133
Ha röviden elmondhatnád mire vágysz akkor mit mondanál?(PC)
-
#89 nekem még mindig #31 -
Gandibá #88 Egy atomgigaemga PC kell! :) -
#87 http://www.gamespot.com/pc/sim/hind/screenindex.html
1996-os. :)
Sturmovik. Ezt meg én nem tudtam.
-
#86 ...vagy mi értettük félre... -
#85 Most nézem! Elég hülye címe van a topiknak! Át kéne írni pl.: PC Játék vágyaid!
avagy milyen az álmaid játéka? -
#84 Azon tűnődöm, hogy amire vágyunk ilyen virtuális téren, talán már nincs is olyan messze a realitástól....
Még kb. 10-20 év és mind ez valósággá válik, ami azt jelenti, hogy még megérjük... -
#83 Az nem olyan, amit Én leírtam....
-
#82 Pontosan vágod, hogy mire gondoltam!!!
Persze azé' maradjunk a realitások talaján, Én már egy olyan real űrnek is örülnék, ami csak a saját naprendszerünket tartalmazza méretarányosan, ami sztem qrva nagy....bár esetleg az eddig már felfedezett rendszereket kiegésziteni egy kis fantáziával az maga lenne az orgazmus... -
#81 Igen? De az se mai gém mi? Jó régi lehet.
De nem értem, tök logikus a dolog, miért nem DEFAULT már a helcsi szim-ek közt?????!!!!!
Repcsi szim-ek annyira nem vonzanak.
De abban viszont a STURMOVIK is tudta ezt asszem.... -
#80 repcsi szim. közzül pedig azt hiszem a szintén nem mai F-15 III.
-
#79 Blasta: ha jól emlékszem, a Mi24 Hind tudta ezt.
-
#78 IGEEEN!
Egy panzer General brutális 3D grafikával!!! Ez nekem is nagyon jól esne! -
#77 nekem bőven elég lenne egy hajó repcsi autó motor meg mindenféle jármű
oszt a FÖLDön mehetnél ahova akarsz!!
már azt se lehetne lemodellezni, nem hogy egy egész galaxist !!!
-
#76 WWII-es FPS-ből még nem elég?????????? :-DDDDD -
#75 Vagy egy star wars rpg jedi academis nézetben nekem az a motor is tök bevállt -
DePreSsZYo #74 Egy kis II.Világháborús FPS HL2 vagy DOOM 3 motorral -
#73 Ha játszol az Elite2-The Frontierrel, akkor megérted mire gondoltunk. :D -
#72 Ezt aláírom! -
#71 Lesz benne, de soha nem lesz benne:
"valós fizikával ... méretarányos naprendszerek, a teljes galaxis lemodellezve, rendes galaxisméretű gazdasági rendszerrel ... bolygóraszállás gyönyörű kidolgozottság közepette."
Ezek soha nem lesznek az SWG-ben. Fogadd el, hogy az swg csak egy MOORPG és az ürkieg kiadásáig semmi köze nem lesz az ürszimekhez (nagyon utána se). -
#70 Akkor is a SW:G áll a legközelebb ehhez az elképzeléshez!
Tény, hogy az nem űrszimulátor, de ha jól tudom lesz benne ilyen rész is. Saját hajó, űrcsaták, stb....
HA MINDEN IGAZ! :-D -
#69 Hát a saját kérésedre ott a Morrowind, leszámítva a harcrendszert és a meseszerű grafikát. Amúgy minden más stimmel. -
Árnyvadász #68 -S.T.A.L.K.E.R.-ben normális játékmenetet megvalósítani.
-Jedi(FPS) sorozat következő része DOOM III motorral.
-Panzer General visszatérne 3D-ben írtó részletes
grafikával és körökre osztott játékmenettel.
-Operation Flashpoint 2 büntesse le a csillagokat az
égről, atom grafika és bődület realisztikussága miatt.
-PANZERS legyen nagyon jó játék! Ne csak jó.
Saját vágyak:
Egy olyan játékra vágyom, mint a World of Warcraft csak single-ben, rengeteg párbeszéddel, nagyon jó harcrendszerrel, látványos grafikával (de inkább mesésebb) és valami egetverő hangulattal.
Plussz:
Diablo III egyszer majd, ha megkérhetném a fejlesztőket... Köszönöm. :)
-
#67 Nem egészen erre gondolt. Na majd én:
Alapvetően egy űrszimulátor, valós fizikával. Méretarányos naprendszerek, a teljes galaxis lemodellezve, rendes galaxisméretű gazdasági rendszerrel. Bolygóraszállás, gyönyörű grafikia, rengeteg felszerelhető cucc, rengeteg vásárolható és egyedi hajó, esetlegesen pilóta fejlődés (á la RPG), virtuális hajóbelső (lehessen járkálni a több napig-hétig tartó utakon), bolygóraszállás gyönyörű kidolgozottság közepette, stb, stb. Szvsz erre gondolt Titan. Az SWG az más tészta, az karakterközpontű MMO jatek. -
#66 Az én vágyam:
Egy olyan helikopter szimulátor, amiben cooperative lehetne a küldetéseket megcsinálni, neten vagy lanon akár, de nem 1-1 helikopterrel, hanem úgy, hogy a helcsit TÉNYLEG 2-en irányítják. Pilóta + lövész!
Ez egy teljesen real és megvalósítható dolog szerintem, mégse csináltak még ilyet.
Hisz ha belegondolunk, addig nem lehet helikopter SZIMULÁTORRÓL beszélni, amíg én egyedül vezetek egy 2 személyes helikoptert.
Sokkal nagyobb felling is lenne, ha csapatmunka lenne egy egy feladatot megcsinálni a haveroddal.
Közben persze WILCO szintü kommunikáció....
(vagy tévednék és már volt ilyen szimulátor???????) -
#65 Ez a játék szerintem már létezik és úgy hívják, hogy STAR WARS: GALAXIES!!!!!!! -
#64 Olyan játékot szeretnék amiben nincs egyetlenegy hiba sem teljesen élethű és ne menjen semmilyen vga-n Radeon 9500pro alatt. -
#63 Én egy MMO tetrist szeretnék nagyon. -
#62 Milyen az álmaim játéka???
Nos sajna a 10éve játékosmúltam mögött még nem találkoztam olyan játékkal, ami minden vágyamat kielégítené, amik a következők!
Ez egy ELITE típusú game lenne, amiben lehetne mondjuk a hajód területén mászkálni(Imperium Galaktika1)(FPS beütés), Látod a hajód vezérlőjét(Bridge Commander) Le lehetne szállni egy bolygóra, ahol felszini repülést lehetne végezni akár, karakterfejlődés (RPG jelleg)
Na, persze a multi meg egy bazi nagy univerzum lenne, ami ...ööö..izé.. dinamikus lenne vagy mi..pl. itt olyanra gondolok, hogy a player tervezhessen dolgokat, amiket a szerverre fel lehet tőlteni és akkor a többiek is így látják, pl 1 Űrhajó vagy Bázis...A saját designe kialakításának lehetősége.
Hát kb. ennyi lenne és semmi pénzt nem sajnálnék a megszerzésére, vagy havi dijjra! -
#61 Áz!
de a trabit se felejcsük ki :))
no meg a BARKASZT :))) -
#60 MMO Elite
Ebben minden benne van. -
Braveheart #59 Egy olyan globális MMOFPS kéne, mint pl., a Planetside, csak mondjuk ki lehetne menni az űrbe űrhajókkal, és egyszerre 1000-en harcolnának minimum :) -
#58 lol !
Na ha már itt vagyunk: tökéletes oprendszer, soha el nem évülő hardver, és hogy örökre le tudjak szokni a PC-ről. -
blackgamer #56 valós időben akarok netről DivX minőségű filmeket nézni
-
#55 Ez tényleg nagy ötleta legjobb eddig
Kira vagy:)) -
#54 na monygyuk most első hejen van
de hát gyerekek !!
Irni irni irni ! ! !
minden féle vágyt ide !!! -
#53 Vágyam ! : hogy élegyen fel hamvajiból ez a szoba vagy mijazisten -
én igy tanultam
pedig apám mindig monta : tanuj fijam mer +bux -
#50 hogy ? -
#48 :\\
nem... az mégis csak konsol.. és nincs saját tv-m
és ojan huje hejen van a tv hogy nem menne..
PC KEL !!! -
REAL_CIÁN #47 Inkább vegyél egy ps2-t, sokkal olcsóbb :)))