Számítógépes vágyak
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
B)
Hidden Beks - Adreania - Commando
Emlékszik valamelyikõtök a Robinson Requiem címû játékra!?
Na én egy olyanra vágyom!
Na én egy olyanra vágyom!
Ohh meg hogy neki van jatek otlete:))))
Akko en mit modjak ?:))
Akko en mit modjak ?:))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerzek támogatót!
ahh kössz ne mjutott eszembe :))) megyek és megnézem :))))))()()))Ö)))))))
koszontem.
Garrett: Project Ego.
Molyneux bácsi csinálja, és a hardwired-en van róla pár múvi...
Molyneux bácsi csinálja, és a hardwired-en van róla pár múvi...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Akkor játsz a GTA3-al. : )))
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ez nagyon király lenne jó!!!!! csak meglehetne fejelni még egy igazi város bedigizésével is :)))
Én egyébként egy olyan játékra vágyom (amit már tervez a microsoft) hogy van egy embered és az õ egész életét kell végigjáccanod, és minden döntésed befolyásolja a megitélésedet kinézetedet a világban.Az ha bemész egy városba az emberek lehet hogy félve fogak menekülni elõled, vagy hõsként üdvözölnek.Lesznek/lehetnek rajongóid, akik utánozni próbálják öltözködésedet stb.Mindez egy fantasy környezetben, lehetsz fiatal korodban harcos és ha megöregedsz elkezdheted tanulni a varázslatokat! nem emléxem pontosan a címére de az egy qrwa nagy game lesz! Csak úgy emléxem x-boxra fog csak kijönni :((
Én egyébként egy olyan játékra vágyom (amit már tervez a microsoft) hogy van egy embered és az õ egész életét kell végigjáccanod, és minden döntésed befolyásolja a megitélésedet kinézetedet a világban.Az ha bemész egy városba az emberek lehet hogy félve fogak menekülni elõled, vagy hõsként üdvözölnek.Lesznek/lehetnek rajongóid, akik utánozni próbálják öltözködésedet stb.Mindez egy fantasy környezetben, lehetsz fiatal korodban harcos és ha megöregedsz elkezdheted tanulni a varázslatokat! nem emléxem pontosan a címére de az egy qrwa nagy game lesz! Csak úgy emléxem x-boxra fog csak kijönni :((
koszontem.
Csak Annyit mondok: készüljön el az Imperium Galactica 3!
Aztán majd eshetnek a köv. gémnek a magyar srácok.
Meg inkább az kellene, hogy a külföldi játékokat lefordítani magyarra. Pl.: Gothic, Morrowind stb.
Azért unalmas néha, hogy nem is olvasod el ami benne van a könyvben, vagy csak a téged érdeklõ részt olvasod el, a többit le se fordítod.
Aztán majd eshetnek a köv. gémnek a magyar srácok.
Meg inkább az kellene, hogy a külföldi játékokat lefordítani magyarra. Pl.: Gothic, Morrowind stb.
Azért unalmas néha, hogy nem is olvasod el ami benne van a könyvben, vagy csak a téged érdeklõ részt olvasod el, a többit le se fordítod.
Lenne egy jatek otletem.
Buszvezeto szimulator, avagy BKV szimulator. Egy buszsofor karrierjet jatszhatnank vegig. Lennenek kalandok: Mondjuk eleinte csak szar buszokkal jarhatunk, rossz kornyekeken, lerobbana a verda, megtamadnanak, stb. Mindezt teljes 3D-ben, (amolyan Midtown Madness es MS Flight Simulator keverekekent) a buszvezetofulkeben. Gombokkal, meghatarozott utvonalakkal, reggeli dugokkal, ejjeli jaratokkal (csovesekkel, reszegekkel), stb. Mozgasserult, oreg nenike fel-le szallasa idot venne el, be kellene hozni a lemaradast, mert ha tul sokszor kesunk fizeteslevonas jarna. Szepen felkuzdhetnenk magunkat a rankletran, kesobb mar elit kornyeken buszozhatnank a legmodernebb jarganyokkal, magas fizetesert...
Rengeteg otletem lenne, de most nem sorolom fel az osszeset. Nekem nagyon bejonne egy ilyen jatek!
Buszvezeto szimulator, avagy BKV szimulator. Egy buszsofor karrierjet jatszhatnank vegig. Lennenek kalandok: Mondjuk eleinte csak szar buszokkal jarhatunk, rossz kornyekeken, lerobbana a verda, megtamadnanak, stb. Mindezt teljes 3D-ben, (amolyan Midtown Madness es MS Flight Simulator keverekekent) a buszvezetofulkeben. Gombokkal, meghatarozott utvonalakkal, reggeli dugokkal, ejjeli jaratokkal (csovesekkel, reszegekkel), stb. Mozgasserult, oreg nenike fel-le szallasa idot venne el, be kellene hozni a lemaradast, mert ha tul sokszor kesunk fizeteslevonas jarna. Szepen felkuzdhetnenk magunkat a rankletran, kesobb mar elit kornyeken buszozhatnank a legmodernebb jarganyokkal, magas fizetesert...
Rengeteg otletem lenne, de most nem sorolom fel az osszeset. Nekem nagyon bejonne egy ilyen jatek!
Haha de szar alcim:))))))))
Biztos azt mondanam:))))))))))))))))))))))))))))))
Roviden ennyi: Ló-vé:))))))
Kész abbol telik pCre is:P
Biztos azt mondanam:))))))))))))))))))))))))))))))
Roviden ennyi: Ló-vé:))))))
Kész abbol telik pCre is:P
Most van egy jó online játék csak az a baj nem lehet a gépen egyedül játszani! (runescape)
Huh
Én csak arra vágyom, hogy sohe ne avuljon el a gépem.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Kéne valami SCI-FI RPG, mint régen a Buck Rogers...
RPG
normális JÁTÉKOS társadalmat. olyanokat, akiknek nem elsödleges céljuk a másik játékának tönkretétele.
utána jöhetnek az online világok.
utána jöhetnek az online világok.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Szerintem RPG-FPS keverket amit online-ban is lehet nyomni ugyanúgy!
Na itt álmodozol!Milyen PC-s játékokat csináljanak a magyarok!
← ElőzőOldal 3 / 3