133
Ha röviden elmondhatnád mire vágysz akkor mit mondanál?(PC)
  • The Garrett
    nekem még mindig #31
  • Gandibá
    Egy atomgigaemga PC kell! :)
  • Wanted
    http://www.gamespot.com/pc/sim/hind/screenindex.html

1996-os. :)
    Sturmovik. Ezt meg én nem tudtam.
  • Titan
    ...vagy mi értettük félre...
  • Titan
    Most nézem! Elég hülye címe van a topiknak! Át kéne írni pl.: PC Játék vágyaid!
    avagy milyen az álmaid játéka?
  • Titan
    Azon tűnődöm, hogy amire vágyunk ilyen virtuális téren, talán már nincs is olyan messze a realitástól....
    Még kb. 10-20 év és mind ez valósággá válik, ami azt jelenti, hogy még megérjük...
  • Titan
    Az nem olyan, amit Én leírtam....
  • Titan
    Pontosan vágod, hogy mire gondoltam!!!
    Persze azé' maradjunk a realitások talaján, Én már egy olyan real űrnek is örülnék, ami csak a saját naprendszerünket tartalmazza méretarányosan, ami sztem qrva nagy....bár esetleg az eddig már felfedezett rendszereket kiegésziteni egy kis fantáziával az maga lenne az orgazmus...
  • Blasta
    Igen? De az se mai gém mi? Jó régi lehet.
    De nem értem, tök logikus a dolog, miért nem DEFAULT már a helcsi szim-ek közt?????!!!!!

Repcsi szim-ek annyira nem vonzanak.
    De abban viszont a STURMOVIK is tudta ezt asszem....
  • Wanted
    repcsi szim. közzül pedig azt hiszem a szintén nem mai F-15 III.
  • Wanted
    Blasta: ha jól emlékszem, a Mi24 Hind tudta ezt.
  • insp
    IGEEEN!
    Egy panzer General brutális 3D grafikával!!! Ez nekem is nagyon jól esne!
  • hen-tes
    nekem bőven elég lenne egy hajó repcsi autó motor meg mindenféle jármű
    oszt a FÖLDön mehetnél ahova akarsz!!
    már azt se lehetne lemodellezni, nem hogy egy egész galaxist !!!
  • Blasta
    WWII-es FPS-ből még nem elég?????????? :-DDDDD
  • Johnyy
    Vagy egy star wars rpg jedi academis nézetben nekem az a motor is tök bevállt
  • DePreSsZYo
    Egy kis II.Világháborús FPS HL2 vagy DOOM 3 motorral
  • Hmuda
    Ha játszol az Elite2-The Frontierrel, akkor megérted mire gondoltunk. :D
  • Blasta
    Ezt aláírom!
  • Hmuda
    Lesz benne, de soha nem lesz benne:

"valós fizikával ... méretarányos naprendszerek, a teljes galaxis lemodellezve, rendes galaxisméretű gazdasági rendszerrel ... bolygóraszállás gyönyörű kidolgozottság közepette."

Ezek soha nem lesznek az SWG-ben. Fogadd el, hogy az swg csak egy MOORPG és az ürkieg kiadásáig semmi köze nem lesz az ürszimekhez (nagyon utána se).
  • Blasta
    Akkor is a SW:G áll a legközelebb ehhez az elképzeléshez!
    Tény, hogy az nem űrszimulátor, de ha jól tudom lesz benne ilyen rész is. Saját hajó, űrcsaták, stb....
    HA MINDEN IGAZ! :-D
  • Hmuda
    Hát a saját kérésedre ott a Morrowind, leszámítva a harcrendszert és a meseszerű grafikát. Amúgy minden más stimmel.
  • Árnyvadász
    -S.T.A.L.K.E.R.-ben normális játékmenetet megvalósítani.
    -Jedi(FPS) sorozat következő része DOOM III motorral.
    -Panzer General visszatérne 3D-ben írtó részletes
    grafikával és körökre osztott játékmenettel.
    -Operation Flashpoint 2 büntesse le a csillagokat az
    égről, atom grafika és bődület realisztikussága miatt.
    -PANZERS legyen nagyon jó játék! Ne csak jó.

Saját vágyak:

Egy olyan játékra vágyom, mint a World of Warcraft csak single-ben, rengeteg párbeszéddel, nagyon jó harcrendszerrel, látványos grafikával (de inkább mesésebb) és valami egetverő hangulattal.

Plussz:

Diablo III egyszer majd, ha megkérhetném a fejlesztőket... Köszönöm. :)

• Hmuda
    Nem egészen erre gondolt. Na majd én:

Alapvetően egy űrszimulátor, valós fizikával. Méretarányos naprendszerek, a teljes galaxis lemodellezve, rendes galaxisméretű gazdasági rendszerrel. Bolygóraszállás, gyönyörű grafikia, rengeteg felszerelhető cucc, rengeteg vásárolható és egyedi hajó, esetlegesen pilóta fejlődés (á la RPG), virtuális hajóbelső (lehessen járkálni a több napig-hétig tartó utakon), bolygóraszállás gyönyörű kidolgozottság közepette, stb, stb. Szvsz erre gondolt Titan. Az SWG az más tészta, az karakterközpontű MMO jatek.
  • Blasta
    Az én vágyam:
    Egy olyan helikopter szimulátor, amiben cooperative lehetne a küldetéseket megcsinálni, neten vagy lanon akár, de nem 1-1 helikopterrel, hanem úgy, hogy a helcsit TÉNYLEG 2-en irányítják. Pilóta + lövész!
    Ez egy teljesen real és megvalósítható dolog szerintem, mégse csináltak még ilyet.

Hisz ha belegondolunk, addig nem lehet helikopter SZIMULÁTORRÓL beszélni, amíg én egyedül vezetek egy 2 személyes helikoptert.

Sokkal nagyobb felling is lenne, ha csapatmunka lenne egy egy feladatot megcsinálni a haveroddal.
    Közben persze WILCO szintü kommunikáció....

(vagy tévednék és már volt ilyen szimulátor???????)
  • Blasta
    Ez a játék szerintem már létezik és úgy hívják, hogy STAR WARS: GALAXIES!!!!!!!
  • grebber
    Olyan játékot szeretnék amiben nincs egyetlenegy hiba sem teljesen élethű és ne menjen semmilyen vga-n Radeon 9500pro alatt.
  • Lacc
    Én egy MMO tetrist szeretnék nagyon.
  • Titan
    Milyen az álmaim játéka???
    Nos sajna a 10éve játékosmúltam mögött még nem találkoztam olyan játékkal, ami minden vágyamat kielégítené, amik a következők!

Ez egy ELITE típusú game lenne, amiben lehetne mondjuk a hajód területén mászkálni(Imperium Galaktika1)(FPS beütés), Látod a hajód vezérlőjét(Bridge Commander) Le lehetne szállni egy bolygóra, ahol felszini repülést lehetne végezni akár, karakterfejlődés (RPG jelleg)
    Na, persze a multi meg egy bazi nagy univerzum lenne, ami ...ööö..izé.. dinamikus lenne vagy mi..pl. itt olyanra gondolok, hogy a player tervezhessen dolgokat, amiket a szerverre fel lehet tőlteni és akkor a többiek is így látják, pl 1 Űrhajó vagy Bázis...A saját designe kialakításának lehetősége.
    Hát kb. ennyi lenne és semmi pénzt nem sajnálnék a megszerzésére, vagy havi dijjra!
  • hen-tes
    Áz!
    de a trabit se felejcsük ki :))
    no meg a BARKASZT :)))
  • Hmuda
    MMO Elite

Ebben minden benne van.
  • Braveheart
    Egy olyan globális MMOFPS kéne, mint pl., a Planetside, csak mondjuk ki lehetne menni az űrbe űrhajókkal, és egyszerre 1000-en harcolnának minimum :)
  • Tuvok #58
    lol !
    Na ha már itt vagyunk: tökéletes oprendszer, soha el nem évülő hardver, és hogy örökre le tudjak szokni a PC-ről.
  • blackgamer
    valós időben akarok netről DivX minőségű filmeket nézni
  • Factor_007
    Ez tényleg nagy ötleta legjobb eddig
    Kira vagy:))
  • hen-tes
    na monygyuk most első hejen van
    de hát gyerekek !!
    Irni irni irni ! ! !
    minden féle vágyt ide !!!
  • hen-tes
    Vágyam ! : hogy élegyen fel hamvajiból ez a szoba vagy mijazisten
  • hen-tes

én igy tanultam
    pedig apám mindig monta : tanuj fijam mer +bux
  • hen-tes
    hogy ?
  • hen-tes
    :\\
    nem... az mégis csak konsol.. és nincs saját tv-m
    és ojan huje hejen van a tv hogy nem menne..
    PC KEL !!!
  • REAL_CIÁN
    Inkább vegyél egy ps2-t, sokkal olcsóbb :)))