R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bazd+ pár száz forintba kerül a game,ti meg itt3 év után jöttök erölködni

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Van lehetõség arra, hogy direkt IP alapján kapcsolódjon egymáshoz 3 gép "biztonsági másolatot" használva? Hol lehet találni mûködõ cd-keyt?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Big Daddy
A single miatt szerintem megéri.Külföldi szerver sok megy még,de magyar már nincs úgytudom.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Mayday
Ejha, en is gondolkodom megvenni (Gold edition, kieggel, 2490), akkor mar nem erdemes? Nem jatsszak mar az emberek?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

AndrewCB
Addig el sem mozdulunk a képernyõ elõl! <#idiota>

Hol voltál míg játszottunk vele?
Már nagyon ritkán játszunk.
A jövõ hónap elején jön a 4, arra készülünk 😊
egy gyors kérdés: hogyan lehet ezt tolni a neten? mármint másoltal, elõre is köszi és sry, hogy nem olvatam.

http://www.3dgamers.com/games/rainbowsix3/downloads/

Ats
HI! Bajlódok az athena sword-dal mert nem akarja feltenni a patch-et, az a baja hogy nem megfelelõ a nyelv... valószínû UK verzióm van de nemtom... Honnan töltsek patch-et hozzá???

bigfoot
a zenéje megvan valakinek?

Big Daddy
<#nyes>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

ghost cb
tedd be a megfelelõ cd-t
(1. vagy 2.)

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Sziasztok!

Az lenne a problémám ,hogy megvettem a Rainbow Six: Raven Shield Gold Editiont és miután feltettem a játékot azt írja indításnál hogy tegyem be a megfelelõ CD -t! Ezzel most mit kezdjek??
<#conf>
Köszi!
Big Daddy
Mostanság csak single modi itthon,olyan szar a netem.

h3nry
Hát akkor elbaktat és vesz 1-et, nincs mit tenni...
Daddy, te mivel játszol mostanság?

\"Andrey\"

Big Daddy
csak azzal megy

h3nry
😞 Hát nincs mese, be kell szereznem akkor azt. Ott originnal nyomják a srácok?

\"Andrey\"

Big Daddy
Az a baj hogy valami gáz van a szerverrel,és nem tudunk csatlakozni hozzá kívülrõl.A raven meg minden nap lefagy legalább 1-szer és nem tudjuk elindítani.Mindenki a cs source-t nyomja.

h3nry
Daddy van még magyar szerver? Mikor vagytok mostanság?

\"Andrey\"

Big Daddy

shad0w
kösz a segitséget, sikerült!

don't give a fuck

Big Daddy
A gamecopyworld.com-on nézz körül

shad0w
üdv! ha leszedem a játékhoz az 1.6-os patchet akkor ahhoz szerezni kéne egy cracket is? (nem eredeti a játék) tud adni vki vmi linket, hogy hol keressek cracket ha kell?
vagy ha ehhez még nincs mûködõ crack akkor melyik a legutóbbi patch amihez van? kösz elõre is!

don't give a fuck

oneal1
amikro látom a szervereket ez a hibaüzenet fogad és kilép:
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2801 MHz with 1022MB RAM
Video: RADEON 9800 PRO (6517)

R6WindowServerListBox Transient.R6WindowServerListBox0 (Function UWindow.UWindowListControl.GetItemAtIndex:009E) Runaway loop detected (over 1000000 iterations)

History: FFrame::Serialize <- UObject:😛rocessEvent <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0, Function Engine.InteractionMaster.Process_PostRender) <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

!Forza Ferrari!

oneal1
patchek kellenek a multihoz mi?

!Forza Ferrari!

oneal1
van a játéknak valami jó ksi magyar oldala???

!Forza Ferrari!

http://www.nerdclub.net/alp/cowiki/17.html
Csak egy kerdes erejeig szeretnem felrantani a topikot, megpedig nem tudja vmelyikotok megmondani, milyen porton kommunikal a jatek?
Mivel router mogott vagyok, ezert sajna hiaba krealok, nem tudnak belepni hozzam (szerverkent latszom). Gondoltam vmelyik portot kene forwardingolnom. Esetleg vki aki router mogul krealt mar irhatna vmit. Remelem ez a gond, es nem tevuton jarok.
Koszi elore is!
Szevasztok!

lenne egy kérdésem!hogy tudok olyan gépen dedikált net es szervert csinálni ami egy megosztott net et használ?
Mondjuk a kiszolgáló gépen sem sikerült servert inditani.ott is a helyihálós ip t irja ki szerver ip -jének.

thx
h3nry
sehol senki 😞

\"Andrey\"

h3nry
ok akkor vissza nézek még 😊))

\"Andrey\"

Big Daddy
Én 9-kor megyek.<#gun><#violent><#gun><#violent><#gun><#violent><#integet2>

h3nry
Gyertek, mert már idegbajt kapok a sok idióta franciától.<#falbav>

\"Andrey\"

Big Daddy
Megy a szerver,az estét majd meglátjuk.

h3nry
Lesz ma szerver? Jön vki estefelé lõni egy párat?

\"Andrey\"

arty
kösz 😊

Forza.

h3nry
Ehh... na akkor majd ma 😊 mert 19h kor már elindultam sörözni ;-).

\"Andrey\"

ghost cb
Athena Sword-özni lehet vele. Raven Shield-ezéshez Raven Shield kell.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

arty
lehet már volt, csak segiteni szeretnék ... : Árkád, MediaMarkt pénztár melletti kosárban R6: Athena Sword 999.-

multizni ennek serialjával véletlenül nem lehet? 😊

Forza.

Big Daddy
most megy

h3nry
daddy, Gábor, vagy bárki aki illetékes <#wave>.
Hétközben áll a HSF szerver? Sajnos a kro klánnal némi összetûzésbe keveredtem, így onnan majom szerû fürgeséggel bannoltak és mivel drága jó chello csak nagy ritkán váltja az ip-t nem tudok bejutni. Lassan elvonási tüneteim vannak, hogyan tudnánk esetleg ezen segíteni? 😉

\"Andrey\"

valaki help!!!
Hello

Tudna nekem valaki segíteni,hétvégén rákészültünk egy hálozati csatára,aztán nem jött össze,meg tudná valaki momdani hogy kell lan-ba
játszani vele? Összekötöttük a gépeket láttuk is egymást csak éppen,olyan lag-os volt hogy nem lehetett játszani vele.Mindenkinek ment jól a játék a saját gépén, viszont egymást meg úgyláttuk hogy megy az ember a falnak,aztán valamikor beugrott és ment jól aztán megint,kiakadt és az amberek megint irányíthatatlanúl mentek a falnak.Ennek ellnére kipróbáltunk vagy 8 játékot és azon tudtunk játszani.Szerintünk a játékkal lehet valami,vagy nem tudjuk hogy kell
beállítani a szervert.Valaki le tudná írmi hogy kell összehozni?

elöre is nagyon köszi
zoli80
kiirta hogy ban de visszaengedett.

zoli80
nem kene lekodolni a servert?

zoli80
szevasztok!cs serverrol lenne szó.sikerult bannoltatnom magam két buzi nemet taplo miatt.nem volt aadmin a serveren és a két patkany 20ember jatekat cseszte el,tk,5re lelottek a hpnkat,stb.. minden korben leszedtem oket mergemben ezert bann😊 szedjetek le pls!😊

Törölt felhasználó
Ja
Big Daddy
Ventrilot.A hsf.hu/fórum-ról letöltheted

h3nry
Komi, Daddy, stb... Mit haszáltok játék közben kommunkiáláshoz? Régen emlékszem volt valami barnus féle megoldás. Most csak pina bubussal tudok beszélni skype-on. 😞

\"Andrey\"