632
  • Tetsuo
    A "rave" az soha nem volt zenei stílus és nem is lesz!
    A "rave" az különleges parti, általában techno zenére.
    Az ijen partykon raveületbe eshecc ha nem vigyázol. :)
    A régi maratoni partyk miatt terjedt L a gyors kishazánkban (szerintem).
  • Gyiik
    wehehe, ja neztem en is
  • robotnyk
    különösen jól mutat ez a kérdés pl a Slipknot topikban. szpemmer, bant neki.
  • Dani20
    utálom az ilyen embereket akik beirkálnak egy fasságot 10 topikba.. anyád picsája péter!
  • Tuvok #147
    az nem scooter bazzeg
  • peterspeed
    A ValóVilág 3-ban a Kiszavazó-showk végén a vesztes még beköszön a villába. Ezután mutatják ahogy a vv3-as kocsik elviszik. Ekkor megy egy zene, amit bejátszanak. Ha tudjátok annak a zenének a címét vagy előadóját, légyszi írjatok. köszi
  • Gyiik
    par bogyo es mindenki révbeér
  • Tuvok #144
    nahhátt, akkor mégis létezik rave zenei műfaj, #139-cel szemben !
    csak erre akartam rávilágítani ...
  • Dani20
    hogy találdtad ki?:D
  • Tuvok #142
    akkor netán a raverek a rave stílusú zenét szeretik ?
  • robotnyk
    :) nem
  • Tuvok #140
    és a raverek akik az ilyen bulikba jártak mindig, vagy elmentek egy "rave"-be metallicát hallgatni ?
  • robotnyk
    ja, és az egyik legnagyobb tévedés ki hazánkban: olyan műfaj, hogy rave, nem létezik. az elektronikus zenék hajnalán nevezték így a 20-30 órás bulikat.
  • Dani20
    ha a scooter hardcore keverék akkor neophyte,rob gee és társai azok mik???
  • robotnyk
    nem jár tévúton, az egy dolog hogy mivel, hogyan indított a scooter, (a kezdetektől populáris volt, tehát igazából hulla mindegy) a mondat tökéletesen igaz, a modern elektronikus zenékhez vajmi kevés köze van.
  • _Vegeta_
    Latom te is sok scooter szamot hallottal. :>

"Aki meg asziszi hogy ez teknó, háusz vagy akár trensz az tévúton jár ez Vivatuningos popzene."
    Te jarsz tevuton pajtas, mivel a scooter rave es hardocre keverekkel kezdett.
  • Tuvok #135
    Lefogadom nem hallottál 3 számnál többet tőlük ... :DD
    Egyébként miféle késztetés az olyan, amikor vki bemegy 1 topikba és lefikáz vmit úgy, hogy még hülyeségeket is beszél ? Legközelebb nyugodtan fojtsd magadba ...
  • Gyiik
    talan azert jo....
  • Tetsuo
    A Szkúter egy nagy rakás szar, 800000000modik bőrt huzzák le ugyan arról a zenei témáról (a Summer of Love és az ordibálás). Egy jó számuk volt a Hyper, hyper.. sokan tagadják, de akkor nagy flash volt mindenkinek; és egy jó videoklippjük, de nem azér mer Chris Cunningam rendezte, hanem mer egy jó távolkeleti picsa ugrált benne fekete bodyban, a címét nemtom. :D
    Zeneileg nagy nulla, semmi előremutatás v jövőbenézés, de még tehetsége sincs senkinek sem az 1üttesben. Aki meg asziszi hogy ez teknó, háusz vagy akár trensz az tévúton jár ez Vivatuningos popzene.
  • _Vegeta_
    Nekem nincs olyan h kedvenc szamom, 95-96 ig csak kira zenet csinaltak. :) Mint az elobb megbeszeltuk ez valszeg Ferris pajti miatt volt. ;)
    Apropo nemtudja vki Ferris zenel-e most vhol ? :)
  • PyRex
    Friends - szerintem ez a best! :)

We gonna make you harder!!!! :)

(Vagy valami ilyesmit üvölt benne H.P. :)
  • blackgamer
    ja, No fate tényleg jó számuk volt, de azt is valahogy hülyén adták ki, nem albumon
  • Dani20
    endless summer,friends..
  • cSuwwi
    jaja, ez az egyetlen számuk, amit a mai napig bármikor meghallgatok, mondhatni a kedvenc számom a szkútertől :)

Az első albumuktól az első összefoglalóig mind megvan, de csak ez az egy számuk volt maradandó a számomra :|
  • Tuvok #127
    az egyik legjobb számuk
  • Gyiik
    jaj, kihagytam meg egy szkuter zenet, ami viszont meg talan mai szemmel nezve is komoly trance, az a No Fate (tuggyatok, amelyik klippjeben a csaj osszevissza eszik tortakat, raiszik tejet, majd kihanyja az egeszet:))
  • cSuwwi
    Scoooooter, yeah...
    Rollllller, yeah... ;)
  • blackgamer
    Age of love nagyon bejött, aztán How much is the fish is, de amikor a teljes No time to chill albumot hallottam, ááá húztam a számat kicsit, monotonabb volt, talán kevesebb szöveg is, de még jó volt

aztán eltüntek egy időre

majd amikor Fuck the millenium + Faster harder.., akkor már gondoltam, hogy valamit nagyon változtatnak,
    de még megvettem a cd-jüket (Back to the Heavyweight)
    ott jött a poháraesés
    én a barna boritóst vettem, nem a türkisz papirtokos extra kiadást, mondom nekem az is jó nem kellenek plusz régi számok ugyis megvannak már (Sash is kiadta ugyanazt sárgában és kékben)

erre azon nem az a Fuck the millenium verzió volt mint a klippben , tudjátok azt a dallamos részt kihagyták,
    hát akkor én nagyon berágtam rájuk
    megfogadtam, hogy többé nem veszem a cdjüket (max letöltöm:) )

és akárhogyis, karácsonyra kaptam nagy csalódás volt nekem

szóval ennyi a történet röviden
    azóta nem vagyok nagy fan, és kevés számuk tetszik azóta
  • PyRex
    Szerintem meg csak Axel-lel voltak rosszak, most is jók és Ferris-szel is jók voltak.
  • Tuvok #122
    Sztem meg ugyanolyan jók, csak más stílus . Az 1 dolog, hogy neked nem tetszik annyira, attól nem feltétlenül lett rosszabb .
  • blackgamer
    Ferris Bueller-re gondoltam, vele jobb számok voltak mint Axel-el, vagy mint most
  • VinylToy #120
    minden hepi, nem leszek depi :))

Ők mek bekaphattyááák! :))
  • Gyiik
    wehehe, gond van? no? kirugtak az allasodbol? elloptak a bicajt? nem megy a feltoltes?? kicsit depressziosnak tunsz:DD
    szivj el egy dzsot:)
  • PyRex
    Mostanában milyen méyretörő gondolataid vannak...
  • VinylToy #117
    fostalicska (Part Two)
  • PyRex
    Érdekes, én meg úgy gondolom, hogy akkor volt dallamos és most az! :) Szerintem Axel Coon nem tett jót a zenekranak, pedig neki is van valamennyi neve a szakmában :)
  • _Vegeta_
    Let me be your valentie az iszonyat nagy szam volt anno. (ugyertem slager) mivel meg most is nagy szam. :))
  • Tuvok #114
    te dolgod, attól lehet jó, és sztem az is
  • Gyiik
    sztem csak egyfelekeppen...de mindegy. Az egyetlen szkuter zene, amit manapsag is hajlando vagyok meghallgatni az a
    Scooter - Let Me Be Your Valentine (Commander Tom remix)
  • Tuvok #112
    ezt sokféleképp lehet értelmezni