SCOOTER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

/me egyetert!
Egyebkent honnan szeded ezeket a szamokat ? ;)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

szerintem nem baj, sõt amúgy elvesznének a jó számok

szerinted is baj ha feldolgoznak/atdolgoznak vmit ?

ittvan még kettõ eredeti:

Kid Q - This Feeling.mp3 ez a Weekend!

és itt a Nessaja, Peter Maffay - Nessaja.mp3
ez valami német gyerekdal volt :)))

jól csinálják, meglátták benne a fantáziát

Zámbó Árpy

Gyiik
:DDDDD nekem mintha remlene valami ;))

....................................................................................................

Gyiik
en ugy tudom, elvis

....................................................................................................

Tuvok
Vagyis egyet igen, de kétlem, hogy arra gondolnál . :D

Tuvok
Nemmm :P

robotnyk
ismered a mondást a legyekkel, meg a tehénszarral? :)
Tuvok
Ha 10 éve töretlen sikerrel futnak, csak nem csinálják olyan rosszul...

ertesetek mar meg ez a mufaj nem arrol szol ki mit tud kitalalni, hanemhogy hogy adja azt elo.

robotnyk
az összes slágerüket lopták
errõl dolgozta át a Scooter?

Billy Idol - Rebel yell.mp3

múltkor egy rádióban hallottam az "I'm raving" eredetiét, annak ki az elõadója?

Tuvok
Jah, már megtaláltam. :)

A friends c. szam klippje. A kiscsaj elszokik a szuleitol, aztan mikor keresik ot beszall az autoba es elhajt, na akkor adja oda a portasbacsinak a robbano surprise-t :)

Tuvok
Mer a klipben mindkettõnél 1-1 Roland + Ricknél 1 Yamaha dobgép is van.

Tuvok

Tuvok
Axel Coon Ferrist váltotta.
Csak a FTM-ban Rick és Axel szintizik, azér kérdem melyik az.

Dani20

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

JAST
fingom sincs, de Axel Coon nem a Rick-et váltotta.

Tuvok
Az Ricknél vagy Axelnél van ?

Tuvok
na az melyik szám klipje volt ? majdnem mind megvan, de ilyenre nem emléxek

Tuvok

O0D:
meg mekkora klippjei voltak már..
amikor a meglepetés dobozt odaadják a portás fickónak vagy kinék és az felrobban. ezzel állnak ki a muszlimok oldalán.

Hajrá Dózsa György!

Igazad van.

JAST
nálam akkor vágták el magukat mikor a Mauro Picotto Iguana szintit belerakták a fuck the millennium-ba... azóta hallgatni se bírom...

Dani20

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Tuvok
Welcome Posse

Lteebee
Back in the UK!

Mennyit ugráltunk rá bután...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

O0D:
hat ez mar eleg regen volt...

Hajrá Dózsa György!

Gyiik
kene csinalni ojat, hogy "slager radio-the next generation", es csak ijen regi notakat kuldeni:)

Dani20
épp ilyenekre nosztalgiázok:

delerium,schiller,ayla..

Jajaja!
Öregem sosem gondoltam h valaha fogok nosztalgiazni. :))

Dani20
a régi szép idök..
:P

Scooter... uristen kiscsavoken mennyit mixeltem a szamait es mennyit ugraltam a zenejukre. Sajna a Sheffield-ota eleg elgagyisodott. :\

ugyis mindenki tudja hogy te nagy szkuuter -fan vagy, ne tagadd,és megvan az osszes lemezuk.
eheheh
Gyiik
robogo...a nev nagyban takarja a zene komolysagat, ha zenekart alapitok, majd speedmoto lesz a neve, hogy ezzel is erzekeltessem az eroviszonyokat, es a komolysagot ehehe

Tuvok
ÁÁÁÁÁÁÁÁ ez a Take a Break KURVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÁÁÁ

Tuvok
hát csak vmi remixet leltem, de azért köszi ;)

Mauro

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Tuvok
De nekem olyan nincs és nem is lesz.

Mauro
Kazaa-n fent van.

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Tuvok
Tud vki esetleg egy Jigga Jigga mp3 vagy klip letöltõ helyet ?

Balo
Hát ez van! Ekkora fossal keresnek pénzt!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Penya
Hallottatok a mariat? Ekkora szart.
Marshall Masters - I like it loud ocska masolata.
Szanalmas.

Hali, még új vagyok itt, lécci mondjatok pár helyet ahonnét Scooter számokat lehet letölteni, lehetõleg mp3-ban! Köszi!!!

War. War never changes.

Gyiik
:DDD

Gyiik
Haat az "and the beat goes on" is eroteljesen happy rave-szagu volt, max talan az eurotrance jelzot lehetne raaggatni, de hogy meg mindig techno....hallottatok mar igazi technot ? (olyat, amit "hivatalosan" is annak hivnak)
ne csak azt szajkozza mindenki, amit a vivan hall, mert az emberek evek ota a media altal vannak meghulyitve, ott MINDEN elektronikus zenere ravagjak hogy techno, holott a happy rave-nek vajmi keves koze van a technohoz, ugy mint a technonak a progressive trance-hez....ne eljetek mar a media altal krealt mu-vilagban, es tevedesekben...

Penya
Haat. Az and the beat goes on-on meg azert vannak olyan zenek... szerintem. Aztan utana nagyon elment a happy rave iranyaba.