Számítógépes vágyak

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The fifth Desciples
Most játszottam végig
A harcrendszer heroes szerû

Hidden Beks - Adreania - Commando

Tényleg az elsõ volt a legjobb az még (majdnem)relalisztikus volt
a többi már nem csak grafik tuning

ZsZso
Tibi bácsi teljesíti amit szeretnétek ...
Én hiányolom a mostani játékdömpingbõl a régi LucasArts-féle kalandjátékokat, mint pl. a Loom, Sam & Max, Day of the Tentacle vagy a Grim Fandango ... és még sorolhatnám. Na én ilyeneket kívánok 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

petee
Carmageddon legújjabb részére vágyom,persze az elsõ részt továbbfejlesztve(többi az szar volt),tök zsír grafcsival,hangokkal,egykét király újítással...
Az elsõ részt hajnalig tudtam nyomni még anno.😊
de ez csak álom marad😞

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Betrayal at Krondor... legalább megközelítõleg hasonlóan jó sztori, harcrendszer. Grafikát is feljavíthatják ha van rá idejük... de ez álom.

én egy olyan játékot szeretnék ami középföldén játszodna hatalmas seregekkel lehetne csatázni amolyan total waros megközelitésben ,de ez ugy néz ki nem csak 1 álom marad mert egyesek dolgoznak rajta rome tw modként😊
Voltan
Egy olyan játék lenne marhajó, amiben szörnyeket kéne irtani. Már évek óta várok egy ilyenre.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A Deluxe változathoz adnának USBs szarszaggenerátort. A simához meg fél kiló szárított babot.
😊

2 TB RAM, 8 magos processzor, quatro SLI videókártya lesz a min konfig. Jó hír, hogy külön tápegység már nem fog neki kelleni mehet egyenesen a 220ról. 😊

Igazad van!

Én azért védeném õket...
Sz.ból aranyat számítógépes körökben lehet ugyan csinálni, de idõ kell hozzá. Az meg nekik sosem volt.

Hogy ne legyek off,
a régi SIN-hez hasonló történetet valami jobb kiadásban, vagy ennek a gamenak a folytatását.
Halo 2-t PC-re, meg Street Legal 3-at, ezt végre Mo-n is ki kellene adni.
Meg több idõt, hogy játszhassak...

Nekem megvan

[HUN]PAStheLoD
én nem .. .de mondd mit tudsz ! :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Elite 2 !!!!!!
Tud róla vki vmit?

Carlos
süti lenne...

Þór vígi þessi rúnar

Most hallotam,hogy most kezdik el készíteni még CSAK az embereket 😞

huhhh!nekem is volt egy vágyam ami olyan lenne mint a gta vice city lehetne gördezkázni körkotizni meg minden de már nem is emléxem,hogy mirõl szólt (vóna) csak a lustaság fél ...(a betegség ellentetje!)

ez a játék most készülget 😊!

csum666
time commando 3d 😊 rulla

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

szurmakotium
Silent Hill 5

By the perception of illusion we experience reality.

RL kiadva. RL

_Atti_
Memod befejezve😊www.memod.co.uk

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

oXynus
ingyen SWG, ezek után 1-2 évig nem vágynék semmire. Nem azért mert én nem tudom kifizetni (3 hónapig fizettem) hanem azért mert több magyar játékos lenne

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

Aquli
final fantasy barmelyik resze...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

magus
2.vh-ban olyat latnek nagyon szivesen, ahol irdatlan nagy csatakat singleben vgy akar multiban dolgoznak fel. ilyen mohaa szintu omaha partraszallas. hasonlo mint a bf, csak nagyobban, jobb netkoddal, meg fentrol vki mondana merre, es akkor arra ken emenni

Titan
Jah. Nekem Pl. nagyon tetszett a Haegemóniában ahogyan megoldották a bolygókat. Volt felszin és atmoszféra is és még a felhõzet is mozgott rajta, de lehet, h a mozgás csak érzéki csalódás volt....

Titan
Tényleg valóban! Húúúú de régen volt....

DJ_HELL
ja ez a 2ww-s otlet mar nekem is eszenbe jutott csak arra lennek kivacsi hogy ki nyerne a haborut?de milyen lenne ha a nacik nyernenek es az lenne az uccso kep hogy nemetorszagbol kiinduloan voros szin ellepi a vilagot es 1 horogkereszt lesz a vilag kozepen

Hell Is Burnin\'

Carlos
Két vágy:
2WW-s fps náci oldalról a kezdetektõl (karrier), Rendbontás az SA-ban, kristályéjszaka az SS-ben, majd háború, védeni normandiát, majd esetleg egy koncentrációs táborban szolgálni, majd hadifagságba esni... Süti lenne.

Másik:
Egy olyan autós játék, amiben mi tesztelhetjük az autó törését. (mint az autógyárak). Reális (100%-ig!!!) fizikai modell, igazi autók (más névvel offkóz). Egy ilyen játék alá bármilyen vasat megvennék.

Þór vígi þessi rúnar

Ezt nem tudom, hogy írta-e valaki...LOVASKOCSI SZIMULÁTOR 😊
Mekkora poén lenne.Ülni a bakon, hátul Mari néni lógatná a lábát, megrakva lucernával, amibe bele van bökve egy vasvilla.A kocsi mellett meg a kölykök rohangálnának.Lehetne benne karrier mód.Tunning + ilyesmi.Esõben ganyét szállítani, megetetni a lovakat...
De komolyra fordítva.Szívesen látnék valami western FPS-t, mint anno az Outlaws volt.Csak ugye a mai trendnek megfelelõen.Van mindenféle sci-fi, II.vil.háborús, de ilyenrõl nem tudok, hogy készülne.Pedig ez nem lenne rossz.

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33

O0D:
Nem tudom mi a franckarika jó abban a második világháborúban!!!! Én szívesebben látnék - hasonló kategóriában - de más korban játszódót. Annyi ilyen játék van .. csak na.
Tatárjárás FPS ben, mit szólsz??

Hajrá Dózsa György!

traXion
Hát, meg vagyok elégedve ezzel, így jó ahogy van szerintem... Mindennek eljön az ideje.

Hmuda
Azért ha Davidék meg tudták csinálni akkor akkr manapság fõleg illene megoldani ilyesmit. Nem is tudom, hogy miért hajtanak anyira a fejlesztõk a csilli villi ködefektekre meg ultramega bolygótextúrákra, mikor iszonyat elenyészõ a gáz az ûrben és bõven elég lenne bolygótípusonként 5-6 textúrával és azt cserélgetni (az elite2-ben alig volt 5-6 textúra összesen és mégis változatos volt)).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Amire te gondolsz arra meg ot van a MS Flight Simulator 2004, bár az csak repülõs, de az egész Föld benne van (néhol nem éppen reális, de attól még ott van minden (még Szeged melletti falu, Deszk is).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hát azért David Brabennek sikerült az E2-vel még 1993-ban az egész galaxist, reális méretekkel együtt, szóval csak programozás kérdése az egész (tekintve, hogy alig volt pár lemezes (1.44")).

Titan
Jah, fõleg egy nagycsöcsû, feszescombú FélElf ijjásznõ!

The Garrett
swg 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

magus
Egy olyan mmorpg, ahol irdatlan nagy városok vannak, lehessen beuldolgeni kocsmakba, es chatelgetni. fantasy lenne, kurva sok faj lenne, iszonyu nagy varos, es sok helyseg. az se lenne rossz ha a cd-n kijonne a sor, de ez mar tul sok😊

ricsi1
Gépfejû

ricsi1

kár hogy képfejú szmájli nincs...

The Garrett
nekem még mindig #31

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Egy atomgigaemga PC kell! 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Wanted
http://www.gamespot.com/pc/sim/hind/screenindex.html

1996-os. 😊
Sturmovik. Ezt meg én nem tudtam.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Titan
...vagy mi értettük félre...

Titan
Most nézem! Elég hülye címe van a topiknak! Át kéne írni pl.: PC Játék vágyaid!
avagy milyen az álmaid játéka?

Titan
Azon tûnõdöm, hogy amire vágyunk ilyen virtuális téren, talán már nincs is olyan messze a realitástól....
Még kb. 10-20 év és mind ez valósággá válik, ami azt jelenti, hogy még megérjük...

Titan
Az nem olyan, amit Én leírtam....

Titan
Pontosan vágod, hogy mire gondoltam!!!
Persze azé' maradjunk a realitások talaján, Én már egy olyan real ûrnek is örülnék, ami csak a saját naprendszerünket tartalmazza méretarányosan, ami sztem qrva nagy....bár esetleg az eddig már felfedezett rendszereket kiegésziteni egy kis fantáziával az maga lenne az orgazmus...

Blasta
Igen? De az se mai gém mi? Jó régi lehet.
De nem értem, tök logikus a dolog, miért nem DEFAULT már a helcsi szim-ek közt?????!!!!!

Repcsi szim-ek annyira nem vonzanak.
De abban viszont a STURMOVIK is tudta ezt asszem....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Wanted
repcsi szim. közzül pedig azt hiszem a szintén nem mai F-15 III.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Oldal 1 / 3Következő →