom a magyar szervert, mint a messiást ...
Viszont eddig nem hittem el, hogy egy XP ne bírja ua a húzást, mint egy w98. Pedig ez van, ugyanis rájöttem a kékhalál mikéntjére, tudjátok, ami miatt eddig nem nyomtam XP alatt ...
Egyszerûen az én 1300-as procim teljesítményét 1166-ra le kell vennem, mert felette reset és kilép! Durva. VSZ egy új hûtõt kéne vennem, valami Thermaltake A1365 Volcano9 szintût, de leginkább a 11 lenne a jó AMDre, mert arról olyanokat hallottam, hogy -20 fok! 😊
Addig megteszi ez is: Thermaltake Silent Volcano 9 CoolMod

A medve nem játék.
Trükköztem már a szolgáltatókkal sajnos,ugyanaz a jelenség
...különben meg a ping az nem csak nálam magas hanem a szervereken pár hete ahová belépek az emberkék 80%-nak(még a külföldieknek is).
Még azért pár dolgot kipróbálok hátha segít(köztük egy reinstalt)

(Milyen neted van? Más proginál is csinálja? Nem lehet, hogy csak el van állítva valami? Szólj, segítünk! 😊
Más.
Bocs Petyus, de azt hittem te az a Petyus vagy, aki a Shopot csinálta. (A sok különbözõ és változó logo kiborít! 😊
OFF:
Mellesleg nem rendeltem semmit! Amit a DVDBoxOfficetõl rendeltem lemondtam, pontosabban hagytam a fenébe, mert büdösgörény kanadaiaknak angol nyelvû banki kimutatás kellett ... Na ezt nem kapták meg tõlem + 980 forintért faxon. 😊
Most vagy egy forrás, de nem biztos, hogy nekem is jut belõle, mert Arabel sem annyit kapott, mint amit rendelt, így akkor hiszem, ha látom. Ha semmi sem jön össze, akkor ismerõsöket kezdek el zaklatni az SWGért ... 😊
A medve nem játék.
150-250 a pingem és csak akkor nem ugrál, ha nincs körülöttem senki...
Egyedül az Ubi hozzáállásán múlt hogy a játék a legjobb lesz-e vagy marad középszerûnek.. sajna az utóbbi történt. 😞
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Mostanában egyre szarabbak a pingek(ma is 156 alatt nem volt európai szerver) és ,hogy ugrok 20 métereket hátra miközben az elörenyilat nyomom már több mint bosszantó,arról nem is beszélve,hogy a diafilm egy folyamatos valami ehhez képest
UBI tett róla,hogy még szarabb lett az amúgy is silány tákolmányuk,pedig eddig még bizakodtam de úgy látszik hiú ábránd volt
Kapja be ez béna UBI-s banda

Mellesleg a Zoli kezdte, óvó néni!
😊
A medve nem játék.
Mellesleg a Zoli kezdte, óvó néni!
😊
A medve nem játék.

A medve nem játék.
A boxmeccs miatt már nem volt idõm feljönni, de utólag meg is bántam, mert ekkora sz@rt már rég láttam...
Off:
Jó lenne, ha Madárkát már végre olyannal is összeraknák aki tud is boxolni...
Elsõ 50-ben nem voltunk bent!😞
Zoli megkaptam tõled az e-mailt,másikat figyelem.
reggel 8kor hivott hogy van e kedvem,mindent fizet nomeg ad 60rúgót naponta.az ilyen melót szeretem😊 tengerpart,napsütés,csajok,semmittevés,napi fél óra angol szövegelés meg fizu