SCOOTER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/me egyetert!
Egyebkent honnan szeded ezeket a szamokat ? ;)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Kid Q - This Feeling.mp3 ez a Weekend!
és itt a Nessaja, Peter Maffay - Nessaja.mp3
ez valami német gyerekdal volt :)))
jól csinálják, meglátták benne a fantáziát

....................................................................................................
....................................................................................................
Billy Idol - Rebel yell.mp3
múltkor egy rádióban hallottam az "I'm raving" eredetiét, annak ki az elõadója?
amikor a meglepetés dobozt odaadják a portás fickónak vagy kinék és az felrobban. ezzel állnak ki a muszlimok oldalán.
Hajrá Dózsa György!
Mennyit ugráltunk rá bután...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
delerium,schiller,ayla..
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Öregem sosem gondoltam h valaha fogok nosztalgiazni. :))
:P
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
eheheh

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Marshall Masters - I like it loud ocska masolata.
Szanalmas.
War. War never changes.
ne csak azt szajkozza mindenki, amit a vivan hall, mert az emberek evek ota a media altal vannak meghulyitve, ott MINDEN elektronikus zenere ravagjak hogy techno, holott a happy rave-nek vajmi keves koze van a technohoz, ugy mint a technonak a progressive trance-hez....ne eljetek mar a media altal krealt mu-vilagban, es tevedesekben...