823
Entropia Universe

A Project Entropia átdolgozott változata.
  • Surranohalal
    én a dupla hegycsúcson voltam északra tőle :-P
  • Surranohalal
    én a másik hegyen voltam. Angel votl az a Zincjével tegnap? :-O
  • donpedro
    Basszus, Surr, emlékszel még a hegymászásodra? Valaki megtalálta és megszerezte a vast-et, és találd ki hol volt... Bizony, ott ahol nézted, Orthostól északra. Francba, és én tudtam hogy ott van, és nem mentem érte... :)))
  • Surranohalal
    pénzt ne tegyél be a játékba. most kicsit hülyén érzem magam, te ugy Count Zero Zero vagy? :-)

tudok adni kezdőtőkét, egy rendszer alakult is ki (még változhat) ami a society honlapján rajta is van
  • Surranohalal
    nem azok nem mi voltunk,. nekünk a rekord asszem úgy 1333 ped volt, a honlapon rajta van
  • dronkZero
    Bazzeg.... 2000PEDeseket lőttök? Milyen skilljeitek vannak?

Másik kérdés, hogy van itt valakinek visakártyája? Lehet, hogy betennék 10000 energy cell-t... :) Azzal talán már feltápolódnék eléggé...
  • Surranohalal
    egészen változó legszerencsésebb esetben vmi használható is lekerül pl nem-tts tárgy.

nemrég volt egy 2000 pedes hof azt semmi exra nem volt benne. de pl a listavezető 8500asban kb 35-40ezernyi cucc volt piaci áron ha jól tudom :-DD
  • donpedro
    ha bányász HoF, akkor természetesen nyersanyagban, ha vadászHoF, akkor főleg cash, de (jó esetben) lehetnek benne tárgyak is.
  • dronkZero
    Egy 50PEDes HoF milyen formátumban érkezik?
  • dronkZero
    Huh. Elnézést kérek, de Simcity4 nem fog menni. Enyém az ftp, de a napokban letöröltem a dolgot, mert kellett a hely. Bocs, hogy nem jártam erre, és nem szóltam.

Egyébként ne sajnáld annyira a dolgot, mert valamelyik iso hibás volt, nem lehetett feltelepíteni. Csak azért volt fenn, hogy hátha egyszer meg tudom szerezni jól.
  • Surranohalal
    lehet, csak ügyesen. az Entropia Pioneers-en ma elolvastam a vadászat FAQ-ot vagy mt, és van benne sok okosság.

megvettük HadesHeim Marketplace #9et :-9

ha van vkinek shopkeepere kell :-)
  • Lazarus
    Tényleg lehet pénzt keresni ezzel a játékkal?
  • donpedro
    Na ilyenkor mi van, ha lehal a szerver? Elvileg miénk volt az utsó, nem?
  • donpedro
    Nem mindennapi társaságban bányászgattam tegnap. Óvatos probálkozásaimat egészen közelről tekintette meg egy Araneatrox Dominant, egy Atrox Old Alpha, és két Atrox Guardian valamint kb. 10 Warrior Gen. xx, és még ennél is több Drone Gen. xx. Ez volt az eddigi legizgalmasabb bányászatom, csak azt sajnálom, hogy ezek a dögök nem egymással voltak elfoglalva, hanem sokkal inkább velem, pedig megnéztem volna egy Atrox-Arane-Warrior ütközetet.

Az Atrox Alpha nagyon brutál, éppencsak feltűnt a radaron, és már jött is felém olyan tempóval, hogy mire eldöntöttem, hogy merre akarok menekülni, addigra már halott voltam. :) Másodjára eljutottam a rúdhoz, amit ki akartam bányászni, de pont amikor elkezdtem volna felszínre hozni a cuccot, akkor ismét felbukkant az állatja, és utánam vetette magát. Beugrottam a folyóba hátha ez lelassítja, és megfullad, de hát nem igazán így történt... :)

Ezután kb. 500 méterrel távolabb próbálkoztam, ahol a robotok uralták a terepet, de furcsa módon hiába mentem viszonylag közel, nem bántottak, egészen addig, amíg az összes rudat ki nem bányásztam. Azután abban a pillanatban, hogy befejeztem, az egyik Warrior Gen felém fordult, és egy kb. 1/3-ad képernyőnyi szélességű lézeresővel pontot tett a történet végére...

Mindenesetre a kicsit monoton Tantadion mészárlás után érdekes volt ez a szitu. Különösen úgy, hogy a háttérben ott lebeg a robotok gigantikus űrhajója, ami igazán figyelemreméltó látvány. Egyszer érdemes megnézni, közel van a Fort Troy és Atlantis közötti shopcontainerhez, onnan SE az irány.
  • Surranohalal
    esetleg olajkútnál próbálsz szerencsét. kb ennyi ingyen lehetőség van a játékban. a sweattel nagyon jó ksi kezdőtőkét összetud az kovácsolni aki türelmes
  • Surranohalal
    swetelsz, munkát vállalsz (pl eladod más cuccait %-ért. (Trader) futsz csaliként a szörnyek elől (runner)
  • Augustus Gigo
    Asszem én max a Matrix onlineért fogok perkálni a közeljövöben:D
  • Lacc
    Lol ez a játék.
  • Hmuda
    Perkálst pénzt a készítőknek és azok átváltják játékpénzbe.
  • Augustus Gigo
    mi az a runnerkedés?
  • Augustus Gigo
    sweatelésen kivul az elején hogy lehet pénzt gyujteni?
  • Surranohalal
    most megint bütykölik a szervert, addig is pihi meg feltettem a mai két hof képét :-)
  • Surranohalal
    ha sokat vadászol jó skillekkel akkor profitod lesz nagyon valószínű.

a jó skillekhez meg pénz kell
  • Surranohalal
    volt egy 52 pedes hofunk is miközben tréningezzük magunkat :-)
  • Bakutyin
    jaaaj. el vagyok keseredve:.(
    vettem 300 töltényt...elkeztem pusztítani a young snable-eket...300 töltényből maradt 174...és össz 30pec-et kerestem meg két animal skint asszem...A vadászat egyátalán kinek éri meg???...és akinek megéri annak miér...és nekem miér nem????
  • Surranohalal
    csináltam 50 pedes HoF-ot, sajnos nicns rata a hof screenen mert 56 ott a legkisebb. csapatban csináltam, de a csaj aki bent volt mellettem a teamben az már visszament a shophoz (pont ez eleőtt a tanta előtt :-))
  • Surranohalal
    a pe szervereinek minősége miatt épp a honlapon dolgozgattam picit, akit érdekel megnézheti bármikor még mindig :-)
  • Surranohalal
    amerre most vagyok ott nincs societíy terminál. amúgy a pe server elég gáz msot, szóval ennek függvényében csináljatok bármit is.
  • Augustus Gigo
    elvleg beadtam vmi jelentkezést a hungarian societybe, a karim neve Tom"Jakuza"Keller
  • Surranohalal
    nah elírtam a linket
  • Surranohalal
    Igaz most enm pont így néz ki a karim, de ez eddig szerintem a legjobb kép róla :-)

• Surranohalal
    egy földrész van jeelnleg a játékban, négy zónára osztva. és tök változó, nincs hely ahol tuti ottvagyunk :-)

én a PvP3-ba nem megyek be egyedül, mert ott kitudják lootolni a cuccomat. (amelyik északon van)

most általában délen vadászgatunk mert ott jól lehet.
  • Augustus Gigo
    hol szoktatok kb lenni, melyik földrészen, koordináták megteszik
  • Surranohalal
    körülbelül 2 perc múlva fent lesznek a képek a tegnapi showról, szigorúan nagykorúak részére :-)

Nagyon fáradtak voltunk már éjfél körül :-)
  • Adam5
    elkeztem lehúzni a simcity 4 az 1. cd meg is van a 2. meg 47% de most nem akar menni van rá valami mód hogy be tudjam fejezni?
  • Bakutyin
    http://www.stratics.com/content/portals/entropia/content/gameplay/guides/hunting.php -ezt ismeritek...bár tudnék angolul..
  • Bakutyin
    KÉRLEK: haverom nagyon mókásnak találta hogy ő most beletérdel a lábamba..meg is tette..a kezem meg pont ott volt..és pont hátrahajlot..és pont úgy hogy az orsócsontom teteje fogta magát és letörött..majd ezek után átment a másik olalra...ezek után szépen helyre tették meg átfurták hogy helyben maraggyon...
    röviden ennyi:)
  • Surranohalal
    most Theetys Creek-től W-re fogunk vadászgatni picit skillért Moliskra asszem. :-)
  • Adam5
    please olvass vissza
  • Augustus Gigo
    hol szoktatok lenni? hogy lehet könnyen pénzt szerezni?