632
-
Daza500 #311 Mert a mai média már nem vevő az olyan zenére :-( -
zoolee #310 Bakker, mér nem lehet olyan zenét csinálni mint 94 ben????!!!! -
blackgamer #309 egész bejövős, bár sok fantázia nincs benne, olyan kocsiban hallgatható szám
indiában biztos eladnak pár maxit a klip miatt
a négeres rész nem hiányzott, akkor már inkább valami tradiciós indiai zene jobb lett volna kitartásnak -
#308 Itt van az új klipp is:
-
zoolee #307 Jobb lett sokkal mint vártam. -
#306 Szerintem qrva jó lett, nem vált hátrányukra a tagváltás...
-
Daza500 #305 A bátyámnak megvan az összes maxi eredetiben, némelyikből még a Remixes-változat is. Már csak a Vallée De Larmes-ra vadászik. -
#304 nekem mázlim van mert az összes album megvan, maxitól kezdve mind, természetesen nem eredetiben:D -
#303 A friends-ért pár éve ölni tudtam volna, de most már... :) -
Hubor72 #302 Sziasztok! Van 5 db eladó eredeti jó állapotban lévő Scooter maxi. /Friends, I'm raving, Back in the UK, Hyper hyper, Let me be your Valentine. 800 ft/db. Tel: 06 302 450 914 -
zoolee #301 Sztem 1általán nem illik be a team be. -
blackgamer #300 igen, thx akkor beszerzem... -
#299 #268 -> Nem ezt??? Mert ezt érdemes! -
blackgamer #298 kiváncsi leszek..., boltokban láttam valami új live albumot (sötét borítója volt), érdemes meghallgatni? -
Daza500 #297 Én már nem lepődök meg a 4 évenkénti tagcserére.
Amúgy Simon-nak Rave-es előélete van.
Ez csak jelent valamit.
Én a legjobbakat kívánom a az új felállású SCOOTER-nek. -
#296 -
#295 2006. Augusztus 14.:
Hosszú hallgatás után a hivatalos források bejelentették, hogy elkezdõdött a 4th chapter.
Szomorú hír a 3rd chapter rajongóinak, hogy Jay kilép az együttesbõl, hogy szóló karrierjére fókuszáljon. Jay helyét Michael Simon veszi át, aki korábban a "Shanin & Simon" rave duót alapította.
-
#294 igen, és épp a happy rave-s hangulat lett kiütve a számok alól, ami miatt volt az egésznek sajátos hangulata -
blackgamer #293 olyan mai hangzása van, nekem is jobban tetszett volna egy rave-es hardcore-os mix, de ez se rossz -
#292 nekem nem igazán jöttek be..
túl monoton, ugyan az a tipikus dobalap, stb. mint egy akármilyen sterbinszkiben kb -
blackgamer #291 thx, egész jók -
#290 Szerintem a legjobb fórumos közösség. -
Daza500 #289 Az a tapasztalat, hogy HSF-féle társaságból NINCS mégegy ezen a bolygón. -
#288 És? tapasztalat? -
Daza500 #287 Ajaj, oda már énis beolvadtam. -
#286 Dede...
Nézd, ami nem megy, azt nem kell erőltetni, nekünk megvan a magunk fóruma, az itteniek sokfélék, és nagy a valószínűsége annak, hogy valaki beszól... ergó, én már pár hónapja pont ezért hagytam a francba az egész itteni topicot... Illeszkedj be a HSF-be :) -
#285 Csak nem a Scootertechno.hu ???
-
#284 nem, miért kéne??? -
#283 Japep... Nem tűnik fel kivagyok? -
#282 Van 1-2 jó szám rajta, de ennyi.
Nem értem, hogy az egyik legjobb számot (Move your Ass!) hogy tudták így elb@szni... -
#281 Teljesen legális letöltés: IDE ÜSS! :D -
#280 Annyira jó az új dvd, hogy csináltam belőle egy userbart:
-
blackgamer #279 tudtok linkelni ilyen fanremixet? meghallgatnám -
#278 A fanok által készített Remixek, többnyire igazi HHC hangzással. -
#277 Scooter - Hands on (The Fanremixes) 2006 ?
milyen jellegű?
igazi rave-es? -
#276 Nem.
Ebben nem tombol annyira, mint az Encore-n...meglátszik az a pár év a két DVD között !!!
-
blackgamer #275 ebben is mutogatja a seggét? mert akkor kihagyom -
#274 Én is megrendeltem kb. egy hónapja, és annyira király, hogy rá két napra az Encore-t is megvettem!
Megéri mind a kettőt megszerezni!!!
-
#273 millenium cd óta nekem nincs scooter :C -
Daza500 #272 Ősszel jön a zúj Maxi.