SCOOTER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
mocskos scooter, minden második számukat tõlünk nyúlják le <#mf3>#mf3>
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
jó a 80' évek feeling is pár számban <#vigyor2>#vigyor2>
....................................................................................................
*hihi ** *
Kicsit nézzetek szét a 10 évvel ezelõtti hardcore zenék között, olyan 90%-ban ugyanaz a szám, mint egy akkori zene (most nem ugrik be a banda neve).
bocs egyébként azoktól, akiknek talán a lelkük mélyére gázoltam volna. Van akinek bejön, van, akinek kevésbé. A zene már csak ilyen.
Nade azt tényleg el kell ismerni, hogy mûfajukban azért a toppon vannak
Maria I like it Loud! 😄
csakhát aztán elkezdték a populárisabb számaikat csinálgatni, onnantól kezdve átléptek a dance mûfajba, ami ugye olyan amilyen...
De a pénz beszél, a hülyegyerek meg ugrál a diszkóban 😊

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
....................................................................................................
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Plusz a szubjektív véleményem a happy hardcore kategóriában a legjobb szám: Charlie Lownoise & Menthal Theo - Wonderfull Days. Akkoriban ez nekem kiba'ttul tetszett..
(Utána õk is gagyigyár lettek.)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A "rave" az különleges parti, általában techno zenére.
Az ijen partykon raveületbe eshecc ha nem vigyázol. 😊
A régi maratoni partyk miatt terjedt L a gyors kishazánkban (szerintem).
csak erre akartam rávilágítani ...
"Aki meg asziszi hogy ez teknó, háusz vagy akár trensz az tévúton jár ez Vivatuningos popzene."
Te jarsz tevuton pajtas, mivel a scooter rave es hardocre keverekkel kezdett.
Egyébként miféle késztetés az olyan, amikor vki bemegy 1 topikba és lefikáz vmit úgy, hogy még hülyeségeket is beszél ? Legközelebb nyugodtan fojtsd magadba ...
Zeneileg nagy nulla, semmi elõremutatás v jövõbenézés, de még tehetsége sincs senkinek sem az 1üttesben. Aki meg asziszi hogy ez teknó, háusz vagy akár trensz az tévúton jár ez Vivatuningos popzene.
Apropo nemtudja vki Ferris zenel-e most vhol ? 😊