SCOOTER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Friends - szerintem ez a best! 😊

We gonna make you harder!!!! 😊

(Vagy valami ilyesmit üvölt benne H.P. 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ja, No fate tényleg jó számuk volt, de azt is valahogy hülyén adták ki, nem albumon

Dani20
endless summer,friends..

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

cSuwwi
jaja, ez az egyetlen számuk, amit a mai napig bármikor meghallgatok, mondhatni a kedvenc számom a szkútertõl 😊

Az elsõ albumuktól az elsõ összefoglalóig mind megvan, de csak ez az egy számuk volt maradandó a számomra :|

shit happens

Tuvok
az egyik legjobb számuk

Gyiik
jaj, kihagytam meg egy szkuter zenet, ami viszont meg talan mai szemmel nezve is komoly trance, az a No Fate (tuggyatok, amelyik klippjeben a csaj osszevissza eszik tortakat, raiszik tejet, majd kihanyja az egeszet😊)

....................................................................................................

cSuwwi
Scoooooter, yeah...
Rollllller, yeah... 😉

shit happens

Age of love nagyon bejött, aztán How much is the fish is, de amikor a teljes No time to chill albumot hallottam, ááá húztam a számat kicsit, monotonabb volt, talán kevesebb szöveg is, de még jó volt

aztán eltüntek egy idõre

majd amikor Fuck the millenium + Faster harder.., akkor már gondoltam, hogy valamit nagyon változtatnak,
de még megvettem a cd-jüket (Back to the Heavyweight)
ott jött a poháraesés
én a barna boritóst vettem, nem a türkisz papirtokos extra kiadást, mondom nekem az is jó nem kellenek plusz régi számok ugyis megvannak már (Sash is kiadta ugyanazt sárgában és kékben)

erre azon nem az a Fuck the millenium verzió volt mint a klippben , tudjátok azt a dallamos részt kihagyták,
hát akkor én nagyon berágtam rájuk
megfogadtam, hogy többé nem veszem a cdjüket (max letöltöm😊 )

és akárhogyis, karácsonyra kaptam nagy csalódás volt nekem

szóval ennyi a történet röviden
azóta nem vagyok nagy fan, és kevés számuk tetszik azóta

PyRex
Szerintem meg csak Axel-lel voltak rosszak, most is jók és Ferris-szel is jók voltak.

Tuvok
Sztem meg ugyanolyan jók, csak más stílus . Az 1 dolog, hogy neked nem tetszik annyira, attól nem feltétlenül lett rosszabb .

Ferris Bueller-re gondoltam, vele jobb számok voltak mint Axel-el, vagy mint most

VinylToy
minden hepi, nem leszek depi 😊)

Õk mek bekaphattyááák! 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
wehehe, gond van? no? kirugtak az allasodbol? elloptak a bicajt? nem megy a feltoltes?? kicsit depressziosnak tunsz😄D
szivj el egy dzsot😊

....................................................................................................

PyRex
Mostanában milyen méyretörõ gondolataid vannak...

VinylToy
fostalicska (Part Two)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

PyRex
Érdekes, én meg úgy gondolom, hogy akkor volt dallamos és most az! 😊 Szerintem Axel Coon nem tett jót a zenekranak, pedig neki is van valamennyi neve a szakmában 😊

Let me be your valentie az iszonyat nagy szam volt anno. (ugyertem slager) mivel meg most is nagy szam. 😊)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Tuvok
te dolgod, attól lehet jó, és sztem az is

Gyiik
sztem csak egyfelekeppen...de mindegy. Az egyetlen szkuter zene, amit manapsag is hajlando vagyok meghallgatni az a
Scooter - Let Me Be Your Valentine (Commander Tom remix)

Tuvok
ezt sokféleképp lehet értelmezni

Dani20
EGYÉL SZART,TÖBB MILLIO LÉGY NEM TÉVEDHET..😄DDD

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Tuvok
éspedig ?

Gyiik
emlithetnem a kedvenc peldamat a legyekkel😊)

Tuvok
hát igen, új ember, új stílus

kossz! en mar reg elfelejtettem a neveket. 😊
blackgamer: jaja, biztos o nyomta a klassz hardcore-rave alapot. 😊

kár hogy az az elsõ srác kilépett, addig volt igazán kemény és dallamos a Scooter

Tuvok
Hogy tiszta legyen:

Balról: Jay Frog, H.P., Rick (ez a mostani banda)

Axel Coon

Ferris Bueller

Tuvok
94-98: H.P., Ferris, Rick (õ H.P. unokatesója)
98-02: H.P., Axel Coon, Rick
02- : H.P., Jay Frog, Rick

Nagyon sikeresek, de annyi igaz, hogy regebben sokkal jobban nyomtak... azota lett szar h elment az egyik dj srac (nevet mar elfelejtettem, az enekes tesoja asszem) 😊

Tuvok
Attól, hogy neked nem jönnek be a mostani számaik, nem feltétlenül számít elavultnak, sõt . Ha nem lenne rá igény, nem nyomnák több, mint 10 éve lényegében töretlen sikerrel .

Gyiik
csak azt mondom, hogy az elso 3 album meg hallgathato volt, a tobbi mar nem is erdekelt. Ennek a zenenek 95-97 kozott volt keletje, lehet hogy csak azert.

Tuvok
-?

Tuvok
igen, õk azok, akik 2x ennyit csinálnak 10 év alatt ?

Gyiik
mennyiseg a minoseg rovasara tipikus esete

Szep palyafutas

Tuvok
Push The Beat For This Jam
...And The Beat Goes On! (1995)
Our Happy Hardcore (1996)
Wicked! (1996)
Age Of Love (1997)
No Time To Chill (1998)
Rough And Tough And Dangerous : The Singles 94/98 (1998)
Back To The Heavyweight Jam (1999)
Sheffield (2000)
We Bring the Noise (2001)
Encore: Live & Direct (2002)
Push the Beat For This Jam: Second Chapter (2002)
The Stadium Techno Experience (2003)

nemcsakfeel
Aszem Welcome to calipso vagy milyen albumuk ( 1996 os ) vmi hihetetlenul szar.. direkt kerestem regi szamokat, meer regebben voltam nagy fan, de ez szar..
amik visyont a platanium collection on rajta vannak, annak jo resze mar ujabb mint amiket kerestem.

*hihi ** *

LOLLER ;D

Dani20
valojában kozmix meg a groovehouse volt a mérföldkö 😄DD

Gyiik
hazudik...valojaban a tekknõvel kezdte elektronikus zenei pajafutasat😄

Aha... 😛

Az szep. XD

"honnan tudod h mit kell keresni"?

hát ha nem tudod az albumot akkor pl. http://www.amazon.com-on rákeresel, vagy http://www.cddb.com
vagy http://www.mp3portal.hu fórumában, vagy nézed a Vivát 😊

Tuvok
mééég

Dani20
nekem a szkuter mutatta meg az irányt az elektronikus zenék felé.. wheeheheheeeeeeeeee

Ugyertem honnan tudod h mit kell keresni 😊

ha valakinek kell esetleg:

cd 1
cd 2

igen, ha nem ismerted az eredetit akkor érdekes igy visszahallgatni

Vegeta kérdésére: http://vizsla.origo.hu azon belül zene keresõ

cSuwwi
pl. Madonna - Waht it feels like for a girl száma. Az eredetiben csak simán elénekelte 'Donna, semmi zene alatta (album verzió). A remix (Oakenfold, vagy A&B?) már elég korrekt lett 😊

Amúgy ha a szkúter nem dolgozza fel pl. a nessaját, akkor megmarad (talán örökre) német gyerekdalnak, amirõl a németeken kívûl mi nem sokat tudnánk. (És nem is lett olyan szar, mint az átlagos szkúter számok...)

shit happens

Gyiik
cafolnam...igaz, hogy nem csak szkuter, de nagy altalannossagban a regi zenek mai feldolgozasai mind egy kaptafa, hozzatesznek meg egy savot valami irtozatosan gagyi utemhanggal, es maris kesz a "slager"...velemenyem szerint epphogy megolik a regi jo zeneket, amik ugy jok, ahogy annak idejen keszultek, eredetiben, es csak nehany ritka esetben fordul elo, hogy a remix jobbra sikeredik az eredetinel...szubjektiv (de sztem hamarosan objektiv lesz)