R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
(Server down van más játékban ezért írok ilyen hülyeségeket.)
A medve nem játék.
ubi.com hálózati karbantatást fog folytaatni Augusztus 5. és Augusztus 8. között. Vegyék figyelembe, hogy a Raven Shield nem lesz elérhetõ a következõ idõkben:
Minden: Augusztus 5. reggel 6-9ig (Eastern State Time= azaz magyarországon délután körül...) és Augusztus 8. két 5 perces periódusokban reggel 6 és 9 között és délután 1 és 4 között. EST!
Csak Uru: Augusztus 6. reggel 6-9ig. EST!
Játék Szolgálat: Augusztus 7. reggel 6-délig. EST!
----------------------------------
ubi.com will be performing planned network maintenance between August 5th and August 8th. Please note that Raven Shield will not be available during the following times:
All: August 5th 6am-9am EST and August 8th for two 5 minute periods between 6am and 9am and 1pm and 4pm.
Uru Only: August 6th 6am-9am EST
Game Service: Aug. 7th 6am - noon EST
-----------------------------------------------
Valaki lefordítaná nagyvonalakban??😊)
- hogy megint csak az eredeti CD elindításásval fusson a gamma, a régi nocd krekk immárom nemmüxik...
good job ubi!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Te tudsz játszani, én meg tudom mit ad ki a játékhoz az Ubi. 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Végre hazaértem és remélem MA is lesz szerencsém egy jó kis csapatjátékra. Tegnap Barnus és Komi segédletével nagyon jó volt a game!😊
😊
Még reggel van.
Természetesen azé mindíg jövök olvasni benneteket abban reménykedve, hogy egyszer meglátom azt a szót, hogy kijött a pach és ige-igen-igen.
Végre megjavították 😞
Neked azt tanácsolom ha látod valahol akkor töltsd le mert nagyon cool a játék de ahogy slow is írta a multát hazavágták rendesen. 😞
Illetve inkább úgy írnám, hogy nem a Magyar internetes sávszélhez tervezték.... 😞
nem adták ki külön, hanem asszem az 1.2-es peccsben van benne:
a ravenshield - system könyvtárban van egy RVS_NoLoop.bat, ezzel indítsad a játékot!
most nem leszek, csak holnap du., remélem sikerrel jársz ,)
Hétfõn meg tegnap nem jöttem, mert állandóan fagytam, estére meg mivel megszereztem az SWGt, nem bírtam otthagyni, szóval van mivel nyomulni. 😊 De ma este jövök kipróbálni a patchet. 😊
De ma jövök.
A medve nem játék.
Sok sikert,mire visszajövök szeretném ha meglenne

ha kell, dobjál mailt, átküldöm...
Próbáld meg a multirésznél a szûrõket variálni(nem mindet pipálod ki,ilyesmi),emléxem ott valami ilyen gond(is) volt.
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
mondjuk talán nincs annyi összevissza lövés...
de hát a játékon nem finomítottak smmit... ezek assziszik, hogy kész és jó? vagy csak nincs powa meg ötlet?
na mindegy, azért majd még nyomulunk=)
ami tetszik, hogy az officialokon összekeverték a pály/mod verziókat=) pl garázs/bomba, prison/hostage
kár, hogy nincs új hivatalos pálya, estleg fegyver, esetleg játékmód....
na letöltök valami új játékot magamnak ,)
Zoli! Ha tudod, vedd meg az SWG-t! Nagyon ott van!!! 😊
Critical Error: Az Unreal engine is okozhatja.
A medve nem játék.
utána a peccsek arról szóltak, hogy az ubi hogy játsza ki a warezt és bugos lett meg RÉM LAGOS...
viszont nem drága...:/
Örülök, hogy többen ádoznánk rá!
Sysnetes ismerõsömel most beszélek, lehet, hogy bruttó 17900ft-ért havonta komplett servert tudunk bérelni! Azaz ahány ember komolyan gondolja annyi felé oszlana!!!!
Pontos részleteket majd írom!😊