R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Már nagyon ritkán játszunk.
A jövõ hónap elején jön a 4, arra készülünk 😊
http://www.3dgamers.com/games/rainbowsix3/downloads/
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
(1. vagy 2.)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Az lenne a problémám ,hogy megvettem a Rainbow Six: Raven Shield Gold Editiont és miután feltettem a játékot azt írja indításnál hogy tegyem be a megfelelõ CD -t! Ezzel most mit kezdjek??
<#conf>#conf>
Köszi!
Daddy, te mivel játszol mostanság?
\"Andrey\"

vagy ha ehhez még nincs mûködõ crack akkor melyik a legutóbbi patch amihez van? kösz elõre is!
don't give a fuck
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2801 MHz with 1022MB RAM
Video: RADEON 9800 PRO (6517)
R6WindowServerListBox Transient.R6WindowServerListBox0 (Function UWindow.UWindowListControl.GetItemAtIndex:009E) Runaway loop detected (over 1000000 iterations)
History: FFrame::Serialize <- UObject:😛rocessEvent <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0, Function Engine.InteractionMaster.Process_PostRender) <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
!Forza Ferrari!
Mivel router mogott vagyok, ezert sajna hiaba krealok, nem tudnak belepni hozzam (szerverkent latszom). Gondoltam vmelyik portot kene forwardingolnom. Esetleg vki aki router mogul krealt mar irhatna vmit. Remelem ez a gond, es nem tevuton jarok.
Koszi elore is!
lenne egy kérdésem!hogy tudok olyan gépen dedikált net es szervert csinálni ami egy megosztott net et használ?
Mondjuk a kiszolgáló gépen sem sikerült servert inditani.ott is a helyihálós ip t irja ki szerver ip -jének.
thx
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
multizni ennek serialjával véletlenül nem lehet? 😊
Forza.
Hétközben áll a HSF szerver? Sajnos a kro klánnal némi összetûzésbe keveredtem, így onnan majom szerû fürgeséggel bannoltak és mivel drága jó chello csak nagy ritkán váltja az ip-t nem tudok bejutni. Lassan elvonási tüneteim vannak, hogyan tudnánk esetleg ezen segíteni? 😉
\"Andrey\"
Tudna nekem valaki segíteni,hétvégén rákészültünk egy hálozati csatára,aztán nem jött össze,meg tudná valaki momdani hogy kell lan-ba
játszani vele? Összekötöttük a gépeket láttuk is egymást csak éppen,olyan lag-os volt hogy nem lehetett játszani vele.Mindenkinek ment jól a játék a saját gépén, viszont egymást meg úgyláttuk hogy megy az ember a falnak,aztán valamikor beugrott és ment jól aztán megint,kiakadt és az amberek megint irányíthatatlanúl mentek a falnak.Ennek ellnére kipróbáltunk vagy 8 játékot és azon tudtunk játszani.Szerintünk a játékkal lehet valami,vagy nem tudjuk hogy kell
beállítani a szervert.Valaki le tudná írmi hogy kell összehozni?
elöre is nagyon köszi