R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hammm he?hé?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

rekettyes
rájöttem azért nem akar sikerülni ez a szint mert korábban már annyi embert buktam,hogy itt kénytelen vagyok nõket is bevenni a bandába -
na ez a megalázó ecsém=)
de tényleg iszonyat ma sem sikerült masfel ora probalkozas utan se.
flasht kiprobaltam ugy lelottek dobas kozben mint a szart
- kb 15 probalkozasbol 5x a mesterlovesz lelotte egy emberemet a palya jobb szelen egybol ujbol kezdtem
- 8x a hangarban vagy az elott nyirtak ki
- 2 x a túsz purcant ki
És ez még csak a pálya elsõ fele=)
Újból kéne kezdeni ízin.
asszem megyek hentelni egy kicsit a medal of honorral idegcsillapitas vegett=)

Big Daddy
Ha belenéz akkor klafa.Vagy lelövi a túszt mielõtt felrobban a flash.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

rekettyes
Kösz ezeket kiprobalom.
Azt eddig eszre se vettem, hogy a flash granat lelassitja oket

Big Daddy
Az a baj hogy ott tényleg genya a terror.ott ál a sarokba,a pisztoly csöve meg neki a túsz fejének.Nekem ez a erkélyes buli bejött.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
JAAAAAAAA hogy a felsõ emeleti szobára gondolsz?

Menjél kívülrõl az erkélyen,az ablak alatt elkúszol és az ablakból lõd le azt a terrort amelyik messzebb ál a többitõl.Közben az embereid meg mehetnek az ajtón belülrõl.Az a lényeg hogy te lõd le a távolabbi terort mert az lövi le a túszt.

Crem
vigyél CSAK hangtompítos fegyvert, a végén pedig (ahol a túszok vannak) mielött belépsz dobj be egy flasht-t... Így lesz idõd felmérni, és simán lelõni õket...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

rekettyes
Na ezaz egyedül próbáltam en rengetegszer, de ugy keptelenseg.
Az a baj a szobában 2 túsz van - egy az egyik sarokban és mégegy
távolabb. Van még rajtuk kívül 3 terrorista is (2 itt 1 amott)akik azonnal tüzelnek amint berontok.
Már rájöttem a megoldásra, mivel 3 ajto van 3 csapatot kell gyartani.
Csak kurva nehez odaaig is eljutni mindig emberveszteseg, es meg utana kell kiirtani vagy 20 terroristat, meg van egy harmadik tusz is.
Cumi de azert elvezem=)
Viszont ha lehetne megbuheralnam a lementett allomanyt, hogy kicsit feltuningoljam a katonak kepessegeit, de meg nem talaltam meg benne hol kell.

Törölt felhasználó
Te is szoktál játszani ezzel a játékkal? <#wow1><#nyes><#vigyor>
Hagyd a picsába azt a sok lámát, egyedül csináld meg,ne vigyél tölteléket magaddal

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Big Daddy
Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem a katonák szarnak a túszra.Állítsd le õket valahol és intézd el te a dolgot egyedül.

rekettyes
tegnap is masfel orat szoptam vele es meg mindig ott tartok=)
na majd ma este huszadik nekifutasra hatha=)
nem tudtok valami csalast, hogy a halottak helyett berakott backup
katonak tulajdonsagait feljavitsam? a lementett allomanyba nem lehet beleirni?

Törölt felhasználó
Hát ne lõdd le õket <#violent><#kacsint><#vigyor><#wink>
Big Daddy
A túszok olyanok...

rekettyes
mocsok nehéz ez a játék ,a repülõteres szintet már vagy
huszadszorra próbálom, mindig megdöglenek a túszok

fluga
a barátokközt rányomta bélyegét akkori játékomra...<#lama><#nyes>

Törölt felhasználó
Szia Ricsialvajáró <#vigyor>
fluga
mi van megint a szerverrel? mostanában este mindig letérdel...játszani szeretnék..vagy csak átállítódik más gammára? tud vki másik szervert?

Big Daddy
Az a baj hogy sztem aki már patch-elt gaméval nyomja itt,annak megvan az eredeti.Azért az astalavista.com-on próbálhatsz keresni crack-et,meg ilyesmit.(Csak vírusírtód legyen)

Valaki tud e segíteni 2 vel lejjebb lévõ kérdésre?
Miles<#violent><#banplz>

fluga
mi van a szerverrel?

Hali!
Hol érdemes letölteni Raven shieldhez server cracket és ahhoz való patchet? (nocd, no-serial,patch legalább 1.4-hez) Ez lan partihoz kéne nekünk.

Régen UK-s verzióm volt, de eltûntek a cd-i. Helyette US verzió van, de arra meg nem jók az UK-s cuccok.
Köszönöm elõre is.
Miles

LJ

DEDIKALT SZERVERT CSINÁJ

Esetleg azért rakja le mert várakozik a játékosra hogy csatlakozzon(nem probáltam ki ugy hogy összevoltam kötve egy másik géppel ez is baj?)??
Csá hogy kell LAN-on játszani??? Creálni akarok szervert és lerakja a tálcára vmi parancssorba elkezd irni baromságokat!!! PLEASE help!!!!!
Big Daddy
Láttam a theplatoon.com-on pisztolyos mapot,abban van pár új pisztoly .A nocd-s kérdésre meg azért nem válaszol senki sztem,mert nem tudunk róla.

Fegyvermodokról tudtok?
Illetve az elõzõ kérdés is él még, 1.6us verzióhoz nocd?
Big Daddy
Sorry,de fogalmam sincs.

Megtaláltam a pályát((MP)AntiCamper) csak az a baj hogy nem tudom berakni a játékba!!
Mert amit letöltött az csak egy "rsm" kiterjesztésü fájl!!(A maps könyvtárban minden pályához van egy "ini" és egy "tga" kiterjesztésü fájl is!!!) Mit csináljak??? LAN-on szeretnék vele játszani de a játékban nem tudom kiválasztani!!!
Crem
nem😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

h3nry
hsf serveren csak origin cd-vel lehet játszani? <#banplz>

\"Andrey\"

Megtaláltam a pályát((MP)AntiCamper) csak az a baj hogy nem tudom berakni a játékba!!
Mert amit letöltött az csak egy "rsm" kiterjesztésü fájl!!(A maps könyvtárban minden pályához van egy "ini" és egy "tga" kiterjesztésü fájl is!!!) Mit csináljak??? LAN-on szeretnék vele játszani de a játékban nem tudom kiválasztani!!!
Hali!
Tud valaki egy olyan oldalt ahonnan az 1.6 us patch részére találok egy nocd-t?
Big Daddy
Én a theplatoon.com-ról szoktam mapokat tölteni,de most nálam nem jön be az oldal.Azért próbálkozhatsz vele,hátha...
Ha meg nem megy,akko Google.

Hello azt szeretném megtudni hogy amior neten játszok és olyan pályára lépek ami nincs a default map-ok között azokat hová menti??????(mert letölti vhová õket)????
Vagy vkki nem tudná megmondani honnan tudom letölteni (MP)AntiCamper pályát?????
Crem
Kezdjél rajzolni Daddy!😊

Várunk!

Big Daddy
THX!

Crem
Üdv!

Indítottunk egy oldalt, hogy a magyar profi és amatõr grafikusok, fotósok munkáját egybegyûjtsük. Egyenlõre még csak teszt üzemmódban, a wallpaper fõ kategóriában.
Szeretném kiemelni, hogy kizárólag magyarok által készített és publikált ingyenes hátterekrõl, késõbbiekben skin-ekrõl van szó.
ArtWall

Ide csak azért raktam be, mert itt hazai pályán vagyok!😛

Big Daddy
Igen.

fluga
ez sima 1.0ás peccs nélkül?

Big Daddy
Ilyet csak a legjobbak tudnak,mint pl én is!

<#bee1>

RAY.

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

RAY.
egyre ügyesebb játékosok vannak<#nyes>

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Van!
1.0
193.202.83.39
<#wink>

fluga
van magyar szerver?

fluga
húha..halott a gamma?

Crem
😊

Törölt felhasználó
Jó eõs géped lehet, hogy csak úgy kidob téged. Legközelebb a lakásodból dob majd ki? <#wow1><#nyes><#taps><#wave>
Crem
Jah!

Bocs mindenkitõl, hogy köszönés nélkül kiléptem, de kidobott az asztalra!😞