Tie-Fighter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtommal az. proof

Régebben hihetetlen sokat játszottam ezekkel. Azt megcsinálta valaki az Xwing-ben a második küldetésben, mikor azonosítani kellett a sok birodalmi hajót az Awing-gel, hogy kilövi az összeset? (1 SD, 3 fregatt, kb 10 korvett + kíséret) Meg lehet csinálni 😊

Két weboldal, ha valaki szeretné jobban beleélni magát a SW világába, mint TOP ACE pilóta:

http://www.echostation.com/gaming/kalhistory.htm
http://bhorizon.com/~minman/faq/faq.html

Hangianix
Tie-ban volt egy olyan kuldi, amit max fokozaton ugy csinaltam, ahogy elindult a jatek, egybol segitseget kertem. ;-))

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

fertam
a legjobb hajó a b wing volt...képetelenség eltalálni..és tömve volt fegyverekkel
Hangianix
Szia Zsooo! ;-)
Ez a collectors edition akkor?

--->Neo
Es hogy tudnam megszerezni a Tie Collectors-t? Mert Old Games site-okon meg nincs, feltolteni, meg gondolom nem keves ido, kb 300-400Mb lehet. :-(

EqUiNooX
Igaz. Realisztikusabb és sokkal nehezebb volt az xwing, viszont a technikai megoldások persze már a tie oldalán sorakoznak. A-Winggel utáltam repülni, mert pajzsai minimálisak voltak, és ha nem figyeltem, hamar leamortizáltak.. Viszont mindezt a sebessége kárpotolta, ha jol emléxem a leggyorsabb hajo volt. Ha tehettem persze XWvel repültem, full pajzzsal és proton torpedókkal, vagy ha volt, advanced missilékkel. Viszont a nehézségrõl ha már szó van, a TIE-ben viszont egy sima kis TIE-Fighterrel volt érdekel harcolni, amikor egy rakéta vagy eltéved lövés és neked harangoztak.. De a best akkor is a XWing volt. Jobban teccett a zubbonyos medálok megoldás is, mint a kerek érmék egy lapozható táblázatszerûségben :] Kedvenc hajóm? Xwingben az X-Wing, Tie-ben pedig a TIE-Fighter vagy Assault Gunboat.
Feltöltöttem a másik mellé a cd-s verziót is, jó szórakozást! Nem emlékszem pontosan, de talán a movie-k hiányoznak belõle...

Goodwill
szívesen

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

NeoMaN
nekem megvan mindketto collectors edition,3d kartya tamogatassal,digi hangokkal.

Ron Ragm
kösz

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Goodwill
upload\tie
have a fun

Goodwill
5k-val csak úgy hasít

Ron Ragm
jó, elõre köszi

Goodwill
ok, 10-20 perc, nagyon szaraxik most a netem 😞

Ron Ragm
megköszönném
de majd add meg melyik könyvtár

Goodwill
ha kell még felrakom az sg-re...

Ron Ragm
na vki mondjon egy címet

Ron Ragm
van wincomandered?

Mike
😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
hogyan?

hlp pls

Ron Ragm
sg-re nem tudnad feltolteni?

Mike
rakéta
ion torpedó
nehéz rakéta
bomba

ja és persze lehett duplát lõni.

Hangianix
Tenyleg volt vagy 5 fele torpedo/raketa nemcsak 2. Teljesen kiment a fejembol.

;-)

Mike
Jól van. Akkor az tetszett. Nekem nem baj. Ezen nem fogunk összeveszni.

Mike
dupla rakéta

Mike
volt vonósugár

Dikkma
Megyek, egy hétig engem máshol nem látnak csak ott
Laalee
kiborultal? gyere csé be 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dikkma
Hátafaszom elhiszi!
Laalee
tudjuk senki sem szeret 😄

tie fighter engem is erdekelne valahol megvan achivalva de gyorsabb letolteni mint floppyrol installalni 😄 meg flopy drive ot is kene valahonnan szereznem 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Hangianix
Azert egy tie-def-t kiloni (foleg amikor 3x tulero volt) se volt konnyebb. Nekem nemcsak a kituntetesek hanem az animok miatt is jobban tetszett a tie, foleg amikor a csaszar keze lettem ;-)))

Dikkma
Esküszöm abbahagyom a fórumozást. Fasz kivan.
Dikkma
A Tie Fighterben lehet hogy lazán lelõsz egy A-Winget, pont ezért mondtam, hogy nem volt ugyanaz a két játék. Az X-Wingben egy ace pilótás A-Winget szinte képtelenség volt lelõni. Errõl beszélek már reggel óta, hogy ezért tetszett jobban az X-Wing, de tényleg nem gond hogy nem figyelsz az elmúlt napban egyenként 15x mondtam el azt a 3-4 dolgot, amit mostanában a fórumozók nem értenek. Majd ha jön valaki megint leírom, mint már egyszer a #12ben hogy miért volt más a két játék mert nem volt azonos nehézségû.
Mike
en arra emlexem x-wing-ben amikor a csata egyik végén kelett kilödözni a kötelékben érkezõ bombereket, aztán irány a túloldal, és ott is ugyanezt. ugyan mindkét részen sertepeltélt nem egy x-wing, de azok nem sok vizet zavartak.

tie-ban ilyen nem volt.
sõt. volt olyan is egyszer (amikor éppen fostam, és ezért messzirõl elnézelõdtem) hogy egy lövés nélkül megcsináltam a küldetést 😊 vagyis megcsinálták helyettem 😊

Mike
egy birodalmi géppel lazán lelövöd az a-winget is. A tie-defender pedig szerintem túlzás volt, nem is szerettem azt a gépet. sem repülni, sem ellenfélként

Dikkma
Szegény csipogott, amikor indultam missionre, és nem tudott velem jönni 😄
Dikkma
A-Wing rules, csak nincs R2-D2-esem 😊
Mike
full cd azt hiszem
fejbõl nem tudom

Mike
én nem. én azt csináltam ami a feladatom volt. és jó volt látni, hogy a többiek is képesek vmire. pl. Tie-Bomberrel nem kellett leállnom a vadászgépekkel foglalkozni, azt csinálték a vadászaink. kilõttem a rakétákat ahogy kell (kötelékben - tehát a többeik is!) aztán mentem vissza a rombolóra. Király volt a hangulata

Kedvenc hajótok?
Enyém az Advanced Tie-Fighter

Hangianix
A kedvencem az volt ay X-wingben, amikor a sajat pilotaim kilottek engem, jobb esetben en oket, mert berepultek elem es yavartak. ;-)))

Dikkma
Kellett pl. a gyakorlásban -Winget lõni, meg rebeleket vagy nemtommiket, akkor még nem tudtam angolul. Tény, hogy egy A-Wingnél nem sok nehezebb ellenfél volt ace pilótával.
Hangianix
Te dikki, te ott is birodalmival jatszottal vagy a sajat embereidet lotted? ;-))) Marminthogy X-wingben nehez volt X-wingeket leloni. ;-)))

Hangianix
Ooooooooooooo. Es mekkora annak az iso-ja? Vagy rip-je, mindegy. :-)

Dikkma
Viszont az X-Wingben véres verejtéket izzadtál, mire lelõttél egy X-Winget... a Tieban meg két lövés és kampec!
Szvsz jobb volt az X-Wing, de tény hogy a Tie Fighter késõbb jött ki és sokat javítottak rajt. 386-oson szakított anno 😊)
A jutalmak is jobbak voltak, az embernek feszült a melle ha átvitte a mentéseit haverjához, és ki volt dekorálva az egyenruhája :o)
Ja az ilyen (z)ûrös játékokban én mindig mindent egyedül csinálok, Conflict FreeSpacet is úgy vittem hogy sokszor már az elején hazaküldtem a társakat, ha maradtak, is mindenki csak addig, amíg 50% felett volt a hullja :o)
Nem vesztettem a játék alatt társat. Bár nem is legnehezebb fokon játszottam.
Mike
Tie Collector's-om van

Mike
a Tie-ban nem egy halom idiótával voltál körülvéve, és nem kellett mindent magad csinálnod. érzõdött, hogy egy csapat része vagy.

Mike
szvsz elég ismert. és jobb mint az x-wing

Hangianix
Engem inkabbb a collection verziojuk erdekelne, az full cd-s volt, de csak az X-Wing van meg belole. :-((( Nemreg (kb 1 eve) kapni lehetett oket Lucasarts pack-ben - X-Wing Coll., Tie Fighter Coll., X-Wing vs Tie Fighter. Azt hiszem 8k volt. Sajna amikor ott voltam "eppen nem volt raktaron".

Hangianix
A Tie-fighter nagysagrendekkel jobb volt, mint az X-Wing ;-))) bar lehet hogy csak azert mert en BIRODALOM parti vagyok. :-) Ron, ha adsz tarhelyet feltoltom neked kiegeszito disk-estul egyutt.

Ron Ragm
igen, abadonwarek, legalábbis szerintem. a qczi.warez.hu-ról tudod letölteni az X-Winget az Old Games szekcióból

EqUiNooX
Nomeg azért azt se feledjük, hogy egy-egy SW játékra éveket vártál.. Nem beszélve arrol, hogy végre volt egy szimulátor, amiben a széria gépeivel repkedtél, a kornak megfelelõ teljesen technikai felhozatallal.. Részemrõl angyon szerettem a Tie és az X-Winget is, kiegészitõikkel együtt.. A küldetésekbõl hiányzott egy kis interaktivitás, de ez akkor nem tûnt fel :]