R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A képek alapján a BHD engine muzsikál alatta, ez is DF, de azért nem rossz ... (A BHD sem rossz ...😊
A medve nem játék.
A Program gombbal a távkapcsolón (a menü felett, ha beállítottad az összes csatornát) állítsd az egészet NORMAL II. módra és nézd meg úgy a képet. Eszméletlenül másképp fog kinézni!!! Gyönyörû! Mintha az M1-et DVD-n nyomnák ...
Hol vetted? Auchan? (Ha ott hol? Én Szigetszentmiklóson.) Esetleg Keravill? 😊
A medve nem játék.
Mindössze 32 kg súlyú, de ha a vásárló haza akarja vinni kombi autóval kell érte érte jönnie! A Toyotánkba (Corolla Sedan) nem fért be se elölre, se hátulra, se a csomagtartóba ... 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.

AV28BD5EES
Fõbb jellemzõk:
-Fésûszûrõ !!! (Nagyon tiszta képet ad. *****)
-Sztereó
-2 x 15 W szélessávú hangsugárzók
-TOP/FLOF teletext
A medve nem játék.
kezdj spórolni!😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A medve nem játék.

A medve nem játék.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

addig is átmenetileg gyertek ide TS-re:
barnus.ath.cx
Fellõttem itthoni gépemen egy TS-t hogy azért mégiscsak tudjunk kommunikálni vhogy.😊
Lesz egy furcsa kérésem. Légyszi valaki dobja már át a Raven Shield crackjét. Nekem már sajna nincs meg az ISO, viszont az egyik barátomnak kellene. Én kiírom neki, de nincs hozzá crack.
Elõre is köszi.
Egyébként én is ezentul késöbb fogok inkább játszani mert mintha akkor már nem lenne annyira "lagparti"

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Este hat után én is be tudok szállni! Nézzetek ki egy üres szervert magyaroknak, írjátok meg, leszünk vagy 8-9-en, a többiek meg legyenek külföldiek.
Addig PoftheC-zem ... 😊
A medve nem játék.