R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

h3nry
A tegnapi móka egész jó volta a töttöröö-n :DDD

\"Andrey\"

Forrest Tomee
Én mindenesetre várok a megvétellel mert itt problémákat sejtek. Vajon a MediaM. is ilyen rugalmas a cserével kapcsolatban ?

Forrest Tomee
"- Néhány esetben az internet szolgáltatód is blokkolhatja ezeket szal õket próbáld baszogatni."

Ez a legnagyobb hárítás :o)
Elképzelem ahogy az Axelerós kiscsaj felveszi a telefont, elmondom mit akarok és szegényke azt sem tudja hány óra :o)

Petyus_
Szokásos duma:

1.1 peccs megoldja a gondolt.

Ha még mindig nem jó próbáld ki ezeket:

- helyesen írtad be a CD-Keyt? Figyelj a kötõjelekre. Az elsõ három karakter után a CD-Keyben nem lesz "I" "O" "S" vagy "Z" karakter.

A key ellenõrzés egy internet porton keresztül történik, ezt nem gátolhatja tûzfal vagy router. Ellenõrizd hogy a kimenõ 216.98.52.30 UDP 44000 / 216.98.50.30 UDP 44000 és a bejövõ UDP 5777, 5778 nyitva legyen.

- Néhány esetben az internet szolgáltatód is blokkolhatja ezeket szal õket próbáld baszogatni.

- Itt egy leírás az XP beépített tûzfalát hogy tudod kikapcsolni.

És hozzáteszi hogy a túlterhelt szervereknek a nsávszélessége nem elég hogy kontaktoljanak az ubi-val ezért nem mûxik ezeken a Key ellenõrzés..

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Crem
Valaki lefordítaná nekem???????????????????

Mivel tudnak az UBI-nál errõl!!!

'Invalid CD Key' when trying to play Raven Shield online

Question
I just bought Raven Shield and when I try to play online, I get an 'Invalid CD Key' error when prompted to enter my CD Key. What is going on?

Answer
The Raven Shield patch v1.1 has been released. This patch will address most of the CD Key problems associated with Raven Shield multiplayer.

Please visit http://www.raven-shield.com/patches.php to download the v1.1 patch for Raven Shield.

If you are still encountering CD Key problems after installing the patch, please try the following:

Make sure that you are entering your CD Key correctly including the dashes.
After the first 3 characters in the CD key, there will not be any ‘I’, ‘O’, ‘S’, or ‘Z’ alphabetical characters.

The Raven Shield CD authentication is done through an Internet port that is not in the normal ubi.com port range. Any firewall technology between the player and our services must be configured appropriately to allow the validation to work. If you are behind a router or firewall, please make sure that the following ports are open in the firewall/router configuration:

Outgoing: 216.98.52.30 UDP 44000 / 216.98.50.30 UDP 44000
Incoming: UDP 5777, 5778 (default values)

- In a few cases, this port may be blocked by your ISP. If you are not behind a firewall/router, please contact your ISP with this IP and port information to verify whether or not these ports are available to you.

- Users with Windows XP will want to make sure that the built-in firewall has been disabled through Windows.
To do this:
1. Go to the Control Panel and open the 'Network Connections'
2. Right-click on your network cards connection icon and choose properties.
3. Click on the 'Advanced' tab and uncheck the 'Internet Connection Firewall' box.
4. Click OK to save the settings.

Game servers handling more players than their bandwidth allows face the possibility of refusing some players with the error ‘Invalid CDKey’ because they will not have a good quality communication with the ubi.com

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

zoli80
pihizek,tul sokat cigiztem,leragad a szemem!ma rekordot dontottem!

fluga
na akkó jóéjt!

fluga
na jön vki?

fluga
mert lerakott te!

fluga
lebaszott, de megy újra

zoli80
fluga de hulye vagy:) otthagy szo nélkul!milyen server volt ez?

fluga
GYERTEK MÁ GECIK

fluga
de üres.

fluga
82.40.46.148
itt vagyok

fluga
lelõtték a szervert ezek a buzik

schoma
Gorillason nyomják a skacok...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

fluga
jáccik most vki?

Aha, ok köszi, Petyus egyébként a MOHAA-nál amit most nemrég irtál az uj játékrol az mikor jelenik meg mert azt nem látom, tudod esetleg?
Petyus_
Team Room.

Hello mindenkinek, megtudjátok mondani hogy a játékba hol lehet a fegyvereket változtatni vagy mindig a gép dönti el hogy nelyik akciohoz melyik fegyver a optimális? Elöre köszi
Petyus_
Na kiléptem gyorsan mert már nem láttam és másodjára tékáztam le szegény cikkcakkot. :))

Azért a sok kihagyás látszik rajtam fejlõdnöm kell rendesen hogy utolérjem a szinteteket..

Egyébként a Chip az 1000% hogy nem csal a másikat nem tom eldönteni, de lehet.

zoli80
ja ripley azonnal kibasz!

schoma
Gorillas:62.138.136.99

Én is oda próbálkozok.
De meg ne szólalj magyarul, mert nem szeretik. Engem is kivágtak...

Nem hallgattam a szép szóra...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

van szerver? IP?
schoma
Ki...
Nem különösebben izgat.
Megyek vissza germánszki néven! :))

zoli80
kibaszott azért!

schoma
Engem meg nem enged be, mert incorrect password!

zoli80
kezdenek idegesiteni!

schoma
Mail?
Van IRC-d, vagy ICQ-d?

schoma
Melyik szerveren vagytok?
IP pls!

schoma
Mert ha igen, keressen már meg!! PLS szólj neki!

schoma
WARLORD:HU IS OTT VAN?

zoli80
gyertek mert gyapnak minket:)

Slow
kérdezte, ismerlek-e, mondtam láttalak játszani, enyi...=)
régi klántárs, voltunk együtt lanon hannoverben, jóbarát és egy napon van a szülinapunk, tehát tesó=)

schoma
WARLORD!!!!!!!!!!
HOL VAGY.
Beszélnünk kell!

:P
honnan jött hogy ismerem?:
bazz... ez az eredeti CDkey-es nagyon gáz, láttam neten is CDkey-ket, nem tudom honnan szerezhették, de már biztos nem mûködnek, meg kamu is lehtett...
Ja és asszem hármat láttam :-D

valami olyasmit jelent hogy: tudsz baszni?
:DDD
2es vagyok németbõl szal nem vagyok profi :D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

akor inkáb ne mond :D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

azzal ne foglalkozz :D

zoli80
ha kibasznak érte akkor mérges leszek:)

zoli80
mit jelent?:)

kérdezd meg ezt: Kannst du ficken?
nem biztos hogy teljesen ehlyes de érteni fogják :D

lol :D

zoli80
en vagyok heinz:) lattad volna azt a kedves fogadtatast:) még mondtak is nekem valamit nemetul.valaszoltam hogy igen!

full :DD

Slow
hát ékezet nélkül rocsi=)))
no mindegy, lényeg, hogy ismered, akkor rosz ember nem lehetsz ;)

azért All see eye igazán támogathatná a játékot nemkéne gameba lévö fos keresöt használni
nem rocsi?
hát tedd azt:) ha bejön az jó dolog. egy próbát megér nem kerül semmibe:)