R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Meg kell állapítanom, a magyar szinkron nagyon jó!!! Ebben a változatban végre a teljes képernyõ látszódott - "szélesvászon" rulez - pl. a ME-262 makettje, amirõl Kluge tábornok beszél, és benne volt a qurvás jelenet végig + két Charles Bronsonos jelenet Ambleveben, amit ezelõtt még nem láttam. Aki ismeri a filmet, az tudja mirõl regélek ... 😊
A medve nem játék.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

A medve nem játék.

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Vannak tehát kilátásaink!

Még mindig sok a cheater, laggol mint állat?
Sajna mostanság nem sok idõm van játszani (mint láthatjátok).
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Az utolsó csiszolásokat elvégeztük az 1.31-en és publikussá válik Július 29.én, Kedden. Habár erre a hétre igértük, de egy fejlesztés miatt (Windows SA Server támogatás), a következõ hétre tettük.
Nem utolsósorban, újabb szavazást tettünk ki. Szavazz te is!
-Volkan
1.31 Confirmed and Ready...
We've added the finishing touches to 1.31 and it is confirmed that the patch will be made available Tuesday, July 29th. Initially, the release date was set for this week but due to an addition to the patch (Windows SA Server support), it was delayed until next week.
Also, we've posted a new poll on the site. Be sure to cast your vote!
-Volkan
Ezt valaki lefordítaná mit jelent?Köszi.

nekem eredeti cd-m van.
no cd ügyben www.gamecopyworld.com
ott rákeres Raven Shield és ott tuti lesz😊 fene tudja melyik verzióhoz😊
kénytelen leszek utána járni magam, bah bah...😉
1 apro, jelentektelennek tetszo kerdes foglalkoztat manapsag, es remenyeim szerint az itt jelenlevo holgyek es urak (gy.k. Uri tarsasag), meg tudjak valaszolni ezt nekem: szal, hogy a rakos bugyros nehezsegbe lehet demot kesziteni, mindannyiunk altal negyrebecsult karmaendzsin kollega segistegevel, illetve hol talalhatok informaciot a fentemlitett uriember konzolparancsainak listajarol?
elore is koszonom.
maradok oszinte hivuk es kovetojuk e nem huvos delutanon.
a szerncsesebbeknek kellemes pancsikolast, a tobbieknek tartalmas brícsingcsárdzsos gutautest kivanok.
Udv Sayeth/ad Nova aki Izirájder
no de egy no-cd krekket küggyön má valaki léééécccciiiiii!
(megyek lanra és ott jól jöhet)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
régen voltam eerre, beköszönnék, és kellene nekem egy no-cd exe az új peccshez, ha tudtok linket, akkor lécci lécci léccci!!!
kösz
nincs valami hír új peccsrõl?
Kis dicsekvés!😊
Remélem nem gond !😉
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

\"Andrey\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hunter Jonny's Bunkers Day Map

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::