R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10:3!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
erre nincs megoldás, ha jól tudom
eredeti verzót kell venned, annyi van belõle az üzletekben, hogy még adnak is el...=)
de nem tudom tiszta szívvel ajánlani...
nekem megvan, de a bugok, az iszonyu lag meg a temérdek csít miatt alig játszom vele
ja és az ubiszoft láthatóan leszarja, normális peccs még nem is volt
a fenti linken van az ottani fórumban róla szó
nekünk nincs sok tapasztalatunk ezügyben
a Gábort keresd, õ szokott lanokat szervezni!
Ezidáig 10:2 az arány az elsõ te vagy!😊
De ha már 8-an összejövünk az se gond max. még abban tudok segíteni, hogy az Áfa-t bevállalom + a ti4600-om bedobom a servergépbe...
DE! Hangsúlyozom, bármilyen megoldás érdekel!!!!!
Ui: Vazz a Ti4600 25 rugóért számolják be az FX-be! Anno 154-ért vettem!😞 Szal' inkább nemesebb célra adnám oda...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
505 lövés-nél többet sajna nem értem el!😊1% találati arány!😊))) Vagy lelöttek vagy Gábor lött le mindenkit elöttem...
Ma csúcs még, hogy legtöbbször voltam csíter!😊))) 5-8-as aránnyal!😊1-9 nél is lecsíterezett az az ember aki 24-1 el ment!😊 Na mindegy...
Holnap folyt.köv!😊)))
Thx Mindenkinek!
nekem sajnos nincs lém szerverre...=(
A véletlen folytán kiderült, hogy egy régi BF-s játékostársam a SySNet-nél dolgozik!(http://www.sysnet.hu/)
Ha még érdekli a nagyközönséget illetve azt a 6-8 folyamatos játékost,indíthatnánk egy servert!
Persze azért ennél több kell...
102000Ft/év BRUTTO + a server!
Ez szerintem 1 embernek elég sok! Pláne játékra! (legalábbis nekem) Viszont ha többen összefognánk már nem akkora teher!
Egyszóval várom a véleményeket, javaslatokat!!
jó lenne, így le lehetne ereszkedni még lóélve=)
src="http://members.chello.hu/sadpanda/rvs/Airport_07-28-2003_001.jpg">
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Max annyi,hogy általában a klánszervereken csak Ts van és pár kör után elég uncsi tud lenni😞
Ha meg esetleg lelövöldözzük a klántagokat akkor vagy kivágnak vagy lejelszavazzák egy idõ után

Ha a sebesség, azzal ne foglalkozz! Lassan mindenkinél sokkal jobbak és jobbak lesznek a gépek ... 😊
A "bóttal" mi van? 😞
A medve nem játék.
Nehogy már ne fejezd be!!! Elsõ pillanatban azt hittem, hogy valami STALKER pic.!!!
Ha megvan és esetleg tesztelni kell írj!!!!😊)
(bár lehet, hogy egy jobb vid.kártyával normálisan menne):
További képek...
Bár tény, hogy néhány játék szarakszik az ATI-val, de ez egyre kevésbé kesz jellemzõ szerintem, ahogy az ATI egyre inkább jön fel (sõt, gamer körökben talán le is elõzte) az nVidiara.
Ez csak egy régi beidegzõdés leginkább, jó driverei vannak az ATI-nak, még a régiek voltak rosszak a Catalyst sorozat elõtt. De tényleg nem tudok más tanácsot adni, mivel videokártyáról van szó, a szemednek kell hinned. 😊
Ma installáltam fel, minden jó, de nincs konzolom. 😞
Tény, hogy az ára csillagászati!😞
Viszont a Radeon kártyáktól mindig féltem egy kicsit... (driver)
3 óra game után most betelt a pohár (mára😊 ) A ping-em 140-1750 között mozog!!!
Többször ki akartak dobni... Ugráltam vagy 20 métert 1-1 mapon...
Szal 3 hét után még mindig ezzel küzdök!😞
Timber komám most kapott egyett és nincs vele egyáltalán megelégedve. Egy R9700-hoz képest a teljesítménye max +10-15% az ára viszont duplája is lehet. Viszont a screenshotokon látszik, hogy csúnyább képe van, mint az ATI-nak. Másrészt ilyen kártyán már élsimítást akarsz használni, abban viszont szintán látványosan jobb az ATI.
Nekem amióta ATIm van aszondom soha többet nVidia-t.. a szemed nem hazudik, nézd meg te is a különbséget ha nem hiszed. 😊
A helyedben ha mindeképpen erre akarsz költeni vagy agy 9700-es Radeont vennék (bõben elég az is szerintem, és viszonylag jó az ára), vagy megvárnám a következõ kártyagenerációt mert a jelenlegi csúcskártyák a 9800 és az 5900 gyakolratilag facelift változatai az elõdjeiknek, az áruk viszont az egekben van.
az ATI jó
persze lehet ez is biznic...
Más by Hardwired:
(GameSpy) Érdekes, és igen tanulságos cikket jelentetett meg a GameSpy csapata, melyben az utóbbi idõben elharapódzó bugos, hibáktól hemzsegõ játékkiadások megszaporodását taglalják. Az Enter the Matrix, a Tomb Raider: The Angel of Darkness - mind, mind olyan címek, melyek nem szabadottak volna átmenniük a Sony szigorú belsõ-ellenõrzésén - mégis valahogy piacra kerültek. Fókuszban a pénz, az érdekek, háttérben a játékos, és az õ érdekei...
A felsorolásba még be lehetne illeszteni pár játéknevet
Csodálkoznak,hogy csak azon játékokat veszik meg az emberkék amit nagyon"muszály"

With the first GPU to fully exert the advantage of 0.13-micron semiconductor fabrication process, 8-pixels per clock cycle, true 128-bit studio-precision pixel processing, 256-bit memory bus, high-level multi-API shading languages including Cg and HLSL, and complete support for DirectX 9.0 & OpenGL, the V9950 series is the best development and playback platform for next-generation cinematic-quality games.
Mátol nem eszek!😊) kezdek spórolni...
Rock Your Senses with ASUS V9950 Ultra NVIDIA GeForce FX 5900 Ultra
All-new CineFX™ 2.0 engine
DDR memory with 256-bit bus and AGP 8X interface
ASUS proprietary online GameFace technology
DirectX 9.0 & OpenGL 1.4
nView multi-display technology
High valued software bundle
Ma csak RvS!😄
A medve nem játék.