109
Tie Fighter
-
LutheR #69 Na felhozom ezt a topikot, látom többen keresik a collectors-t. Több helyen is láttam a boltokban az X-Wing Collector Seriest. (de nem akarok reklámot csinálni cdgalxxx).
Ez egy Win9x-re felhozott X-Wing és TIE Fighter.
-Tartalmazza a korábbi, DOS-os, CD-s Collector's verziók összes küldetését. Benne van még az XvT Flight School, amivel az eredeti XvT küldetéseinek csak egy részével lehet nyomulni.
-X-Wing vs TIE Fighter motort használja, azaz 3D gyorsítás, szép űrhajók, stb.
-CSAK joyjal (gamepad, stb.) lehet irányítani, anélkül el se indul (pápá veszett egértologatás harc közben).
-A zenék CD trackeken vannak
-Intrók, néhány mozi és állóképek feljavítva grafikailag, de még így is régi sprite rendszerű maradt :-) (nosztalgia szempontból fontos)
-NT alatt problémák vannak (konkrétan: csak szoftveres 3D-t tudtam elérni) -
#66 Akit esetleg érdekel:
Kb. egy hónappal ezelőtt láttam a Cora-ban az X-Wing Ulta (vagy Gold, vagy Limited... vagy akármi) Edition-t. Benne az X-Wing, T-Fighter, X-Wing vs. Tie Fighter + 1 küldetés, X-Wing Alliance + 1 küldetés, ha jól emlékszem 9900 Ft-ért.
Ez már legalább egy hónapja volt, de a lényeg az, hogy még lehet kapni boltokban is (ha szerencsések vagytok). -
oz #64 Nekem csak windózos változat van (X-Wing Collectors Series keretében). Szóval DOS az még akad feltéve, de win9x-et installálni kellene. Ahhoz meg lusta vagyok. -
#63 Megoldás: DOS -
oz #62 Nekem annó nagyon tetszett a Tie Fighter. Most megint elő akartam venni, de sem win2000, sem XP alatt nem fut. Szomorú. Érdekes, hogy mind az X-Wing, mind az X-Wing vs Tie fighter, mind az X-Wing Alliance megy, pont a Tie nem. -
#61 mindket programban voltak "lehetetlen" kuldetesek
pl. minefield, tie-ban azt hiszem vmi kontenereket kellett azonosita interceptorral, aztan jottek a-tie-ok, kiraly volt, azt hiszem hosszas szenvedes aran, csak easy fokozatban sikerult megcsinalnom azt -
#60 pajzstalan hajók közül nekem a Tie-Interceptor volt a kedvencem.
másik kérdés, hogy a x-wing vs tie-ben is simán leszedtél vele egy x-winget. -
#59 szvsz az x-wingben a kollégák szart sem értek. mindent magadnak kellett csinalni, mintha ott sem lettek volna a tobbiek. ebben a tekintetben a tie elorelepes volt. -
#58 van -
#57 Necces volt, főleg a végén mikor megjött egy STD vagy valami nagyobb hajo, és azt is azonositani kellett.. Ami tekintve az AWing pajzsait... hát szóval nehéz volt. -
Zsooo #56 Tudtommal az. proof
Régebben hihetetlen sokat játszottam ezekkel. Azt megcsinálta valaki az Xwing-ben a második küldetésben, mikor azonosítani kellett a sok birodalmi hajót az Awing-gel, hogy kilövi az összeset? (1 SD, 3 fregatt, kb 10 korvett + kíséret) Meg lehet csinálni :)
Két weboldal, ha valaki szeretné jobban beleélni magát a SW világába, mint TOP ACE pilóta:
http://www.echostation.com/gaming/kalhistory.htm
http://bhorizon.com/~minman/faq/faq.html
-
#55 Tie-ban volt egy olyan kuldi, amit max fokozaton ugy csinaltam, ahogy elindult a jatek, egybol segitseget kertem. ;-)) -
#54 a legjobb hajó a b wing volt...képetelenség eltalálni..és tömve volt fegyverekkel -
#53 Szia Zsooo! ;-)
Ez a collectors edition akkor?
--->Neo
Es hogy tudnam megszerezni a Tie Collectors-t? Mert Old Games site-okon meg nincs, feltolteni, meg gondolom nem keves ido, kb 300-400Mb lehet. :-( -
#52 Igaz. Realisztikusabb és sokkal nehezebb volt az xwing, viszont a technikai megoldások persze már a tie oldalán sorakoznak. A-Winggel utáltam repülni, mert pajzsai minimálisak voltak, és ha nem figyeltem, hamar leamortizáltak.. Viszont mindezt a sebessége kárpotolta, ha jol emléxem a leggyorsabb hajo volt. Ha tehettem persze XWvel repültem, full pajzzsal és proton torpedókkal, vagy ha volt, advanced missilékkel. Viszont a nehézségről ha már szó van, a TIE-ben viszont egy sima kis TIE-Fighterrel volt érdekel harcolni, amikor egy rakéta vagy eltéved lövés és neked harangoztak.. De a best akkor is a XWing volt. Jobban teccett a zubbonyos medálok megoldás is, mint a kerek érmék egy lapozható táblázatszerűségben :] Kedvenc hajóm? Xwingben az X-Wing, Tie-ben pedig a TIE-Fighter vagy Assault Gunboat. -
Zsooo #51 Feltöltöttem a másik mellé a cd-s verziót is, jó szórakozást! Nem emlékszem pontosan, de talán a movie-k hiányoznak belőle... -
#50 szívesen -
#49 nekem megvan mindketto collectors edition,3d kartya tamogatassal,digi hangokkal. -
#48 kösz -
#45 upload\tie
have a fun -
#44 5k-val csak úgy hasít -
#43 jó, előre köszi -
#42 ok, 10-20 perc, nagyon szaraxik most a netem :( -
#41 megköszönném
de majd add meg melyik könyvtár -
#40 ha kell még felrakom az sg-re... -
#39 na vki mondjon egy címet -
#38 van wincomandered? -
#37 :) -
#36 hogyan?
hlp pls -
#35 sg-re nem tudnad feltolteni? -
#34 rakéta
ion torpedó
nehéz rakéta
bomba
ja és persze lehett duplát lőni. -
#33 Tenyleg volt vagy 5 fele torpedo/raketa nemcsak 2. Teljesen kiment a fejembol.
;-)
-
#32 Jól van. Akkor az tetszett. Nekem nem baj. Ezen nem fogunk összeveszni. -
#31 dupla rakéta -
#30 volt vonósugár -
#29 Megyek, egy hétig engem máshol nem látnak csak ott -
#28 kiborultal? gyere csé be :D -
#27 Hátafaszom elhiszi! -
#26 tudjuk senki sem szeret :D
tie fighter engem is erdekelne valahol megvan achivalva de gyorsabb letolteni mint floppyrol installalni :D meg flopy drive ot is kene valahonnan szereznem :D -
#25 Azert egy tie-def-t kiloni (foleg amikor 3x tulero volt) se volt konnyebb. Nekem nemcsak a kituntetesek hanem az animok miatt is jobban tetszett a tie, foleg amikor a csaszar keze lettem ;-)))