R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
na ez a megalázó ecsém=)
de tényleg iszonyat ma sem sikerült masfel ora probalkozas utan se.
flasht kiprobaltam ugy lelottek dobas kozben mint a szart
- kb 15 probalkozasbol 5x a mesterlovesz lelotte egy emberemet a palya jobb szelen egybol ujbol kezdtem
- 8x a hangarban vagy az elott nyirtak ki
- 2 x a túsz purcant ki
És ez még csak a pálya elsõ fele=)
Újból kéne kezdeni ízin.
asszem megyek hentelni egy kicsit a medal of honorral idegcsillapitas vegett=)
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Menjél kívülrõl az erkélyen,az ablak alatt elkúszol és az ablakból lõd le azt a terrort amelyik messzebb ál a többitõl.Közben az embereid meg mehetnek az ajtón belülrõl.Az a lényeg hogy te lõd le a távolabbi terort mert az lövi le a túszt.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az a baj a szobában 2 túsz van - egy az egyik sarokban és mégegy
távolabb. Van még rajtuk kívül 3 terrorista is (2 itt 1 amott)akik azonnal tüzelnek amint berontok.
Már rájöttem a megoldásra, mivel 3 ajto van 3 csapatot kell gyartani.
Csak kurva nehez odaaig is eljutni mindig emberveszteseg, es meg utana kell kiirtani vagy 20 terroristat, meg van egy harmadik tusz is.
Cumi de azert elvezem=)
Viszont ha lehetne megbuheralnam a lementett allomanyt, hogy kicsit feltuningoljam a katonak kepessegeit, de meg nem talaltam meg benne hol kell.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
na majd ma este huszadik nekifutasra hatha=)
nem tudtok valami csalast, hogy a halottak helyett berakott backup
katonak tulajdonsagait feljavitsam? a lementett allomanyba nem lehet beleirni?
huszadszorra próbálom, mindig megdöglenek a túszok
Miles<#violent>#violent><#banplz>#banplz>
Hol érdemes letölteni Raven shieldhez server cracket és ahhoz való patchet? (nocd, no-serial,patch legalább 1.4-hez) Ez lan partihoz kéne nekünk.
Régen UK-s verzióm volt, de eltûntek a cd-i. Helyette US verzió van, de arra meg nem jók az UK-s cuccok.
Köszönöm elõre is.
Miles
Illetve az elõzõ kérdés is él még, 1.6us verzióhoz nocd?
Mert amit letöltött az csak egy "rsm" kiterjesztésü fájl!!(A maps könyvtárban minden pályához van egy "ini" és egy "tga" kiterjesztésü fájl is!!!) Mit csináljak??? LAN-on szeretnék vele játszani de a játékban nem tudom kiválasztani!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mert amit letöltött az csak egy "rsm" kiterjesztésü fájl!!(A maps könyvtárban minden pályához van egy "ini" és egy "tga" kiterjesztésü fájl is!!!) Mit csináljak??? LAN-on szeretnék vele játszani de a játékban nem tudom kiválasztani!!!
Tud valaki egy olyan oldalt ahonnan az 1.6 us patch részére találok egy nocd-t?
Ha meg nem megy,akko Google.
Vagy vkki nem tudná megmondani honnan tudom letölteni (MP)AntiCamper pályát?????
Várunk!
Indítottunk egy oldalt, hogy a magyar profi és amatõr grafikusok, fotósok munkáját egybegyûjtsük. Egyenlõre még csak teszt üzemmódban, a wallpaper fõ kategóriában.
Szeretném kiemelni, hogy kizárólag magyarok által készített és publikált ingyenes hátterekrõl, késõbbiekben skin-ekrõl van szó.
ArtWall
Ide csak azért raktam be, mert itt hazai pályán vagyok!😛
<#bee1>#bee1>
1.0
193.202.83.39
<#wink>#wink>