Entropia Universe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweatelésen kivul az elején hogy lehet pénzt gyujteni?

most megint bütykölik a szervert, addig is pihi meg feltettem a mai két hof képét :-)

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

ha sokat vadászol jó skillekkel akkor profitod lesz nagyon valószínû.

a jó skillekhez meg pénz kell

volt egy 52 pedes hofunk is miközben tréningezzük magunkat :-)

Bakutyin
jaaaj. el vagyok keseredve:.(
vettem 300 töltényt...elkeztem pusztítani a young snable-eket...300 tölténybõl maradt 174...és össz 30pec-et kerestem meg két animal skint asszem...A vadászat egyátalán kinek éri meg???...és akinek megéri annak miér...és nekem miér nem????

csináltam 50 pedes HoF-ot, sajnos nicns rata a hof screenen mert 56 ott a legkisebb. csapatban csináltam, de a csaj aki bent volt mellettem a teamben az már visszament a shophoz (pont ez eleõtt a tanta elõtt :-))

a pe szervereinek minõsége miatt épp a honlapon dolgozgattam picit, akit érdekel megnézheti bármikor még mindig :-)

amerre most vagyok ott nincs societíy terminál. amúgy a pe server elég gáz msot, szóval ennek függvényében csináljatok bármit is.

elvleg beadtam vmi jelentkezést a hungarian societybe, a karim neve Tom"Jakuza"Keller

nah elírtam a linket

Igaz most enm pont így néz ki a karim, de ez eddig szerintem a legjobb kép róla :-)

egy földrész van jeelnleg a játékban, négy zónára osztva. és tök változó, nincs hely ahol tuti ottvagyunk :-)

én a PvP3-ba nem megyek be egyedül, mert ott kitudják lootolni a cuccomat. (amelyik északon van)

most általában délen vadászgatunk mert ott jól lehet.

hol szoktatok kb lenni, melyik földrészen, koordináták megteszik

körülbelül 2 perc múlva fent lesznek a képek a tegnapi showról, szigorúan nagykorúak részére :-)

Nagyon fáradtak voltunk már éjfél körül :-)

Adam5
elkeztem lehúzni a simcity 4 az 1. cd meg is van a 2. meg 47% de most nem akar menni van rá valami mód hogy be tudjam fejezni?

Bakutyin
http://www.stratics.com/content/portals/entropia/content/gameplay/guides/hunting.php -ezt ismeritek...bár tudnék angolul..

Bakutyin
KÉRLEK: haverom nagyon mókásnak találta hogy õ most beletérdel a lábamba..meg is tette..a kezem meg pont ott volt..és pont hátrahajlot..és pont úgy hogy az orsócsontom teteje fogta magát és letörött..majd ezek után átment a másik olalra...ezek után szépen helyre tették meg átfurták hogy helyben maraggyon...
röviden ennyi😊

most Theetys Creek-tõl W-re fogunk vadászgatni picit skillért Moliskra asszem. :-)

Adam5
please olvass vissza

hol szoktatok lenni? hogy lehet könnyen pénzt szerezni?

Adam5
miért?
mi történt veled anno?

Bakutyin
háhá. kivették a drótot a csuklómból.tök jóvolt.😊

a honlapomon van fent a világ teteje kép. ha máshol is van arról nem tudok :-)

Adam5
pedig megadtál valami ftp címet hogy ott fent van a világ teteje kép

nincs ftp-m és simcity 4em se :-)

extrának van ftp-je de csak a honlaphoz.

Adam5
Surr:
Azt szeretném kérdezni hogy lehuzhatom az ftp-d rõl a simcity 4-et?
látok 3Bint a 3. a kiegészitõ?

Bakutyin
No...kialuttátok magatokat..én most meek jáccingolni...
Du meg kivesznek egy platinadrótot a csuklómból..(lehet hogy be is altatnak!!)-ugyhogy akkó vszínü nem leszek😊

ok amikor beírtalak itt nálam akkor még volt puskád :-D

Adam5
jó a weblap csak annyit kérek hogy nálam a Szarvasvadász-t írd át Szarvastúrkász mert már bányász vagyok
thx

az egyik cK-val is voltam teamben. vadásztunk Ambulimax-ra. aki látta már tudja mirõl van szó, aki megnézi a HoF-ot az meg sejti :-)
"It was very exciting" hogy magam idézzem a végén.

de most megyek alszom egyet tényleg :-)

jujj picit széles lett :-)

itt a tegnapi hof-unk. honlapon kicsit alakítottam am is akit érdekel megnzéheti :-)

jelenleg úgy látom hogy ha saját magam vadászok nagyvadra egy másik sráccal akkro én gazdagodok :-) és mivel nincs oylan hatalmas nagy tartalékom ezért sajnos nem tudok lõszert kölcsönözni. érdemes Sweatelned. ajánlom zümilandot, az kb Billy és Camp Phoenix között van északra, a folyó túloldalán.

rengeteg darázs van ha nem lövöd meg sem támad. és így könnyne lehet sweatelni :-)

dronkZero
Ehh, épp most léptem volna be....

Ha a zsákmányt, amit lövök elviszem neked, akkor vadászhatok a lõszeredbõl egyedül snablera, vagy csak együtt vadászhatjuk el?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

asszem ma már nem játszok pe-t picit fáradt vagyok most :-()

majd holnap :-)

bevettelek, friendsbe is betettelek ha bejössz majd írjál :-)

Adam5
pl sweatelle vagy runnerkedéssel
teleportálni úgy kell hogy elfutsz eggyik városból a másikba és belemész a tp-be utána már azt a tp-t fogod tudni használni

Bakutyin
beadtam a jelentkezést...hogy kell teleportálni??...hogy szeggyek én 5PED-et?!😊 (lõszerre😊)

szóval a jelentkezéshez mellékelhetsz kis bemutatkozást ha úgy gondolod. persze utólatg könnyebb bemutatkozni, de eddig senki nem volt olyan hogy ki kellett volan raknom azért :-))

X = 20000, Y = 8000 környékén vadászgatok ha találkozni akarsz velem :-)

ha be akarsz adni jelentkezést a societybe (most Hungarian Hunters, de változni fog picit, és a H-nál lesz továbbra is. legyen az új név rejtély :-)) sztem még nem változtatták meg (elég lassúak)

most megyek játszani, a mentorkodásról gondolom mondjuk lekéstem (pedig kap érte vmit az ember ... :-)))

mi tegnap feejnként 15ezer ammot lõttünk el legalább és a decay is elég sok volt. de pénzemnél vagyok én biztos :-)

Adam5
olyan szörnyre kell lõni amit meg is tudsz õlni jester d-1el (pl snablesnot) és 1épként 100ammo az rohat kevés minimum 500kell

Bakutyin
találtam a földön(!) egy szeizmikus bombát...Jól gondolom, csak a neve hangzik ilyen jól, vagy tényleg drága cuccra bukkantam?
A másik: azt mondta Geca, hogy egy szörnyért kb.: 10-30pec-et lehet kaszálni..én elkezdtem lõni egy dögöt...kilõtem rá egy csomót..a vége az lett hogy kinyírt...énmeg kivágtam az ablakon 1 ped-et..(töltény😊 ) kérdem én, a többi vadász (aki nem fektet bele lóvét) hogy keres a vadászaton???

Bakutyin
valaki hunterkedik??? mert annak szivesen runnerkednék😊

Bakutyin
számát sem tudom hogy hányszor nyirtak ki...a sweat-olással nem megyek semmire..viszont a runnerkedéssel sokra vihetem még😊..mióta elkezdtem a játékot azóta sweatolok...volt vagy 7 centem..mostmeg láttamegy vadászgyereket..odarohantam(nyakamon vagy 4 szörnyel) ledarálta õket..aztán meg vele mászkáltam...nemis igazán runnerkedtem mert a szörny mindíg õt nézte ki..de azért ha kedve támadt perkált nekem 0.5 dollárt..😊..aztán megfirkantam😞((((

Adam5
Felraktam az összes olajat aukcióra 24PED volt az értéke én 110%al 26PEDért raktam fel és rá 10percel már meg is vették vettem fúró felyet szal most 84fúró fely körül van

Bakutyin
ja: és az MSN-em [email protected]
nektek??

Bakutyin
Na..fölkeletem...meek jáccani...minden infot nagyon köszönök.
-Mikor érek rá???
Nevem: Mihail Bakunyin , nick: Bakunyin
ha vki tud vegyen már fel friend...

holnap nem leszek és korán keelk úgyhogy msot sleep .. én is hallottam hogy van egy másik magyar society is de még nem láttam õket az az igazság.