R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
köcönöm, megkaptam, örök hála 😊))

zoli80
szló!találtam neked nocd patcht és elküldtem a mailcimedre.

a.carkey
Jó lett volna jönni, de elkezdtem nézni kaja alatt a "Halál ötven óráját" eredetiben, aztán fél 11 lett, mire a "NUTS!"-os szöveg volt: FRÁSZT! 😊 Holnap ... 😞

(Meg kell állapítanom, a magyar szinkron nagyon jó!!! Ebben a változatban végre a teljes képernyõ látszódott - "szélesvászon" rulez - pl. a ME-262 makettje, amirõl Kluge tábornok beszél, és benne volt a qurvás jelenet végig + két Charles Bronsonos jelenet Ambleveben, amit ezelõtt még nem láttam. Aki ismeri a filmet, az tudja mirõl regélek ... 😊

A medve nem játék.

már vagyunk a 12 oficon

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a.carkey
Jó napot! Visszajöttem! Lesztek ma este? (Se Republic, az SWGm is a vámon pihizik hétfõig, ha minden jól megy az én SWGm ...), így ma este Raven! Lesz valaki?

A medve nem játék.

lelkes lelkes,de b*szik eljönni lanra hétvégén

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

KM
A helyzet nem rózsás, de lelkes csapatunk legyõz minden nehézséget, és bealáz minden csítert! Jövõ héten várható az 1.31-es peccs, az 1.4-es augusztus végére lesz kész.
Vannak tehát kilátásaink!

schoma
Üdv néktek. Mi a helyzet mostanság RvS terén?
Még mindig sok a cheater, laggol mint állat?
Sajna mostanság nem sok idõm van játszani (mint láthatjátok).

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Törölt felhasználó
Jó napot mindenkinek.Köszi a fordítást
A qrva annyukat! Augusztus 1-tõl megyek 3 hét gépnélküli szabira.
traXion
1.31-es patch kész...

Az utolsó csiszolásokat elvégeztük az 1.31-en és publikussá válik Július 29.én, Kedden. Habár erre a hétre igértük, de egy fejlesztés miatt (Windows SA Server támogatás), a következõ hétre tettük.

Nem utolsósorban, újabb szavazást tettünk ki. Szavazz te is!

-Volkan

Törölt felhasználó

1.31 Confirmed and Ready...

We've added the finishing touches to 1.31 and it is confirmed that the patch will be made available Tuesday, July 29th. Initially, the release date was set for this week but due to an addition to the patch (Windows SA Server support), it was delayed until next week.

Also, we've posted a new poll on the site. Be sure to cast your vote!

-Volkan

Ezt valaki lefordítaná mit jelent?Köszi.
Törölt felhasználó
Talán egyre többen leszünk megint.
KM
Sokan, de nem elegen!

RAY.
Jaja jó volt,és sokan is voltunk

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

KM
Huh! Jó volt a mai játék is!

zoli80
http://www.okorszem.hu/funpic/1021
nagyon drága és még fegyvere is van

Slow
ok ok, kösz
úgy emlékeztem, hogy igen ,)

zoli80
asszem nem használ senki nocd peccst.sajnalom😞

Slow : nekünk nincs no cd crackünk😊
nekem eredeti cd-m van.
no cd ügyben www.gamecopyworld.com
ott rákeres Raven Shield és ott tuti lesz😊 fene tudja melyik verzióhoz😊

zoli80
ts servert inditottam,hogy kell "szobákat létrehozni?kódolni?stb...?

Slow
nem fognak válaszolni, ezek csak jácccanak, napok óta könyörgök nocd krekkért, és nem adnak a gazok....😛
kénytelen leszek utána járni magam, bah bah...😉

zoli80
hazaértem,gyerünk jatszani!!!

csotanyos jonapot minden kedves versenyzonek!

1 apro, jelentektelennek tetszo kerdes foglalkoztat manapsag, es remenyeim szerint az itt jelenlevo holgyek es urak (gy.k. Uri tarsasag), meg tudjak valaszolni ezt nekem: szal, hogy a rakos bugyros nehezsegbe lehet demot kesziteni, mindannyiunk altal negyrebecsult karmaendzsin kollega segistegevel, illetve hol talalhatok informaciot a fentemlitett uriember konzolparancsainak listajarol?
elore is koszonom.

maradok oszinte hivuk es kovetojuk e nem huvos delutanon.
a szerncsesebbeknek kellemes pancsikolast, a tobbieknek tartalmas brícsingcsárdzsos gutautest kivanok.

Udv Sayeth/ad Nova aki Izirájder
Slow
ez király, télleg jobb mint az RvS, nincs annyi csít ,)
no de egy no-cd krekket küggyön má valaki léééécccciiiiii!
(megyek lanra és ott jól jöhet)

KM
Azt hiszem, el kell felejtenünk a Ravent!

Törölt felhasználó
Milyen volt?
KM
De-de!

Törölt felhasználó
Nem próbálta ki senki sem?
Törölt felhasználó
Gyakorolni mindíg kell itt lehet

Ide click< /a>
traXion
lol CreM & Komi 😄 Így tovább!

zoli80
ennek semmi köze petyus üzenetéhez,véletlen volt!

zoli80
sziasztok!lépek megint a városból,ilyen kurva melegben ez elviselhetetlen.jó izzadást és jó játékot kivánok

Petyus_
Ti biztos már 10 kört lenyomtatok mielõtt a többiek felcsatlakoztak. ^.^

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Slow
elló fijuk
régen voltam eerre, beköszönnék, és kellene nekem egy no-cd exe az új peccshez, ha tudtok linket, akkor lécci lécci léccci!!!

kösz
nincs valami hír új peccsrõl?

Crem

Kis dicsekvés!😊

Remélem nem gond !😉

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

zoli80
sziasztok!este jatek?

RAY.
Megyek

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

én ráérek. Gyertek majd TS és mehetünk 😊

h3nry
Holnap reggeltõl egy hét pihi Széplakon... Remélem ma este azért még egy jó kis harcban lesz még részünk.

\"Andrey\"

Crem
EZ a jó!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Bocs! Lehagytam a link elejét!😊

Crem

Crem
Letöltés

Feldobtam az új MAP-ot, ha valaki esetleg nem akar küzdeni a FilePlanet oldalon...

Crem
NEW MAP!

Hunter Jonny's Bunkers Day Map

Egyébbként tegnap készült a foto a pannonia ringen...http://www.pannonia-ring.com/index.php?&menu0=2&menu1=5

dikki*yysw
Van most crackelt szerver? Kipróbálnám, életemben elõször a játékot de ehhez azért nem veszem meg.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

😊)))

ja .de nem az vagyok én,aki ott hátul baktat

KM
Csak nem téged ábrázol?