R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tjay
na felraktam vmi file planetes download managert mert a bongeszom mar 3 x szallt el es ujbol kelllet mindent kezdenem.
ezzel mar ugy tunik mukodik. 26 perc mulva kezdi tolteni 😊)

Tjay
az baj hogy 30-45 perc mire elkezdi a dowloadot, ahhoz nincs turelmem 😊

az ugyan az

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

nincs..de jön onnan gyorsan

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Big Daddy
Próbáld meg Gábor linkjét.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Tjay
nincs ra vmi megoldas hogy ne kelljen a file planetet vegig varni?

Hoppá látom már beindult a forum, na mind1 ha többször van az sosem baj

Hali...új mod van a RVS3-hoz,/ Iron Wrath/ persze kell hozzá az eredeti Raven,HSF szerver mától fut a link pedig itt ahonnan leszedhetitek...
persze regelni kell akkor ad free cd kulcsot

Tjay
huha most latom 1 giga lesz?

Tjay
hany megas a cucc?
varom a fileplaneten hogy induljon a download.

Big Daddy
Már megy is!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Urak!Este indítjuk a gamét a HSF szerveren!Gyertek próbálni!

Na , mindjárt kiderül 3 órás töltés után ...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Big Daddy
Magyar nyelvû a borító is.

Csak nem emlékszem , hogy itthon vettem vagy nem .

Big Daddy
A magyországon kapható az UK verzió!

Már jön is lefelé , remélem US verzióm van , anyavaja se emlékszik , hogy hol vettem . Az UK DVD tokos igaz ?

Megoldva ! Valamiért a tûzfal megfogta ...

Köszi Big Daddy ! <#worship>

Ha ez a #15996-ra ment akkor valami gáz van nálam , mert egy üres hozzászólásnak néz ki ... <#fejvakaras>

arty
UK vagy US ? 😊

Forza.

arty
inditáskor az eredeti CDnek bent kell lennie ? vagy mi alapján nézi, h origi e az r6 ?

Forza.

Big Daddy

Tudna adni valaki egy kezdõlinket ? Nálam csak annyi jelenik meg Lifeforce hozzászólásából , hogy :
"Pupsz
Ezt láttátok?
INGYENES!!!"
Se link se semmi más ...

<#help>

Big Daddy
THX!

AndrewCB
Kitöltöd a kérdõívet, utána lesz két link. Az egyiken szedheted, a másikon CD-kulcsot kenerál neked. Persze kell egy sima Fileplanet regisztráció. Ez is ingyenes.

Big Daddy
És hogyan lehet ehhez hozzájutni?Nem kiröhögni,az angolom enyhén hiányos.

AndrewCB
Annak ingyenes, akinek van eredeti Raven Shield-je! <#mf2>

Pupsz
Ezt láttátok?
INGYENES!!!

Rainbow Six 3: Iron Wrath Expansion
ghost cb
Boldog születésnapot Crem!

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ghost cb
ok, én is írok akinek tudok

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Big Daddy
Szerintem hétvégére kellene összehozni!Dumálok a többiekkel.Jó lenne ha nem 4-en lennénk.Az a baj hogyha csak így el van indítva nem jönnek rá 3-4 napig.

ghost cb
Hey! Daddy fasza a logód! <#wink>
Van kedvetek nyomni? Ha a HSF szerveren valaki elindítaná, én szívesen mennék a régi csapattal gamelni! Hm?

Crem
up

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Nem megy fel , beszart a cd , kiakad az elsõ cd-nél , sérült lett a lemez pedig nem olyan régen vettem , úgyhogy vettem megint.
Így már minden okés.
A mediamarktban 2500 a gold a raven+athena , és 990 a sima raven shield , ha esetleg mást érdekel...

Big Daddy
Jaja!Fel kell hogy menjen.

Törölt felhasználó
De fellehet tenni, simán fel kell mennie. Nekem legalábbis felment.
Sziasztok , én most húztam az xp-t sp2-re és hallottam hogy az nem szereti a raven shieldet , fel is tettem de már az installnál kiakadt.
Most akkor tényleg nem lehet feltenni a xp-sp2-re a raven shieldet , vagy van valami trükk ?
Big Daddy
Raven szerveren tudsz játszani csak athenán nem.Most az 1.6-os pecs kell a ravenhez,azt tedd föl mindenképp.

Mayday
Es ha csak alapjatekom van eredeti, tudok multizni, vagy minden szerver igenyli a kieget is?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

érnél...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Magyarországon az UK-s verzió forgalmazzák, arra CSAK UK-s kieg-et ill patchet lehet feltenni semmi mást. De ha fel is tudnád telepiteni rá akkor sem árnál el vele semmit, mivel külön serialt kér multiba.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Mayday
Ha nekem megvan az alap game eredetiben, es ratolok egy bizt masolat Athena Swordot, akkor tiszta marad a jatekom update-re es multira? Vagy ra sem megy az UK-ra az US kieg?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Az Ubi Soft megjelenesi tervei:

Elsõ pü. negyed (április-június):

Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory DS
Star Wars : Revenge of the Sith DS/GBA
Cold Fear PC
Bomberman DS DS
Prince of Persia Warrior Within Platinum (Europe) PS2
Prince of Persia Warrior Within Classics (Europe) Xbox
Tom Clancy’s Ghost Recon 2 Classics (Europe) Xbox
The Bard’s Tale (Europe) PC
Singles 2 Triple Trouble (Europe) PC
Exclusive Range (Europe) PC
Bomberman Hardball (Europe) PS2
Puzzle Pirates (United States) PC

Második pü. negyed (július-szeptember):

Tom Clancy’s Rainbow Six Lockdown PS2/Xbox/GC
187 Ride or Die Xbox/PS2
America’s Army: Rise of a Soldier Xbox/PS2
Far Cry Instincts Xbox
Blazing Angels: Squadrons of World War II Xbox
Myst V: End of Ages PC
Tom Clancy’s Ghost Recon 2 Multimission (working title) Xbox
The Settlers: Heritage of Kings Expansion Disk (Europe) PC
Lumines (Europe) PSP
No Surrender: Battle of the Bulge (United States) PC
Firefighter Command: Raging Inferno (United States) PC
Lunar Genesis (United States) DS

Tehat majusban meg ne szamitsunk ra 😞

Big Daddy
Tulajdonképpen mindegy.Szerintem még mindig nagyon jó game.

Ezt nem tudtam.
Aki goldot vesz, annak az athena ugyis patcheli.Aki simat, az toltse le a legutolsot.Bar az alap es a gold edition egy arban van, ezert nem is ertem ki venne csak az alapot.
Big Daddy
Az alap gamén nincs update.Asszem csak 1.5 után jelenik meg,ha minden igaz.

Meg a patchekrol annyit, hogy a masolt verzio us, mig az itthon kaphatoak uk verziok. Tehat uk patchet kell letolteni, de az optionsban van update, az leszedi magatol ami kell. A ubi.com-rol meg letoltod a punkbuster klienst, azt kesz (maximalistak frissitik a legujabb verziora = evenbalance.com).
Szerintem a jatek ennyi ev utan is fantasztikus, az ara meg nagyon barati.
En es a haverjaim par honappal ezelott vettuk meg az erdetit(elotte lanban jatszottuk), mi amikor van idonk akkor toljuk. Sok szerver van meg ma is, es sokszor futottam mar ossze magyarokkal. Par ora kikapcsolodas, tenyleg barati aron (gold edition 2500ft).
Big Daddy
Állítólag május,de nem nagyon valószínû.Reménykedjünk.

spyderco
A R6 Lockdown mikor jelenik meg PC-re? még 1ik magyar oldalon se lehet elõrendelni

http://www.o-store.hu