823
Entropia Universe
A Project Entropia átdolgozott változata.
A Project Entropia átdolgozott változata.
-
#503 miért?
mi történt veled anno? -
#502 háhá. kivették a drótot a csuklómból.tök jóvolt.:)
-
Surranohalal #501 a honlapomon van fent a világ teteje kép. ha máshol is van arról nem tudok :-) -
#500 pedig megadtál valami ftp címet hogy ott fent van a világ teteje kép -
Surranohalal #499 nincs ftp-m és simcity 4em se :-)
extrának van ftp-je de csak a honlaphoz. -
#498 Surr:
Azt szeretném kérdezni hogy lehuzhatom az ftp-d ről a simcity 4-et?
látok 3Bint a 3. a kiegészitő? -
#497 No...kialuttátok magatokat..én most meek jáccingolni...
Du meg kivesznek egy platinadrótot a csuklómból..(lehet hogy be is altatnak!!)-ugyhogy akkó vszínü nem leszek:) -
Surranohalal #496 ok amikor beírtalak itt nálam akkor még volt puskád :-D -
#495 jó a weblap csak annyit kérek hogy nálam a Szarvasvadász-t írd át Szarvastúrkász mert már bányász vagyok
thx -
Surranohalal #494 az egyik cK-val is voltam teamben. vadásztunk Ambulimax-ra. aki látta már tudja miről van szó, aki megnézi a HoF-ot az meg sejti :-)
"It was very exciting" hogy magam idézzem a végén.
de most megyek alszom egyet tényleg :-) -
Surranohalal #493 jujj picit széles lett :-) -
Surranohalal #492 itt a tegnapi hof-unk. honlapon kicsit alakítottam am is akit érdekel megnzéheti :-)
-
Surranohalal #491 jelenleg úgy látom hogy ha saját magam vadászok nagyvadra egy másik sráccal akkro én gazdagodok :-) és mivel nincs oylan hatalmas nagy tartalékom ezért sajnos nem tudok lőszert kölcsönözni. érdemes Sweatelned. ajánlom zümilandot, az kb Billy és Camp Phoenix között van északra, a folyó túloldalán.
rengeteg darázs van ha nem lövöd meg sem támad. és így könnyne lehet sweatelni :-) -
#490 Ehh, épp most léptem volna be....
Ha a zsákmányt, amit lövök elviszem neked, akkor vadászhatok a lőszeredből egyedül snablera, vagy csak együtt vadászhatjuk el? -
Surranohalal #489 asszem ma már nem játszok pe-t picit fáradt vagyok most :-()
majd holnap :-) -
Surranohalal #488 bevettelek, friendsbe is betettelek ha bejössz majd írjál :-) -
#487 pl sweatelle vagy runnerkedéssel
teleportálni úgy kell hogy elfutsz eggyik városból a másikba és belemész a tp-be utána már azt a tp-t fogod tudni használni -
#486 beadtam a jelentkezést...hogy kell teleportálni??...hogy szeggyek én 5PED-et?!:) (lőszerre:)) -
Surranohalal #485 szóval a jelentkezéshez mellékelhetsz kis bemutatkozást ha úgy gondolod. persze utólatg könnyebb bemutatkozni, de eddig senki nem volt olyan hogy ki kellett volan raknom azért :-)) -
Surranohalal #484 X = 20000, Y = 8000 környékén vadászgatok ha találkozni akarsz velem :-)
ha be akarsz adni jelentkezést a societybe (most Hungarian Hunters, de változni fog picit, és a H-nál lesz továbbra is. legyen az új név rejtély :-)) sztem még nem változtatták meg (elég lassúak) -
Surranohalal #483 most megyek játszani, a mentorkodásról gondolom mondjuk lekéstem (pedig kap érte vmit az ember ... :-))) -
Surranohalal #482 mi tegnap feejnként 15ezer ammot lőttünk el legalább és a decay is elég sok volt. de pénzemnél vagyok én biztos :-) -
#481 olyan szörnyre kell lőni amit meg is tudsz őlni jester d-1el (pl snablesnot) és 1épként 100ammo az rohat kevés minimum 500kell -
#480 találtam a földön(!) egy szeizmikus bombát...Jól gondolom, csak a neve hangzik ilyen jól, vagy tényleg drága cuccra bukkantam?
A másik: azt mondta Geca, hogy egy szörnyért kb.: 10-30pec-et lehet kaszálni..én elkezdtem lőni egy dögöt...kilőtem rá egy csomót..a vége az lett hogy kinyírt...énmeg kivágtam az ablakon 1 ped-et..(töltény:) ) kérdem én, a többi vadász (aki nem fektet bele lóvét) hogy keres a vadászaton??? -
#479 valaki hunterkedik??? mert annak szivesen runnerkednék:) -
#478 számát sem tudom hogy hányszor nyirtak ki...a sweat-olással nem megyek semmire..viszont a runnerkedéssel sokra vihetem még:)..mióta elkezdtem a játékot azóta sweatolok...volt vagy 7 centem..mostmeg láttamegy vadászgyereket..odarohantam(nyakamon vagy 4 szörnyel) ledarálta őket..aztán meg vele mászkáltam...nemis igazán runnerkedtem mert a szörny mindíg őt nézte ki..de azért ha kedve támadt perkált nekem 0.5 dollárt..:)..aztán megfirkantam:((((( -
#477 Felraktam az összes olajat aukcióra 24PED volt az értéke én 110%al 26PEDért raktam fel és rá 10percel már meg is vették vettem fúró felyet szal most 84fúró fely körül van -
#476 ja: és az MSN-em [email protected]
nektek??
-
#475 Na..fölkeletem...meek jáccani...minden infot nagyon köszönök.
-Mikor érek rá???
Nevem: Mihail Bakunyin , nick: Bakunyin
ha vki tud vegyen már fel friend... -
Surranohalal #474 holnap nem leszek és korán keelk úgyhogy msot sleep .. én is hallottam hogy van egy másik magyar society is de még nem láttam őket az az igazság. -
Surranohalal #473 hát a játékról csak annyit hogy ma volt 1 HoF (78) egy madjnem hof (50 kb) prá 20 körüli, (úgy 6 db legalább ) meg jópár kisebb. vadásztunk ketten, a végén Angelionnal már (a HoF ketten volt)
szóval tetszik ez a vadászat :-)
(Angelion-ról annyit hogy cK, aki játszik egy hónapot a játékkal és figyel az asszem tudja mit jelent ez ... :-)) -
#472 Donpedro: Akkor meg mit ülsz még a gép előtt, takarodó beb*szni! :)
Bakutyin:Na akkor...
#1 kveccsön: semmit, de még szinte sehol sem tartok. Én asszem akik ide járnak fórumra, az mind ingyen ügyeskedték előre magukat.
#2 kveccsön: Állítólag van még egy magyar soc is, én még nem láttam őket. Viszont volt egy kellemes meglepetésem, amikor épp vadászni indultunk, és elugrottam gyorsan eladni a sweat-emet, a csóka aki vásárolt hát nem magyar volt? :)
#3 kveccsön: Jó hozzáállás, csak ez a játék szerintem olyan, hogy vagy pénzt teszel bele, vagy időt. Annyiból érdemes nulláról kezdeni sztem, hogy úgy megbecsülsz minden rohadt PEDet, amit sikerül összekaparnod... :)
#4 kveccsön: Van puskából is gagyi. Az a lényege, hogy nem FPS jelleggel 1000 méterről fejbesznájpolod az ellenséget, hanem RPGszerűen akár közvetlen közelről is mellélősz, ha szar skilljeid vannak. Sebzéssel ugyanez. Szal hiába van egy tápos puskád, ha nem tudod használni(illetve használni tudod, de _nagyon_ nem éri meg).
a puska(és a lőszer) mennyibe kerül(/db)? (a legagyibb)
Én a lerongyolódott(~25%), gagyi Jester D-1 -em olyan 120-150 sweat-ért vettem anno. 8 égésit sebez, 2 lőszert fogyaszt(1 lövés=2pec), tt ára 4.5PED.
Kicsit magyarázom a kifejezéseket:
Sebzéseknek vannak kül. típusai, a monszták különbözőképpen bírják. Hogy mi ellen mivel jó vadászni, azt nem tudom.
PED - Project Entropia Dollar. Ezt gondolom már tudtad.
pec - -II- cent. Fontos különbség, én elsőre besz*ptam... :)
tt - Trade terminal. Ez az az érték, amennyit a MÉH ad érte... :) Tehát ha bedobálod a terminálba, ennyit kapsz érte. A piaci (tehát játékosoktól kérhető) ár mindig több.
A repair terminal is a tt árat veszi alapul javításnál. Tehát ha van egy 10PEDet érő cuccod lerongyolódva 50%ra, akkor azt 5PEDért tudod megjavíttatni.
Ha kereskedsz, az árakat is így illik reklámozni:
tt +1PED
tt 150%
A tt értékből mindíg levonódik az áru állapota(tehát a javítási költség) a végső ár számításakor.
Tehát
tt-(javítási költség)+(a te hasznod)
lesz a kereskedelmi ár.
A hasznot nem etikus túl nagyra tenni a kezdők miatt(más úgysem veszi meg)
Ha veszel valmit, mindig jól nézd meg, mi az.
Sweat-elés:
Olyan közel mész egy állathoz(lehet dög is), hogy belül legyen a radarod belülről második körén(illetve egy akkora gömbön, ha magasságkülönbség is van), akkor balklikk, elkezd a karaktered koncentrálni(mormog, meg hümmög). Eközben nem mozoghatsz. Ha kész, kiírja üzenetbe, és kezdhetsz fejni. Balklikk az állatra. Most már mozoghatsz. Innentől lutri. Vagy sikerül, vagy nem. Minél többet csinálod, annál jobban megy. Állítólag, ha eléred a 118as Sweat Gatherer skillt, nem csinálhatod tovább a dolgot.
Huhh, ez nem lett kevés. :)
Sok sikert! Bent is biztos találkozunk... -
#471 szal ez több lessz mint 20PED :) -
#470 don: bányásztam és volt 2 very pool és 1LARGE! (olaj volt)
eredetileg 600olaj volt benne de relog után nem tom miért több lett:
-
donpedro #469 Ha szellem vagy, akkor el kell menni egy revival terminalhoz, és "rájobbklikkelni"... Minden városban és shopcontainerben van ilyen. Többet most nem írok, mert a haverommal ma megalapítottuk a közös Bt-nket, és az ünneplés még tart, így nem nagyon tudok gépelni (egyik kezemben szivar, a másikban vodka, így nehéz)... -
donpedro #468 130 valószínűbb, 140-et nem hiszem hogy kapsz. A honlap aadatai egy picit magasak, mivel ezek még februári árak. -
#467 Na a 25Garcen Grease ből le vettem 1et és tovább alakitottam és a weblap szerint 140% ért el tudom adni -
mára ennyivolt:)...valahogy sikerült szert tennem egy sweat-ra...bár még mindíg nem tudom hogyan:)..koncentráltam..kattintgattam ide-oda..és kész:DD
Vki írja már le aprólékosan hogy hogyan kell ezt???
A másik: egy szörny kinyirt:) szellemként kóválygok..és nemtudom mit kell(lehet) ilyenkor csinálni..válaszoljatok lécci.
Én mentem , további jó játékot...holnap leszek, reggeltől -
#465 Sikerült..bemmvagyok(ki is dobott:))
MINDEN VÁGYAM VALÓRA VÁLT...A HAJFRIZURÁK KÖZÖTT TÖBB FÉLE TARÉLY IS VAN!!!!
NEMSOKÁRA MEGYEK INNI..DE EGY FÉLÓRÁT JÁCCOK MÉG. -
#464 Na emberek: belépek a géémbe..és nagy sötétség..a zene hallaccik stb..de nemtok semmit csinálni...
mi lehet baja??? Szerintem vmi videocard-os problem..lejjebbvettem a grafikát..ugysement.
most újraindítottam...megprószalom megeccer.