823
Entropia Universe

A Project Entropia átdolgozott változata.
  • dronkZero
    Ja, és hol tenyészik ez a tantardion guardian? :)
  • dronkZero
    Gratula! Hogy sikerült?

Kezdőpénzed honnan volt? (Betettél zsét?)
  • donpedro
    sajnos nem :) "csak" 145. Bár az is szép pénz :)
  • Hunnenkoenig
    Ez annyi, mint 1400 dollar?
  • donpedro
    Na, amit elvesztettem a másik karakterrel, az kamatostól jött most vissza. Még mindig remeg a kezem, és alig hiszem el, hogy ez megtörtént.

Gazdag vagyok!!!!!!
  • Surranohalal
    akár akkor is ha nem vagy a gép előtt. szóval az unalmas craft-gyakorló részt ki elhet vele tölteni meg iylesmi. ezek szerint nem javallott használni. de a hivatalos válasz még persze nem jött meg, de más okot nem tudok rá találni mivel tényleg nem kötözködtünk senkivel.
  • Surranohalal
    Nah sikerült elérnem a többieket.

Kiderült mindannyian kipróbáltuk az auto-kliker nevű programot, nem csak ketten az ötből (mitn eddig hittem). Valószínűleg ez lehetett a gond akkor (az MA nem foglal sehol elérhető helyen hivatalos álláspontot a dologgal kapcsolatban persze, talán EP fórumon ki lehetne vmit bányászni róla.)
    Ez a progi annyit csinál hogy helyetted nyomogatja az egérgombot pl craftolásnál.
  • donpedro
    Most már nálam is megy.
  • Surranohalal
    msot is müxik
  • Surranohalal
    a honlap náklam is működött, mikro feltettem emgnéztem. msot megnézem megint hátha nem
  • Surranohalal
    én nyugodt vagyok cska addig is játszok amíg visszaírnak. de kérdeztem egy srácot vmi technika problémáról tett fel kérdést supportnak 1 hónapja. azóta még ne mválaszoltak rá neki :-)
  • dronkZero
    Figyu már vazzeee! Még nincs május 15! Nem létezik, hogy a karaktered elveszett/lockolták! Nyugi egy picit, próbáj meg kommunikálni velük, meg refreshelni a reg infódat....
  • Augustus Gigo
    nálam müxik
  • donpedro
    a honlapod 404-et ír
  • Surranohalal
    honlapra írtam majd nézze meg aki érint :-)
    (a soc)
  • Surranohalal
    egy magyar srác tanítványa vagyok, elfelezzük a jutalmat ha megkapjuk. az első jópár hónapban enm is akarock semmilyen kapcsolatot a régi soccal, a mann dph sem kell.
  • dronkZero
    Kell a Mann MPH-d?
  • dronkZero
    Te állat... :)
    De legalább lehettél volna vki tanítványa...
  • Surranohalal
    kpkemény 120 sweat vagyonnal kezdek ma :-)
  • Surranohalal
    de megtehetik ott van a szerződésben. nem estem kétségbe már ott a karim és nulláról játsza fel magát a top10be :-D
  • dronkZero
    Szerintem még ne ess kétségbe.... Eleve azt nem tehetik meg, hogy a te kőkemény USD-n megvásárolt cuccod csak úgy lenyúlják...
  • Surranohalal
    már garázdálkodok az új karakterrel, összvagyonom igen komoly 2 sweatre rúg. TP-m viszont már van vagy 5 :-)
  • Surranohalal
    annak szeva :-)
  • dronkZero
    Meg a skillek?
  • dronkZero
    És a cuccaid?
  • Surranohalal
    annyi az extra hogy ha több a skilled jobbakat sebzel tehát kevesebbbe kerül leszedni az állatkát, nicns semmi más.

nekünk meg valószínűleg új karaktert kell csinálni
    (szerintem meg se nézik a supportnak amit írtam)
  • Surranohalal
    a szerencsétől függ
  • dronkZero
    Az enyém igen.

Van párszáz eladó bőrünk. :)
    Ellőttük a zsét, egyszer érte meg(20PEDnyi lőszer ->~30PED zsákmány rajta). Nem sikerült rájönnünk, hogy mitől függ, hogy mikor ad SOK loot-ot.
  • Surranohalal
    jah a telszám nem volt megfelelő épp két napja változtattam meg :-)

és may 15-n lockolnak. akkro a te accod müxik?
  • dronkZero
    Miért nem olvassátok a newst belépés előtt? :P
    Azt írták, hogy akinek nem megfelelően kitöltött az adatlapja, azt lockolni fogják.
  • Surranohalal
    állítólag mndjuk rohadtul nem foglalkoznak a supporttal... kíváncsi vagyok hogy esetleg az egész pe-t lelőtték-e
  • Surranohalal
    én is tiszta vagyok bár a pvpben rálőttem egy emberre de az csak nem baj :-)
  • Surranohalal
    írtam neked privi üzit asszem :-)
  • donpedro
    Én sem értem, tiszta vagyok mint a hó. Remélem hamarosan válaszolnak.
  • Surranohalal
    mégcsak be sem szóltam senkinek szal eléggé érthetetlen a dolog :-)
  • Surranohalal
    hát nem kifejezetten örülök a dolognak úgymond :-O

remélem a MA minél hamarabb megoldja a problémát mert ideges leszek még a végén...
  • donpedro
    Tartok tőle, hogy komoly probléma lesz. Az új accommal simán fel tudtam menni, azzal nincs semmi gond. Jó lenne tudni, hogy Sea vagy Sol is így járt-e.
  • Surranohalal
    írtam is MA-nak hogy most mivan
  • Surranohalal
    nekem meghalt a rendszer és az enyém is lockolódott
  • donpedro
    Bazzeg, gáz van! Lockolták az accomat!!