Számítógépes vágyak

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B)

Hidden Beks - Adreania - Commando

hun-ter
ez egy fajta vágy:)))
Emlékszik valamelyikõtök a Robinson Requiem címû játékra!?
Na én egy olyanra vágyom!
Sephi
Ohh meg hogy neki van jatek otlete:))))
Akko en mit modjak ?:))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerzek támogatót!

ahh kössz ne mjutott eszembe :))) megyek és megnézem :))))))()()))Ö)))))))

koszontem.

Efreet
Garrett: Project Ego.
Molyneux bácsi csinálja, és a hardwired-en van róla pár múvi...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hmuda
Akkor játsz a GTA3-al. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ez nagyon király lenne jó!!!!! csak meglehetne fejelni még egy igazi város bedigizésével is :)))

Én egyébként egy olyan játékra vágyom (amit már tervez a microsoft) hogy van egy embered és az õ egész életét kell végigjáccanod, és minden döntésed befolyásolja a megitélésedet kinézetedet a világban.Az ha bemész egy városba az emberek lehet hogy félve fogak menekülni elõled, vagy hõsként üdvözölnek.Lesznek/lehetnek rajongóid, akik utánozni próbálják öltözködésedet stb.Mindez egy fantasy környezetben, lehetsz fiatal korodban harcos és ha megöregedsz elkezdheted tanulni a varázslatokat! nem emléxem pontosan a címére de az egy qrwa nagy game lesz! Csak úgy emléxem x-boxra fog csak kijönni :((

koszontem.

Randal
Csak Annyit mondok: készüljön el az Imperium Galactica 3!
Aztán majd eshetnek a köv. gémnek a magyar srácok.
Meg inkább az kellene, hogy a külföldi játékokat lefordítani magyarra. Pl.: Gothic, Morrowind stb.
Azért unalmas néha, hogy nem is olvasod el ami benne van a könyvben, vagy csak a téged érdeklõ részt olvasod el, a többit le se fordítod.

Marcell
Lenne egy jatek otletem.
Buszvezeto szimulator, avagy BKV szimulator. Egy buszsofor karrierjet jatszhatnank vegig. Lennenek kalandok: Mondjuk eleinte csak szar buszokkal jarhatunk, rossz kornyekeken, lerobbana a verda, megtamadnanak, stb. Mindezt teljes 3D-ben, (amolyan Midtown Madness es MS Flight Simulator keverekekent) a buszvezetofulkeben. Gombokkal, meghatarozott utvonalakkal, reggeli dugokkal, ejjeli jaratokkal (csovesekkel, reszegekkel), stb. Mozgasserult, oreg nenike fel-le szallasa idot venne el, be kellene hozni a lemaradast, mert ha tul sokszor kesunk fizeteslevonas jarna. Szepen felkuzdhetnenk magunkat a rankletran, kesobb mar elit kornyeken buszozhatnank a legmodernebb jarganyokkal, magas fizetesert...

Rengeteg otletem lenne, de most nem sorolom fel az osszeset. Nekem nagyon bejonne egy ilyen jatek!

GAMECUBE
Haha de szar alcim:))))))))
Biztos azt mondanam:))))))))))))))))))))))))))))))
Roviden ennyi: Ló-vé:))))))
Kész abbol telik pCre is:P
Lacc
Hát én a Runescapebõl már rég kiábrándultam.
Most van egy jó online játék csak az a baj nem lehet a gépen egyedül játszani! (runescape)

Huh

Mike
DS engine - Jedi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jano
Én csak arra vágyom, hogy sohe ne avuljon el a gépem.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Kéne valami SCI-FI RPG, mint régen a Buck Rogers...

RPG

Efreet
normális JÁTÉKOS társadalmat. olyanokat, akiknek nem elsödleges céljuk a másik játékának tönkretétele.

utána jöhetnek az online világok.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Szerintem RPG-FPS keverket amit online-ban is lehet nyomni ugyanúgy!

Na itt álmodozol!Milyen PC-s játékokat csináljanak a magyarok!

← ElőzőOldal 3 / 3