Tie-Fighter
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok Srácok. <#wave>#wave>
Leszedtem ezt a Ultimate Craft Pack-ot, feltettem és meglepõen egy pici hibát vettem észre benne. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem tudom, itt elõfordult-e valakinek az, hogy ha egy csillag vagy fény felé fordulok a hajóval és befogok valamit, eltûnik minden a képrõl. Hajók, grafikák, lövések. Csak a radarok és az "MFD-k" látszanak mintha eltünt volna a kabin is... <#nemtudom>#nemtudom>
Tud valaki megoldást<#kerdes>#kerdes>
Köszi,
DonZorro
Leszedtem ezt a Ultimate Craft Pack-ot, feltettem és meglepõen egy pici hibát vettem észre benne. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem tudom, itt elõfordult-e valakinek az, hogy ha egy csillag vagy fény felé fordulok a hajóval és befogok valamit, eltûnik minden a képrõl. Hajók, grafikák, lövések. Csak a radarok és az "MFD-k" látszanak mintha eltünt volna a kabin is... <#nemtudom>#nemtudom>
Tud valaki megoldást<#kerdes>#kerdes>
Köszi,
DonZorro
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
igen :P na mármint nekem sima tie-fighterem van, az még azt se tudja mi az az internet... :P
Volt 1 kis gondom a Collektor indításával, de megoldódott. Szokott valaki neten ezekkel még nyomúlni? Kerestem játékosokat, vagy szervert, de nem találok. Tudom hogy kicsit régi a progi, de szivesen játszanék, végre nosztalgiából, egy jó kis ûrcsatát. <#gun>#gun> Valamikor hónapokat töltöttem az Xwing-gel, Tie-fighter-rel, Alliance-val. Nem tudom vannak-e még erre vállalkozó harcosok? <#alien2>#alien2>
Itt van két link:
XWAUpgrade
DarkSaber's X-W Station
S érdemes megnézni a fenti két oldalon található linkeket is.
XWAUpgrade
DarkSaber's X-W Station
S érdemes megnézni a fenti két oldalon található linkeket is.
Ezeket a kiegészítéseket honnan tudom leszedni?
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
De azt mindig megéri elõvenni. Fõleg, hogy van egy csomó kiegészítés hozzá. :P
Vannak bizony. Nagyon hiányzik már egy jó szimulátor. Jó régen volt már az X-Wing Alliance, nem igaz? <#smile>#smile>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Tedd fel a kérdést :)
Hello
Nem tudom olvasgatja még valaki ezt az oldalt?
Vannak még SW fanatikusok?
kis segítségre lenne szükségem! <#alien2>#alien2>
Nem tudom olvasgatja még valaki ezt az oldalt?
Vannak még SW fanatikusok?
kis segítségre lenne szükségem! <#alien2>#alien2>
Sorry, csak a szokásos dolgok jutnak eszembe: újrainstall elõtt töröld le a teljes könyvtárat, hangkártyabeállítások meg hasonlók, de, gondolom, ezeken már túlvagy.
Furi, hogy nem megy, holott azelõtt ment.
Furi, hogy nem megy, holott azelõtt ment.
Az király. Hmm, azok a kilencvenes évek...
Jut eszembe, megvan neked az X-Wing Alliance? Ha igen, ajánlom a TIE Fighter Total Conversiont.
Jut eszembe, megvan neked az X-Wing Alliance? Ha igen, ajánlom a TIE Fighter Total Conversiont.
Ha nem rám értetted, akkor ignoráld az üzit.
Melyik kieggel próbálkozol?
Melyik kieggel próbálkozol?
egyébként van valami kieg. t-f-hez azt felraktam, de az már kulcsos, úgyhogy újrainstalláltam a t-f-et (2flopi), de nem indul el (xp-s, dosbox, de a kieg felrakásig ment)
a hülyék alatt nem téged értettelek, hanem azokat, amikat akkor találtam amikor kerestem 3 napig. példának okáért egy rakat tie fighter editorként adta a xw vs tf editort...
Sorry, utolsó elõtti.
Bérmilyen hihetetlen, de vágom, hogy mennyi és hányféle X-Wing game van.
(Amúgy az X-Wing Alliance-szel együtt 4 az a 3...)
És ha figyelmesen megnézed az oldalt amit ajánlottam, akkor a listán az utolsó tétel a TIEEDITv1.28, ami a mellette található szöveg szerint a TIE Fighterhez van.
Szívesen.
Üdvözlettel,
Egy a sok hülye közül.
(Amúgy az X-Wing Alliance-szel együtt 4 az a 3...)
És ha figyelmesen megnézed az oldalt amit ajánlottam, akkor a listán az utolsó tétel a TIEEDITv1.28, ami a mellette található szöveg szerint a TIE Fighterhez van.
Szívesen.
Üdvözlettel,
Egy a sok hülye közül.
ez az X-Wing vs. Tie fighterhez van.
a legtöbb gondot az okozza, hogy van 3 játék
X-Wing
Tie-fighter
X-Wing vs. Tie Fighter
a sok hülye a neten meg vagy össze-vissza írja, vagy rosszhoz írja. ez a link pl a x-w vs. tf-hez, van. nekem a sima "Tie Fighter"-hez kéne
a legtöbb gondot az okozza, hogy van 3 játék
X-Wing
Tie-fighter
X-Wing vs. Tie Fighter
a sok hülye a neten meg vagy össze-vissza írja, vagy rosszhoz írja. ez a link pl a x-w vs. tf-hez, van. nekem a sima "Tie Fighter"-hez kéne
Üdv!
Hátha ez segít:
http://www.darksaber.gaylenol.com/filemissed.htm
Hátha ez segít:
http://www.darksaber.gaylenol.com/filemissed.htm
juj de régen írtak ide... na mindegy hátha elolvassa valaki...
szóval pár éve csináltam pár küldetést a tie fighterhez egy editorral. szóval létezik hozzá. csak az a baj, hogy nem találom. nagy nehezen találtam egy fizetõst (TGB a neve) :S
szóval tudja valaki hogy honnan lehet leszedni ingyenes editort hozzá?
szóval pár éve csináltam pár küldetést a tie fighterhez egy editorral. szóval létezik hozzá. csak az a baj, hogy nem találom. nagy nehezen találtam egy fizetõst (TGB a neve) :S
szóval tudja valaki hogy honnan lehet leszedni ingyenes editort hozzá?
elvileg megy a colletors edition winxp alatt az alábbi címen található fájlal.
Hello again, I've found a patch that will enable you to play both x-wing and tie fighter collector's series on WinXP with 3D hardware support. No messing with compatibility modes. No dual boot. No need for seperate PCs. No fuss.
Go to: http://www.brian1.net/computers/misc/ and download xwtie95.zip, the last file on the list. Install X-wing and/or Tie fighter if you haven't already. Unzip the file and run the patch. Presto, the games are go to go!
Hello again, I've found a patch that will enable you to play both x-wing and tie fighter collector's series on WinXP with 3D hardware support. No messing with compatibility modes. No dual boot. No need for seperate PCs. No fuss.
Go to: http://www.brian1.net/computers/misc/ and download xwtie95.zip, the last file on the list. Install X-wing and/or Tie fighter if you haven't already. Unzip the file and run the patch. Presto, the games are go to go!
Én úgy hallottam, hogy az Alliance volt az utsó szim a régi SW világból... :(
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
LUCASARTS!!! Csinaljatok mar egy jo kis StarWars szimulatort! A nepnek szuksege lenne ra!:)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A franc se tudja melyik volt nehezebb... Az X-wing is jó volt, meg a Tie-fighter is. Persze az Alliance vagy az Xwing vs Tie-f után sokkal könnyebbnek tûnik mindekettõ. Pl a capital shipek lézerei sokkal lassabbak voltak, ezért lehetett kinyírni egy A-winggel egy csillagrombolót. Simán elhajoltam a lövések elõl. <#mf1>#mf1> Csak persze jó sokáig tartott. Egyszer lemértem, 40 perc volt. Ja és úgy nem küldözgették az emberre folyamatosan a raksikat.
Az X-wingben tényleg nem sokat értek a társak, de annál több pontot kaptál minél többen éltétek túl. Mondjuk késõbb kiadtak egy bõvítést, az eredeti három kampány mellé még kettõvel (asszem abban volt a B-wing is). De nem csak ez volt a csomagban, hanem néhány topace wingman is. Rájuk már lehetett számítani. Ugyanúgy csináltam róluk is biztonsági mentést, mint magamról! <#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként pedig ténmyleg kéne már egy "szimulátor" a régi hajókkal és multiplayer opcióval, meg egy jó kis online warral! <#violent>#violent>
Az X-wingben tényleg nem sokat értek a társak, de annál több pontot kaptál minél többen éltétek túl. Mondjuk késõbb kiadtak egy bõvítést, az eredeti három kampány mellé még kettõvel (asszem abban volt a B-wing is). De nem csak ez volt a csomagban, hanem néhány topace wingman is. Rájuk már lehetett számítani. Ugyanúgy csináltam róluk is biztonsági mentést, mint magamról! <#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként pedig ténmyleg kéne már egy "szimulátor" a régi hajókkal és multiplayer opcióval, meg egy jó kis online warral! <#violent>#violent>
Htx :)
Hali,
támadt egy kis nosztalgiázhatnékom :)
Meg van valakinek, vagy tud róla, hogy elérhetõ/letölthetõ lenne valahol a játék? (X-wing, Tie fighter, X-wing vs Tie fighter)
Elõre is kösz minden infot.
támadt egy kis nosztalgiázhatnékom :)
Meg van valakinek, vagy tud róla, hogy elérhetõ/letölthetõ lenne valahol a játék? (X-wing, Tie fighter, X-wing vs Tie fighter)
Elõre is kösz minden infot.
Te melyik játékról beszélsz?
War. War never changes.
Kijott mar? Alig varom! Pixel shader, kurvajo AI .. eljen a Csokornyakkendo harcos !!!
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Hol lehet beszerezni?
Mondjuk a neten?
Mondjuk a neten?
Ez nem volt reklam !!!!!
csak mondtam :)
csak mondtam :)
Asszem en meg is rendelem, azert egy ilyen parezer FT-s aron, annak aki kicsit is erezte az akkori feelingjet a progiknak, kotelezo megvenni.!!!
Megveszed a boltban, beteszed valamelyik CD-t a meghajtódba, és letöltöd a vinyódra...
nem tudjátok honnét lehet ezeket letölteni?
War. War never changes.
Na felhozom ezt a topikot, látom többen keresik a collectors-t. Több helyen is láttam a boltokban az X-Wing Collector Seriest. (de nem akarok reklámot csinálni cdgalxxx).
Ez egy Win9x-re felhozott X-Wing és TIE Fighter.
-Tartalmazza a korábbi, DOS-os, CD-s Collector's verziók összes küldetését. Benne van még az XvT Flight School, amivel az eredeti XvT küldetéseinek csak egy részével lehet nyomulni.
-X-Wing vs TIE Fighter motort használja, azaz 3D gyorsítás, szép ûrhajók, stb.
-CSAK joyjal (gamepad, stb.) lehet irányítani, anélkül el se indul (pápá veszett egértologatás harc közben).
-A zenék CD trackeken vannak
-Intrók, néhány mozi és állóképek feljavítva grafikailag, de még így is régi sprite rendszerû maradt :-) (nosztalgia szempontból fontos)
-NT alatt problémák vannak (konkrétan: csak szoftveres 3D-t tudtam elérni)
Ez egy Win9x-re felhozott X-Wing és TIE Fighter.
-Tartalmazza a korábbi, DOS-os, CD-s Collector's verziók összes küldetését. Benne van még az XvT Flight School, amivel az eredeti XvT küldetéseinek csak egy részével lehet nyomulni.
-X-Wing vs TIE Fighter motort használja, azaz 3D gyorsítás, szép ûrhajók, stb.
-CSAK joyjal (gamepad, stb.) lehet irányítani, anélkül el se indul (pápá veszett egértologatás harc közben).
-A zenék CD trackeken vannak
-Intrók, néhány mozi és állóképek feljavítva grafikailag, de még így is régi sprite rendszerû maradt :-) (nosztalgia szempontból fontos)
-NT alatt problémák vannak (konkrétan: csak szoftveres 3D-t tudtam elérni)
Akit esetleg érdekel:
Kb. egy hónappal ezelõtt láttam a Cora-ban az X-Wing Ulta (vagy Gold, vagy Limited... vagy akármi) Edition-t. Benne az X-Wing, T-Fighter, X-Wing vs. Tie Fighter + 1 küldetés, X-Wing Alliance + 1 küldetés, ha jól emlékszem 9900 Ft-ért.
Ez már legalább egy hónapja volt, de a lényeg az, hogy még lehet kapni boltokban is (ha szerencsések vagytok).
Kb. egy hónappal ezelõtt láttam a Cora-ban az X-Wing Ulta (vagy Gold, vagy Limited... vagy akármi) Edition-t. Benne az X-Wing, T-Fighter, X-Wing vs. Tie Fighter + 1 küldetés, X-Wing Alliance + 1 küldetés, ha jól emlékszem 9900 Ft-ért.
Ez már legalább egy hónapja volt, de a lényeg az, hogy még lehet kapni boltokban is (ha szerencsések vagytok).
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Nekem csak windózos változat van (X-Wing Collectors Series keretében). Szóval DOS az még akad feltéve, de win9x-et installálni kellene. Ahhoz meg lusta vagyok.
Nekem annó nagyon tetszett a Tie Fighter. Most megint elõ akartam venni, de sem win2000, sem XP alatt nem fut. Szomorú. Érdekes, hogy mind az X-Wing, mind az X-Wing vs Tie fighter, mind az X-Wing Alliance megy, pont a Tie nem.
mindket programban voltak "lehetetlen" kuldetesek
pl. minefield, tie-ban azt hiszem vmi kontenereket kellett azonosita interceptorral, aztan jottek a-tie-ok, kiraly volt, azt hiszem hosszas szenvedes aran, csak easy fokozatban sikerult megcsinalnom azt
pl. minefield, tie-ban azt hiszem vmi kontenereket kellett azonosita interceptorral, aztan jottek a-tie-ok, kiraly volt, azt hiszem hosszas szenvedes aran, csak easy fokozatban sikerult megcsinalnom azt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
pajzstalan hajók közül nekem a Tie-Interceptor volt a kedvencem.
másik kérdés, hogy a x-wing vs tie-ben is simán leszedtél vele egy x-winget.
másik kérdés, hogy a x-wing vs tie-ben is simán leszedtél vele egy x-winget.
szvsz az x-wingben a kollégák szart sem értek. mindent magadnak kellett csinalni, mintha ott sem lettek volna a tobbiek. ebben a tekintetben a tie elorelepes volt.
Necces volt, fõleg a végén mikor megjött egy STD vagy valami nagyobb hajo, és azt is azonositani kellett.. Ami tekintve az AWing pajzsait... hát szóval nehéz volt.
Oldal 1 / 3Következő →