SCOOTER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balumaci
így van

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Narcotic Syntax
ez pedig nagy hc zene!! régi kedvenc. oooooo always hardcoore.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

balumaci
Neophyte - Always Hardcore

mocskos scooter, minden második számukat tõlünk nyúlják le <#mf3>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Harmatgyenge mint a mária, hangosan szeretem. Engem viszont erdekelne a szam amit atdolgoztak benne, mer tudom h ismerem de nem jut eszembe miis. Valaki tud segiteni ? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

új szám (One (Always Hardcore)) ütõs darab, és az utsó album is tetszik
jó a 80' évek feeling is pár számban <#vigyor2>

Gyiik
azert azt is hozza kell tenni, hogy a mufajukban nem igazan van vetelytarsuk, talan azert vannak a topon😊

....................................................................................................

nemcsakfeel
linkeljetek már be olyat amirõl beszéltek.. legalább tudjam mirõl van szó. ( régebbi friends elõtt , stb ... )

*hihi ** *

Maria I like it loud...
Kicsit nézzetek szét a 10 évvel ezelõtti hardcore zenék között, olyan 90%-ban ugyanaz a szám, mint egy akkori zene (most nem ugrik be a banda neve).
bocs egyébként azoktól, akiknek talán a lelkük mélyére gázoltam volna. Van akinek bejön, van, akinek kevésbé. A zene már csak ilyen.
Nade azt tényleg el kell ismerni, hogy mûfajukban azért a toppon vannak

Tuvok
yehooo man, turn up the bass boy !! 😊

Ebben van némi komoly igazsag. 😊

Maria I like it Loud! 😄

Igazad van tetsuo, a hyper, hyper nagyon ott van.
csakhát aztán elkezdték a populárisabb számaikat csinálgatni, onnantól kezdve átléptek a dance mûfajba, ami ugye olyan amilyen...
De a pénz beszél, a hülyegyerek meg ugrál a diszkóban 😊

Tetsuo
Könnyen beszélsz! Ha neked is ilyen fejed lenne...
😄D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Dani20
inkább röhögjenek mint sirjanak 😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Gyiik
eleg radnezni, maris rohog mindenki😄

....................................................................................................

Dani20
mindegy csak vicces legyen.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Hát-hát, nemtudom mit mondjak. 😊

Gyiik
ami viszont meg ma is nagyon is hallgathato abbol a korszakbol az ketsegtelenul a Dune, es az RMB...kar, hogy a spring-hez is hozzanyultak mar

Tetsuo
És a hardcore is teljesen más..ez max "happy hardcore" lehetne úgy a Friends-ig, utána gagyi szemét mind1ik száma (bár nemtom pontosan a sorrendet).
Plusz a szubjektív véleményem a happy hardcore kategóriában a legjobb szám: Charlie Lownoise & Menthal Theo - Wonderfull Days. Akkoriban ez nekem kiba'ttul tetszett..
(Utána õk is gagyigyár lettek.)

Ez hulyeseg a rave is ugyanolyan zenei stilus mint a tobbi.

JAST
hja biztos hogy nem scooter! húzzál a valóvilág oldalra és írj oda 1 mailt te süti....

Gyiik
ementaler

Tuvok
rocker, rapper...raver ?

robotnyk
akkor aki breakbeat bulikra jár az breakbeater? aki experimental rendezvényekre jár, az experimentaler? 😊
Tuvok
de ennek semmi értelme, akkor a raver csak akkor raver ha buliban van, otthon vagy akárhol meg nem az ? és milyen zenét hallgatnak a raverek ? heavymetalt ?

robotnyk
ezt mondtam, nem?
Tuvok
Szal akkor a raverek mégse a zene miatt raverek, hanem mert ravekre járnak ?

robotnyk
nem kifejezetten a stílusom 😊
Te komalod a slipknotot is ?

robotnyk
pl a Mayday, Love Parade (RIP), Budapest Parádé is ilyen mega rave-k
Tetsuo
A "rave" az soha nem volt zenei stílus és nem is lesz!
A "rave" az különleges parti, általában techno zenére.
Az ijen partykon raveületbe eshecc ha nem vigyázol. 😊
A régi maratoni partyk miatt terjedt L a gyors kishazánkban (szerintem).

Gyiik
wehehe, ja neztem en is

robotnyk
különösen jól mutat ez a kérdés pl a Slipknot topikban. szpemmer, bant neki.
Dani20
utálom az ilyen embereket akik beirkálnak egy fasságot 10 topikba.. anyád picsája péter!

Tuvok
az nem scooter bazzeg

peterspeed
A ValóVilág 3-ban a Kiszavazó-showk végén a vesztes még beköszön a villába. Ezután mutatják ahogy a vv3-as kocsik elviszik. Ekkor megy egy zene, amit bejátszanak. Ha tudjátok annak a zenének a címét vagy elõadóját, légyszi írjatok. köszi

Gyiik
par bogyo es mindenki révbeér

Tuvok
nahhátt, akkor mégis létezik rave zenei mûfaj, #139-cel szemben !
csak erre akartam rávilágítani ...

Dani20
hogy találdtad ki?😄

Tuvok
akkor netán a raverek a rave stílusú zenét szeretik ?

robotnyk
😊 nem
Tuvok
és a raverek akik az ilyen bulikba jártak mindig, vagy elmentek egy "rave"-be metallicát hallgatni ?

robotnyk
ja, és az egyik legnagyobb tévedés ki hazánkban: olyan mûfaj, hogy rave, nem létezik. az elektronikus zenék hajnalán nevezték így a 20-30 órás bulikat.
Dani20
ha a scooter hardcore keverék akkor neophyte,rob gee és társai azok mik???

robotnyk
nem jár tévúton, az egy dolog hogy mivel, hogyan indított a scooter, (a kezdetektõl populáris volt, tehát igazából hulla mindegy) a mondat tökéletesen igaz, a modern elektronikus zenékhez vajmi kevés köze van.
Latom te is sok scooter szamot hallottal. :>

"Aki meg asziszi hogy ez teknó, háusz vagy akár trensz az tévúton jár ez Vivatuningos popzene."
Te jarsz tevuton pajtas, mivel a scooter rave es hardocre keverekkel kezdett.

Tuvok
Lefogadom nem hallottál 3 számnál többet tõlük ... 😄D
Egyébként miféle késztetés az olyan, amikor vki bemegy 1 topikba és lefikáz vmit úgy, hogy még hülyeségeket is beszél ? Legközelebb nyugodtan fojtsd magadba ...

Gyiik
talan azert jo....

Tetsuo
A Szkúter egy nagy rakás szar, 800000000modik bõrt huzzák le ugyan arról a zenei témáról (a Summer of Love és az ordibálás). Egy jó számuk volt a Hyper, hyper.. sokan tagadják, de akkor nagy flash volt mindenkinek; és egy jó videoklippjük, de nem azér mer Chris Cunningam rendezte, hanem mer egy jó távolkeleti picsa ugrált benne fekete bodyban, a címét nemtom. 😄
Zeneileg nagy nulla, semmi elõremutatás v jövõbenézés, de még tehetsége sincs senkinek sem az 1üttesben. Aki meg asziszi hogy ez teknó, háusz vagy akár trensz az tévúton jár ez Vivatuningos popzene.

Nekem nincs olyan h kedvenc szamom, 95-96 ig csak kira zenet csinaltak. 😊 Mint az elobb megbeszeltuk ez valszeg Ferris pajti miatt volt. 😉
Apropo nemtudja vki Ferris zenel-e most vhol ? 😊