823
Entropia Universe
A Project Entropia átdolgozott változata.
A Project Entropia átdolgozott változata.
-
Ja, és hol tenyészik ez a tantardion guardian? :) -
Gratula! Hogy sikerült?
Kezdőpénzed honnan volt? (Betettél zsét?) -
donpedro #581 sajnos nem :) "csak" 145. Bár az is szép pénz :) -
Ez annyi, mint 1400 dollar? -
donpedro #579 Na, amit elvesztettem a másik karakterrel, az kamatostól jött most vissza. Még mindig remeg a kezem, és alig hiszem el, hogy ez megtörtént. 
Gazdag vagyok!!!!!!

-
Surranohalal #578 akár akkor is ha nem vagy a gép előtt. szóval az unalmas craft-gyakorló részt ki elhet vele tölteni meg iylesmi. ezek szerint nem javallott használni. de a hivatalos válasz még persze nem jött meg, de más okot nem tudok rá találni mivel tényleg nem kötözködtünk senkivel. -
Surranohalal #577 Nah sikerült elérnem a többieket.
Kiderült mindannyian kipróbáltuk az auto-kliker nevű programot, nem csak ketten az ötből (mitn eddig hittem). Valószínűleg ez lehetett a gond akkor (az MA nem foglal sehol elérhető helyen hivatalos álláspontot a dologgal kapcsolatban persze, talán EP fórumon ki lehetne vmit bányászni róla.)
Ez a progi annyit csinál hogy helyetted nyomogatja az egérgombot pl craftolásnál. -
donpedro #576 Most már nálam is megy. -
Surranohalal #575 msot is müxik -
Surranohalal #574 a honlap náklam is működött, mikro feltettem emgnéztem. msot megnézem megint hátha nem -
Surranohalal #573 én nyugodt vagyok cska addig is játszok amíg visszaírnak. de kérdeztem egy srácot vmi technika problémáról tett fel kérdést supportnak 1 hónapja. azóta még ne mválaszoltak rá neki :-) -
Figyu már vazzeee! Még nincs május 15! Nem létezik, hogy a karaktered elveszett/lockolták! Nyugi egy picit, próbáj meg kommunikálni velük, meg refreshelni a reg infódat.... -
Augustus Gigo #571 nálam müxik -
donpedro #570 a honlapod 404-et ír -
Surranohalal #569 honlapra írtam majd nézze meg aki érint :-)
(a soc) -
Surranohalal #568 egy magyar srác tanítványa vagyok, elfelezzük a jutalmat ha megkapjuk. az első jópár hónapban enm is akarock semmilyen kapcsolatot a régi soccal, a mann dph sem kell. -
Kell a Mann MPH-d? -
Te állat... :)
De legalább lehettél volna vki tanítványa... -
Surranohalal #565 kpkemény 120 sweat vagyonnal kezdek ma :-) -
Surranohalal #564 de megtehetik ott van a szerződésben. nem estem kétségbe már ott a karim és nulláról játsza fel magát a top10be :-D -
Szerintem még ne ess kétségbe.... Eleve azt nem tehetik meg, hogy a te kőkemény USD-n megvásárolt cuccod csak úgy lenyúlják... -
Surranohalal #562 már garázdálkodok az új karakterrel, összvagyonom igen komoly 2 sweatre rúg. TP-m viszont már van vagy 5 :-) -
Surranohalal #561 annak szeva :-) -
Meg a skillek? -
És a cuccaid? -
Surranohalal #558 annyi az extra hogy ha több a skilled jobbakat sebzel tehát kevesebbbe kerül leszedni az állatkát, nicns semmi más.
nekünk meg valószínűleg új karaktert kell csinálni
(szerintem meg se nézik a supportnak amit írtam) -
Surranohalal #557 a szerencsétől függ -
Az enyém igen.
Van párszáz eladó bőrünk. :)
Ellőttük a zsét, egyszer érte meg(20PEDnyi lőszer ->~30PED zsákmány rajta). Nem sikerült rájönnünk, hogy mitől függ, hogy mikor ad SOK loot-ot. -
Surranohalal #555 jah a telszám nem volt megfelelő épp két napja változtattam meg :-)
és may 15-n lockolnak. akkro a te accod müxik? -
Miért nem olvassátok a newst belépés előtt? :P
Azt írták, hogy akinek nem megfelelően kitöltött az adatlapja, azt lockolni fogják. -
Surranohalal #553 állítólag mndjuk rohadtul nem foglalkoznak a supporttal... kíváncsi vagyok hogy esetleg az egész pe-t lelőtték-e -
Surranohalal #552 én is tiszta vagyok bár a pvpben rálőttem egy emberre de az csak nem baj :-) -
Surranohalal #551 írtam neked privi üzit asszem :-) -
donpedro #550 Én sem értem, tiszta vagyok mint a hó. Remélem hamarosan válaszolnak. -
Surranohalal #549 mégcsak be sem szóltam senkinek szal eléggé érthetetlen a dolog :-) -
Surranohalal #548 hát nem kifejezetten örülök a dolognak úgymond :-O
remélem a MA minél hamarabb megoldja a problémát mert ideges leszek még a végén... -
donpedro #547 Tartok tőle, hogy komoly probléma lesz. Az új accommal simán fel tudtam menni, azzal nincs semmi gond. Jó lenne tudni, hogy Sea vagy Sol is így járt-e. -
Surranohalal #546 írtam is MA-nak hogy most mivan -
Surranohalal #545 nekem meghalt a rendszer és az enyém is lockolódott -
donpedro #544 Bazzeg, gáz van! Lockolták az accomat!!